Nowlive.eu

Registreren
 

Utopia Spelen
gelezen 13192 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 28, 2017, 14:40:20
#34

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Spelen
« Reactie #34 Gepost op: juli 28, 2017, 14:40:20 »

juni 28, 2017, 18:02:49
#33
Het vierde thema

De dierenvriend vertelt dat het morgen duidelijk wordt wat de hoofdprijs is van de Utopia Spelen 2.0. Het wordt een zeer gewilde prijs, aldus Bas, die de vier winnaars van de vier rondes samen in ontvangst mogen nemen.


Het thema van morgen doet een beroep op de creativiteit en het ritmische talent van de inwoners. De Utopianen moeten namelijk tegen elkaar opnemen in een danswedstrijd! Iedere deelnemer krijgt een eigen dansstijl en nummer toegewezen, waarop ze vrijdag hun beste dans moeten laten zien. Bas zelf en Jeroen nemen plaats in de jury en zullen ook dit keer weer worden vergezeld door een mystery-jurylid.

De inwoners reageren enthousiast en hebben zin om aan de slag te gaan. Maar eerst zullen de dansstijlen moeten worden verdeeld. Bas heeft een hoed met daarin allerlei dansstijlen, waaruit alle deelnemers een lootje mogen trekken. Om de beurt zien de deelnemende inwoners wat hun dansstijl wordt, en horen ze direct welke muziek daarbij hoort. De indeling van de dansstijlen is als volgt:

Billy - Russische volksdans

Romy - Breakdance

René - Bollywood

Demi - Buikdansen

Fay - Linedance

Madilia - Hardcore

Chipp - Moderne dans

Cemal - Ballet

Jacco - Klompendans

Jessie - Latin

De inwoners zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om te gaan oefenen.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 16, 2017, 13:42:20
#32


« Laatst bewerkt op: juni 16, 2017, 13:44:54 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 21:20:31
#31
Een bijzonder gast...

Morgen zal er een rapper in de jury zitten van de Utopia Spelen 2.0.


Morgen staat er weer een nieuwe ronde van de Utopia Spelen 2.0 op het programma. Eerder vertelde Bas dat het thema van deze week rap is. Er staat dus een spannende rapbattle gepland.

Aan het begin van de avond komt er een mail voor Bas binnen. De mail is afkomstig van niemand minder dan rapper Jebroer.

‘Beste Bas,
zijn jullie al aan het oefenen? Natuurlijk wil ik morgen plaatsnemen in de jury. Ik ben heel benieuwd en verwacht heel wat.
Groetjes, Jebroer.’

De groep reageert enthousiast op deze mail en de meeste Utopianen gaan meteen aan de slag met het schrijven van een persoonlijke rap. Hier en daar zonderen groepjes zich af om hun teksten met elkaar te delen. Dat belooft heel wat voor morgen!

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 02, 2017, 14:42:15
#30
Utopia Spelen 2.0

Het is weer zover, de tweede ronde van de Utopia Spelen 2.0!

De poorten gaan open en Jayjay Boske komt het terrein op lopen. Hij zal vandaag de rol van jurylid op zich nemen. Ook Bas en Billy zullen in de jury zitten. Eerder deze week vertelde bas al wat het thema van deze week is: Miss of Mister Fitness.


Nadat Jayjay zich aan iedereen heeft voorgesteld legt hij uit wat precies de bedoeling is. De groep zal gaan bandenlopen, trampoline springen, Billy-tillen, hoelahoepen en touwtjespringen. Het gaat hierbij niet om de snelste tijd maar om de uitvoering. Jayjay geeft aan dat hij zal letten op hoe iedereen eruit ziet en inzet. "Het moet vooral om plerzier gaan."

Beau zal deze ronde niet meedoen omdat dit niet kan in verband met haar teen. Dan is het voor de Utopianen tijd om zich om te kleden. Als iedereen zijn mooiste outfit heeft aangetrokken verschijnt er een glimlach op het gezicht van Jayjay en kunnen de spelen beginnen.

Als de groep zich buiten heeft verzameld legt Bas alle onderdelen uit. Aan Cemal de eer om te beginnen. Het model heeft zich helemaal uitgedost met een te gekke outfit, inclusief prui. Met veel geluis en een stok boven zijn hoofd loopt hij door de banden heen. Ondertussen valt hij nog een keer maar dat mag de pret niet drukken. In de zelfde stijl rent hij door naar de trampoline om deze op een bijzondere manier te bespringen. Vervolgens komt hij bij het onderdeel bakstenen werpen en hoelahoept hij op zijn best. Dan tilt hij Billy op en rent hij een rondje met haar om de rotonde en als laatst neemt hjij een bijzondere pose aan.

Na Cemal volgen de rest van de Utopianen. Er wordt veel gelachen, ondankt dat niet iedere Utopiaan de oefeningen met evenveel overtuiging uitvoeren. Vooral de uitvoering van Romy is erg grappig. De blondine doet haar uiterste best en dit valt goed in de smaak bij de jury. Maar ook de andere Utopianen geven ieder hun eigen draai aan hun parcour.

Als iedereen aan de beurt is geweest is het tijd voor het eindoordeel van de jury. Als de inwoners zich op de banken hebben verzameld geeft Jayjay het verlossende woord. Allereerst bedankt hij de groep dat hij hierbij mocht zijn en geeft hij aan dat hij het een leuke groep vindt. Dan is het tijd voor de top drie.

In de top drie staan: Chipp, Jeroen en Karin. Er klinkt applaus en Jeroen is verrast door zijn plaats in de top drie. Dan is het spannende moment aangebroken: Jayjay gaat de winnaar bekend maken. De winnaar van de tweede ronde van de Utopia Spelen 2.0 is geworden... Jeroen!

Er klinkt applaus en Jeroen is erg blij met deze overwinning.

Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 30, 2017, 22:58:31
#29
Het tweede thema is bekend!


Het is dinsdag en dat betekent dat Bas het thema van de aankomende Utopia Spelen aan gaat kondigen. Nadat hij de inwoners bij elkaar heeft verzameld, neemt hij ze mee naar buiten. Cemal heeft zich al voor het thema omgekleed en is gehuld in slechts in zwembroekje. "De tweede ronde van de Utopia Spelen zal een Miss of Mister Fitness-wedstrijd zijn", begint Bas zijn verhaal. Deze wedstrijd bestaat uit vier onderdelen: door banden lopen, trampolinespringen, gewichten verplaatsen en een pose aan het einde. Billy zal mede-jurylid zijn.


"Het gaat niet om tijd of snelheid. Het gaat om power, sexyness, spieren, kortom: de U-factor", legt de Utopiaan van het jaar uit. Dan is het tijd voor Cemal, eigenlijk de Utopiaanse mister Fitness, om het circuit door te lopen als voorbeeld, terwijl hij luid wordt aangemoedigd door de inwoners.

Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 30, 2017, 22:54:41
#28
Na een kleine pauze en berekenen van de punten is de uitslag daar...


Bas begint met de uitslag:8. Chipp   7.7

7. Romy  7.9

6.  Cemal  8.0

5.  Billy  8.1

4.  René  8.2

3.  Demi  8.4

2.  Fay  8.50


En Tadaaaaaa Op de eerste plaats is Beau ! met 8.53....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 13:21:30
#27Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 13:21:16
#26Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 13:20:55
#25Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 13:20:32
#24
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 11:32:52
#23 "Het is tijd voor wat leuks, namelijk de Utopia Spelen 2.0!"

Het vervolg van de succesvolle eerste editie wordt met een daverend applaus ontvangen en de inwoners zijn benieuwd wat Bas nog meer te vertellen heeft. De dierenvriend legt uit dat er in totaal vier wedstrijden zullen worden gespeeld. De uitdagingen vinden eens per twee weken op een vrijdag plaats, maar dat is nog niet alles, want aan elke uitdaging zal een thema worden gekoppeld die op de dinsdag ervoor bekend zal worden gemaakt. Op deze manier hebben de deelnemers drie dagen de tijd om zich voor te bereiden op dat wat komen gaat.

Bas doet niet mee aan de tweede versie van de Spelen, maar de Utopiaan van het jaar neemt wel plaats in de jury. Daarin wordt hij bijgestaan door één andere inwoner én een mystery guest die is gespecialiseerd in het thema van de week. Aan het einde van de rit blijven er vier winnaars over en die worden beloond met een nog onbekende prijs, maar Bas belooft zijn mede-inwoners dat het de moeite waard zal zijn.

Vervolgens vertelt Bas dat de eerste beproeving aanstaande vrijdag zal plaatsvinden en het thema is een badmodellencontest voor zowel de dames als de heren.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 08, 2017, 11:21:45
#22


De titel van de Utopia Spelen gaat naar...


Na een ellenlange finale-opdracht is de winnaar van de Utopia Spelen bekend: René is de kampioen! Hiermee laat hij de andere finalisten - Jessie en Billy - achter zich, maar ook zij hebben een geweldige prestatie geleverd! De uitdaging was om zo lang mogelijk op een ton te blijven staan zonder de grond aan te raken. Wie de grond aanraakt òf één van de andere spelregels overtreedt, die verliest de strijd om de titel.


Na ruim negen uur is Jessie de eerste finalist die de handdoek in de ring gooit. Hij springt van zijn ton af en de verliezend finalist verklaart dat hij de opdracht zonde vindt van zijn tijd, het kan immers nog vele uren gaan duren! De bronzen medaille gaat dus naar Jessie en dit betekent dat alleen René en Billy nog kans maken op de titel.

Urenlang lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar rond twintig minuten over vier 's nachts geeft Billy de strijdt op. Ze is er klaar mee en na ruim veertien uur te hebben gestaan, springt de blondine op de grond. En op het moment dat Billy haar voeten de grond raken, is René zijn overwinning een feit!

Scheidsrechter Ivan loopt naar René, die nog steeds op zijn ton staat, en trakteert hem op een biertje. De twee proosten en na nog eens twintig minuten klimt ook René van zijn ton. Hij heeft precies 14 uur, 48 minuten en 51 seconden op de ton gestaan en daarmee is hij de terechte winnaar van de Utopia Spelen 2017! De hoofdprijs, een geheel verzorgde reis naar El Gouna, en de titel, zijn van hem!Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 07, 2017, 14:12:40
#21

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 07, 2017, 13:56:36
#20
13,49 uur start....

Jessie is vandaag precies een jaar geleden binnen komen lopen,

en heeft 3 uur lang op een paal moeten zitten...Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Spelen
« Reactie #20 Gepost op: april 07, 2017, 13:56:36 »