Nowlive.eu

Registreren
 

TV algemeen
gelezen 169375 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
mei 22, 2012, 13:32:38
#7
Compleet vernieuwd NOS Journaal vanaf zondag te zien

Op dit moment wordt er nog druk geoefend in de nieuwe studio van het NOS Journaal, maar vanaf aanstaande zondag, 27 mei, is het zover. Het nieuwe decor en leaderpakket worden officieel in gebruik genomen en zijn dan voor iedereen te zien.

 
Hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws is trots dat het gelukt is. 'Het was een langdurige operatie, waarbij alles moest worden gesloopt en weer is opgebouwd; zelfs de lichten zijn opnieuw geplaatst', zegt hij tegen Volkskrant.nl. Sinds maart komen de Journaaluitzendingen al uit een tijdelijke studio, maar na drie maanden is het eind dan toch in zicht.

Deze dagen wordt er door presentatoren, cameramannen en de regie geoefend in het nieuwe decor. 'Er worden shots bedacht en pilots opgenomen', vertelt hij. Ondertussen is ook het nieuwe logo klaar, een variatie op het eerdere logo waarbij de rode O is gebleven.

Wat in ieder geval vanaf zondag in het oog zal springen, is dat de presentator van het Achtuurjournaal voortaan staand presenteert. Een behoorlijke aanslag op de benen voor Sacha de Boer en Rob Trip? 'Nou, het gaat om 25 minuten, dat moet wel kunnen hoor', zegt Gelauff. Verder wordt er voortaan ook gebruik gemaakt van een touchscreen.

Ook de sportprogramma's en Nieuwsuur komen vanaf zondag uit de nieuwe studio's.Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: TV algemeen
« Reactie #7 Gepost op: mei 22, 2012, 13:32:38 »

april 19, 2012, 20:17:45
#6
Presentatrices weg bij Hart van Nederland

Cilly Dartell, Milika Peterzon en Maureen du Toit zijn hun baan bij Hart van Nederland na de zomer kwijt. De zender gaat voor een nieuwe opzet, waarin geen duopresentatie meer past. Eerder gingen al hardnekkige geruchten over het ontslag van presentatoren. Dat was begin dit jaar nog niet aan de orde, meldde SBS toen.


De nieuwe zenderbaas van SBS, Georgette Schlick, legt uit: “Cilly Dartell, Milika Peterzon en Maureen du Toit zijn mede bepalend geweest voor het succes van Hart van Nederland. We zijn hen dan ook zeer dankbaar voor wat ze hebben betekend en nog steeds betekenen voor het programma en SBS 6."

"Het is een hele moeilijke beslissing geweest, maar het is het gevolg van onze keuze om na de zomer met een veranderde opzet te komen. Eén van de aanpassingen zal zijn dat we met één presentator achter de desk gaan werken. Dat heeft logischerwijs gevolgen voor de samenstelling van het huidige presentatieteam. Hart van Nederland is het vlaggenschip van SBS 6. Om dat te kunnen blijven, zullen we de veranderende behoefte van onze huidige kijker moeten volgen, en ook nieuwe kijkers moeten gaan aanspreken.”Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 12, 2012, 14:49:30
#5
Net 5 zendt film The Bodyguard uit

AMSTERDAM -  Net 5 zendt zondag om 19.55 uur de film The Bodyguard (1992) uit vanwege het overlijden van zangeres en actrice Whitney Houston. In de romantische thriller speelt Houston een popzangeres die dreigbrieven ontvangt van een fan en daarom een beveiliger (Kevin Costner) inhuurt. Houston zingt in de film de hit I Will Always Love You.


Ook SBS 6 past de programmering aan. Rond 23.00 uur is een ingelaste editie van Shownieuws te zien.

De zangeres overleed zaterdagmiddag (lokale tijd) op 48-jarige leeftijd in een hotel in Beverly Hills door nog onbekende oorzaak.

Bron:Telegraaf


http://www.youtube.com/v/Bb9t3YshONs?version=3&hl=nl_NL&rel=0

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 22, 2012, 14:00:18
#4
'Fan van As The World Turns moet in de rouw'

De Amerikaanse soapserie As The World Turns (ATWT) is op 23 februari bij RTL4 voor het allerlaatst te zien op de Nederlandse televisie. Fans die meeleefden met het wel en wee van de inwoners van het fictieve stadje Oakdale, kunnen tijdens een theatershow in Hilversum afscheid nemen van hun soaphelden en de laatste aflevering bekijken.


 Zo'n theatershow is goed, meent VU-hoogleraar journalistiek en soapkenner Irene Costera Meijer. 'Voor fans die een soap volgen, is zo'n serie een deel van hun dagelijks leven. Afscheid nemen van personages met wie zij lang hebben meegeleefd, brengt een rouwproces op gang. Het is goed dat dat wordt gefaciliteerd.'

RTL4 zond ATWT vanaf 1990 uit, waarmee het de langstlopende soap op de Nederlandse tv is. Vorig jaar keken 219.000 mensen gemiddeld per aflevering naar de serie, die drie keer per dag op tv is. Het merendeel was vrouw (80 procent) en 54 procent van hen was tussen de 35 en 64, blijkt uit gegevens van de Stichting KijkOnderzoek.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 17, 2011, 21:38:27
#3
Roelfje en Wimpje nieuwe typetjes in Koefnoen

Feest bij Koefnoen; het tiende seizoen begint vanavond. In de eerste aflevering komen oude bekenden en nieuwe types aan bod. Happy single Ipie zit de zomer uit op de camping. Reclameboys Loek en Fiel blazen de begrafenisbranche nieuw leven in en garnalenpelsters Roelfje en Wimpje (zie foto) evalueren een iPad-kloon. Minister Donner zet internethackers een hak en topinterviewster Yolanthe Sneijder Cabau wist Moammar Kadhafi te strikken voor een diepte-interview. Evenals voorgaande seizoenen sluit Koefnoen af met de Rapservice.

 
Gedurende acht afleveringen maken Owen Schumacher en Paul Groot weer een satirisch weekoverzicht aan de hand van actuele sketches, imitaties en parodieën. Dit gebeurt in een nieuw decor en in gezelschap van een live publiek. Aan de bestaande succesvolle formule wordt in deze reeks niet veel gesleuteld. Maar omdat voor de tiende serie de vlag uitgaat, zal in verschillende scènes ook een aantal surprise-guests opduiken. Bekende Nederlanders met wie het Koefnoen-duo altijd al heeft willen werken.
 
Schumacher en Groot worden dit jaar opnieuw omringd door vertrouwde gezichten als Plien en Bianca, Jeremy Baker, Martine Sandifort, Sanne Wallis de Vries en Marjan Luif. Iedere aflevering wordt afgesloten met de veelgeprezen Rapservice van Arjen Lubach en Edo Schoonbeek.

Koefnoen, 21.45 uur, Avro (NL1)Bron:Zappen.blog

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 22, 2008, 16:27:47
#2
- Spuiten en slikken
- Het moment van de waarheid
- Het zesde zintuig
- Hollandse krijgers
- Peking expres
- Expeditie Robinson
- Rock nation
- So you think you can dance
- Reportage:....
- Try before you die

Gelogd
Eerlijkheid duurt het langst!


* september 22, 2008, 13:51:12
#1
« Laatst bewerkt op: juli 02, 2015, 13:06:12 door Bobbie »

Gelogd


Nowlive.eu

TV algemeen
« Reactie #1 Gepost op: september 22, 2008, 13:51:12 »