Nowlive.eu

Registreren
 

Utopia Algemeen
gelezen 369906 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 23, 2016, 23:10:15
Dolfijnen zijn wilde dieren, geen entertainers


Dolfijnen zijn intelligente en sociale dieren. In het wild hebben zij veel contact met hun soortgenoten, jagen zij op vis en hebben hele kustgebieden als speelomgeving. Dolfijnen zwemmen vaak meer dan zestig kilometer per dag en gebruiken hierbij hun sonar om de omgeving te verkennen.


Dolfijnen horen vrij te kunnen zwemmen in de oceaan en niet opgesloten te zitten in betonnen tanks of kunstmatige meertjes. Lees hier meer over het schrijnende verschil tussen het leven van een dolfijn in het wild en een dolfijn in gevangenschap.

World Animal Protection zet zich in voor een verbod op het houden van dolfijnen in gevangenschap. Deze intelligente dieren horen thuis in het wild, hun welzijn wordt dan ook ernstig aangetast door een leven in gevangenschap.

Help ons dolfijnen in gevangenschap tegen te gaan. Koop geen kaartje meer voor het dolfinarium, roep het Dolfinarium Harderwijk op dolfijnen over te brengen naar een natuurlijke opvang en overtuig anderen hetzelfde te doen.

Teken de petitie en roep het Dolfinarium Harderwijk op showdolfijnen over te brengen naar een natuurlijke opvang.

Klik --->>>   https://www.worldanimalprotection.nl/poll-een-dolfijn-het-dolfinarium-gelukkig

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Algemeen
« Reactie #686 Gepost op: september 23, 2016, 23:10:15 »

september 21, 2016, 01:54:13
1000 dagen feest


Tijdens ons 1000 dagenfeest hebben wij voor jullie een diverse keuze aan eten. De Foodtrucks die aanwezig zullen zijn (klik op de naam voor info) :


Pittige Dames – Pittige Wraps, Nacho`s.

Veul Soeps – Vegetarische Soepen, Salades, Wraps.

I Love SuriFood – Surinaamse gerechten.

De Gooische Koffiebus – Verse koffie en gebak.

De Broodjes Bus – Luxe Belegde Broodjes.

Down Town – Broodjes Knakworst. (Door Bijzondere Mensen, Voor Bijzondere Mensen!)

Rich Pork – Pulled Pork Sandwiches.

Saté Man – Authentieke Verse Saté.

Rock `n Roll – Suikerspinnen!!!

Heerlijk Toch?!Bron:utopiacourant.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 21, 2016, 01:50:13
Binnenkort in Utopia Stichting SAVE DAVE!


Beste lezer,

Mijn naam is Davey Maalderink, ik ben geboren op 23 juni 1994, en sinds 08-08-2008 staat mijn leven volledig op zijn kop.Ik was een actieve, vrolijke jongen met grote plannen. Ik had een onbezorgd leven, fijne vrienden en genoot van buitenspelen en ravotten. Totdat ik op 08-08-2008 te horen kreeg dat ik een zeldzame zenuw- en spierziekte heb; Ataxie van Friedreich. Op die dag veranderde ik van een onbezorgd, goedlachs kind, in een patiënt. In iemand die ongeneeslijk ziek is.


Binnen een jaar vergroeide mijn rug tot bijna 85% als gevolg van mijn ziekte. Ondanks dat het bewijs er was, sloot ik mijn ogen voor de keiharde waarheid die ooit de mijne zou worden; binnen 10 tot 15 jaar afhankelijk zijn van een rolstoel, niet meer kunnen lopen of mezelf verstaanbaar maken, iedere vorm van zelfstandigheid verliezen, last krijgen van hartfalen en waarschijnlijk nooit oud worden. Ik was kwaad, verloren en zat vol onbegrip en vragen. Mijn hele wereld was ingestort.

In April 2010 ben ik aan mijn rug geopereerd, zodat ik weer rechtop kon staan. Ik heb meegedaan aan verschillende onderzoeken en trails, maar er was niets dat resultaat opleverde. Ze zijn hard bezig met het onderzoeken van een werkend medicijn, maar dat kost veel tijd en tijd heb ik niet meer. Mijn positiviteit heeft me jarenlang op de been gehouden, maar ik kan er nu echt niet meer omheen. Ik word iedere dag geconfronteerd met mijn ziekte en weet dat er nu echt iets moet gebeuren. We zijn in contact gekomen met een vrouw in Noorwegen, die dezelfde ziekte heeft als ik, alleen dan in een verder gevorderd stadium. Zij gebruikt sinds twee jaar Imukin, een medicijn dat gebuikt wordt door mensen met chronische granulomateuze ziekte (een afweerstoornis). Ze voelt zich 1000% beter sinds ze het medicijn gebruikt en de kwaliteit van haar leven is enorm verbeterd.

Hét medicijn dat ervoor kan zorgen dat ik me beter zal voelen ligt binnen handbereik, maar ik kan er niet bij. Het is ontzettend oneerlijk, maar omdat het medicijn niet voor mijn ziekte gemaakt is, wordt het niet vergoed. Je zou denken dat dat niet waar kan zijn, maar dat is het helaas wel. Een behandeling met Imukin zal volledig uit eigen zak betaald moeten worden, maar gezien de hoge kosten is dat op dit moment onmogelijk. Daarom heb ik hulp nodig.

Met behulp van familie en vrienden is de stichting Save Dave opgericht. Een stichting waarmee we hopen voldoende geld in te kunnen zamelen om een behandeling met Imukin te financieren. Een behandeling die ervoor zal zorgen dat ik de jaren die het duurt voordat het andere medicijn op de markt komt, kan overbruggen. Natuurlijk ben ik niet de enige met deze ziekte en dus hoop ik ook andere gedupeerden te kunnen helpen, door dit probleem onder de aandacht te brengen. Samen staan we immers sterk.

Op mijn website http://www.stichtingsavedave.nl vind je alle informatie over mijn ziekte en het verloop ervan. Ook kun je ontdekken wat het gebruik van Imukin voor mij kan doen, en lees je over de verschillende manieren waarop jij je steentje kunt bijdragen.

Mocht je informatie of ideeën hebben, dan horen wij dat heel erg graag!

Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Davey Maalderink
Bron:Utopiacourant

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 20, 2016, 00:09:38
Uit het niets springt Rianne naar de tweede plek.


1. Bas 21.66%
2. Rianne 19,79%
3. Jessie 16,26%4. Cees 14,78%
5. Gina 7,44%
6. Dominique 3,73%
7. Ruud 3,42%
8. Billy 3,26%
9. Cemal 3,02%
10. Rowena 1,81%
11. Benjamin 1,22%
12. Ramona 0,8%
13. Jacco 0,78%
14. Victoria 0,74%
15. Karin 0,7%
16. Romy 0,58%

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 18, 2016, 00:44:50
Bibi 24 uur in Utopia met Ruud de Wild

Een groot avontuur, 24 uur lang met Ruud de Wild naar Utopia.


Ruud de Wild werd uitgedaagd door John de Mol om 24uur lang te overleven in Utopia. Samen met Jelte de sidekick van Ruud, ik en 3 andere luisteraars begon het avontuur afgelopen maandag. Overal stond aangekondigd “Ruud in het Wild” dus ik was op het ergste voorbereid..

Aangekomen bij Talpa ontmoete ik de andere luisteraars en kregen we een hele controle van onze spullen, wat mochten we wel meenemen en wat niet.
Buiten onze mobiele telefoon en paspoort was het enige wat van mij is achtergehouden mijn stapeltje kranten die ik mee wilde nemen om een vuurtje te maken hehe.
Bij de studio van 538 kwamen we nog op de radio, maakten we een groepsfoto en begon ons avontuur echt naar Utopia!

We kwamen aan bij Utopia met de 538-limousine.
De autodeur werd voor ons open gedaan, we pakten onze spullen en liepen richting de grote poort van Utopia.
Mijn slaapzak had ik vastgemaakt met touw en daarin zaten nog wat extra kledingstukken met daar bovenop o.a. eierkoeken, fernandes, water, 40 shotglaasjes en een fles Jagermeister.
In mijn jaszak zaten zakdoekjes, aanstekers, tampons en nog wat koekjes, maar ik kon alles zelf tillen en dat was de regel.
Alles wat je kan tillen mag je meenemen J (verboden: tassen, koffers etc.)

In het donker en in de regen konden we al een groot gedeelte van buiten zien, voordat we echt op ontdekking uit gingen wilden we eerst even onze spullen wegleggen in de loods.
Eigenlijk random lagen we onze spullen neer en waren we heel benieuwd naar de ruimtes en naar wat ons te wachten stond.
We vonden al snel de kluis waarin maar liefst € 5,38 lag, wat werden we verwend(!) haha. Voor € 5,38 moesten we dus zien rond te komen, 24 uur lang.. Appeltje eitje ;-)

Nadat we de koeien en kippen hadden bewonderd zijn we teruggegaan naar de loods om een tafel te maken.
Met z’n allen hebben we de tafel in elkaar gezet en deze bleek zelfs zo stevig te zijn dat ik er op kon staan! De mannen vonden het goed geweest en zaten lekker aan een biertje.
Vanessa en ik hadden ons verantwoordelijk gemaakt voor de slaapplaats, dus we gingen op zoek naar de warmste plaats in de loods.
Met een bezem heel wat stro verzameld en al gauw waren ook de slaapplaatsen tiptop in orde.
Dit verdiende een lekker drankje.

Toch wel een dingetje vond ik het plassen…
Buiten alleen al alle camera’s om je heen, is dat niet echt mijn specialiteit. Als je die wind voelde, pff en dan ervoor zorgend dat je zelf droog bleef, nee niks voor mij.
Gelukkig was Toin erbij en Toin is heel handig, dus vroeg ik met mijn puppyoogjes of hij toch niet even wilde gaan kijken voor een toilet, zo gezegd zo gedaan.
Dichtbij de koeien helemaal beschermd voor de wind was daar onze wc. Fantastisch!
Ik heb er maar liefst 1 keer gebruik van gemaakt haha. Toch bedankt :p

Ik zat bomvol energie en had de gekste ideeën. Ik zag het al helemaal voor me dat we met z’n 6en verstoppertje speelde midden in Utopia.
De camera’s die alles meekregen waar iedereen zat en wij maar zoeken. Maar goed. Toin en ik waren de enige die mee wilden doen dus hield het op.
Ruud was al gauw niet meer zo wild en wou naar z’n bedje, dus al langzaam maakte iedereen zich klaar voor de nacht..
Ook toen we met z’n alle op bed lagen, op het stro in onze slaapzak wilde ik een slaapzakkenrun doen.
Maar helaas…. Ik was maar alleen haha. Al snel hoorde ik naast me gesnurk en wist ik dat Ruud al lag te slapen.
Na enkele minuten, of zelfs uren lag ook ik lekker te slapen, totdat om HALF 6!!!! De telefoon ging… grrr..
Ik heb me omgedraaid en ben verder gaan slapen tot 8 uur.

De enige echte Miss Montreal kwam op visite! Yeah, super cool!
Rond 9 uur zou het concert zijn en we waren nog helemaal niet klaar.
Het was ochtend onze eerste dag en moesten de hele concertruimte nog klaarmaken, eten, de koeien en kippen verzorgen, maar deden toch alles lekker op ons gemak.
Toen we met Ivo naar de koeien liepen hebben we bijna allemaal de koe Fred gemolken, wat was dat vreemd zeg. Maar goed het staat weer op mijn lijstje *check*.
Eerste instantie konden we bij de kippen geen eieren vinden, mij werd zelfs wijs gemaakt door Ruud dat kippen geen eieren leggen in de winter en ik ben zo goed gelovig als maar zijn kan dus ik geloofde hem meteen.
Toch ging Vanessa even zoeken omdat ze dacht dat de kippen de eieren misschien wel verstopt hadden. Ik moet nu nog lachen als ik er aan terug denk, want ja hoor! Ze had gewoon eieren gevonden, 18 stuks!

Na ons ontbijt kwam al gauw Sanne van Miss Montreal binnen, ik ben haar samen met Jelte een rondleiding gaan geven en daarna zijn we de ruimte voor de gasten klaar gaan maken.
Voor de tractor hadden we allemaal stro neergelegd waarop iedereen lekker kon gaan zitten, lekker knus met z’n allen bij elkaar.
En dat was het ook hoor, knus en gezellig! Alle 25 gasten (die allen €10,00 moesten betalen bij de entree) heb ik welkom geheten en heb ik een rondleiding gegeven.
Ze waren helemaal onder de indruk en na het fantastische concert van Miss Montreal was er niemand die weg wilde gaan, maar helaas ze moesten allemaal weer Utopia uit L
Ik had ze er nog wel even bij willen houden, mensen vol energie die wilden helpen om iets te bouwen in Utopia.

Na het uitzwaaien van Sanne en het korte bezoekje van Loretta was onze tijd ook alweer bijna om.
We besloten om toch nog even een vuurtje te maken zodat we dat ook op onze lijst konden afstrepen.
Handige Toin maakte er nog even een bankje bij en het was helemaal compleet.
Na onze laatste uurtjes waarin we spelletjes speelde en ons verdiende geld van het concert opmaakten aan patat was ons avontuur ook afgelopen..

Het was een bijzondere ervaring om 24uur lang te overleven in een loods met 5 andere.
Toch sta je er zelf wel anders tegenover met de indeling van je tijd/planning omdat je weet dat je er natuurlijk maar 24 uur bent.
Ik ben ontzettend benieuwd hoe de 15 kandidaten het gaan uithouden en gaan opbouwen.

Ik als ex-Utopiaan blijf het natuurlijk volgen en wens ze nu alvast veel succes!
En wie weet mogen wij 6 nog wel een keer op visite komen, lijkt me helemaal leuk.

Veel liefs en tot snel,
X
Bibi

Ps. Zie hier nog het super optreden van Miss Montreal:

http://www.utopiatv.nl/video/detail/313/intiem-concert-miss-montreal-1/overview/clip/2016-09-17Bron:http://www.bibischouten.com/v2/?p=366

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 18, 2016, 00:44:38
Ruud de Wild neemt 538 luisteraars mee naar Utopia

Ruud de Wild gaat samen met zijn sidekick Jelte van der Goot en vijf luisteraars een etmaal op het terrein van de nieuwe SBS-realityshow Utopia wonen. Dat kondigden de deejays dinsdagmiddag aan in hun radioshow op Radio 538. John de Mol, die Utopia volgens eigen zegge heeft bedacht, nodigde De Wild en Van der Goot maandag daarvoor uit.


Ruud de Wild zal volgende week maandag 24 uur door te brengen op de voormalige kazerne Crailo bij Huizen.

Miss Montreal
De Wild en Van der Goot nodigden Miss Montreal uit om op te treden. Dat lijkt de zangeres een leuk idee. "Ik ben ook wel benieuwd hoe het er uitziet daar", reageerde Miss Montreal, die eigenlijk Sanne Hans heet. De zangeres krijgt de helft van de opbrengsten van de kaartjes, de rest houden de dj's zelf om eten en andere benodigdheden te kunnen kopen.

Regels
Aan het verblijf van de mannen zijn wel regels verbonden. Zo mogen de deejays alleen meenemen wat hun handen kunnen dragen, krijgen ze maar een klein beetje zakgeld, mogen ze niet worden gesponsord en moeten de dieren op het terrein goed worden verzorgd. De Wild en Van der Goot zijn nu op zoek naar luisteraars die ze mee kunnen nemen.

Utopia
Utopia is vanaf januari 2014 te zien op SBS 6. In het programma, dat volgens De Mol een jaar lang dagelijks te zien zal zijn, bouwen vijftien mensen, met weinig middelen, een nieuwe wereld. [Radio.NL/Novum]Bron:radio.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 16, 2016, 09:30:46
Hahahaha ik moet er altijd zo om lachen..... Dit typeert eigenlijk weer wat voor kansloos programma het is joh al die kansloze 'artiesten' die alles doen om met hun kop op tv te mogen  #smiley_lol #smiley_lol

En nee Nicole in zo'n clip....sorry maar het laatste beetje respect dat ik nog voor haar had....compleet weg.....ex militair in een clip serieus ik dacht dat zij wel iets meer eigen waarde had dan dit...... Zo triest echt sjonge jonge jonge jonge

Gelogd


september 16, 2016, 00:25:29
Chris de Roo komt ook op 1000-dagen feest....


Zijn nieuwe single... ja ja met Nicole op de achtergrond ;-).[video=580,385]//www.youtube.com/embed/Ni1tC3hub54[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 15, 2016, 02:10:05
1000-dagen feest


1000 dagen feest
Op 26 september 2016 bestaat Utopia 1000 dagen!
Dit wordt gevierd met het grootste evenement in de Utopiaanse geschiedenis!


OP VRIJDAG 23 SEPTEMBER IN UTOPIA!
Alles staat in het teken van 1000 en daarbij zullen ook alle inwoners op verschillende tijden vrij zijn deze dag en meegenieten van het feest met de bezoekers. Sommige inwoners geven zelf ook een optreden.
Naast diverse optredens van verschillende topartiesten zal er ook een markt en foodtrucks aanwezig zijn op deze bijzondere dag. ( de markt zal van 15:00 tot 20:00 zijn. )
Bij wijze van uitzondering mag er tijdens dit evenement gerookt worden. Er mogen 8 sigaretten of 8 voorgedraaide shags worden meegenomen.

FEESTTIJD: 15:00 UUR TOT 23.00 UUR

De tickets zijn verdeeld in twee shifts. Dit kunt u zien bij de ticketaankoop. ( Dit is enkel de inlooptijd u kan tot 23.00uur blijven )
Shift 1: inlooptijd tussen 15:00 uur en 17:00 uur
Shift 2: inlooptijd tussen 17:00 uur en 19:00 uur
U bent van harte welkom om de hele dag met ons te feesten tot 23:00 uur!
LEEFTIJD: 16+

Line Up:
15:00 DJ Baas
15:30 Rowena / Victoria / Ramona
16:00 Jacco
17:00 Helemaal Hollands
18:00 Nouked
19:00 Chris de Roo
20:00 Anna-Alicia dansoptreden
20:15 Special Guest
21:00 D-Rashid
22:00 Artistic Raw 


http://www.utopiawebwinkel.com/1000-dagen-feest.html#product-tabs


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 06, 2016, 18:02:14
R.I.P. Theo


Theo had de dag van zijn leven....in Utopia!Klik --->> http://www.utopiatv.nl/video/detail/16468/de-dag-van-hun-leven/search/de%20dag%20van%20hun%20leven%5C

Kijk ook (filmpje)  --->>> http://home.nowlive.eu/nieuws/49938


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 05, 2016, 13:10:08


Wie is deze week verkozen tot meest favoriete inwoner?

Het was een nek aan nek race maar ook deze week heeft Jessie zijn plek als favoriete inwoner behouden.

1. Jessie 27,30%
2. Bas 27,11%
3. Cees 9,93%


4. Gina 8,55%
5. Rianne 4,32%
6. Ruud 4,22%
7. Billy 3,76%
8. Dominique 3,49%
9. Benjamin 2,38%
10. Rowena 2,28%
11. Jacco 1,97%
12. Cemal 1,59%
13.Victoria 0,89%
14. Romy 0,80%
15. Karin 0,70%
16. Ramona 0,70%

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 03, 2016, 01:30:09
“Benji`s Brein LIVE” met aansluitend een optreden van Lenny Kuhr!

Lang geleden dit. Dat ik Benji`s Brein als prioriteit heb. Ik vind het fijn. Lekker om weer even iets te schrijven waarvan ik weet dat ik het zo gelijk ga delen met jullie. De reden van deze editie is simpel. Ik wil mijn eerste solovoorstelling, met bovengenoemde werktitel graag onder de aandacht brengen. Want buiten het feit dat aansluitend Lenny Kuhr komt optreden is er voor veel mensen nog een hoop onduidelijk over wat nu te verwachten komende zaterdag.


Benji`s Brein LIVE is een unieke voorstelling die ik zelf heb geschreven. Want waarom ben ik wie ik ben? Waarom heb ik mezelf voor Utopia aangemeld? Wat vind ik van de huidige maatschappij en de systemen die ons leven kaderen en beperken? Wat denk ik dat er “beter” en menselijker kan?

Ik stel mezelf deze vragen bijna dagelijks en de tijd is gekomen om mijn antwoorden met jullie te delen. Kwetsbaar en onzeker vertel ik jullie over mijn visie. Ik denk zelfs dat ik antwoorden heb die voor iedereen een uitkomst kunnen bieden. Ik vind het eng, maar ik wil dit doen.

Voorafgaand serveren wij een broodbuffet. Dat wil ik graag om nogmaals aandacht te vragen voor de (nog steeds) schrijnende droogte in Afrika. Wij hoeven ons niet schuldig te voelen om het feit dat wij zo goed te eten hebben. Wel vind ik het belangrijk dat we regelmatig stilstaan bij deze rijkdom. Er zal een spreker van het Rode Kruis aanwezig zijn om te vertellen over de oplossingen die het Rode Kruis heeft (want die zijn er!).

Na mijn voorstelling, waarin ik dus mijn zorg en mijn oplossingen aandraag, treedt Lenny Kuhr op. Ik heb haar benaderd vanwege haar nummer “WIE BEN JE?”. Dit nummer sluit naadloos aan bij mijn voorstelling en ik ben dan ook trots dat Lenny dit nummer live komt spelen. Buiten “Wie Ben Je?” zal zij nog meer oude en nieuwe nummers ten gehore brengen met de muzikanten die haar ook tijdens de komende tour gaan begeleiden!

Over de “Gekust door eeuwigheid” tour van Lenny :

In deze voorstelling staat het diepe heimwee, dat ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult.
Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren .
Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen. Het kan ons naar de plek leiden waar heldere inzichten te vinden zijn en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.

Een voorstelling die verrast, ontroert, inspireert en die je leven een verrassende wending kan geven.

Met Reinier Voet, gitaar en Mischa Kool, basgitaar.

 

Kaartjes voor “Benji`s Brein Live”, inclusief broodbuffet, theater en concert van Lenny Kuhr kostten € 15,- . De dag duurt van 16.00uur tot ongeveer 22.00uur en iedereen vanaf 16 jaar is welkom.

Ik ga me nu volledig richten op mijn tekst en staging en ik zie jullie heel graag zaterdag!

Xx

Benji

Bron:utopiacourant.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 30, 2016, 12:11:42
Het groene referendum

De voortgang van Utopia ligt in jouw handen. Bas heeft het vierde referendum uitgeroepen en zijn doel is om Utopia veganistisch te maken. Dat houdt in dat er minimaal twee maanden geen dierlijke producten meer mogen worden gebruikt. Geen vlees en geen zuivel, echt helemaal niets waar dieren aan te pas zijn gekomen. De Utopianen zullen moeten zoeken naar alternatieve producten.


Jij, de kijker, bepaalt of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Het enige wat je nodig hebt om te stemmen is een premium paspoort. De uitslag van het referendum is bindend en dat betekent dat de inwoners zich hieraan zullen moeten houden.

Heb je geen premium paspoort en wil je toch meebeslissen over de toekomst van Utopia? Maak dan hier een premium paspoort aan!

Hoe werkt het stemmen?
Het referendum is geopend vanaf maandag 29 augustus 10:00 uur tot en met vrijdag 2 september 10:00 uur. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en dan weten de Utopianen of het veganisme zijn doorgang zal vinden. De uitslag zal op dat moment ook te zien zijn op de krant.

Ter herinnering: Alleen met een premium paspoort is er de mogelijkheid om te stemmen op het referendum. Heb jij nog geen premium paspoort? Maak er dan hier één aan.

Stem -->>  http://www.utopiatv.nl/news/detail/41748/stem-nu-beslis-mee-over-de-voortgang-van-utopia-3


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 29, 2016, 12:01:53
Wie staat er nu op nummer één?

Het is Jessie voor de tweede keer gelukt! Hij heeft Bas van zijn troon verstoten en staat opnieuw op de eerste plek.

1. Jessie  28.14%       
2. Bas      24.99%       
3. Rianne 8.94%   
     

4. Cees    7.96%       
5. Gina    6.69%       
6. Billy     4.33%       

7. Ruud          3.61%       
8. Dominique  3.22 %       
9. Jacco          2.8%       

10. Rowena     2.3%       
11. Cemal       2.25%       
12. Benjamin   1.61%       

13. Victoria   0.95%       
14. Romy      0.79%       
15. Karin      0.78%       
16. Ramona  0.64%       

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 22, 2016, 14:34:57
Wie zijn de favorieten inwoners ?

Staat Bas voor de 52e keer op nummer 1? Of toch niet...?

Het moment is daar. Bas is van de troon gestoten door niemand minder dan Jessie!

Wie vult de top 3 aan en wie eindigt als laatst? Zie hieronder het resultaat:

1. Jessie 28,1%
2. Bas 26.08%
3. Cees 7,5%


4. Rianne 6%
5. Gina 5,73%
6. Dominique 5,09%

7. Ruud 4,34%
8. Jacco 4,01%
9. Billy 3,81%

10. Cemal 2,71%
11. Rowena 2,29%
12. Benjamin 1,31%

13. Ramona 0,84%
14. Romy 0,76%
15. Victoria 0,75%

16. Karin 0,66%

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Utopia Algemeen
« Reactie #672 Gepost op: augustus 22, 2016, 14:34:57 »