Nowlive.eu

Registreren
 

Kijk jij elke werkdag naar GTST?
Ja zeker wel...9
Nee, alsjeblieft niet zeg!6
Soms kijk ik wel...2
Geen mening...0

GTST Soap
gelezen 195832 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 01, 2015, 15:21:20
#96
Ja ik kijk ook elke morgen heerlijk geen reclame

Gelogd


Nowlive.eu

Re: GTST Soap
« Reactie #96 Gepost op: oktober 01, 2015, 15:21:20 »

oktober 01, 2015, 14:09:20
#95
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes (aflevering 3)

Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar en het AD telde de afgelopen dagen af naar dit jubileum met leuke feitjes over onze Hollandse oersoap. Vandaag het laatste deel van de 25 GTST-weetjes.

1. Linda, Roos en Jessica

Linda (Babette van Veen), Roos (Guusje Nederhorst) en Jessica (Katja Schuurman) scoorden in 1995 een platinasingle met Ademnood.

2. De Top 40

Het nummer Jij van Lucas (Ferry Doedens), Edwin (Raynor Arkenbout), Sjoerd (Guido Spek) en Rikki (Robin Martens) was minder succesvol. Het liedje haalt in 2011 de Top 40 niet.

3. Ludo

Iedereen kent de naam Ludo Sanders uit de serie, maar eigenlijk heet het karakter Ludovic Sanders.

4. Cliffhanger

De laatste aflevering van seizoen 16, waarin Ludo door Janine lijkt te worden doodgeschoten, is met 2,1 miljoen kijkers de best bekeken 'cliffhanger'.

5. Nina Sanders

Nina Sanders heeft sinds haar geboorte een turbulent soapleven. Ze werd ontvoerd, zat in een psychiatrische inrichting, raakte verlamd, werd verkracht, overleefde een moordaanslag, werd gestalkt door haar halfzusje, weer ontvoerd, viel van een rots en raakte in coma en ontwaakte pas na maanden weer.

 6. Geest

Benjamin Borgers (Winston Post) overleed tijdens een brand, maar was nog enige tijd te zien als geest.

7. De familie Sanders

De familie Sanders bestaat inclusief aangetrouwde leden uit 24 personages.

8. Bodywarmers
De bodywarmers die Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) in de beginjaren van de soap droeg, waren gesponsorde items.

9. Familiebanden

Naast broer en zus zijn Nina en Lucas Sanders ook nog neef en nicht van elkaar.

10. Meneer Harmsen
Wik Jongsma (1943-2008) gaf 15 jaar gestalte aan Meneer (Govert) Harmsen. In 2006 verliet hij de serie omdat bij hem kanker werd geconstateerd.

11. Apps

De GTST-app Springlevend (over de dodelijke parachutecliffhanger in 2013) en GTST 5000 (een tweedeschermbeleving bij de 5000ste aflevering), wonnen een TV-beeld voor Beste second screen concept.

12. Nare opmerkingen
De verhaallijn waarin Barbara Fischer net doet alsof ze kanker heeft, zorgt voor flink wat commotie. Actrice Charlotte Besijn krijgt hier zelfs op straat nare opmerkingen over.

13. Sekte
Laura Selmhorst (Jette van der Meij) komt bij de Karma Sekte terecht als ze de dood van dochter Lotje wil verwerken.

14. Ludwin
Het homoseksuele soapstel Lucas Sanders en Edwin Bouwhuis is zo populair dat de mannen een eigen afkorting krijgen op sociale media: Ludwin.

15. Rosa

Ruim 11 jaar was Elly de Graaf te zien als huishoudster Rosa van de familie Sanders. Wat als een gastrol begon, werd een vaste rol. Uiteindelijk overlijdt ze door een schotwond, opgelopen op het huwelijksfeest van Nina Sanders.

16. BN'ers
Bekende Nederlanders spelen zo nu en dan een gastrol in de soap. Zo waren Willeke Alberti, Edwin Rutten en Willeke van Ammelrooy korte tijd in de serie te bewonderen.

17. Het klooster
In seizoen 16 is Lidewij Benus te zien als Zuster Vicenza. Ze draait helemaal door als blijkt dat Ray (Sebastiaan Labrie) en Janine (Caroline de Bruijn) de liefde hebben bedreven in het klooster.

18. Buikdanseres

Isa Hoes maakte na haar vertrek een eenmalige comeback in GTST als Myriam van der Pol voor de bruiloft van Roos en Arnie. Hiervoor sprong ze als buikdanseres uit een taart.

19. Edele delen

Nick Sanders (Christophe Haddad) kreeg in de serie een kroonluchter op zijn edele delen. Hierdoor heeft hij nog maar één teelbal.

20. Wendela

Sjors (Inge Schrama) heet eigenlijk Wendela. Martine Hafkamps eerste woorden tegen haar biologische dochter waren dan ook: ,,Een hond geef je een andere naam, niet een kind.''

21. Zweden

De Zweedse actrice Alexandra Dahlström speelde in 2007 in 11 afleveringen mee als uitwisselingsstudent Skylar Nilsson. In 2008 maakte ze voor vier afleveringen nog een comeback.

22. As The World Turns

As The World Turns-actrice Elizabeth Hubbard (Lucinda Walsh) speelde een gastrol als oma van de familie Huygens, Sair Poindexter.

23. Doctor Proctor Scripts

Rogier Proper was met zijn bedrijf Doctor Proctor Scripts de eerste die scripts schreef en vertaalde (gebaseerd op The Restless Years) voor GTST.

24. Familie Alberts
De familie Alberts zit al vanaf het begin in de soap.

25. Het jubileum

De jubileumaflevering van vanavond begint met een 17 minuten durende terugblik op de afgelopen 25 jaar, startend bij de allereerste scène.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2015, 20:55:02
#94
Reinout Oerlemans 'Arnie' sluit terugkeer GTST niet uit

Reinout Oerlemans (44) sluit niet uit dat hij ooit als Arnie Alberts terugkeert in Goede Tijden Slechte Tijden. ,,De mogelijkheid is er om ooit terug te komen en ik zeg nooit nooit'', vertelde Oerlemans woensdag vanuit zijn woonplaats Los Angeles. GTST viert deze week het 25-jarig bestaan van de soap.


Oerlemans, inmiddels een succesvol tv-producent, wilde lang niet weten van een terugkeer in GTST. ,,Dit is heel bijzonder'', reageerde Jette van der Meij, die nog steeds Oerlemans' soapmoeder Laura speelt. ,,Dit had hij tien jaar geleden niet gezegd.''

Feestjes
Oerlemans speelde van 1990 tot 1996 de rol van Arnoud Robertus Alberts, de zoon van Robert en Laura. ,,Volgens mij zit ik in aflevering een, seizoen een, scène een'', blikte Oerlemans, die als negentienjarige zijn acteerdebuut maakte in de soap, terug in RTL Boulevard. ,,Het was een ervaring om nooit te vergeten, het was fantastisch.'' De feestjes waren volgens de tv-producent het leukst. ,,Het gebeurde wel eens dat ik met een slokje te veel op in een bed van De Rozeboom ging liggen. Dan werd ik wakker en waren ze de sets aan het opbouwen.''

Toen Oerlemans een paar maanden geleden in Nederland was, bezocht hij de set van GTST. ,,Dat was zo leuk om te zien en maakte veel bij me los.''

Voordat Arnie terug kan keren in Meerdijk, moet er wel heel wat gebeuren. ,,Arnie heeft een vliegtuigongeluk gehad in Zuid-Amerika als ik het me goed herinner'', vertelde Oerlemans. ,,Maar ik weet dat mijn botten nooit zijn teruggevonden.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2015, 14:37:27
#93
Ik kijk ook elke dag naar GTST maar ik kijk s morgens op rtl lounge zonder reclame met een kopje koffie heerlijk
« Laatst bewerkt op: september 30, 2015, 19:56:07 door Puty »

Gelogd


september 30, 2015, 13:29:22
#92
ja ik probeer wel elke dag te kijken....vind het gewoon leuk en hoef lekker niet na te denken
Ik neem hem wel eerst op , en bekijk hem dan pas , vind de reclame zo hinderlijk lang duren, duurt volgens mij nog langer dan de soap
« Laatst bewerkt op: september 30, 2015, 19:56:29 door Puty »

Gelogd
leef het leven


september 30, 2015, 11:49:39
#91
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes (aflevering 2)


Goede Tijden Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar en het AD telt af naar dit jubileum met leuke feitjes over onze Hollandse oersoap. Vandaag deel 2 van de dagelijkse 25 GTST-weetjes.

1. Soapbaby's

In GTST werden 18 soapbaby's geboren. Van de huidige volwassen personages zagen Sjors, Lucas, Nina en Rikki tijdens de soap het levenslicht.

2. Kinderrollen

De kinderrollen Lana, Bram en Nola werden ook tijdens de soap geboren.

3. Plaatsnaam

Sinds 2000 speelt GTST zich af in het fictieve dorpje Meerdijk, hiervoor viel de plaatsnaam Middendam weleens.

4. De Rozenboom
Sinds het eerste seizoen in 1990 is de restaurantketen De Rozenboom te zien. Het café De Koning kwam 1 jaar later in beeld.

5. Verlamd
Charlie Fischer (Lieke van Lexmond), Robert Alberts (Wilbert Gieske), Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Nina Sanders (Marly van der Velden) raakten alle vier ernstig verlamd, maar herstelden daar weer van.

6. De meeste afleveringen
Hoewel Jette van der Meij (Laura Alberts) in alle seizoenen te zien was, is Caroline de Bruijn (Janine Elschot) in de meeste afleveringen te zien geweest.

7. Dubbelrollen

Caroline de Bruijn (Janine Elschot en Sophia Sanders) en Casper van Bohemen (tweelingbroers Frits en Hans van Houten) speelden beiden een dubbelrol.

8. Look-a-like

Frederique Huydts (Anette van Thijn) en Tanja Jess (Bowien Sandes-Galema) keerden na hun exit uit de soap allebei als look-a-like van hun personage nog terug.

9. Doorbraak

De Amerikaanse zanger Matt Simons dankt zijn Nederlandse doorbraak aan GTST. With You was in 2013 in de serie te horen en werd een hit.

10. Stelletje
Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot) zijn in het echte leven (ook) een setje.

11. Gastrol

Voordat Bartho Braat (Jef Alberts), Peter Post (Martijn Huygens), Cynthia Abma en Elvira Out (Bianca Bouwhuis 1 & 2) een vaste rol kregen, speelden ze een ander personage in een gastrol.

12. Verdwijning

Het populaire personage Ludo Sanders verdwijnt in 2006 uit de leader. Na een maand blijkt dat hij zijn eigen moord in scène had gezet en gewoon nog leeft.

13. Martin Bril

Literair schrijver Martin Bril schreef in de beginperiode ook mee aan de soap.

14. Verwisselde baby's
De personages Dennis Tuinman (Koert-Jan de Bruijn) en Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) zijn als baby met elkaar verwisseld. Dennis trouwt daardoor per ongeluk met zijn eigen moeder.

15. Familiebanden

Nina Sanders (Marly van der Velden) krijgt een relatie met Vincent Muller (Oscar Aerts). Later komt het stel erachter dat ze nicht en neef zijn.

16. Hoofddoek
In 2012 speelt Toprak Yalciner het eerste personage in de soap met een hoofddoek: Nuran Baydar.

17. Ontwikkelingsachterstand
Rop Verheijen speelt van 2001 tot 2004 Robin Visser: een jongen met een ontwikkelingsachterstand.

18. Talentenjacht

Kee Huidekoper speelt na het winnen van de talentenjacht Ik wil in GTST in 2007 13 weken de rol van Vera van Es.

19. Cliff
Valerie Fischer (Elle van Rijn) en Bowien Sanders-Galema (Tanja Jess) verliezen het leven bij een val van een cliff. De jubileumaflevering van morgen speelt zich ook grotendeels af op een cliff.

20. Ballon
Rikki de Jong neemt tweemaal afscheid van een overleden personage door een ballon op te laten: eerst van haar moeder, daarna van de oma van haar zoon.

21. Bloot

De ontblote borst van Mathilde Carillo (Diana Sno) is het enige stukje echt bloot dat in de serie te zien is geweest.

22. Tygo Gernandt
Acteur Tygo Gernandt had nooit een vaste rol, maar had in 1991 wel twee gastoptredens.

23. Helderziend
In de soap was een van de personages helderziend: Dorothea (Chris Comvalius).

24. Huilscènes

Jette van der Meij (Laura) heeft om minder zware verhaallijnen gevraagd in 2008, vanwege de overvloed aan huilscènes.

25. GTST-quiz

Er is tweemaal een quiz op tv geweest over GTST. Presentator was beide keren Carlo Boszhard.

Bron:AD
« Laatst bewerkt op: september 30, 2015, 19:56:47 door Puty »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2015, 11:40:56
#90
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes

Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar. Het AD telt af naar dit jubileum met dagelijks 25 feiten over onze Hollandse oersoap.

1. Laura

Als donderdag de soap exact 25 jaar bestaat, zijn 5209 afleveringen uitgezonden. Jette van der Meij (Laura) was als enige in elk seizoen te zien.

2. Openingstune
Tv-goeroe Bert van der Veer schreef de bekende openingstune van Goede Tijden, Slechte Tijden.

3. Titel

Vóór de keuze viel op Goede Tijden Slechte Tijden, passeerden vele andere titels de revue, zoals Tussen Leven en Dood en De Rusteloze Jaren.

4. Lesbische kus
De eerste lesbische kus zagen we in 1994. Deze haalde zelfs het RTL Nieuws.

5. Herenliefde
Pas in 2011 kwam ook de herenliefde voorbij met een vrijscène van Lucas Sanders en Edwin Bouwhuis.

6. Homohuwelijk
Op 24 januari 2014 heeft het eerste homohuwelijk plaats.The Backstreet Boys worden ingehuurd om het feestje op te leuken.

7. Koning Kijkcijfer
Dokter Simon Dekker (Rick Engelkes) is Koning Kijkcijfer met zijn huwelijken: 2,6 miljoen kijkers in 1991 (met Annette), 2,7 miljoen in 2003 (met Astrid).

8. Huwelijkspogingen

Ludo en Janine hadden in totaal vijf huwelijkspogingen. Drie keer werden ze werkelijk in de echt verbonden.

9. Kussengevecht

Linda Dekker (Babette van Veen) had in de allereerste scène een kussengevecht met Arnie Alberts (Reinout Oerlemans).

10. Ultrakort huwelijk
Het eerste voltrokken huwelijk was ultrakort: de ongeneeslijk zieke Jeanne overlijdt enkele minuten na haar jawoord aan Daniël.

11. Gay Media Award
Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Sinan Eroglu (Bilal Demir) zijn door hun rollen als homoseksueel de trotse eigenaren van de Gay Media Award.

12. Soapgoeroe
De casting voor het eerste seizoen werd gedaan door soapgoeroe Reg Watson (Neighbours). Zijn motto: ze hoeven niet goed te kunnen acteren, als ze er maar goed uitzien.

13. Kinderrollen
Kinderrollen hebben vaak wisselende acteurs. De rol van Guusje Balk werd vijfmaal door een tweeling gespeeld.

14. Barman

Bart Peerenboom speelt al 15 jaar in de soap zonder dat veel mensen zijn naam kennen: hij is barman Marcel Boeve in restaurant De Rozenboom.

15. Hans
Hans is de meest gebruikte karakternaam. Hans van Houten, Hans Mus, Hans Ribbens, Hans Simonis en Hans Voorthuizen waren allemaal personages in GTST.

16. De basis
GTST zou aanvankelijk worden gebaseerd op Sons and daughters. Door een rechtenkwestie werd uiteindelijk het eveneens Australische The Restless Years de basis.

17. Barbara Fischer

Charlotte Besijn was 11 jaar op de buis als Barbara Fischer. Toen ze in april 2010 de soap verliet, werd ze actief als regisseur.

18. 65.000 gulden

De afleveringen in het eerste seizoen werden gemaakt voor 65.000 gulden per stuk.

19. Recordhouder

Janine Elschot is recordhouder als het gaat om huwelijken. Ze trouwde onder meer met Ludo Sanders en diens halfbroer Stefano.

20. Overlijden

48 personages kwamen in de soap aan hun einde. Van Martine Hafkamp is onbekend of ze een boottocht op de oceaan overleefde.

21. Gevangenis

Twaalf karakters verlieten de soap door achter de tralies te verdwijnen.

22. Ebola
In 2014 is er grote paniek in de wereld over een ebola-uitbraak, in de Nederlandse soap overleed het populaire karakter Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) in 2012 al aan de ziekte.

23. Titelsong

De titelsong van GTST is 7 keer opnieuw ingezongen. De versie van Ingrid Simons was het langst te horen (1995-2005), die van April Darby - die volgens kijkers vals zong - slechts 2 weken.

24. Televizier-Ring

Vanaf 1991 werd de soap elk jaar genomineerd voor een Gouden Televizier Ring. In 1995 nam het team de prijs mee naar huis.

25. GTST-film

In 1998 werd een heuse GTST-film gemaakt. Hierin draait het om een droom van een oerkarakter uit de serie: Laura Selmhorst.Bron:AD

« Laatst bewerkt op: september 30, 2015, 19:56:59 door Puty »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 11, 2015, 00:14:05
#89
Actrice Stijn Fransen toegevoegd aan cast GTST

 Actrice Stijn Fransen heeft een rol bemachtigd in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.


Fransen kruipt in de huid van het personage Sam Dekker, de dochter van Linda Dekker. Deze rol wordt gespeeld door Babette van Veen. Zij keerde eerder dit jaar terug in de RTL-soap.

Vanaf januari is Fransen te zien in GTST. De 25-jarige actrice is vooral bekend van de jeugdserie Spangas, waarin ze de vrolijke Renée Krul speelt.Bron:AD
« Laatst bewerkt op: september 30, 2015, 19:57:17 door Puty »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 14, 2015, 21:09:21
#88
Terugkeer Monica de Klein zorgt voor reuring in GTST


 De terugkeer van Camilla Meurer gaat in de fictieve stad Meerdijk voor problemen zorgen. Meurer, die de rol van Monica de Klein op zich neemt, is binnenkort na een lange afwezigheid weer te zien in de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Geruchten over het weerzien gingen al eerder.


In de verhaallijn vertrok Monica in 2013 uit Meerdijk nadat ze aan de kant was gezet door Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi). Hij is in der veronderstelling dat Monica een miskraam had, maar weet niet dat ze in werkelijkheid nog zwanger was.

,,Ik heb de baby aan Lucas (Ferry Doedens) gegeven en dat levert allerlei problemen op'', aldus Meurer over het script vrijdag in RTL Boulevard. Bij het verhaal is Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) betrokken. ,,In de cliffhanger is te zien hoe Aysen ontdekt dat ze zwanger is. Dus hoe zij reageert op kinderen in haar omgeving, dat is de grote vraag'', aldus Dilan.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 01, 2015, 17:59:50
#87
'Oscar Aerts (Vincent) uit GTST'

De kans is groot dat Oscar Aerts binnenkort niet meer is te zien in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De verhaallijn en de groepsfoto van de RTL4-serie doet dit vermoeden.


Kijkers van GTST weten dat Oscars personage Vincent Muller naar de Verenigde Staten vertrekt, om hier te werken aan de opbouw van zijn bedrijfje [X]selfie.

Bij de opnames van de groepsfoto van het nieuwe seizoen viel RTL Boulevard bovendien op dat Oscar niet aanwezig was. Hij speelt sinds 2013 in de soap. Naast de zakenpartner van Lucas (Ferry Doedens) had hij verkering met Nina (Marly van der Velden).Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 23, 2015, 16:47:26
#86
Overleeft Ludo schietpartij in heftige cliffhanger GTST?

RTL4 heeft een foto vrijgegeven waarmee op geheimzinnige wijze wordt vooruitgeblikt op de inmiddels traditionele cliffhanger van de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De laatste uitzending van dit seizoen, op vrijdag 3 juli, belooft zoals gewoonlijk weer loeispannend te worden en bevat diverse raadselachtige open eindjes: bedoelt om de aandacht van de fans tijdens de zomerstop vast te houden


Op de foto zijn de personages Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Bing Mauritius (Everon Jackson Hooi) te zien op een grasveld. Ludo lijkt met een pijnlijke grimas op zijn gezicht in elkaar te zakken, nadat Bing hem vermoedelijk met een geweer heeft neergeschoten. De prangende vraag die rest: overleeft Ludo deze aanslag of krabbeltje hij na de zomer gewoon weer op?

Het schietincident vindt plaats tijdens een dagje kleiduiven schieten. Bing, die een prille relatie heeft met Ludo's dochter Nina (Marly van der Velden), is daarvoor uitgenodigd door Ludo. Deze laatste doet het slinks voorkomen alsof hij de verhouding accepteert. Bij wijze van 'toenaderingspoging' nodigt hij Bing uit voor het schiettripje. Bing gelooft niks van de zogenaamd vriendelijke opstelling van Ludo, maar hij accepteert toch de uitnodiging. Op het veld gaat het vervolgens goed mis.

De spanning loopt volgens RTL4 ook hoog op in bar 'Boks' waar een afscheidsfeest gigantisch uit de hand loopt. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op zijn kop zetten. De avond heeft grote gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht met een wildvreemde jongen.

Verhuizing
Verder staat er ook een verhuizing op de planning. Wanneer Vincent (Oscar Aerts) inziet dat Maxime Sanders (Marjolein Keuning) en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

De voorlaatste zomercliffhanger, waarin Mike (Louis Talpe) een dodensprong maakte uit een vliegtuig tijdens het vrijgezellenfeest van Nuran (Toprak Yalçiner), was met ruim 1,8 miljoen kijkers één van de best bekeken GTST-cliffhangers ooit.  De seizoenafsluiter van vorig jaar, waarin Sjors bijna verdronk in het water bij een gemaal en bijna levenloos werd gered, trok eenzelfde aantal kijkers.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 16, 2015, 14:36:40
#85
Vertrek uit GTST kwam hard aan bij actrice Elvira Out

 Actrice Elvira Out heeft een weekend lang gehuild toen ze hoorde dat de verhaallijn van haar personage Bianca Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden zou stoppen. Ze had dat absoluut niet zien aankomen.


Out kroop twee jaar lang in de huid van Bianca. Vrijdagavond zag het GTST-publiek hoe het personage werd getroffen door een hartstilstand. ,,Ik zat met mijn gezin thuis te kijken en we werden er zelf ook allemaal een beetje stil van", vertelde ze maandag in RTL Boulevard. ,,Het was raar om mezelf zo levenloos op beeld te zien."

Een paar maanden geleden kreeg Out al te horen dat er geen plaats meer voor haar was in het soapdorp Meerdijk. ,,Het kwam totaal onverwacht voor mij en ik was dan ook heel verdrietig. Ik heb echt een heel weekend gehuild''. Ze vond het besluit van de makers van de RTL-soap maar moeilijk te begrijpen. ,,Omdat het eigenlijk niks met mij te maken heeft''.

Haar collega's waren volgens de 46-jarige blondine 'in shock' door het nieuws. ,,Er zijn ook veel tranen gevloeid. Mensen die echt moesten huilen en boos waren. Die zoiets hadden van: 'Hoe kunnen ze jou nou laten gaan? Je bent zo goed'. Dat heeft me ook heel erg gesteund en ik heb me in die zin heel erg gedragen gevoeld''.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 03, 2015, 20:14:24
#84
Actrice Babette van Veen keert terug in soap GTST

 Babette van Veen (47) keert binnenkort als oudgediende terug in de populaire RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het fictieve café De Koning in de opnamestudio in Amsterdam. Daar, in soapdorp 'Meerdijk', werd een 'welkom thuisparty' gegeven voor het terugkerende karakter. Het is 17 jaar geleden dat Van Veen voor de laatste keer in de serie speelde.


RTL4 kondigde dinsdag de rentree al aan zonder een naam te noemen. Het enige aanknopingspunt dat werd vrijgegeven: een foto van vermoedelijk een vrouwenhand met ring en een sleutelbos. Daarna begonnen fans in alle hevigheid te speculeren. De eerste reacties op de terugkeer van Babette van Veen zijn positief. Ook de actrice zelf is dolenthousiast. ,,Ik ben een echt soapbeest. Toen ik werd gevraagd heb ik geen moment getwijfeld''. Ze is voor de eerste keer te zien op maandag 29 juni.

De naderende verhaallijn van Babette (Linda Dekker) vertelt een spannend plot. Linda keert met haar zoon Rover (gespeeld door acteur Buddy Vedder) terug uit Canada nadat zij van haar man is gescheiden. De blondine heeft ook een dochter, die naar een kostschool gaat. Linda, die totaal aan de grond zit, hoopt in Meerdijk opnieuw haar geluk te vinden na een roerige tijd.

Linda, Roos & Jessica
Van Veen speelde de rol van Linda van 1 oktober 1990 tot 2 januari 1998. Daarnaast maakte Van Veen samen met GTST-collega's Guusje Nederhorst en Katja Schuurman deel uit van de meidenband Linda, Roos & Jessica. Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood (1995), gevolgd door nog een paar hits, zoals Alles of niets, Lange nacht, Druppels en 1999 X. Na drie jaar werd de groep weer opgeheven.

Uit een opiniepeiling van AD.nl, waarin werd gevraagd naar favoriete, afgezwaaide actrices die in de serie zouden moeten terugkeren, is inmiddels gebleken dat de voorkeur van de meeste kijkers uitgaat naar Katja Schuurman die destijds het personage Jessica speelde. Zij liet vorig jaar nog doorschemeren niet afwijzend te reageren als de programmamakers haar zouden benaderen voor al dan niet tijdelijk rol in de soap die ooit haar doorbraak als actrice was.

Van de in totaal 14272 respondenten kozen er 2302 (16 procent) voor haar. Op een gedeelde tweede plaats staan Gigi Ravelli (Lorena: 14 procent) en Victoria Koblenko (Isabella: hetzelfde percentage). Op nummer drie: Inge Ipenburg die ooit de legendarische überbitch Martine speelde (12 procent).

Andere kanshebbers, aldus de deelnemers aan de AD-internetpoll, waren Alexandra Alphenaar, Angela Schijf, Babette van Veen (8 procent), Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond en Rixt Leddy (Dian Alberts). Daarvan bleek Alexandra Alphenaar (Ronja) het minst favoriet.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 29, 2015, 11:48:55
#83
Bartho Braat stopt met GTST

Bartho Braat, al 24 jaar een van de vertrouwde gezichten van Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt ermee.De 64-jarige acteur die onder de meeste Nederlanders bekend is als Jef Alberts, verlaat na de zomer Meerdijk. "Ik heb er nu 24 jaar in gezeten, dus ik vind het wel genoeg. Ik wil nu wat anders. Toneel vind ik namelijk ook erg leuk en zo zijn er nog wat dingen", zegt Bartho in Weekend.


Hij geeft toe dat hij eerder heeft overwogen Neêrlands populairste soap te verlaten. "Ik heb dan ook niet nachtenlang over mijn vertrek na hoeven denken, want ik heb wel eerder gedacht aan stoppen. Ondanks het feit dat GTST heel leuk is om te doen. Er moet toch een keer een eind aan komen."Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 11, 2015, 00:19:29
#82
Marly moest wennen aan terugkeer in GTST

 Marly van der Velden moest na haar zwangerschapsverlof wel weer even wennen om op de set van Goede tijden, slechte tijden te staan. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard. ,,Je gaat toch ineens denken: kan ik dit allemaal nog wel?''


Toch is de kersverse moeder blij om weer aan het werk te zijn. ,,Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet heel heftig vond in het begin'', vervolgt de actrice. ,,Gelukkig kan ik het allemaal heel goed combineren.''

Marly werd op 23 september voor het eerst moeder van een dochtertje, Sammy-Rose. In de serie lag haar personage, Nina Sanders, tijdens haar zwangerschapsverlof in coma na een val van een rots. ,,Vlak nadat ik bevallen was, vroegen mensen al wanneer ik weer terugkwam in de serie.'' Inmiddels is ze uit de coma ontwaakt en hoopt de familie Sanders dat Nina weer de oude wordt.

Caroline de Bruijn, de moeder van Nina in de serie, is blij dat haar soapdochter weer terug is op de werkvloer. ,,Ik vind het natuurlijk heerlijk dat ze er weer is.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Soaps!
« Reactie #82 Gepost op: maart 11, 2015, 00:19:29 »