Nowlive.eu

Registreren
 

Utopia Nieuws
gelezen 642459 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
november 21, 2017, 11:42:59
Financiële hulptroepen

Een boekhouder komt langs om de Utopianen te helpen met de financiën.

Al een tijdje gaat het niet zo lekker met de Utopiaanse financiën en daarom is vorige week besloten om hulp in te schakelen. Vandaag komt om die reden een boekhouder langs in het beloofde land. Samen met Chipp, Baldr, Linda en Mehmet zal hij de financiën onder de loep nemen.


Nadat hij welkom is geheten neemt het groepje plaats aan de keukentafel. De boekhouder vertelt dat hij met hen een aantal punten wil doornemen. Zo zullen ze het bijvoorbeeld hebben over het financiële proces. De Utopianen kunnen daarbij aangeven hoe het nu gaat en waar ze graag naartoe zouden willen werken.

Enthousiast gaat het groepje aan de slag. Er worden veel vragen gesteld en de boekhouder legt een hoop uit. Ook heeft hij tips waarmee de Utopianen aan de slag kunnen gaan. Zou het het financiele team lukken om de Utopiaanse staatskas weer gezond te krijgen? Bron:utopiatv.nl
« Laatst bewerkt op: november 21, 2017, 11:50:38 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Nieuws
« Reactie #1055 Gepost op: november 21, 2017, 11:42:59 »

november 21, 2017, 11:40:41

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 06, 2017, 13:04:49
Centraal

09:00 - Financiën
Baldr neemt als eerst het woord en laat weten dat hij voortaan ook zal meehelpen met de financiën. José heeft besloten er helemaal mee te stoppen en daarom zal Baldr deze plek innemen. Hij zal de boekhouding voortaan op zich nemen en zal hier hulp bij krijgen van Johan. Linda blijft wel nog gewoon bij de finance en houdt overzicht over het zakgeld, takengeld en boodschappengeld.

Linda legt uit dat ze gisteren hebben besloten om het takengeld weg te laten. Daarnaast hebben ze het gehad over het geld verdienen bij evenementen. Ze hebben nog niks definitiefs besloten qua verdeelsleutel, maar in ieder geval zal dus het takengeld worden afgeschaft en zal honderd procent van de inkomsten van evenementen naar de bv gaan.

09:10 - Chipp wil een splitsing
Dan voelt Chipp zich geroepen om een woordje te doen en laat aan de groep weten dat hij al een aantal maanden nadenkt over een bepaald idee. Hij wil zich met een aantal Utopianen graag afscheiden van de rest. Dit selecte groepje zal een andere pinpas krijgen en een eigen verdeelsleutel hebben. Het zal dus ervoor zorgen dat de groep eigenlijk in tweeën wordt gesplitst. De krullenbol ziet er veel voordelen in. "Om het financieel makkelijker en overzichtelijker te maken", legt hij uit. Billy vraagt aan de jonge Utopiaan wat het verschil tussen de twee groepen zal zijn. "Vooral de mentaliteit", stelt Chipp.

De groep stelt een aantal vragen en Romy wil ook graag weten wat het verschil is tussen de twee groepen. Al eerder is het beloofde land in tweeën opgesplitst, namelijk met de minimalisten en de ondernemers en de blondine wil graag weten wat er aan dit idee anders is. Maar Chipp legt uit dat het niet gaat om geld verdienen, het gaat om het hebben van dezelfde ideeën en visies. De krullenbol gaat verder en vertelt aan de groep dat hij het graag wilde laten weten en nog verder uit moet werken.

De Utopianen reageren vrijwel allemaal positief en zien er wel de voordelen van in om voor een kleiner groepje de financiën te regelen.

09:22 - Een expert
Baldr stelt voor om een expert uit te nodigen in Utopia, namelijk een belastingadviseur. Deze adviseur kan dan analyseren wat er allemaal misgaat in het beloofde land en wat ze zouden moeten veranderen. Hier stemt de groep mee in.

09:33 - Communication is key
Nadat René heeft laten weten hoe de salsa avond is verlopen en hoeveel geld hij er mee heeft verdiend, haakt Fay in. Ze laat weten dat zij en Demi het jammer vonden dat plotseling een deel van het podium in de winkel stond. "We verdienen geld met de winkel en deze moet dus altijd open zijn", legt Fay uit. Demi vult aan dat er gewoon over gecommuniceerd moet worden, dan is alles mogelijk.

09:42 - Het persoonlijke rondje
De Utopianen gaan de tafel rond en een aantal laten weten waar ze over nadenken of waar ze mee bezig zijn. Zo komen kachels, oliebollen, kersttruien en het hout ter sprake.
Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 02, 2017, 13:33:06


Een leuke verrassing voor de inwoners!


De duizendste aflevering van Utopia staat voor de deur, aanstaande maandag is het zover. Uiteraard levert dat de nodige aandacht van de vaderlandse pers op. Linda roept de inwoners bij elkaar om hen in te lichten dat het vandaag druk wordt op het terrein.


Telegraaf TV, Shownieuws en weekblad Party komen de Utopianen in de loop van de dag het hemd van het lijf vragen. Romy en Cemal mogen zich opmaken voor een heuse fotoshoot voor de Party. Shownieuws komt langs voor interviews met Cemal, die dus op de nodige aandacht mag rekenen, Billy en de twins. Telegraaf TV komt in het bijzonder voor Billy.

Het nieuws wordt met veel enthousiasme ontvangen in het beloofde land. Het doet Cemal duidelijk goed dat zowel de Party als Shownieuws voor hem komen. Ook de twins en Romy zijn in hun nopjes. Na het nodige gejoel en gegil rennen ze meteen naar hun garderobe om een outfit te kiezen. Ze moeten er natuurlijk op hun best uitzien!Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 19, 2017, 11:43:25
Johan is niet blij

Vanavond is het dan eindelijk zover. De veelbesproken Ladies Night zal na lang wachten eindelijk gaan plaatsvinden. De mannen zijn al druk bezig met de voorbereidingen van vanavond, maar niet alles verloopt volgens plan.


Zo is er een mailtje binnengekomen van een vrouwelijke bezoekster die vanavond komt met de vraag of ze een vriend mee mag nemen. Cemal gaat hier heel makkelijk mee om. “Prima toch, misschien valt hij wel op mannen en zo niet is het ook goed.” Maar Johan is minder blij met het nieuws. Volgens hem is het echt een avond voor vrouwen. “Het heet toch niet voor niks Ladies Night”, zegt hij geïrriteerd. Cemal vindt dat zijn maatje niet zo moeilijk moet doen en mailt terug dat de man van harte welkom is.

Johan lijkt steeds chagrijniger te worden terwijl de vrouwen vrolijk door de loods huppelen. Zij mogen tenslotte vanavond het beloofde land verlaten voor een etentje en dit zorgt voor een goede sfeer. Als Fay Johan tegen het lijf loopt en vraagt of het allemaal wel goed gaat geeft hij aan dat dit niet het geval is. “Ik zit met een aantal dingen in mijn hoofd”, vertelt hij. Maar ondanks het slechte humeur van Johan gaan de voorbereidingen door en belooft het een spetterende avond te worden.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 19, 2017, 11:35:36
De tafel gaat doormidden

Rustig wakker worden zit er voor Johan niet in vandaag.

Tijdens het opruimen en schoonmaken voor de Ladies Night van vanavond krijgt Johan een ingeving: de immense eettafel moet doormidden.


Romy spoort hem aan om meteen daad bij het woord te voegen en een zaag te halen. Eén probleem, is er geen geschikt gereedschap in het beloofde land. Johan denkt even na over wat hij tot zijn beschikking heeft en besluit de kettingzaag te halen. Daar moet het toch wel mee lukken. Hij duikt op tafel en gaat aan de slag. Het geproduceerde lawaai trekt de aandacht van onder meer René en Cemal. Niet iedereen was namelijk op de hoogte van het plan. “Het is nu zeker te laat om te zeggen dat je het niet moet doen”, grapt René.

Achteraf, wanneer de tafel al in twee stukken is, blijkt dat niet iedereen achter de spontane actie van Johan staat. “Echt zonde van die tafel. Dat ding heeft een godsvermogen gekost”, zegt Cemal. “Eeuwig zonde”, voegt René toe. Erg veel zin om te klagen heeft het niet, het kwaad is immers al geschied en de tafel is doormidden.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 04, 2017, 18:04:27


Het is tijd om twee nieuwe visumhouders te verwelkomen!


Het is even na twaalven als de poorten van het beloofde land openen. Visumhouders Mel en Senna worden vrolijk begroet door een aantal Utopiaanse dames. Zoenen worden uitgewisseld en handen geschud. Het duo is duidelijk niet verlegen en er wordt direct veel gelachen.


Met een aardige club lopen ze richting de loods. Bij binnenkomst mogen de nieuwe Utopianen meteen plaatsnemen op de bank. Tijd om eens goed kennis te maken! Er wordt gepraat over koetjes en kalfjes en gewacht tot iedereen een plekje gevonden heeft.

Wie is Mel?
Mel mag zich als eerste voorstellen. Hij vertelt wat hij buiten de poorten heeft gedaan en schroomt ook niet te vertellen dat hij zich snel nuttig wil maken in het beloofde land. Romy stelt de prangende vraag of Mel single is. En ja, dat is hij. De 22-jarige Mel vertelt dat hij aan zichzelf wil werken en ook het sporten weer wil oppakken om de overtollige kilo's kwijt te raken. Op de vraag of Mel zichzelf wil omschrijven als persoon antwoordt hij: "Ik kan wel van mezelf zeggen dat ik sociaal ben. Ik heb er weinig moeite mee om met nieuwe mensen om te gaan."

Wie is Senna?
Dan is het de beurt aan Senna. "Ik ben 21 jaar oud en marktkoopman." Er wordt snel geroepen dat de Utopianen zelf ook een markt hebben en dat is precies waar Senna zich voor wil inzetten. Nu de winter nadert wil hij ook graag wintergroenten gaan verbouwen in het beloofde land en daarmee de Utopiaanse kas spekken. In tegenstelling tot Mel heeft Senna wel een relatie buiten de poorten. "Al anderhalf jaar."

Senna denkt dat hij met een aantal inwoners heel goed zal opschieten, maar met sommige Utopianen ook wel kan botsen. "Ik trek in ieder geval wel mijn bek open", zegt hij zelfverzekerd.

Vijftien maanden
Op de vraag of de visumhouders denken de volle vijftien maanden in Utopia vol te houden antwoorden beide met een resolute "ja". Dat Senna buiten Utopia een vriendin heeft moet geen probleem vormen. De Utopianen zijn duidelijk blij met de verhalen en antwoorden van de visumhouders. Demi, Fay en Romy kijken aandachtig naar de nieuwe mannen en ze kunnen de ondeugende glimlach op hun gezicht niet verbergen. Er wordt zelfs wat gegiecheld.

Na de vlugge kennismaking is het tijd voor de rondleiding. Mel en Senna lijken zich al snel als een vis in het water te voelen!

Bron:utopiatv.nl


« Laatst bewerkt op: oktober 04, 2017, 19:44:38 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2017, 13:56:33
"Ik hoef geen verantwoording af te leggen"

Billy vindt het niet terecht dat José haar heeft aangesproken om haar keuzes. De aanvaring tussen Billy en José houdt de gemoederen in het beloofde land flink bezig. Billy, Romy en Chipp belanden in een gesprek en zijn het alle drie niet eens met wat José zojuist allemaal tegen Billy heeft gezegd. Chipp geeft aan dat hij José niet vertrouwt. "Dit is nu al het derde ding wat ik heel para vind van haar", meldt hij de dames.

Ook Romy vindt dat José zich niet moet bemoeien met Billy's keuzes. "Je bent net binnen zeg, doe een stapje terug." Billy zelf geeft aan dat ze zich sterk voelt in de keuze die ze heeft gemaakt en dat ze absoluut niet vindt dat ze iets fout gedaan heeft. "Ik hoef echt geen verantwoording af te leggen aan mevrouwtje José", zegt ze fel. Romy en Chipp geven haar volledig gelijk.

Noah, die inmiddels ook is aangesloten, kon zijn ogen niet geloven tijdens de escalatie van daarnet. "Wat is dit een heftig spelletje zeg", zucht hij. Ook Chipp vindt het absurd dat deze situatie is ontstaan. "Het is echt een slangenkuil. Nu zitten ze ook weer met zijn drieën te praten in de kas.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2017, 13:54:34
Het is tijd om een voorlopige balans op te maken. 

Billy roept de groep bij elkaar. Vandaag was de laatste mogelijkheid om eventueel verdiend geld te schenken aan een andere inwoner, om zo iemand te kunnen helpen. Het is tijd voor iedereen om bekend te maken of ze geld zullen schenken, zodat er een tussenstand kan worden berekend.


Billy neemt plaats voor de flipover en gaat alle Utopianen af. Eén voor een vertelt iedereen of hij of zij zijn geld houdt, of weggeeft aan een andere inwoner. Cemal is de eerste inwoner die zijn geld weggeeft, namelijk aan René. José, Jacco en Johan volgen Cemal zijn beslissing en schenken hun geld ook aan de boomknuffelaar. Chipp besluit zijn geld aan Fay te geven. Alle overige Utopianen houden hun geld zelf.

Als Billy alle bedragen heeft opgeteld, blijkt dat Fay op de eerste plek staat met 5371,25 euro. Op de tweede plek volgt René met 2797 euro. Dit betekent nog niet automatisch dat Fay de vrijstelling gewonnen heeft. De klok tikt namelijk door, dus het geld wat de komende dagen nog wordt verdiend wordt bij deze bedragen opgeteld. Ook de verdiensten van de personen die hun geld aan René hebben geschonken, worden opgeteld bij zijn bedrag. De persoon die aanstaande dinsdagochtend, voor de nominaties, het meeste geld heeft verdiend, wint.

José zet Billy voor het blok

Na het tellen en het verdelen van het verdiende geld blijkt dat Fay overduidelijk op de eerste plek staat waardoor zij het meeste kans maakt op de vrijstelling. José, Jacco, Cemal en Johan hebben hun geld aan René gegeven om hem de grootverdiener te maken. Dit is helaas niet gelukt en René moet het nu dan ook doen met een voorlopige tweede plek.

Vlak voor de groep uit elkaar gaat wil José nog even wat zeggen. Het valt haar tegen dat er afspraken en complotten worden gemaakt en deze vervolgens niet worden nagekomen. Fay kijkt met grote ogen naar José. “Wat bedoel je?”, vraagt de blondine zich hardop af. Was er dan toch een pact tegen haar? Iets wat iedereen in de afgelopen week ontkend heeft.

José heeft echter geen oog voor Fay. Ze richt zich op Billy. Volgens de kersverse Utopiaan heeft Billy geopperd om met een groep het geld aan René te geven om hem zo de vrijstelling te kunnen geven en deze van Fay te ontnemen. “Maar achteraf bleek het een persoonlijke kwestie te zijn tussen jou en Fay, en nu dat is uitgesproken haak je af”, gaat ze verder. Volgens Billy is dit alles behalve de waarheid. “Jacco en Noah hebben dat idee geopperd”, roept ze kwaad. Het duurt niet lang voor een groot deel van de Utopianen zich met de discussie bemoeit en iedereen door elkaar schreeuwt.

Als ook Romy roept dat ze kwaad is reageert José fel. “Jij moet je mond houden want jij was er ook bij.” Demi en Fay kijken elkaar verbaasd aan. Tijdens deze ruzie komen er een hoop geheimen op tafel te liggen en dit zal dan ook niet het laatste zijn wat erover gezegd wordt.Bron:utopiatv.nl
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 25, 2017, 12:53:15


De Utopianen worden overvallen door het nieuws.


In het gesprek met Bas, waarin hij vertelde Utopia deze week te verlaten, kon Beau haar tranen nog bedwingen. Eenmaal terug in de loods wordt het haar toch te veel en rollen de tranen over haar wangen. Demi merkt als eerste op dat de Limburgse verdrietig is en samen lopen ze naar de eettafel, waar ook Fay en Romy haar opvangen.


Wanneer alle Utopianen zich bij de dames voegen, komt ook Bas erbij zitten. Hij vertelt de groep dat hij gaat en direct raakt iedereen geëmotioneerd. "Nee, Bas!", roept René vol ongeloof. Bij Romy en Billy schieten de tranen in de ogen. "Je bent echt de belichaming van Utopia. Er is niemand die jou kan vervangen", praat Billy vol lof over Bas. "Je mag trots zijn op jezelf", vult Romy aan.

Bas, die het zelf ook bijna te kwaad krijgt, ontvangt van iedereen een meer dan dikke knuffel. "Ik zit hier bijna tien procent van mijn leven. Utopia is echt mijn thuis, maar ik mis mijn ouders en oma", zegt hij tegen de groep. Hoewel zijn aanstaande vertrek de Utopianen duidelijk zwaar valt, is er ook begrip voor zijn besluit.

"Ik heb een kratje bier besteld, dus laten we er een paar mooie dagen van maken", besluit Bas.  De Utopianen beginnen direct met het ophalen van herinneringen en vertellen van Bas-verhalen. Het worden nog een paar emotionele dagen.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 25, 2017, 12:17:26
Centraal over de markt

Het is het centraal na de Utopia Summer Fair.

De inwoners trappen het centraal direct af met de omzet van de markt. Met oog op de tegengevallen kaartverkoop zijn de inwoners tevreden met een omzet van €10.000.


Wat ging er goed en wat ging er fout?
“De frituurpannen moeten zo snel mogelijk gemaakt worden”, zegt Johan. De inwoners zijn het er over eens dat Le Luifel goed op orde gemaakt moet worden. Billy is van mening dat ze kwalitatief gezien geen goede producten kunnen leveren met de apparatuur dat ze nu hebben. Er wordt voorgesteld dat Noah en Johan een offerte maken voor wat er echt nodig is aan apparatuur.

Rooster
Linda wil iets kwijt over de foodtruck en de commotie die hier gisteren over was. Linda geeft aan dat ze niet blij was met het rooster. Linda had het gevoel dat ze aangekeken werd als een zeur terwijl iedereen weet dat een foodtruck haar droom is. José geeft Linda gelijk, “het gaat er om wat er met haar afgesproken is en wat er op het laatste moment is veranderd”. Chipp geeft aan dat hij en Beau Linda niet expres van de foodtruck hebben gehaald en dat Linda niet de enige is geweest die niet de hele dag op haar plaats van keuze heeft kunnen staan. “Er is iedere markt wel iemand niet tevreden, de markt is één dag in de maand, de rest van de maand doe je wel dingen die je leuk vindt”, stelt Billy. "Het is echter wel van belang dat iedereen op zijn aangewezen plek blijft staan, doe je dat de volgende keer niet dan ben je de lul”, gaat de kunstenares door.

Fooi
De inwoners hadden afgesproken dat niemand mag drinken tijdens de markt of diegene krijgt €100 boete. Bas heeft hier gisteren iets op gevonden, hij heeft een fooienpot aangemaakt waarop stond dat hij bij €100 fooi boetenvrij een biertje met de gasten kan drinken. Tevreden stelt hij dat hij hierdoor €106 heeft opgehaald.

Chipp en Beau stoppen met de organisatie van de markt. Chipp vindt het frustrerend om te zien dat alle inwoners zich zo weinig inzetten voor de markt. De inwoners sluiten het centraal af met een applaus voor Chipp en Beau als dank voor hun inzet.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 11, 2017, 18:42:03
Er wordt weer een hoop besproken op de maandagochtend.

Twinning is winning
Om negen uur zaten de inwoners paraat voor het centraal. René trapt af met de financiën. Hij laat weten dat er winst is gedraaid op Twintopia, er wordt flink gejuicht door de twins. Daarna is er wat gesteggel over de verdeling van de winst van het evenement wat zaterdag plaatsvond.


Een eerlijke verdeling
Iedereen doet zijn zegje over de verdeling en er wordt lang over gesproken. De regel voor evenementen is nu dat er een 70/30 verdeling is, maar een aantal inwoners vinden dit oneerlijk. Uiteindelijk wordt er besloten dat de 70/30 verdeling van kracht blijft en alle winst van de producten regelrecht naar de bv gaan.

Het Strohuis
Dan brengt de man van de financiën het strohuis ter sprake. De dames die dit graag willen bouwen zitten er als stromeisjes/vogelverschrikkers bij. Met de actie willen ze aandacht vragen voor de bouw van het huisje. Linda neemt het woord en vertelt haar mede-Utopianen dat er op de website een pre-order staat voor een overnachting in het Strohuis.

"Als wij tien overnachtingen pre-order hebben, zijn we uit de kosten voor het bouwen van het strohuis", zegt Linda. Zij vraagt of de gehele winst van de tien eerste overnachtingen naar haar en Madilia mag gaan en dat daarna de 70/30 regeling van kracht gaat. Niemand vindt dat een probleem.

Wel of geen sokken?
Linda opent een nieuwe discussie en vraagt of zij van de 75 euro boodschappengeld ook sokken mag kopen. In deze is niemand het met elkaar eens, de één wil namelijk sigaretten, de ander een jurkje en weer een ander sokken. Billy besluit dat er een stemming moet plaatsvinden. Uit de stemming komt dat het boodschappengeld aan alles mag worden uitgegeven. De blondine is duidelijk geïrriteerd en wil graag snel door met het centraal.   

Stiekeme bouwtekeningen
René gaat verder met de financiën, totdat hij onderbroken wordt door Beau. De docente stelt dat iedereen transparant moet zijn naar de groep toe. Zo heeft René bouwtekeningen besteld van zijn eigen zakgeld, zonder dat iemand dit wist. “Dat kan echt niet”, roept Billy. Dat de man van de financiën zelf geld uitgeeft, kan ze niet geloven. Cemal neemt het op voor René en stelt dat iedereen de helft van zijn zakgeld mag uitgeven aan investeringen. Toch zijn Billy, Beau en Chipp het niet eens met deze uitgave van René en het feit dat het niet is gecommuniceerd.

Er ontstaat wederom rumoer binnen de groep en de Utopianen beginnen door elkaar heen te praten. Billy besluit een einde aan de discussie te maken. "René dit is een schoonheidsfoutje. Volgende keer eerst zeggen, dan pas doen, dat is pas transparantie", zegt de blondine stellig. De groep kan weer verder naar het volgende punt.

Wedstrijd
De kunstenares laat weten dat ze vandaag het bord van de wedstrijd gaat bijwerken. "José doet het erg goed en het is me opgevallen dat iedereen meer geld binnenharkt dan normaal", aldus een weer vrolijke Billy.

Nieuwe ideeën
De Utopianen willen Pillow Fight cancellen en een Out Of The Loods gaan organiseren. Beau, Madilia en Linda gaan zich hiermee bezighouden. Ze denken dat hier meer mensen op afkomen dan de Pillow Fight.

Noah en Jacco openen deze week officieel hun winkel Bloem & Bollen. Daar wordt enthousiast op gereageerd door de inwoners. Billy laat weten dat zij haar Billy Jeans een nieuw leven in gaat blazen. De twins willen een nieuwe vlogserie gaan opnemen genaamd 'Ranking de Utopianen', de meiden leggen het spel even uit en ook daar reageert iedereen leuk op. Dan is het weer tijd voor de Utopianen om hun eigen weg te gaan.Bron:Utopiatv.nl


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 10, 2017, 13:33:27
Vrouwen verwennen

De Ladies Night nadert met rasse schreden. Cemal heeft een idee om het evenement te promoten.


Zelfs op een zaterdagavond leggen Cemal, Johan en Noah het werk niet neer. Over ruim een maand staat het evenement van de mannen op de planning. De kaartverkoop loopt goed, maar Cemal wil meer. Hij wil een promo maken om nog meer vrouwen naar Utopia te krijgen.

"Wat als wij nou morgen de was van de dames gaan doen. Op een sexy manier", stelt hij voor. Hoe ziet Cemal dat dan voor zich, vraagt Noah zich af. "In het bad kleding wassen, met een ontbloot bovenlichaam lekker soppen", zegt Cemal.

Het klinkt Johan in ieder geval als muziek in de oren. Noah slaakt een diepe zucht, maar besluit er toch in mee te gaan. "Ik doe hier dingen die ik buiten nooit zou doen", zegt hij.

Cemal, Johan en Noah hebben een leuk bericht voor enkele dames. Rond half een drukt Johan op de toeter. Langzaam verzamelen de inwoners zich in de woonkamer. Cemal, Johan en Noah lopen met een ontbloot bovenlichaam rond. Als iedereen aanwezig is, begint Cemal zijn praatje: “In het kader van 19 oktober, wanneer de ladies dinnershow is, gaan we vandaag drie vrouwen verwennen.”

Beau, Demi en Fay zijn uitgekozen door de heren. “Jullie hebben vandaag drie knappe wasmannen,” vertelt Cemal met een glimlach. De heren hebben besloten vandaag de dames in de watten te leggen. Ze zullen hun was doen, hun slaapkamers schoonmaken en het beddengoed verschonen. De uitgekozen vrouwen boffen maar met dit bericht.Bron:utopiatv.nl
« Laatst bewerkt op: september 10, 2017, 13:40:08 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 28, 2017, 14:46:09
Nieuwe bouwplannen

Cemal heeft gisteren de bewoners gevraagd drie ideeën te bedenken die de inwoners mogelijk kunnen bouwen. Wie heeft het beste bouwidee?


De twins trappen af met hun idee. Ze willen een boomhut, Huttopia, om met zijn allen in te relaxen. Daarnaast willen ze een ronde B&B van glas voor gasten. Tot slot willen de prinsesjes een kasteel op de akker waar zij in kunnen slapen. René ziet het kasteel wel zitten en is bereid dit te realiseren. Romy wil graag een hobbithuisje. Dit moet dienen als een plek met meerdere doeleinden. Zo kan het een dienen als een stand voor de taarten van Linda. Linda hoopt op een rond huisje van stro, een professionele keuken en een grotere boerderij zodat de inwoners hier kinderen kunnen ontvangen en hen kunnen voorlichten over het boerderijleven. Floor wil allereerst een sauna voor stressverlichting. Daarnaast heeft ze zich laten inspireren door de luchtballonvaart en wilt ze een gondelbaan over het terrein. Ze stelt ook dat ze zelf nog een klein kind is en dat een glijbaan of rodelbaan haar wel wat lijkt.

Noah vindt dat zijn tulpenbollenveldje pas af is als er een windmolen staat. Hiermee kunnen ze zelfvoorzienend zijn in energie en stroom. Ook stelt hij voor een barretje te maken voor in de bistro en is naar zijn idee de liefdesbrug pas af als er een vijver wordt gemaakt waar kooikapers in zwemmen. Madilia wil een theehuis op de akker. Chipp wil een sportveld van kunstgras met een sproeier en een hekje. En Billy wil een gedachtenkamer omdat ze vaak in zichzelf praat. Ze vindt ook dat de inwoners meer moeten doen met sponsors. Bas vindt het alleen gezellig in Utopia als ze met z’n allen bij het vuur zitten. Nu de winter eraan komt hoopt hij op een overkapte vuurplaats voor de gezelligheid. Beau wil van de boomhut van de twins een ‘Beauhut’ maken, eventueel met glijbaan. Daarnaast wil ze een ‘walk of fame’, lopend van de loods naar de poort. Iedereen krijgt dan zijn eigen steen.

Alle inwoners krijgen drie stemmen en stemmen op de voor hun beste ideeen. De vuurplaats, het kasteel en de sauna krijgen de meeste stemmen en de inwoners gaan er naar streven om deze te realiseren.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 24, 2017, 11:21:34
Een naar bericht en een verzoek namens Boer John....


Ik was stil de laatste tijd. Ik ben m'n broer kwijt. En ik ben er ziek van...Mijn rechterhand is ook nog ziek.. pittig ziek.

Peer, wie kent hem niet , de reuze aardige en lieve man die altijd de melk

kwam halen en de kaasjes kwam brengen....


Hij heeft een niertransplantatie gehad en dat is mislukt.

Hij vecht voor zijn leven en wil graag n kaartje Afdeling 317 kamer 625.

Wilheminalaan 12 1815 JD Alkmaar. Zet er even op van : van Boer John Facebook


https://nl-nl.facebook.com/Boer-John-651051648288211/Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Nieuws
« Reactie #1041 Gepost op: juli 24, 2017, 11:21:34 »