Nowlive.eu

Registreren
 

TV algemeen
gelezen 169375 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 03, 2015, 11:36:11
#37
nou gelukkig was ik dus niet de enige , ik dacht dat het mij lag , maar ik zat ook echt van ze zingt niet duidelijk , vond ik echt jammer

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: TV algemeen
« Reactie #37 Gepost op: april 03, 2015, 11:36:11 »

april 03, 2015, 01:30:33
#36
Shirma 'Maria' Rouse niet te verstaan in The Passion

Nederlanders zaten vanavond weer massaal aan de buis gekluisterd voor The Passion. Het muzikale bijbelspektakel maakte veel indruk. Een puntje van kritiek was de rol van Maria, vertolkt door zangeres Shirma Rouse. Op social media vragen veel mensen zich af wat ze zong. 'Wie Shirma Rouse verstaat, krijgt van mij een feestkruis..', klinkt het op Twitter.


Ook op de facebookpagina van AD is het optreden van Maria hťt gesprek van de avond. Sommigen vonden het soms zelfs vals en anderen klagen over dat ze weinig emotie overbracht. Toch klinken er ook positieve geluiden en dan vooral over Jeroen van Koningsbrugge die de rol van Judas op zich nam. Hij zong het nummer van Marco Borsato Wit Licht met volle overtuiging. Een reactie van Marco Borsato kon dan ook niet uitblijven: ,,Wauw!! Wat een prachtige vertolking van Wit Licht, gezongen met lef, power en overtuiging! Heel trots op je''. ,,Hoppa @eenjurk! Judas ken lekker zingen. #TP15", vindt ook Georgina Verbaan.

Ook Bekend Nederland zat dus aan de buis gekluisterd voor The Passion. De acteurs in het EO-KRO-muziekspektakel krijgen veel lof. ,,Aan het genieten van @thepassion", laat Jamai weten via Twitter. De zanger deed vorig jaar mee aan de uitvoering.

The Passion, volgens traditie op Witte Donderdag, groeide in de afgelopen jaren uit tot een ware kijkcijferhit op televisie. Keken er de eerste keer zo'n 980.000 mensen, vorig jaar stond de teller op 3,2 miljoen. De laatste editie in Groningen trok 20.000 bezoekers. Ook dit jaar waren ongeveer 20.000 mensen op het plein, aldus een woordvoerster van de gemeente Enschede.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 02, 2015, 13:18:46
#35
gelukkig dat het niet meer stormt , en de regen het ook af laat weten , fijn voor al die mensen die er aan mee doen ,of komen kijken.....
Ik zie dat ik moest stemmen.....heb gestemd andere mening,omdat het voor mij niets uitmaakt of het commercieel , of n religieus verhaal is ,ik vind het gewoon mooi
« Laatst bewerkt op: april 02, 2015, 13:23:47 door diana46 »

Gelogd
leef het leven


april 02, 2015, 11:45:24
#34

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 02, 2015, 14:26:23
#33
Jim de Groot speelt Jezus in The Passion

 Jim de Groot kruipt rond Pasen in de rol van Jezus. De acteur en zoon van Boudewijn de Groot heeft de hoofdrol in The Passion te pakken. De Telegraaf heeft vandaag de namen van de hoofdrolspelers van het muziekspektakel onthuld.


Zanger Jeroen van der Boom speelt volgens de krant Petrus en cabaretier Jeroen van Koningsbrugge vertolkt de rol van Judas. Robbert ten Brink wordt dit jaar de verteller. Maria wordt gespeeld door Shirma Rouse, die in 2013 meedeed aan The voice of Holland. Moeder ik wil bij de revue-ster Jon van Eerd zou de rol krijgen van Pontius Pilatus.

Enschede is dit jaar het podium voor het muziekspektakel dat op 2 april, Witte Donderdag, te zien is. De vijfde editie van The Passion is een samenwerking tussen de omroepen EO en KRO, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland en Jong Katholiek.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 15, 2014, 17:15:21
#32
Albert Verlinde en Onno Hoes gaan na 13 jaar scheiden


UPDATE Presentator en theaterproducent Albert Verlinde en Onno Hoes, burgemeester van Maastricht, hebben besloten om hun relatie te beŽindigen. Dat hebben de twee echtelieden zojuist laten weten aan RTL Boulevard.

lees verder :  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/3769577/2014/10/15/Albert-Verlinde-en-Onno-Hoes-gaan-scheiden.dhtml
« Laatst bewerkt op: oktober 16, 2014, 19:48:22 door Bobbie »

Gelogd


oktober 13, 2014, 20:28:59
#31
Jeroen Pauw houdt beste tv-interview van 2014

 Presentator Jeroen Pauw heeft de prijs voor het beste tv-interview, de Sonja Barend Award 2014, in de wacht gesleept. Hij kreeg de prijs voor het gesprek dat hij had met PVV-Kamerlid Fleur Agema in het programma 5 jaar later (NTR).


De winnaar is gekozen door een meer dan 40-koppige jury van collega-interviewers, tv-critici en mediajournalisten. 'Jeroen Pauw op zijn best' en 'Beheerst, maar scherp. Zowel in het vragen als in het luisteren. Een spannend en onthullend gesprek', luidde het oordeel van enkele juryleden.

Pauw kreeg de prijs, die voor de zesde keer werd uitgereikt, in de uitzending van De Wereld Draait Door uit handen van de naamgeefster Sonja Barend. In het programma 5 jaar later reageren bekende Nederlanders op gesprekken die ze 5 jaar eerder met de presentator hebben opgenomen.

Naast Pauw waren onder anderen Sophie Hilbrand, Twan Huys, Linda de Mol en Humberto Tan kanshebbers. Vorig jaar ging Coen Verbraak er met de eer vandoor voor het interview dat hij had met voormalig ABN Amro-bankier Rijkman Groenink in de serie Kijken in de ziel van de NTR.


http://www.youtube.com/v/JzzWRAYUVeo?hl=nl_NL&version=3&rel=0&controls=0&showinfo=0

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 02, 2014, 12:53:19
#30
Wij zijn gelukkiger dankzij commerciŽle televisie

 Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat RTL onder de naam RTL Vťronique voor het eerst in de Nederlandse huiskamers kwam. Tv-kenner Bert van der Veer beschrijft wat - volgens hem - een kwart eeuw commerciŽle televisie ons heeft gebracht.


Hoe keurig aangeharkt was het vaderlandse medialandschap toen in oktober 1989 de commerciŽle televisie van start ging, nota bene geregeerd vanuit een miniem groothertogdom waar je doorgaans alleen hard doorheen reed.

Jaren, nee, decennialang was het monster gekooid gehouden door een innige samenzwering van de publieke omroepen met hun verwante politieke partijen. Tot volksoproer leidde de kneveling niet. Wat gaf het ook? Er waren drie netten en wie aan de grensstreek woonde pikte nog wat van de Belg of de Duitser mee. Je hebt niet eens drie kranten toch? Nou dan.

Wat hadden die commerciŽlen te bieden? Wel, zakken vol geld, maar dan wel voor de (helaas: buitenlandse) investeerders. Dat alleen al maakte commerciŽle televisie tot een gevaarlijke insluiper. Alles wat gevreesd werd, werd bewaarheid.

Zo was het, 25 jaar geleden, niet vertoond en echt not done dat programma's, vooral speelfilms, onderbroken werden door reclame. Alles went. Tegenwoordig hecht je aan de commercial break. Het biedt even tijd voor een loopje naar de ijskast of voor de plas die je al te lang hebt opgehouden. Die commerciŽlen hadden nog veel meer vreselijks in petto. Zoals wat al langer in de reclamewereld de 'hidden persuaders', de 'verborgen verleiders' werden genoemd.

Publieke omroepen werden zwaar bestraft als zij zich bezondigden aan wat al criminaliserend 'sluikreclame' werd genoemd. Dat ging sponsoring heten. En zo erg bleek ook dat niet, want waarom zou je kind niet mogen vragen om net zo'n trui als Arnie droeg in Goede tijden? Scheelde een zoektocht op de Kalverstraat. Het ergste was misschien wel dat de aanwezigheid van de televisie in de huiskamer nog dwingender werd. Had 20, 30 jaar geleden dat toestel de volledige herinrichting van de huiskamer gedicteerd (om de radio kon je heen zitten, het beeldscherm eiste gerichte blikken), nu was het aanbod al zo attractief en veelzijdig geworden dat de avond geheel gevuld kon worden met beelden in alle kleuren.

Boodschappen
RTL pakte het - na tal van voorbeelden in tal van landen - zonder scrupules aan. Kinderen mocht je niet negeren, want zij kunnen ook veeleisend zijn. Dus kwam er Telekids. Hoe meer kijktijd, hoe meer ruimte voor de boodschappen.

Terwijl de publieke zenders de uren voor het heilige 8 Uur Journaal vulden met van alles en nog wat, introduceerde RTL de horizontale programmering: iedere werkdag op hetzelfde tijdstip dezelfde titel. En dat vooral in de vooravond en zelfs namiddag. De 5 Uur Show, Prijzenslag, Rad van Fortuin, wat later GTST, ook het nieuws, je wist gewoon wat je kreeg en wanneer en het werkte verslavend. Zo zeer zelfs dat onderzoek aantoonde dat naar Rad van Fortuin iedere avond zo ongeveer dezelfde mensen keken die nu echt wel wisten welk waspoeder te gebruiken. Einde quiz. Maar ook einde van het gezin rond de dampende stamppot aan de eettafel. Waarom oplaaiende conflicten geriskeerd en saaie verhalen aangehoord als Hans van der Togt en Hans Kazan op de deur bonsden?

Ja, RTL en daarna al die anderen hebben het medialandschap veranderd. Het mag een mirakel heten dat degelijke nieuwsgaring de cynische werkelijkheid van de commerciŽlen overleefd heeft. Want uiteindelijk is het knap vervelend dat tussen de reclameblokken door al die dure programma's moeten worden uitgezonden.

Niet veranderd
Maar even fascinerend als te bekijken wat commerciŽle televisie heeft veranderd, in de maatschappij, in het gezinsleven, is het te bezien wat niet is veranderd. Nog steeds koesteren wij de gezamenlijke beleving, nog steeds staat de televisie hoog genoteerd als conversatiestof bij de koffieautomaat. Heb je Waylon bij Humberto gezien? Was dat nou fake wat Robert ten Brink daar deed in Holland's got talent? Heb je die nieuwe hunk in GTST al gezien?

Televisie bindt de mensen, nog steeds. En de relatie tussen de afzender en de ontvanger is al helemaal niet slechter geworden. Binnenkort start SBS 6 met een talentenjacht waarbij alleen de kijkers thuis nog de jury vormen. En hoe mooi meegenomen is het niet als tv-programma's je komen helpen als je zwaar in het rood staat, je huis een zwijnenstal is geworden of je geliefde te ver weg woont?
En natuurlijk, niet jij wordt geholpen maar zij. Maar als het je blij maakt niet zulke buren te hebben, hoe fijn is dat wel niet? Zodat uiteindelijk geconcludeerd mag worden dat de commerciŽle televisie de mensen rijker en gelukkiger heeft gemaakt. Al moet je er wel voor open staan, natuurlijk...


http://www.youtube.com/v/ajGS1egMRnM?version=3&hl=nl_NL&rel=0&controls=0&showinfo=0


http://www.youtube.com/v/8tqxN3RoNBI?hl=nl_NL&version=3&rel=0&controls=0&showinfo=0Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 27, 2014, 18:34:10
#29
SBS9: vanaf januari nieuwe zender met films en series

SBS gaat vanaf begin januari een vierde zender lanceren. Het gaat om SBS9, aldus zenderbaas Remco van Westerloo. Van Westerloo maakte dit bekendgemaakt tijdens een ingelast persmoment op Ibiza. 'Het zal een zender zijn met films en series. Ook series die niet eerder op Nederlandse tv zijn vertoond', aldus de Van Westerloo.


SBS is nog druk bezig met de inhoud van het nieuwe tv-kanaal. 'Het is nu nog te vroeg om verder uit te weiden over de invulling. We zijn nog druk bezig de zender vorm te geven. Maar we zijn klaar voor een nieuwe volwaardige zender in het tv-landschap.

Kees Tol ingelijfd
SBS lijfde vandaag Volendammer Kees Tol in 'voor het leven'. De presentator van Hollands beste bloemstylist tekende op Ibiza onder toeziend oog van veel van zijn SBS-collega's een contract waarmee hij zich aan de zender verbindt.

'Normaal gebeurt dit in de beslotenheid van mijn donkere kantoor. Maar nu we hier toch zijn, doen we het lekker op het strand in de zon", sprak Van Westerloo voordat Tol zijn handtekening zette. 'Kees tekent een contract, hopelijk voor de rest van zijn leven. Omdat hij hoort bij SBS.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 18, 2014, 17:23:36
#28

Joeri werd na een operatie van vier uur Jana


Ze heeft het 'm geflikt. Want als Jana van Beek iets wil, krŪjgt ze het ook. Na een ruim vier uur durende operatie in een Thaise kliniek mag de als Joeri geboren Amersfoortse zich eindelijk volledig vrouw noemen. 'Als ik het traject in Nederland had gevolgd, zou het zes jaar hebben geduurd.


Er kwam wel een beetje geluk om de hoek kijken. In het voorjaar stuurde Jana (45) een mailtje naar de makers van een nieuw tv-programma, naar later bleek van RTL5, die op zoek waren naar transgenders in de laatste fase van een geslachtsverandering.

Maar dom, dom: ze vergat er een foto aan te koppelen. Toevallig stond kort erna Monique Sluyter aan haar kassa bij Ikea in Vathorst. Het van tv bekende model, een vriendin van Jana's zus, deed een goed woordje en voordat ze er erg in had, belandde de verkoopster in een achtbaan.

Bangkok
Met een vijf man sterke cameraploeg vloog Jana vorige maand naar Bangkok, waar diverse gespecialiseerde klinieken staan. Borsten en goed gevulde lippen had ze al. Maar uiteindelijk ging het om het ding daar beneden, dŠt moest weg. 'Dat was niet van mij.'

De ombouwoperatie slaagde, het herstel verloopt voorspoedig. 'Ik kan me nu echt vrouw voelen. Ik ben supergelukkig.'

En passant liet Jana de wenkbrauwen liften, het naar haar smaak iets te mannelijke voorhoofd 'bijschaven' en zich een beschaafd neusje aanmeten. Is het proces daarmee voltooid? Nog niet helemaal; pas nu slikt ze onder begeleiding van een Meander-gynaecoloog de hormonen waarmee de transformatie had moeten beginnen. Het kwam er steeds maar niet van, onder meer omdat de genderkliniek van het VU Medisch Centrum in Amsterdam, waar Jana sinds haar coming-out in 2010 staat ingeschreven, een patiŽntenstop invoerde. Het gevolg: lange wachtlijsten.

Eigenlijk heeft ze er niets meer te zoeken. Toch heeft Jana het team nog ťťn keer nodig. 'Ik wil een nieuw paspoort. Maar eerst moet de VU een verklaring afgeven. Officieel ben ik daar patiŽnt.'

Er ligt al een brief van haar Thaise artsen. Het blijft echter angstig stil vanuit de hoofdstad. Maar dat stempel komt er. Můet er komen. Een vrouw kan immers geen paspoort van een man hebben.


De droomreis van Jana van Beek is zondag te zien bij RTL5 in het programma 5 Extreem, om 21.30 uur.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 03, 2014, 16:36:48
#27
RTL-serie volgt Nederlandse olifantenjager

Zender RTL5 toont binnenkort in het programma 5Extreem unieke beelden van een Nederlander die in Zuid-Afrika voor geld op olifanten jaagt. Presentator Ewout Genemans en zijn crew volgden de man op zijn 'trofeereis', die hij voor enkele tienduizenden euro's in Nederland heeft geboekt.


Met het programma willen de makers deze hobbyjacht aan de kaak stellen. Producent No Pictures Please kwam op het idee naar aanleiding van het groeiende aantal jachtfilmpjes dat via de sociale media op internet wordt verspreid. Zo baarde koning Juan Carlos recent opzien met zijn jachtfoto's en werd het modellencontract van de 'Belgische WK-babe' ingetrokken toen foto's op Facebook bewezen dat zij fervent jager is.

'Ik verbaas me er echt over dat dit soort verschrikkelijke dingen legaal mogelijk zijn vanuit Nederland', stelt Genemans. 'Dat keuren we af en willen we in het programma ook duidelijk aan de kaak stellen. Daarom hebben we ons een jaar lang in het onderwerp verdiept en deze man gevonden.'

Wereld Natuur Fonds
De crew, die in Zuid-Afrika diverse mensen heeft gesproken die betrokken zijn bij de olifantenjacht, wil met de uitzending ook een beeld scheppen van de wereld achter deze praktijken. Het moment waarop de man de olifant daadwerkelijk doodschiet wordt overigens uit piŽteit niet uitgezonden. Het Wereld Natuur Fonds heeft gemengde gevoelens over het programma van RTL5. 'Het is een hobby die wij onder alle omstandigheden verwerpelijk vinden', stelt een zegsvrouw. 'Maar in een aantal landen is trofeejacht gereguleerd volgens internationale regels. Aan dit emotionele dossier zitten heel veel haken en ogen. En wij weten niet of dit programma de juiste plek is om die belangrijke nuances uit te leggen.' Om die reden wil het WNF ook niet mee doen aan de uitzending.

Het International Fund for Animal Welfare heeft besloten het wel te doen. 'Legale olifantenjacht heeft voor ons geen prioriteit', legt woordvoerder Rikkert Reijnen uit. ' Want de illegale jagers kosten veel meer dieren per jaar het leven. Maar uiteraard keuren wij hobbyjacht af. En het is op zijn zachtst gezegd een verkeerd signaal dat de overheid het toestaat dit soort trofeeŽn mee terug te nemen naar Nederland.' De uitzending van 5Extreem over olifantenjacht staat begin oktober gepland.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 14, 2014, 17:36:16
#26
'Vierde seizoen Penoza op komst'

 Het is zeer waarschijnlijk dat er een vierde seizoen komt van de thrillerserie Penoza met hoofdrolspeelster Monic Hendrickx. Dat heeft producent Alain de Levita laten weten op BNR Nieuwsradio. Het proces is nog in ontwikkeling.


'We zijn nog aan het ontwikkelen en aan het kijken wat voor verhalen daar uitkomen. Maar ik ga er vanuit dat de vierde serie er gaat komen', aldus de Levita.

De producent wil graag opnieuw werken met actrice Monic Hendrickx. 'Tenzij ze dood is natuurlijk.'bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 02, 2013, 18:57:51
#25
Nieuw seizoen voor successerie Dokter Deen

Met meer dan twee miljoen kijkers was het eerste seizoen van Dokter Deen een enorm succes.Genoeg reden voor een tweede reeks. Monique van de Ven kruipt opnieuw in de huid van de huisarts.


ďMaria Deen zorgt altijd voor iedereenĒ, vertelt Monique van de Ven in aanloop naar de eerste nieuwe aflevering. ďVoor haar kinderen, voor haar moeder en voor haar patiŽnten. In de komende tien afleveringen draait het om de vraag: ĎWie zorgt er voor Maria Deení.Ē Lachend zegt ze: ďMeer ga ik er natuurlijk niet over zeggen.Ē

Geschreven vanuit de karakters
Na het succes van de eerste reeks ligt de lat hoog. Cast en crew waren zich daar bij het maken van het tweede seizoen van bewust. ďDe serie is nu veel meer gericht op de personages, geschreven vanuit de karakters. We waren niet bezig met dat er 2,5 miljoen mensen kijken. Voor iedereen die aan de serie werkt is het fantastisch dat Dokter Deen zoín succes is gewordenĒ

Stoppen
Onlangs gaf Monique aan er een jaar tussenuit te gaan. Ze denkt wel eens aan echt stoppen, maar snel gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren. ďAls ik dat denk, dan komt er altijd weer werk op me af. Zo gaat dat al 41 jaar. Als ik nu zeg dat ik ga reizen en er komt dan iets leuks voorbij, dan doe ik dat waarschijnlijk toch weer. Ik bekijk het per keer.ĒDokter Deen
Zender:Nederland 1
Datum: 2 december 2013
Uitzendtijd:22:05 - 23:05 uur

Bron:TV-Gids

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 02, 2013, 19:09:55
#24
Leen Timp was veelzijdige televisiepionier

RIJSWIJK - De meeste Nederlanders kennen Leen Timp wellicht als de man van televisie-koningin Mies Bouwman. Dat Timp zelf ook veel heeft betekend voor de Nederlandse televisie, bewijst zijn lange staat van dienst. De op 15 januari 1921 in Delft geboren Timp maakte als cameraman, regisseur en programmamaker furore in het medialandschap.


Leen Timp is het petekind van Ferdinand Domela Nieuwenhuis, politicus en oprichter van de socialistische beweging. De eerste stappen in zijn toekomstige vakgebied zette Timp op de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Na de afronding van deze studie werkte Timp tijdens de Hongerwinter (1944-1945) aan een fotodocumentaire voor de Binnenlandse Strijdkrachten, een organisatie waarin verzetsgroepen samenwerkten. Op Bevrijdingsdag in 1945 trad hij op als cameraman van de Legerfilmdienst. In de jaren die volgden, was Timp betrokken bij de productie van openluchtspelen en was hij continuÔteitsregisseur bij de Wereldomroep.

Leen Timp stond in 1951 aan het begin van het fenomeen televisie. Hij begon zijn loopbaan bij de Nederlandse Televisie Stichting, de voorloper van de NOS. Over die tijd zei hij in januari 2011 in NRC Handelsblad: ĄWe dachten dat televisie een bijdrage kon leveren aan de artistieke ontwikkeling van het Nederlandse volk.Ē

Ook toenmalig omroepster van de KRO Mies Bouwman begon dat jaar bij de televisie. De twee kregen een relatie, terwijl Timp getrouwd en niet-katholiek was. Dat viel bij de KRO niet in goede aarde en Bouwman moest vertrekken. De relatie duurde voort, met een huwelijk (1955) en vier kinderen tot gevolg.

In 1954 werd Timp regisseur bij de AVRO en kreeg daarmee een behoorlijke verantwoordelijkheid. Hij produceerde zelf en kwam met ideeŽn voor programma's. Een van zijn goed ontvangen uitzendingen is de serie Kunstgrepen, met kunstjournalist Pierre Janssen als presentator. Beiden ontvingen in 1961 voor dit programma de Nipkowschijf, de onderscheiding van de tv-critici die dat jaar voor het eerst werd uitgereikt.

Vanaf 1960 begon Leen Timp met freelancen. Als regisseur nam hij samen met zijn vrouw Mies Bouwman in 1963 het initiatief tot het satirische programma Zo is het toevallig ook nog 's een keer. In het omstreden programma van de VARA werden de actualiteiten bespot. Beeldreligie, een tekst over de verslaving aan tv-kijken in de trant van het Onze Vader, leidde tot nationale rellen en Kamervragen. Bouwman werd het mikpunt van persoonlijke aanvallen, omdat zij als de personificatie van het programma gold en gaf er de brui aan. Timp ging door met het programma en ontving er in 1966 de Gouden Televizierring voor.

Timp besprak in 1963 met professor Fred Polak, journalist Henk Schaafsma en televisiepionier Erik de Vries plannen voor een televisie academie. In datzelfde jaar richtten zij Teleac op. Als freelancer was Timp verantwoordelijk voor meer dan 1500 producties. Hij regisseerde jarenlang de shows van zijn vrouw met als populairste programma Een van de acht. In 1980 werd hij Ridder in de orde van Oranje-Nassau.
Regisseur, producent en programmamaker Leen Timp is op 92-jarige leeftijd overleden.


Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 18, 2013, 22:34:14
#23
Wie is de Mol? wint Televizier-Ring

Wie is de Mol? heeft de Televizier-Ring 2013 gewonnen. Dat maakte Sacha de Boer bekend tijdens het gala dat om de tv-prijs wordt gehouden. Het programma mag zich een jaar lang het beste programma op de Nederlandse televisie noemen. Het programma won ten koste van de andere twee genomineerden Divorce en Flikken Maastricht.


Het programma was zeven keer eerder genomineerd en zag de televisieprijs ieder jaar aan zijn neus voorbij gaan. Tot vanavond, tijdens de 48e editie van het Televizier-Ring Gala in het Amsterdamse theater Carrť.

Divorce (RTL4) en Flikken Maastricht (TROS) streden ook mee om de felbegeerde ring, volgens traditie een ontwerp van kunstenares Anneke Schat. Wie is de Mol? behaalde 49 procent van de stemmen.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: TV algemeen
« Reactie #23 Gepost op: oktober 18, 2013, 22:34:14 »