Nowlive.eu

Registreren
 

TV algemeen
gelezen 169375 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 18, 2013, 20:38:34
#22
Geen plek voor Martijn Krabbé in Carré

Vorig jaar won hij nog met The Voice of Holland de Gouden Televizier-Ring, maar vanavond kijkt Martijn Krabbé gewoon thuis de uitreiking van dat felbegeerde juweeltje.


Het kaartje was met de post kwijt geraakt en dus is er nu geen plek meer voor de presentator in het Koninklijke Theater.

Zelf blijft 'ie er erg nuchter onder. Aan RTL Boulevard vertelt hij: "Ik ga vanavond thuis met de familie naar de show kijken. Het maakt voor mij niet uit, want dit jaar maak ik toch geen kans op een prijs."Bron:RTL

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: TV algemeen
« Reactie #22 Gepost op: oktober 18, 2013, 20:38:34 »

oktober 18, 2013, 12:12:26
#21
Spanning stijgt voor Televizier-Ring Gala

Wie gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde Gouden Televizier-Ring? Is het Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS) of toch eindelijk na zeven nominaties Wie is de Mol (AVRO)? Vrijdagavond wordt het duidelijk tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala in het Amsterdamse theater Carré.


Voormalig Journaalpresentator Sacha de Boer reikt de televisieprijs uit. Vorig jaar ging The Voice of Holland (RTL4) met de ring aan de haal. Tijdens het gala worden ook de beste tv-vrouw en tv-man van het jaar bekendgemaakt. Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Linda de Mol (allen RTL4) maken kans op de Zilveren Televizier-Ster. Bij de mannen zijn dit Jeroen van Koningsbrugge (RTL4), Johnny de Mol (SBS6) en Art Rooijakkers (AVRO).

Voor de Gouden Stuiver, het beste jeugdprogramma, zijn dit keer Checkpoint (EO), Het Sinterklaasjournaal (NTR) en Junior Masterchef (Net5) in de race. Daarnaast strijden Kees Tol, Ferry Doedens en Pieter Derks om een Televizier Talent Award voor beste nieuwe tv-gezicht.

Speech
Victor Reinier heeft al nagedacht over een toespraak als zijn serie Flikken Maastricht een Televizier-Ring zou winnen. 'Stiekem heb ik daarover in mijn bedje al wel liggen nadenken', zegt hij tegen De Telegraaf. De acteur vindt dat niet voorbarig. 'De kans is 33,3 procent dat we 'm winnen. Wanneer iemand je dat zou zeggen bij het kopen van een staatslot ga je 'm toch ook kopen?'

'Hoewel ik Wie is de Mol? en Divorce goede programma's vind, vind ik de nominatie voor Flikken Maastricht zéér rechtvaardig', legt hij uit. 'We maken de serie al zeven jaar en hebben het grootste marktaandeel door een vaste kijkersgroep van rond de twee miljoen alleen al in Nederland!'

Reinier respecteert zijn concurrentie, maar vindt de argumenten om op hun te stemmen niet altijd even sterk. 'Art Rooijakkers hoorde ik zeggen dat Wie is de Mol? het verdient omdat ze al voor de vijfde of zevende keer zijn genomineerd. Dat klinkt toch wel een beetje als een bedelbrief. En Divorce... een heel goede serie, maar wij draaien inmiddels al zeven jaar en zij hebben pas net het eerste seizoen achter de rug.'

Het 48e gala, georganiseerd door tv-gids Televizier, is vanaf 20.30 uur rechtstreeks te zien op Nederland 1.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2013, 21:42:30
#20
Genomineerden Televizier Ring bekend

AMSTERDAM - Kim-Lian van der Meij heeft maandag onthuld wie de genomineerden van de Televizier Ring 2013 zijn. De drie favoriete programma's van de Nederlandse kijker zijn: Wie is De Mol, Divorce en Flikken Maastricht.

Dat heeft Kim-Lian van der Meij maandagavond onthuld in RTL Boulevard.

De winnaar wordt bekendgemaakt op het jaarlijkse Televizier-Ring Gala. Dat vindt op 18 oktober plaats in het Amsterdamse theater Carré en is live te zien op Nederland 1. Vorig jaar sleepte The Voice of Holland (TVOH) de felbegeerde televisieprijs in de wacht.

Eerder deze maand werd al een top 10 bekend met programma's die een kans maakten op de ring. Wie is de Mol was al zeven keer eerder genomineerd, maar greep steeds mis. Over Mijn Lijk (BNN) en Moeder Ik Wil Bij de Revue (MAX) haalden het niet tot de laatste drie.

Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Linda de Mol (allen RTL4) zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, de prijs voor beste tv-vrouw van het jaar. Bij de mannen zijn dit Jeroen van Koningsbrugge (RTL4), Johnny de Mol (SBS6) en Art Rooijakkers (AVRO). Vorig jaar won Yvon Jaspers en waren Linda de Mol en Wendy van Dijk genomineerd. Bij de mannen won vorig jaar Ali B en waren Matthijs van Nieuwkerk (voor de 6e keer) en Jeroen van Koningsbrugge genomineerd.

Voor de Gouden Stuiver, het beste jeugdprogramma, komen dit keer Checkpoint (EO), Het Sinterklaasjournaal (NTR) en Junior Masterchef (Net5) in aanmerking. In 2012 ging Het Klokhuis (NTR) er met de eer vandoor na 12 nominaties op rij.

Organisator van het gala, dat voor de 48e keer plaatsvindt, is tv-gids Televizier.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 08, 2013, 10:31:20
#19
Vader en zoon Krabbé in De Man Met De Hamer

Volgende week zondag maakt Martijn Krabbé zijn acteerdebuut in de nieuwe dramaserie De Man Met De Hamer. In deze tiendelige dramaserie schittert hij naast zijn talentvolle en bewezen acteur maar tevens ook vader Jeroen Krabbé.


Daarnaast spelen ook Olga Zuiderhoek en Michiel Nooter een rol in de dramaserie. Martijn speelt Kasper de Leeuw, zoon van veilingmeester én notoire brombeer Arend de Leeuw (een rol van Jeroen Krabbé). Beide heren blazen los van elkaar regelmatig even stoom af in koffiehuis Van Baaren, waar het bemoeizuchtige echtpaar Greetje en Tonnie van Baaren (gespeeld door Olga Zuiderhoek en Michiel Nooter) de scepter zwaait. Greetje doet naast haar werk in het koffiehuis ook huishoudelijk werk bij Arend. De dramaserie zal elke zondag (vanaf 15 september) te zien zijn tussen 21:30 uur en 22:30 uur. Er zijn slechts vier vaste castleden die in elke aflevering terug zullen keren.

Na ruim twintig jaar afwezigheid staat Kasper totaal onverwacht op de stoep bij het veilinghuis van zijn vader. Die is op zijn zachts gezegd onaangenaam verrast. Kasper vertrok destijds om duistere redenen met de noorderzon naar het buitenland, maar wil nu graag - tot groot ongenoegen van zijn vader - zijn leven in Nederland weer oppakken. Terwijl zich tussen de twee een haat-liefdeverhouding ontwikkelt, wordt stukje bij beetje ontrafeld wat zich vroeger in de familie heeft afgespeeld en wat de werkelijke reden is dat Kasper ooit halsoverkop zijn ouderlijk huis heeft verlaten.

Vanaf zondag 15 september om 21:30 uur op RTL 4.Bron:zapnet.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 06, 2013, 14:09:56
#18
Een topic  voor Utopia! #smiley_superwink

Ze zoeken deelnemers. Lijkt het je wat? Meld je aan!

---> http://home.nowlive.eu/index.php/topic,75638.0.html

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 06, 2013, 13:35:43
#17
Ja ik had het gezien, Roxan!!
Het lijkt me echt leuk!

Ik zag in de tv spot dat ze nog op zoek zijn naar deelnemers. Nou, mijn niet gezien, zo met mijn hoofd op tv, maar is er iemand op Nowlive die dat aan zou durven? Zich op te geven??
Hoe leuk zou dat zijn!!!

Maar ik hoop vooral dat we het hier met zn allen weer gaan volgen, en dat er ook weer een hoop nieuwe leden bij komen!!

Gelogd


september 06, 2013, 12:14:47
#16
Krijgen we dan ook weer streams ? wat zou het fijn zijn ......en bobbie dan mag je het balkon wel gaan stutten   #smiley_cheer

Gelogd
leef het leven


september 06, 2013, 11:27:13
#15
Ik zag gister de aankondiging van Utopia op tv!!

Lijkt me echt leuk!  #smiley_cheer
En dan hebben we hier op Nowlive weer een programma waar we een jaar lang over kunnen roddelen, lachen, verwonderen, en vooral met elkaar van kunnen genieten hoop ik. Wellicht wordt het dan weer net zo druk hier als in de Gouden Kooi tijd  #smiley_crazy

Gelogd


september 05, 2013, 04:21:00
#14
Iemand heeft er al wel iets over gezegd
In januari gaat het beginnen.. het nieuwe programma van de Mol
Het nieuw Big Brother.. maar dan net ff anders

Via deze link kan je vast een idee krijgen van wat ons te wachten staat
Ben persoonlijk heeeel erg benieuwd

http://www.utopiatv.nl/

Gelogd
Eerlijkheid duurt het langst!


augustus 30, 2013, 22:58:08
#13
Nieuw programma John de Mol: Utopia

Mediamagnaat John de Mol werkt aan een nieuw groot reality project, Utopia.


Utopia is een land waar iedereen van droomt. Vijftien mensen krijgen een stuk land en een loods. Daar moeten die mensen proberen om een nieuwe wereld op te bouwen. Er is water en elektriciteit, maar verder is er niets. Ze moeten samen aan het land werken.

Het programma wordt elke dag van 1 januari tot 31 december uitgezonden. Eén keer in de maand ligt er een kandidaat uit.

Bij SBS houden ze de lippen nog stijf op elkaar, want dit weekend is pas de perspresentatie van de zender. Dan zal officieel bekend worden dat Utopia op één van de zenders van SBS te zien is.Bron:RTL

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 24, 2013, 12:26:14
#12
Humberto Tan: ik ben geen excuusneger

Humberto Tan moet het in zijn carrière vooral van 'keihard werken' hebben, zegt hij zaterdag tegen het AD. Dat hij door RTL is gevraagd voor de nieuwe talkshow RTL Late Night heeft hij naar eigen zeggen aan zijn inzet en brede ervaring te danken.


'Voor mij komt alles wat ik in het verleden heb gedaan nu bij elkaar: entertainment bij RTL Boulevard, sport bij Eredivisie Live en de meer zakelijke toon van BNR.'

Hij wil niet beweren dat hij geen aangeboren gave heeft: 'Mijn talent is mijn openheid en het snel contacten kunnen maken', zegt hij, maar benadrukt dat discipline minstens zo belangrijk is. 'Niet straks na de uitzending aan de bar staan met bier, maar een colaatje en naar huis.'

Tan laat zijn succes niet graag aan het toeval over. Als voorbeeld geeft hij dat hij een talencursus Portugees heeft gedaan met het oog op het WK Voetbal in Brazilië. 'Als ík straks dat ene leuke verhaal oppik en een ander niet, is dat dus geen toeval.'

Excuusneger
Dat hij ondanks alles nog steeds weleens 'excuusneger' wordt genoemd, deert Tan niet. 'Dan denk ik: het zal wel.' Dat RTL hem heeft gevraagd voor RTL Late Night, een 'risico' en een 'groot, duur programma', bewijst volgens Tan het tegendeel.

De show moet gekenmerkt worden door 'soul, dynamiek, optimisme en een zekere openheid'. Hoewel de actualiteit een rol gaat spelen, wil Tan ook ruimte houden voor goede verhalen 'die niet op de agenda staan'. In de concurrentiestrijd met Pauw & Witteman, Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk denkt dat hij het verder moet hebben van de 'gun-factor': 'Bij jou wil ik wel aanschuiven.'


Bron:AD


RTL Late Night
Zender:RTL 4
Datum:26 augustus 2013
Uitzendtijd:22:30 - 23:30 uur
Genre:Amusement


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2013, 18:45:37
#11
Krabbé's hadden veel ruzie op de set

Vader Jeroen Krabbé en zoon Martijn Krabbé zijn vanaf 15 september samen te zien in de nieuwe dramaserie De man met de hamer, het acteerdebuut van Martijn. Volgens Jeroen was het een idee van Joop van de Ende dat de twee samen zouden spelen. 'Hij doet heel goed', vindt Jeroen over zijn zoon. 'We hebben veel ruzie gemaakt, maar dat was de tekst', grapte de acteur bij de najaarspresentatie van het nieuwe tv-seizoen van RTL4.


Martijn moest er vooral op letten dat hij dit keer niet in de camera moest kijken, maar erlangs. Dat ging wel eens mis. 'Ik zei nog net geen 'goedenavond mensen'', zei Martijn lachend.

'Het leren van een nieuw vak aan de hand van je vader is een geschenk', meent de presentator. 'Hij deed het vanaf het allereerste begin meteen goed', vindt zijn vader. Martijn heeft alle afleveringen pas aan het eind teruggekeken om zijn spel niet te laten beinvloeden.

Martijn speelt in de serie Kasper de Leeuw, de zoon van veilingmeester Arend de Leeuw (Jeroen). Kasper staat na 20 jaar afwezigheid ineens onverwachts op de stoep. Vader en zoon zijn te bewonderen op de zondagavond bij RTL4.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2013, 14:07:01
#10
SBS6 volgt families in nieuwe realitysoap

SBS6 gaat voor een nieuw dagelijks realityprogramma in de vooravond onbekende families portretteren. In het nieuwe programma De leukste families van Nederland komen verschillende gezinnen uit alle lagen van de bevolking voorbij.


SBS6 maakte dinsdag bekend de realitysoap vanaf 23 september elke werkdag tussen 18.30 en 19.00 uur op te buis te zullen brengen. Het programma geeft volgens een aankondiging 'een inkijkje in het leven van alledag en laat zien dat achter elke voordeur een verhaal zit en dat elk huisje zijn kruisje heeft.'

De verscheidenheid van de families kenmerkt de nieuwe reallifesoap. 'Zo is er een groot gezin met negen kinderen, een familie met een gezamenlijke hobby en krijgen we een kijkje in het leven van een welgestelde Gooise familie', kondigt de zender aan. 'Dagelijks zijn een aantal families te zien met hun hoogtepunten en problemen, alle gezinnen zijn bijzonder op hun eigen manier, maar een één ding hebben ze allemaal gemeen: de liefde voor elkaar.'

De Leukste families van Nederland begint met drie gezinnen. Gaandeweg worden die vervangen door nieuwe families. De opnames beginnen eind augustus.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 12, 2013, 11:23:20
#9
Humberto Tan onthult decor RTL Late Night

Vanaf eind augustus gaat Humberto Tans nieuwe talkshow RTL Late Night van start. Op Twitter onthulde hij alvast een deel van het opvallende decor.


Vanaf 26 augustus gaat Humberto Tan de concurrentie aan met Pauw & Witteman met zijn talkshow RTL Late Night. Hiervoor haalt RTL alles uit de kast. Eerder was al bekend dat het programma in de Amsterdamse binnenstad zou worden opgenomen. Tan onthulde vandaag zelf dat het decor van de show het American Hotel aan het Leidscheplein is. Hij twitterde een foto van de bekende fontein voor het hotel:Ook is er een foto naar buiten gekomen van Humberto die speciaal voor het programma is gemaakt. Hierop is Tan te zien naast een klok die precies 22.30 slaat. Handig, dan kan niemand vergeten hoe laat zijn show begint.Bron:Televizier

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 19, 2012, 00:43:12
#8
'Gordon slaat modeflater bij eerste aflevering BTB'

Tijdens de eerste aflevering van de tv-talentenshow Beat The Best, verscheen presentator Gordon in een iets te korte broek. Op Twitter is zijn verkeerde kledingkeuze het gesprek van de avond.


Gordon, die samen met Chantal Janzen de presentatie voor het programma voor zijn rekening neemt, sloeg tijdens de eerste aflevering een flinke modeflater. Blijkbaar had Gordon zijn zinnen gezet op zomerse kleding, alleen koos hij geen geslaagde outfit. Hij droeg zwarte leren schoenen met een iets te korte kniebroek en daarboven een zwart glittercolbert. De kniebroek van Gordon werd voor kijkers het gespreksonderwerp op Twitter.

Chantal kon wel lachen om zijn outfit en toen Gordon haar complimenteerde voor haar mooie benen onder haar jurk, zei ze resoluut: 'Nee, jij met je prachtige benen'.

In het nieuwe tv-programma van John de Mol strijden een aantal acts in de categorieen variété, dans en muziek voor een hoofdprijs van 50.000 euro. John de Mol hoopt dat zijn Beat The best een kijkcijferkanon wordt: 'Mijn persoonlijke minimumgrens is een 1 met zes nullen. Als het dat niet haalt, ben ik diep teleurgesteld.' Ook Gordon sluit zich daarbij aan.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: TV algemeen
« Reactie #8 Gepost op: augustus 19, 2012, 00:43:12 »