Nowlive.eu

Registreren
 

Kijk jij elke werkdag naar GTST?
Ja zeker wel...9
Nee, alsjeblieft niet zeg!6
Soms kijk ik wel...2
Geen mening...0

GTST Soap
gelezen 195450 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
maart 04, 2015, 14:13:27
#81
Ferri Somogyi weer terug in GTST

Groot nieuws voor GTST-fans! Ferri Somogyi is binnenkort weer als zijn alterego Rik de Jong te zien in Meerdijk. "We komen niet los van elkaar", zegt Ferri tegen RTL Boulevard. "Toen ze mij vroegen of ik terug wilde komen, hoefde ik daar niet lang over na te denken."


"Ik heb altijd al geroepen, ik kan het honderd jaar doen. Het is een waanzinnig leuke club, ik kan alle clichťs opnoemen, maar er gaan er echt heel veel op. Ik was er altijd sowieso happy", vertelt de acteur verder. Rik keert nu voor de derde keer terug.

Rik verdween vorig jaar uit GTST omdat hij achter de tralies belandde na zijn veroordeling voor moord op Mike.

Vanavond spreken we Ferri uitgebreid en zijn de eerste beelden van zijn terugkeer te zien in RTL Boulevard.

Bron:RTL

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Soaps!
« Reactie #81 Gepost op: maart 04, 2015, 14:13:27 »

februari 20, 2015, 11:55:35
#80
Nieuw personage GTST is broer Aysen

 De populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden heeft er een nieuw personage bij. Juvat Westendorp gaat de broer van politieagente Aysen Baydar (Dilan Yurdakal) spelen, weet RTL Boulevard. Volgens de acteur is zijn personage Ardil vriendelijk en avontuurlijk.

Multitalent Juvat, die eerder meedeed aan de dansshow So You Think You Can Dance, maakt op 24 februari zijn opwachting in de soap. ,,Aysen draagt een groot geheim met zich mee. Ze is niet zo blij met de komst van haar grote broer'', verklapt hij zijn intrede.

Fans van GTST leerden Aysen in 2012 kennen, tegelijk met Nuran (Toprak Yalciner). Zij is Aysens zusje en trouwde met Rik de Jong (Ferri Somogyi). Aysen werd aan de serie toegevoegd omdat de makers van mening waren dat de serie te weinig diversiteit kende. Nuran en Rik zijn niet meer te zien.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 17, 2014, 22:03:51
#79
Christophe Haddad terug in GTST

Christophe Haddad komt terug als Nick Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Dat heeft hij maandag verteld in RTL Boulevard. De 36-jarige Haddad werd benaderd om weer in de huid van de zoon van slechterik Ludo Sanders te kruipen. "Nick zorgt voor een donkere tornado door Goede Tijden", kondigt hij aan. Momenteel speelt er in Meerdijk een ontvoering waarbij Lucas Sanders verdwijnt.


Niemand vermoedt dat Nick hier misschien wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben. Hij is immers twee jaar geleden omgekomen bij een explosie. Hoe hij de vuurzee heeft overleefd, wordt komende afleveringen duidelijk.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 11, 2014, 20:42:15
#78
Gigi Ravelli stopt met Goede Tijden Slechte Tijden


 Gigi Ravelli stopt met haar werk voor de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice nam zeven jaar de rol van Lorena Gonzalez op zich.


'Lorena vertrekt uit Meerdijk. Ik stop omdat ik het gevoel heb dat het goed is geweest. Ik zie het niet als iets negatiefs, maar een nieuw hoofdstuk in mijn leven', aldus de actrice.

De collega's van Gigi konden het niet geloven toen ze haar vertrek aankondigde. Omdat de uitzendingen van GTST niet live zijn, is Gigi in werkelijkheid al zes weken vrij. 'Maar ik zit nog in de groepsapp. Dus ik hoor er nog wel een beetje bij. Als ik het heel erg mis, kan ik altijd nog gaan figureren.

Volgens Gigi gaat haar karakter Lorena niet dood, maar gaat het om een open einde. 'Ik ga in het diepe springen. Dat is eng, maar spannend. Ik kijk met een grote glimlach terug.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 31, 2014, 14:27:10
#77
Nick Sanders terug in GTST'

Nu Ludo Sanders - Erik de Vogel - gisteravond in Goede Tijden, Slechte Tijden de opdracht heeft gegeven uit te vinden wie wraak op hem wil, duikt de naam van zijn zoon Nick - Christophe Haddad - op...


Het is een complottheorie die door fans van GTST wordt geopperd. Na een warrige aanloop via een zakelijk wespennest raakte Nina Sanders - Marly van der Velden - in coma en Lucas Sanders - Ferry Doedens - werd ontvoerd.

De 'hoofdverdachte', Reinier Veltman werd vervolgens dood in het kantoor van Ludo aangetroffen. Toen bedacht de geslepen zakenman dat iemand op hem persoonlijk wraak wil nemen.

Zijn zoon Nick vertrok na een grote familievete uit Meerdijk met een vals paspoort, iedereen in de waan latend dat hij omkwam bij een brand. Dat paspoort is dit jaar verlopen.

Ludo liet gisteravond zelf de naam van Martine Hafkamp - Inge Ipenburg - vallen, maar zij heeft aangegeven niet terug te keren in de soap. Hoewel ook dat een rookgordijn kan zijn...Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 22, 2014, 01:46:21
#76
Nieuw gezicht GTST brutaal en verleidelijk

Een nieuw gezicht in de soap Goede Tijden Slechte Tijden: Barbara Sloesen, die Anna Brandt speelt, het nichtje van Bianca Bouwhuis. Het nieuwe personage is vanaf volgende week vrijdag in de serie te zien. Anna is volgens RTL Boulevard 'een vrolijk, verleidelijk, maar ook brutaal ding dat in huize Bouwhuis komt logeren'.


Bianca's nichtje gaat naar verluidt het leven van een van de bewoners van Meerdijk helemaal op zijn kop zetten.

De 26-jarige Sloesen was eerder te zien in onder meer Flikken Maastricht en Celblok H. Ook spreekt ze regelmatig stemmen in van kinderseries.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 17, 2014, 14:00:55
#75
Feiten en cijfers over 5000 afleveringen Łbersoap GTST

 Van de nog altijd razend populaire RTL4-soap wordt vanavond de alweer 5000-ste aflevering uitgezonden. Sinds de eerste uitzenddag, 1 oktober 1990, is er heel wat gebeurd in en om het fictieve dorpje Meerdijk. Het AD verzamelde wat feiten en cijfers.


Sterfgevallen
45 sterfgevallen, waarvan 20 met (enige) opzet, 10 door een ongeluk, 10 keer een natuurlijke dood en 5 keer zelfmoord of euthanasie. In het huwelijksbootje stappen of bij een bruiloft aanwezig zijn is gevaarlijk in Meerdijk. Van de 45 doden vielen er 5 tijdens een trouwceremonie. Meest spectaculaire dood is die van Frits van Houten. In seizoen 6 wordt er een tv in zijn bad gegooid en wordt hij geŽlektrocuteerd. Tien jaar later blijkt dat Frits helemaal niet dood is: hij is ingevroren in een zogeheten cryo. Als Dian Alberts de stekker uit die vrieskist trekt, sterft Frits alsnog. Van oerbitch Martine Hafkamp is het lot nog onduidelijk, dus die kan zomaar terugkeren.

Huwelijken
33 huwelijken, die 19 keer in een scheiding eindigde. Leefden de andere koppels lang en gelukkig? Nee, door alle dood en verderf zijn er nu nog 3 stellen bij elkaar, maar die zijn wel uit de serie geschreven. Anton en Bianca Bouwhuis, al getrouwd voordat ze Meerdijk betraden, zijn nog bij elkaar maar - je raadt het niet - staan ook op het punt om te scheiden. Ludo Sanders en Janine Elschot zijn echte trouwtijgers. Ze stapten samen 3 keer in het huwelijksbootje, om ook weer te scheiden. Janine gaf ook nog aan 2 andere mannen haar ja-woord, Ludo trouwde 1 keer met een ander.

Geboortes
In Meerdijk zijn 18 baby's geboren. 5 daarvan zijn nu volwassen personages in de soap. Alberts-telgen treffen het slecht: alle 3 de geboren baby's uit die familie zijn overleden. 3 baby's die in het soapdorp opgroeiden, zijn op het criminele pad geraakt. Nina Sanders, die in 1997 werd geboren maar in een rap soaptempo volwassen is geworden, werd in haar korte leven al ontvoerd, verkracht en moeder.

Personages
Zo'n 200 acteurs en actrices hebben een vaste of grote rol vertolkt. Er zijn meer dan 3000 grotere en kleinere rollen geweest: dokters, verpleegkundigen, rechters, serveersters, obers, barkeepers, buurmannen en buurvrouwen, hotelgasten van de Rozenboom, politieagenten en rechercheurs, journalisten, advocaten, zakenpartners, criminelen en ambtenaren van de burgerlijke staan voor Šl die huwelijken... In de soap 'overleven' de personages ook de acteurs. Meest opvallend zijn broer en zus Fischer, die er los van elkaar van de ťťn op andere dag heel anders uitzagen. Morris werd door 3 acteurs gespeeld (Patrick Martens, Geert Hoes en Joris Putman), Charlie door 4 actrices (Aukje van Ginneken, Toncy van Eersel, Lieke van Lexmond en Tamara Brinkman).

Drank
Al dat drama gaat gepaard met flinke hoeveelheden drank, maar de acteurs staan niet lallend op de set. In Cafť de Koning zijn de flessen die achter de bar staan niet gevuld met echte whisky en sterke drank, maar met appelsap. Als de acteurs een slokje 'wijn' drinken, is dat meestal druivensap (rode wijn), ranja (rosť) of appelsap met water (witte wijn).

Best bekeken aflevering
Dik 2,7 miljoen mensen zagen in de 2500ste aflevering op 28 maart 2003 hoe Simon Dekker werd getroffen door een kogel op zijn eigen huwelijk. Zijn eerste huwelijk, op 26 november 1991, gold daarvoor als best bekeken met 2,6 miljoen kijkers. Per week worden er ongeveer 80 scŤnes opgenomen, dit komt neer op ongeveer 4500 scŤnes per jaar.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 10, 2014, 16:32:18
#74
GTST-mijlpaal krijgt modern tintje met 'second screen'

 Belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden worden traditiegetrouw gevierd met een dubbele aflevering. Maar anno 2014 kan dat wel wat moderner, vindt uitvoerend producent Rohan Gottschalk. Daarom worden fans van de populaire RTL4-soap volgende week vrijdag niet getrakteerd op een extra lange 5000ste aflevering op telelvisie, maar op een extra verhaallijn die gelijktijdig te zien is op smartphones en tablets.


'Second screen is de toekomst', verzekert Gottschalk. 'De techniek die we gebruiken om parallel aan de reguliere uitzending een extra verhaal te laten zien via een tweede scherm is nog nooit eerder op deze manier gebruikt. We schrijven televisiegeschiedenis.'

De speciale GTST 5000-app waarmee de extra aflevering op 17 oktober te volgen is, is vanaf vrijdag gratis te downloaden. Precies op het moment dat de 5000ste aflevering op tv begint, start de second screen-aflevering in de app. Om te zorgen dat alle ruim 1,5 miljoen vaste kijkers de speciale verhaallijn op het tweede scherm kunnen volgen, koos RTL bewust niet voor streaming. 'Als zoveel mensen tegelijk inschakelen op een live stream, klappen de servers eruit', vertelt een woordvoerster.

Uniek
Bij de techniek die RTL inzet, wordt de hele aflevering al bij het installeren van de bijbehorende app gedownload. De video wordt echter pas vrijgegeven op het moment dat de uitzending op tv begint. Zogenoemde audio watermarks, geluidssignalen in de reguliere uitzending die niet te horen zijn maar wel worden opgepikt door de microfoon in smartphones en tablets, zorgen ervoor dat beide afleveringen precies synchroon lopen.

RTL belooft de GTST-fans een 'unieke kijkervaring'. De second screen-aflevering biedt extra scenes en beelden vanuit een ander perspectief dan de uitzending op tv. Overigens is de 5000ste aflevering van Goede tijden, slechte tijden ook te volgen zonder een tweede scherm ernaast en wordt er nooit tegelijk op tv en in de app gesproken om verwarring te voorkomen. Wie geen smartphone of tablet heeft, maar wel de extra aflevering wil zien, kan een dag na de speciale uitzending beide afleveringen online bekijken in split screen.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 23, 2014, 17:35:55
#73
Cast GTST naar IsraŽl voor spannende 5000ste aflevering

 Goede Tijden Slechte Tijden beleeft binnenkort haar 5000ste aflevering. Om deze mijlpaal te vieren worden de fans getrakteerd op een dubbelaflevering. De cast van de populaire RTL4-soap is naar IsraŽl afgereisd om opnames te maken voor de 'bijzondere' aflevering, meldt RTL.


In IsraŽl lopen op 17 oktober de spanningen hoog op. Nina (Marly van der Velden) - die beloofd heeft niet live te bevallen - en Vincent (Oscar Aerts) proberen hun relatieperikelen te bedaren met een vakantie naar het land aan de Dode Zee. Ondertussen wordt Ludo (Erik de Vogel) onder druk gezet om voor een bepaalde deadline een persconferentie te geven. 'Anders dreigt er iets verschrikkelijks te gebeuren', meldt RTL.

Lorena (Gigi Ravelli), die al weken door Ludo wordt gechanteerd, voelt zich niet veilig in Nederland. Met een smoes van Lucas (Ferry Doedens) reist ze ook af naar IsraŽl. De romantische reis van Nina en Vincent loopt anders dan gedacht.

Second screen
De extra aflevering is via 'second screen' te bekijken. De app GTST 5000 is vanaf 10 oktober te downloaden. De gelijktijdige aflevering is volgens de televisiezender 'een primeur in de Nederlandse televisiegeschiedenis'.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 02, 2014, 11:53:19
#72
Toprak verlaat Goede tijden, slechte tijden

Toprak YalÁiner vertrekt uit Goede tijden, slechte tijden. De actrice, die dit nieuws zeven weken geheim hield, gaat zich op andere dingen storten, vertelt ze aan desk bij RTL Boulevard.


'Ik ga weg', onthult Toprak. 'Het is altijd een bitterzoet gevoel. Mijn collega's zijn superlief en daar wil je eigenlijk niet weg. Maar na gesprekken kom je erachter dat het tijd is voor iets anders.'

De actrice staat binnenkort op de planken. 'Ik ga vanaf september het theater in. Daar ligt mijn hart ook wel heel erg. Ik ga een komediestuk doen.' En ook na het theaterstuk heeft Toprak al plannen. 'Vanaf 2015 moeten we BNN in de gaten houden', zegt YalÁiner mysterieus.

Revalideren in het buitenland
Vorige week vrijdag liep in de serie een ruzie tussen Sjors, Aysen en Nuran flink uit de hand liep. Nuran viel door de ruit van Lorena's en kwam hard op de grond terecht. Ze raakte erdoor verlamd.

Toprak onthult wat er met haar personage Nuran gaat gebeuren. 'Ik ga revalideren in het buitenland.' En dat open einde biedt mogelijkheden. 'Mensen gaan weg en komen terug. Voor mij is het dan ook niet uitgesloten dat ik terugkeer.'

Haar 'soapzusje' Dilan Yurdakal geeft haar een afscheidswens:  'We zijn samen begonnen, dus het voelt gek. Maar lieve Toppie, ik denk aan je en ik hoop dat je even vrolijk en spontaan als altijd zult blijven.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 25, 2014, 23:23:49
#71
Dave Mantel verlaat GTST

Dave Mantels GTST-personage Menno met-de-losse-handjes keert volgend seizoen niet terug naar Meerdijk.


Menno trouwde in de soap met Lucas (Ferry Doedens) maar sloeg hem al snel regelmatig tot moes. De ontwikkelingen tussen de twee komen deze week tot een hoogtepunt en Menno vertrekt uiteindelijk uit Meerdijk.

Dat betekent dat acteur Dave zijn GTST-collega's vaarwel moest zeggen en dat viel hem zwaar, vertelt hij aan RTL. "Het waren maanden met hoge pieken diepe dalen. Het was heel verdrietig op de set. We hebben natuurlijk anderhalf jaar heel hard samengewerkt en waren heel close."

Ferry vindt het maar wat jammer dat Dave vertrekt, want de heftige samenwerking is ook hem goed bevallen. "Dave is gewoon echt een vriendje van me geworden, het was een heel bijzondere tijd!"

Ondertussen zit Dave niet thuis te treuren: eind deze zomer is hij te zien in de boekverfilming De Overgave, het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 26, 2014, 18:08:39
#70
Willeke van Ammelrooy zet GTST op stelten als 'moeder' Vincent

Actrice Willeke van Ammelrooy maakt vanavond haar entree in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Voor de inmiddels 70-jarige routinier was die tijdelijke bijrol afzien. 'Ik heb nog nooit in korte tijd zo waanzinnig veel teksten in mijn kop moeten stampen'.


Willeke van Ammelrooy dacht met een decennialange staat van dienst als actrice in 'ontelbare' films, toneelstukken en tv-series zo langzamerhand alle genres van haar vak onder de knie te hebben.

'Een misvatting,' lacht ze, doelend op haar bijrol in GTST als Paula Muller: de 'moeder' van Vincent (Oscar Aerts) die onverwacht haar neus laat zien in het fictieve plaatsje Meerdijk. Paula's komst brengt een hevige schokgolf teweeg. Want zij weet niet beter dan dat Vincent haar zoon is, terwijl Maxime (Marjolein Keuning) toch echt zijn biologische moeder is. 

Loeispannend
Willeke spreekt van een 'intrigerende en loeispannende verhaallijn'. En een rol die ze als ervaren actrice zeker niet zomaar uit haar mouw schudde. 'Gastspelers hebben meestal veel meer tekst dan de vaste cast, omdat tijdelijke personages in korte tijd uitgebreid bij de kijkers moeten worden geÔntroduceerd. Heftig hoor, ik ben bijna dag en nacht bezig geweest om lappen tekst in mijn kop te stampen.'

Heel erg makkelijk ging haar dat niet af. 'Hoe ouder ik word, des te langer duurt het voordat teksten goed in mijn hoofd blijven plakken.' Op de GTST-set , omringd door veelal jongere collega's, was het voor Willeke 3 weken lang buffelen.

'Er waren nauwelijks rustmomenten. Tijdens een draaidag moet je voortdurend supergeconcentreerd zijn.  Alles moet snel, sneller, snelst. Het komt vooral aan op technisch acteren. Interessant, maar ik zou mezelf nooit voor langere tijd aan een soapserie verbinden. Er is te weinig tijd om volledig  op te gaan in een karakter, als actrice boven jezelf uit te stijgen. Dat is wat mij betreft juist de magie van acteren. Door alle haast bij GTST raakte ik dat intense gevoel een beetje kwijt.'

Vragen van studenten
Willeke stemde 'uit pure interesse' in met haar GTST-rol. Ze geeft al jaren acteermasterclasses en krijgt regelmatig vragen van studenten over acteren in soapseries.

'Nu ik het aan den lijve heb ondervonden kan ik beter uitleggen wat dat genre inhoudt: techniek, honderd procent tekstbeheersing, keihard leren en fit en uitgerust blijven om de zwaarte van het werk te kunnen volhouden.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 11, 2014, 21:24:56
#69
Lotte Noordanus debuteert in GTST

 Goede Tijden, Slechte Tijden heeft er een nieuwe actrice bij. Lotte Noordanus maakt vanavond haar debuut in de soap als Milou Meijs. Lotte is op Twitter aangekondigd door de redactie van 's lands langstlopende soapserie.

Als Milou Meijs moet Lotte Vincent Muller (Oscar Aerts) van Nina Sanders (Marly van der Velden) afhouden. Die twee worden steeds closer samen, maar wat Vincent niet weet is dat Nina familie van hem is. Vincent is namelijk, zonder het te weten, de zoon van Maxime Sanders (Marjolein Keuning). Het is dan ook Maxime die Lotte naar Meerdijk heeft gelokt.

Lotte Noordanus is onder meer bekend van Soldaat van Oranje.Bron:AD


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 30, 2014, 20:32:58
#68
Collega's geschokt door vertrek Ferri

Ferri Somogyi houdt het na veertien jaar GTST voor gezien. De acteur moest alleen wel een jaar lang zijn mond houden over dat besluit. Toen het hoge woord er eindelijk uit was, kwam dat behoorlijk aan bij zijn collega-soapies
.

klik --->  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 30, 2014, 10:19:45
#67
Ferri Somogyi komt te overlijden in GTST

 Ferry Somogyi houdt het na veertien seizoenen voor gezien bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat meldt RTL Boulevard. Zijn personage, Rik de Jong, komt waarschijnlijk te overlijden. In de soap ligt Rik momenteel in het ziekenhuis na een hartaanval.


Het is niet de eerste keer dat Somogyi de soap verlaat. In 2002 zei de acteur GTST ook al gedag om een carriŤre in Amerika op poten te zetten. In 2007 keerde hij echter terug in de rol van Rik.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Soaps!
« Reactie #67 Gepost op: januari 30, 2014, 10:19:45 »