Nowlive.eu

Registreren
 

Utopia Nieuws
gelezen 642401 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 16, 2018, 12:48:25
Een brief voor Emil

Met een schokkende inhoud!

Het is even na half twaalf als Emil een brief met zijn naam erop uit de brievenbus haalt. Nieuwsgierig lopen alle Utopianen op hem af als ze zien dat hij een brief bij zich heeft. "Het is een brief met mijn naam erop", zegt Emil. "Dus misschien is het goed als we even bij elkaar komen!", gaat hij verder. Nieuwsgierig nemen alle Utopianen plaats aan tafel.


Emil begint voor te lezen:

Beste Emil en Utopianen,

De afgelopen weken hebben jullie diverse oud-inwoners mogen verwelkomen in Utopia. Bas en Ivan blijven en doen mee aan de wedstrijd voor de eindoverwinning.

Dit geldt echter niet voor Emil. Hij zal dan ook vandaag Utopia verlaten. Emil was slechts bij jullie te gast en hij heeft alle vrijheid gehad om zijn verblijf in te vullen zoals hij dat zelf wilde. Emil heeft niet de macht om wie dan ook naar huis te sturen.  Deze heeft hij ook nooit gehad.

De finale van Utopia is een serieuze zaak. Één van jullie zal eind mei als winnaar uit de strijd komen. Dat is niet iets wat lichtvaardig opgenomen moet worden.

De zwarte envelop en zijn boodschap waren bedoeld voor Emil. De instructie op de envelop was duidelijk: openen vrijdag om 13:00 uur.

Als Emil deze brief, vandaag om 13:00 uur had opengemaakt, had alleen hij moeten vertrekken. Want in de brief staat, dat degene die hem als eerste leest Utopia moet verlaten.

Inwoner Senna, jij hebt er zelf voor gekozen om de instructie naast je neer te leggen en de brief als eerste te lezen. Een zeer riskante keuze.

Daarom moet jij, net als Emil, Utopia vandaag om 13:00 uur definitief verlaten.

Na het voorlezen reageert Senna nuchter. "Dan lopen we samen de poort uit", zegt hij tegen Emil. Dan neemt Emil het woord. Hij vertelt dat hij het heel leuk vond om weer voor even in Utopia te zijn en dat hij blij is om te zien wat er allemaal is gebouwd. "Ik ben van jullie allemaal een klein beetje gaan houden en ik weet zeker dat jullie Utopia de finale geven die het verdiend", drukt hij de Utopianen op het hart. "En Senna, jij gaat de geschiedenis in als de meest nieuwsgierige Utopiaan allertijden", besluit hij lachend.

Na deze woorden heeft Emil nog één toevoeging. Hij komt nog eenmaal terug in Utopia: namelijk voor de bokswedstrijd tussen Ivan en Ruud. "Ik ben de scheidsrechter", zegt hij blij, waarna er een luid gejuich klinkt uit de groep. Het is tijd voor Emil om afscheid te nemen en samen met een handvol Utopianen loopt hij richting de poort.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Nieuws
« Reactie #1070 Gepost op: februari 16, 2018, 12:48:25 »

februari 08, 2018, 11:10:28
"Hij heeft zijn keuze al gemaakt"

Billy, Romy en Madilia bespreken wie er morgen naar huis zal moeten.

De drie zitten te ontbijten en al snel hebben de dames het over wie Bas morgen naar huis zal sturen. Volgens Billy heeft op Bas inpraten geen enkele zin meer. "Hij heeft zijn keuze allang gemaakt", denkt ze. "Denk je dat hij Johan gaat wegsturen?", vraagt Romy haar vriendin.


Billy antwoordt dat ze denkt van niet. Madilia denkt daar anders over. "Mijn gevoel zegt dat hij Johan of Billy kiest", voorspelt ze. "Nee natuurlijk niet Billy!", reageert Romy fel. Billy is realistisch. "Het zou zomaar kunnen dat hij mij wegstuurt hoor", valt ze Madilia bij. Maar volgens Romy kiest Bas niet voor Billy. "Hij heeft er al te vaak grapjes over gemaakt dus dan doet hij dat niet", vermoedt ze.

De drie bespreken hun gevoelens met elkaar, maar ze lijken er niet uit te komen. Wie gaat Bas morgen naar huis sturen? De tijd zal het leren.Bron:Utopitv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2018, 11:03:04
"We moeten bijna 10.000 euro betalen"

De Utopian schrikken zich rot.

Als Bas achter de computer zit, komt er een verontrustende mail binnen. Meteen richt hij zich tot Ivan. “Wow, we moeten bijna 10.000 euro betalen”, zegt de dierenvriend verbaasd. Ivan moet lachen om dit belachelijk hoge bedrag en de andere Utopianen verzamelen zich al snel rondom de computer.

In de mail staat dat de Utopianen nog ruim 8.000 euro belasting moeten betalen. De inwoners schrikken zich dood van het hoge bedrag. “Wat een ellende”, zucht Bas. In de mail staat ook dat de Utopianen wel nog belastinggeld terug zullen krijgen. Dit is een bedrag van ruim 6.000 euro en Fay stelt dat het dan wel meevalt. Op dat moment komt Mehmet, de financiënman aangelopen. “Alweer betalen? Potverdorie, we gaan weer de min in”, zucht hij. Aandachtig begint hij de e-mail te lezen, terwijl de andere Utopianen weer vertrekken. Komen de Utopianen door dit hoge bedrag weer in de min?Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2018, 11:01:11
Reacties op de danger zone

Bas heeft vijf Utopianen aangewezen die op de zogenoemde bank zitten.

Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy zitten in de danger zone. Dit betekent dat deze vijf Utopianen vrijdag kans maken om door Bas naar huis gestuurd te worden. De rest van de Utopianen heeft, net als Madilia eerder kreeg, vrijstelling. Als dit bekend is gaat de groep weer uit elkaar.

“Voor mij is er niks veranderd", zucht Demi. “Ik heb alleen iets meer kans om naar huis gestuurd te worden”, gaat ze verder. Ook Chipp, die zelf wél veilig is, vindt het niet zo erg. “Nu heb je tenminste de kans om je voor te bereiden.”

Billy, die ook op de bank zit, is net als de zusjes niet heel erg onder de indruk. “Ik zag hem aankomen”, stelt de blondine. Madilia vindt het op haar beurt prettig dat een groot deel van de groep is verlost van de stress. Fay denkt dat Bas zijn keuze allang heeft gemaakt. “Het gaat allang niet meer tussen ons vijf.” Johan, die al langer het gevoel heeft dat hij naar huis gestuurd gaat worden, moet lachen om de situatie. Hij is niet verbaasd over het feit dat hij op de bank zit.Bron:utopitv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 29, 2018, 11:54:52
Heeft de markt gezorgd voor winst of gaan de inwoners nat?

Mehmet en Linda hebben alles nageteld. Mehmet snelt zich naar Billy en Ivan om hen meteen te vertellen wat ze met de markt hebben omgezet. De omzet van deze markt blijkt 1000 euro hoger te zijn dan wat de inwoners met de vorige markt hebben omgezet. “De omzet is 19.455 euro”, vertelt Mehmet hen. "Ik draai echt goede markten", zegt Billy blij.


Om de winst te berekenen moeten Billy, Ivan en Mehmet alleen nog de kosten van de markt van de omzet aftrekken. Zullen de inwoners winst hebben gedraaid met de markt of gaan ze nat?

Wanneer Ivan, Mehmet en Billy alles drie keer hebben nagekeken zijn ze er uit. Aan Mehmet de eer om de inwoners te informeren. Mehmet vertelt hen de omzet en dat de kosten uitkomen op 3922 euro. Dat is niet veel want de inwoners reageren positief verrast. Na het vermelden van de bruto winst is nu het moment aangebroken van de netto winst. “De netto winst is… 9158 euro”, roept Mehmet enthousiast. De inwoners juichen en zijn blij dat ze zo’n goede markt hebben gedraaid.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 26, 2018, 11:05:20
Wie zal Bas naar huis sturen?

Bas heeft een moeilijke taak gekregen.

Al een lange tijd speculeren de inwoners over het einde van Utopia. Er worden volop gesprekken gevoerd over afvalraces en potentiële winnaars. Vandaag lijken de inwoners dichterbij het antwoord te komen op al hun vragen, er ligt namelijk een zwarte envelop in de brievenbus. Bas haalt de envelop op en loopt naar de loods. Senna spot de zwarte envelop, na Bas, als eerst. “Ladies and gentlemen, een zwarte envelop”, schreeuwt de jonge Utopiaan naar de anderen.


Madilia en Romy gillen het uit van de zenuwen. De inwoners nemen plaats op de bank, terwijl Bas voor de groep gaat staan. De dierenvriend neemt het woord en haalt de brief uit de envelop. Hij leest de brief voor. In de brief staat dat het nog even geheim blijft hoe de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. Wel wordt iets anders duidelijk gemaakt: de Utopianen zullen niet met zijn zeventienen blijven wonen. “Beste Bas, welkom terug in Utopia. Over precies twee weken moet jij aan de groep vertellen welke inwoner je naar definitief naar huis stuurt”, leest Bas hardop voor.

Er klinken wat zuchten van de inwoners door de loods, maar ze blijven opmerkelijk kalm. “Ik haat zwarte enveloppen”, jammert Madilia. Bas stelt dat hij het jammer vindt dat hij nog zo lang heeft. Wie zal de dierenvriend naar huis gaan sturen?Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 18, 2018, 11:18:44
BREAKING: Ruud is terug

De oud-Utopiaan is voor de derde keer terug in het beloofde land!

Het is even na 13:00 uur als het hek plotseling opengaat en Ruud Utopia in komt lopen. Met een tas over zijn schouder loopt hij nonchalant het weiland in, onderweg naar de loods. Maar niet voordat de dierenvriend zijn geliefde koeien even gedag heeft gezegd. Nadat hij Stuk en Klaver heeft geknuffeld, vervolgt hij zijn weg richting de loods.


Billy is, vanuit het penthouse, de eerste die hem ziet. Direct rollen de tranen over haar wangen. Beneden in de loods hebben inmiddels ook de andere inwoners door wat er gaande is. Iedereen rent naar buiten om Ruud te begroeten. "Fuck yeah!", roept Ivan blij uit terwijl hij Ruud in de armen vliegt. Al snel is ook Billy aan de beurt. "Hi. Hoe is het?", vraagt Ruud rustig aan zijn ex-vriendin. Als iedereen Ruud begroet heeft gaat de groep naar binnen.

Ruud duikt als eerste de keuken in en wanneer Ivan hem vraagt wat hij aan het doen is zegt hij dat hij goed moet eten. Al snel voegt Billy zich bij hem. Ze kan niet geloven wat ze ziet en kan geen woord uitbrengen. De tranen rollen over haar wangen. "Ik vind het echt fijn dat je er bent", zegt ze tegen hem. "Je zult vast nog wel horen waarom ik hier ben", antwoordt Ruud. "Maar je zult het vast wel weten."

Al snel belanden de twee in een gesprek over Utopia. "Ik heb een verandering gezien in je vriendjes", zegt Ruud tegen Billy. "Je bedoelt dat ik vrijgezel ben?", zegt ze met een trillende stem. "Een half jaar al, dat is een nieuw record", grapt Ruud direct.

Ondertussen zijn Beau en Johan de enige inwoners die nog niet weten wat er gaande is. Beau is namelijk de billen van Johan aan het ingipsen in haar hutje. De twins proberen de deur te openen om hen te vertellen wat er speelt, maar Beau weigert open te doen. Door een kiertje weten Demi en Fay uiteindelijk te vertellen dat Ruud terug is in het beloofde land. De reactie van Beau en Johan is rustig.

In de loods wordt intussen druk gespeculeerd over wat Ruud komt doen. Over de reden van zijn komst laat hij nog niets los. Wat komt Ruud, voor de derde keer, doen in Utopia?


Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 04, 2018, 11:11:21
De keuze van Ivan

Welke Utopiaan mag nog één keer zijn of haar familie ontvangen?

Gisteren hebben de Utopianen gehoord dat ze geen post en familie meer mogen ontvangen tot het einde van Utopia. Er was echter één uitzondering. Ivan kreeg de moeilijke taak om één Utopiaan te verblijden met het allerlaatste familiebezoek in Utopia. Vandaag maakt hij bekend voor wie hij heeft gekozen.


Als Ivan de groep bij elkaar heeft geroepen is het tijd om bekend te maken voor wie Ivan kiest. Hij vertelt dat hij het een hele moeilijke keuze vond en dat hij zal uitleggen waarom hij niet voor sommige mensen heeft gekozen. Zijn keuze is niet gevallen op José, omdat hij denkt dat iemand anders het beter kan gebruiken. Ook Romy en Cemal krijgen geen bezoek. "Ik weet dat jullie heel sterk zijn en elkaar hebben", legt Ivan uit. "Jullie kunnen kracht uit jullie zelf halen", gaat hij verder.

Ook tegen Billy zegt hij dat ze haar moeder nog even moet missen. "En Mehmet, ook jij krijgt geen bezoek", vertelt hij. "Jij redt je wel", legt hij uit. "Voor Madilia geldt hetzelfde verhaal", gaat Ivan verder. "Toch vind ik dat er iemand is die het beter kan gebruiken". Dan richt hij zich op de twins. "Jullie hebben elkaar en ook Chipp, dus jullie redden het wel". "Beau en Linda, ook jullie hebben aangegeven dat er iemand anders is die het beter kan gebruiken", gaat Ivan verder.

Dan richt hij zich op Senna. "Jij hebt aangegeven geen bezoek te willen, maar ik zit heel erg met jouw situatie", legt Ivan uit. "Daarom twijfel ik tussen Senna en Baldr, omdat jullie allebei met een relatie zitten die aandacht nodig heeft", vertelt Ivan. Senna breekt direct in en zegt dat hij het familiebezoek meer aan Baldr gunt. "Ja, maar ik zit wel in mijn maag met jouw situatie", antwoordt Ivan. Dan is het tijd om zijn keuze bekend te maken. "Mijn keuze is uiteindelijk toch gevallen op Baldr", zegt Ivan. Hij vindt het belangrijk dat Baldr zijn vrouw en zijn kinderen nog een keer kan zien. "Dit zal dan het laatste bezoek zijn dat hier in Utopia zal plaatsvinden", besluit Ivan. Baldr houdt het niet droog en geeft Ivan een dikke knuffel.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 01, 2018, 13:42:29
BREAKING: Ivan is terug

De Utopiaan van het Jaar 2015 is terug!


Maandag 1 januari, 2018. De poort gaat open en oude bekende Ivan komt binnen met een kist in zijn handen. Hij zet de kist opzij in de bosjes en loopt zonder kist richting de loods. Hij snuift de Utopiaanse lucht in zich op en kust de grond. Het duurt even tot de eerste Utopianen door hebben wat er gebeurt. De twins en Romy zien hem als eerst en stormen gillend naar buiten. "Gelukkig nieuwjaar!", zegt Ivan enthousiast tegen de inwoners. "Wat doe jij hier?!", vraagt Fay hem direct. Al snel komen ook alle andere inwoners naar buiten. "Ik kom jullie een gelukkig nieuwjaar wensen", zegt Ivan enthousiast. Er wordt geknuffeld en gekust en Ivan stelt zich voor aan de inwoners die hem nog niet kennen.


Als de groep in de loods is, zegt Ivan tegen Fay dat ze erg zenuwachtig lijkt. "Ja, wij weten niet wat er gaat gebeuren!", zegt ze gespannen. Ivan licht een tipje van de sluier op en mysterieus zegt hij dat hij daar zo wel wat meer over kan vertellen. Al snel worden alle Utopianen bij elkaar geroepen in de loods. Er wordt volop gespeculeerd over het doel van Ivans komst. Als de groep bij elkaar is steekt Ivan van wal.

"Ik kom een boodschap brengen", vertelt de oude bekende. "Toen ik hoorde dat Utopia gaat stoppen en ik hoorde dat er één winnaar gekozen zou worden, heb ik besloten dat ik terug wilde komen!", zegt hij strijdvaardig. "Ik ga, als Utopiaan van het Jaar, 2015, voor die titel!" Al snel klinkt er luid gegil en applaus door de loods en vliegt Billy Ivan om de nek.

De Utopianen vinden het allemaal hartstikke leuk dat ze een zestiende inwoner mogen verwelkomen en ook Ivan is blij. "We gaan er een mooie tijd van maken jongens!"Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 22, 2017, 11:40:12
Slecht nieuws

De Utopianen ontvangen een mail van boer John.

“Nee toch”, klinkt er uit Linda’s mond als ze een mailtje van boer John ziet binnenkomen. Vluchtig leest ze de mail door waarna ze hem uitprint en de groep bij elkaar roept. Als de inwoners zich in de woonkamer hebben verzameld leest Linda de mail voor.


In de mail vertelt boer John dat hij tot zijn grote spijt geen nieuwe locatie heeft kunnen vinden waar de Utopianen opnieuw kunnen beginnen. De groep reageert geschrokken en is teleurgesteld. Toch komt de vechtlust al gauw terug, want opgeven doen ze nog niet. Wel wijst Billy haar mede-Utopianen erop dat ze realistisch moeten blijven. “En we moeten genieten”, vult Beau haar aan.

Daarom spreekt de groep af om in de komende maanden alles te doen wat ze nog willen doen. Ondertussen wordt het Linda allemaal even teveel en de tranen rollen over haar wangen. Gelukkig is haar Utopia-familie er om haar te steunen.
Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 07, 2017, 11:22:55
Beau en Linda lopen al de hele nacht.

Sinds gistermiddag zijn Beau en Linda met een wandelestafette op de loopband bezig, om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen voor de petitie. De dames waren eerst van plan om in ieder geval tot 23.00 uur ’s avonds te lopen, maar bij elke 150 handtekeningen werd er nog een half uur aangeplakt.


De twee hebben de hele nacht doorgewandeld. Voordat de andere inwoners hun bed in gingen kwamen ze de twee bikkels nog succes wensen. Linda heeft het midden in de nacht even moeilijk gehad, omdat ze kramp kreeg. Maar de taartenbakster heeft niet opgegeven.

Als de Utopianen in de ochtend opstaan, zijn Beau en Linda nog steeds bezig. In totaal hebben ze al achttien uur gelopen. “Je ziet er een beetje verwilderd uit”, zegt Mehmet gniffelend tegen Linda, die aan de beurt is op de loopband. Linda kan wel om de opmerking lachen en stelt dat er ook wel een reden is waarom ze er zo uitziet. “Mijn lijf is ook wel een beetje klaar nu”, stelt ze.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 03, 2017, 13:13:31

Utopianen kondigen hongerstaking aan en binden zich vast in kou

UpdateDe inwoners van Utopia willen niet stoppen en zijn daarom op zoek naar een alternatief. In een video die vanmiddag op de website van het realityprogramma verscheen, doen de 15 Utopianen een dringende oproep om Utopia voort te zetten op een ander terrein. Utopiaan Madilia heeft voor morgen een hongerstaking aangekondigd.


,,We willen graag twee hectare grond, waar we helemaal opnieuw zouden kunnen beginnen en de ideale samenleving voort kunnen zetten. Dus ken jij iemand met twee hectare grond, mail dan naar inwoners@talpa.tv'', luidt de videoboodschap van onder meer inwoner van het eerste uur Billy Bakker.

SBS6 maakte donderdag bekend dat Utopia 1 juni 2018 noodgedwongen stopt, omdat het huurcontract voor het terrein bij Laren niet wordt verlengd.
Petitie

De petitie Utopia moet blijven is de afgelopen dagen door ruim 14.000 medestanders ondertekend. In Utopia worden inmiddels allerlei acties bedacht om aandacht te vragen voor de petitie en meer handtekeningen te verzamelen. Zo werd idealist René (38) buiten aan een bankje bij het bord 'Ik blijf hier' vastgebonden. Rond 16.00 uur werd hij na drieënhalve uur afzien bevrijd.

Beautyvlogger en docent Madilia (29) is van plan om morgen in hongerstaking te gaan. Voor vijfduizend handtekeningen zal ze een dag niets eten.

Utopia begon op 31 december 2013. Het doel was in één jaar een ideale maatschappij te creëren. Die klus duurde heel wat langer, want op dit moment loopt het programma bijna vier jaar.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 30, 2017, 12:30:34
Utopia stopt ermee


Na viereneenhalf jaar en 1149 afleveringen komt er op 1 juni 2018 een einde aan de dagelijkse realityserie Utopia. Het SBS6-programma moet noodgedwongen haar poorten sluiten en dus komt er een einde aan de avonturen van tientallen inwoners die Utopia de afgelopen jaren hebben bevolkt.


Het huurcontract met de provincie Noord-Holland is na het eerste, tweede en derde jaar wegens het succes van Utopia steeds verlengd. Helaas is het niet mogelijk om het Utopia-terrein nog langer te huren. Vanaf juni 2018 wordt de loods afgebroken en krijgen de dieren een ander onderkomen. SBS6 en producent Talpa hebben overwogen om Utopia te verhuizen naar een andere locatie, maar er is voor gekozen om dat niet te doen.

Het huurcontract met de provincie Noord-Holland is na het eerste, tweede en derde jaar wegens het succes van Utopia steeds verlengd. Helaas is het niet mogelijk om het Utopia-terrein nog langer te huren. Vanaf juni 2018 wordt de loods afgebroken en krijgen de dieren een ander onderkomen. SBS6 en producent Talpa hebben overwogen om Utopia te verhuizen naar een andere locatie, maar er is voor gekozen om dat niet te doen.

Donderdagochtend zijn de inwoners hiervan op de hoogte gebracht en dat ging met de nodige emoties gepaard. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er eind 2017 geen Utopiaan van het jaar verkozen. In plaats daarvan doen de huidige inwoners mee aan de grootste verkiezing die Utopia tot nu toe heeft gekend en verlaat één inwoner op vrijdag 1 juni 2018 de loods als dé grote winnaar.
Ideale wereld

Op 31 december 2013 ging Utopia onder grote belangstelling van start. Het oorspronkelijke plan was om in één jaar een ideale wereld te creëren op een verlaten terrein bij Laren. Vier jaar lang hebben de inwoners gebouwd, discussies gevoerd, ruzie gemaakt, geëxperimenteerd en niet in de laatste plaats ook heel veel plezier gehad. Het was vallen en opstaan en de kale omgeving veranderde in een bruisende mini-samenleving voorzien van alle gemakken en luxe.

Utopia, de langstlopende dagelijkse realityserie ter wereld, is iedere werkdag van 19.30 tot 20.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf 1 januari 2018 wordt Utopia elke werkdag een uur lang uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur, dan is te zien hoe de Utopianen toeleven naar de spectaculaire finale op 1 juni 2018. Hierover volgt op een later moment meer informatie.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 28, 2017, 11:56:35


Welke man is het sterkst?

De heren hebben nog maar weinig energie over na het "Billy pressen" en het hardlopen. De tussenstand is toch echt 1-1 en er komt nog een ronde aan. "De laatste ronde is een afkoelertje", lacht Chipp. De heren moeten zo lang mogelijk in de vijver van Utopia zitten. Tegelijkertijd gaan Cemal en Mehmet het water in, na 10 minuten beslist Chipp dat het een gelijkspel wordt om gezondheidsredenen.

Chipp had dit niet zien aankomen, hij moet nu een volgende opdracht voor de heren verzinnen zodat de wedstrijd beslist kan worden. Na een uur twijfelen heeft de krullenbol een opdracht voor de mannen. "Jullie moeten zolang mogelijk aan deze touwen hangen, degene die het langst hangt wint!", kondigt Chipp aan.

Cemal bijt het spits af en hangt in de touwen, om de vrouwen te imponeren bewijst hij zijn krachten door zichzelf op te trekken terwijl hij hangt. Hierdoor raakt hij snel uitgeput en wordt het na anderhalve minuut te zwaar. Hij eindigt met een tijd van 1 minuut en 32 seconden. Mehmet is vastberaden om te winnen en hangt daarom rustig aan de touwen, hij laat zich volledig hangen om zo min mogelijk kracht te gebruiken. De kersverse inwoner wint gemakkelijk met een eindtijd van 1 minuut en 45 seconden, Mehmet krijgt hierna een denderend applaus. De heren zijn sportief en sluiten de wedstrijd af met een knuffel.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 21, 2017, 11:54:02
Johan vraagt Linda naar de boekhouding.

Nadat de boekhouder het beloofde land heeft verlaten, is de rest van de inwoners natuurlijk nieuwsgierig naar zijn conclusie. "En? Positieve geluiden?", vraagt Johan Linda bij de bar. "Er is nog veel te doen", antwoordt de taartenbakster. Maar ze vertelt erbij dat er ook positief nieuws is. "Als we alle openstaande facturen binnenharken dan hebben we niks te klagen."

Linda legt uit dat er nog veel oude facturen niet betaald zijn en dat dit toch echt zal moeten gebeuren. Johan baalt van de situatie maar snapt dat het huidige financiële team hier ook weinig aan kan doen. "De financiën zijn echt de rode draad in Utopia momenteel zeg", zegt hij tegen de taartenbakster.

De twee praten nog even verder over de financiële situatie. Linda ziet het gelukkig allemaal redelijk rooskleurig in en besluit er wat van te gaan maken.  "Het is wat het is, maar het komt wel goed."Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Nieuws
« Reactie #1056 Gepost op: november 21, 2017, 11:54:02 »