Nowlive.eu

Registreren
 

Kijk jij elke werkdag naar GTST?
Ja zeker wel...9
Nee, alsjeblieft niet zeg!6
Soms kijk ik wel...2
Geen mening...0

GTST Soap
gelezen 195831 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
november 07, 2017, 12:40:36
GTST-acteurs bezoeken graf Wik Jongsma en Guusje Nederhorst

Een groep acteurs die vroeger in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, bezoeken vandaag het graf van de in 2008 overleden acteur Wik Jongsma. Hij was 15 jaar lang in de moedersoap te zien als Govert Harmsen (meneer Harmsen). Ook de overleden actrice Guusje Nederhorst - die bekend werd als Roos Alberts - wordt herdacht.


Dat vertelde Winston Post, die Benjamin Borges speelde, vanochtend op Omroep West. ,,We brengen elk jaar met een groep oudgedienden een bezoek aan het graf van Wik", liet hij los. ,,We drinken dan een glaasje jenever, daar hield hij veel van, en toosten op zijn leven."

Wik ligt op Begraafplaats Sint Petrus Banden in Den Haag. Hier bevindt zich ook het graf van Guusje, zij overleed op 29 januari 2004 en laat zoon Dean Maddy (14) na, die ze kreeg met zanger Dinand Woesthoff.


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: GTST Soap
« Reactie #126 Gepost op: november 07, 2017, 12:40:36 »

juni 28, 2017, 17:42:40

Lugubere scène sluit seizoen GTST af


RTL heeft een foto van de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden vrijgegeven. Het belooft een onheilspellende avond te worden voor de bewoners van het fictieve dorpje Meerdijk. Rik de Jong (Ferry Somogyi) graaft in de slotscène een kuil, maar voor wie?
Traditiegetrouw komen alle verhaallijnen in GTST vlak voor de zomer tot een hoogtepunt. Dit jaar is voor soapliefhebbers 7 juli een spannende avond, want dan is de laatste aflevering van dit seizoen te zien. De verhaallijn rond voormalig bajesklant Jos Uylenberg komt dan tot zijn climax. Rik en Bing proberen hem te ontmaskeren, maar - uiteraard - loopt dit dramatisch af.

Het belooft een bloedlinke avond voor veel Meerdijkers te worden. Zo belooft RTL nu al dat karakters Lucas en Felix voor hun leven moeten vechten. Ook Nina staat een akelige verrassing te wachten als zij denkt een romantische date te hebben met Bing.

Rik en Bing worden ondertussen wakker in het bos en realiseren zich dat er iets helemaal mis is gegaan. Iets wat verstrekkende gevolgen heeft voor veel van hun dorpsgenoten. Rechercheur Aysen probeert nog contact te zoeken met de twee, maar tevergeefs. Daarnaast blijft het raadsel openstaan voor wie er de kuil op de cliffhangerfoto wordt gegraven.
App

RTL laat de kijker niet tot 4 september in spanning wachten tot het nieuwe seizoen begint. Na de laatste aflevering kunnen kijkers een app downloaden die doorgaat vanaf het moment waarop ze in het ongewisse zijn achtergelaten. In acht weken tijd kunnen ze uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2017, 23:00:52
Wie is het nieuwe personage in GTST?

Vandaag maakte GTST bekend dat er binnenkort een nieuw personage in Meerdijk rondloopt. Met de tekst “Leuk nieuws! Binnenkort zie je een nieuw personage in #GTST! Maar wie is het en wat komt hij of zij doen in Meerdijk? To be continued… 👀 —  ” word het personage op social media aangekondigd.


Maar wie is deze nieuwe personage? En wat komt deze doen? Er word al flink rond geroddeld en iedereen is het eigenlijk over 1 ding eens; Dit moet Becky zijn,  de vriendin van Sacha waarmee Noud op dit moment aan het chatten is.

De stem van Becky heeft wel wat weg van de stem van Elin (Jolijn Henneman) van nieuwe tijden, die er overigens bekend om staat zich weleens anders voor te doen op internet. Als we echter naar de foto kijken lijkt ze niet heel erg op de wazige foto die GTST heeft vrijgegeven.

Alhoewel… Met krullen in het haar?Bron:gtstfanclub.nl - http://home.nowlive.eu/index.php/topic,118765.0.html

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 04, 2017, 14:35:43

Dit is de nieuwe bad guy in GTST


Met Ludo Sanders (tijdelijk) in de gevangenis is er ruimte voor een nieuwe bad guy in Goede Tijden Slechte Tijden. De oersoap mag daarom een nieuwe schurk verwelkomen, die de levens in Meerdijk flink gaat doen opschudden. Acteur Bas Keijzer geeft gestalte aan voormalig bajesklant Jos Uilenberg.


Jos is een vriend van het personage Rik de Jong (gespeeld door Ferri Somogyi). De twee hebben elkaar in de gevangenis ontmoet. ,,Het is een hele amicale man, waarmee je graag een biertje wil drinken. Maar als hij te dicht bij komt, heb je een probleem", zegt Keijzer in RTL Boulevard over zijn rol.

Bas Keijzer was eerder te zien in de serie Aaf, de musical Ciske de Rat en de film Alles is Liefde.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 08, 2016, 11:59:05
Superbitch Martine Hafkamp keert terug in GTST

Actrice Inge Ipenburg (59) gaat als superbitch Martine Hafkamp weer een hoofdrol spelen in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. De komst van het intens sluwe en criminele personage werd vandaag op toepasselijke wijze bekendgemaakt op een oude veerpont in Amsterdam. Ongeveer op die manier vertrok Hafkamp ooit uit de succesreeks.


Inge Ipenburg, die op 12 december begint met de opnames en 2 maart voor de eerste keer te zien zal zijn, speelde het personage van 1990 tot 1994 en vervolgens nog eens tussen 2003 en 2005. De rol wordt bestempeld als één van de belangrijkste en beste karakters van de serie. Ipenburg liet later in interviews weten nooit meer in de soap te zien willen zijn. Dit, omdat zij teveel geassocieerd werd met het personage van superloeder.

,,Twee periodes heb ik Martine gespeeld. Daarna was het behoorlijk lastig weer aan de bak te komen. Met dat in het achterhoofd heb ik besloten nooit meer Martine te zijn, maar actrice'', vertelde ze begin 2014 aan het AD.  Na haar vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden nam haar acteercarrière een vlucht. Ze speelde ettelijke rollen in films, het theater en op tv en is tegenwoordig ook actief als schrijfster. Op straat wordt Ipenburg nog steeds aangepsroken op haar GTST-rol. ,,Die Hafkamp achtervolgt me al jaren.''

Speculaties
De zender had vorige week al aangekondigd dat er iemand uit onverwachte hoek een woning zou betrekken in het fictieve plaatsje Meerdijk. Een persoon die het leven van vele anderen op zijn kop gaat zetten en regelmatig in café De Koning en hotel De Rozenboom te vinden zal zijn. Vervolgens begonnen trouwe kijkers driftig te speculeren over wie de nieuwe bewoner zou kunnen zijn. De geruchten varieerden van superbitch Martine Hafkamp (Inge Ipenbrug) tot Lieke van Lexmond die ooit het personage Charlie Fischer voor haar rekening nam.

Tijdens de zomerstop van de reeks dook dit jaar al het Hafkamp-gerucht op. Inge Ipenburg ontkende dat ze zou terugkeren. ,,Ik ben niet in gesprek met GTST en hou me tegenwoordig bezig met heel andere dingen'', aldus de actrice.

Er zijn de laatste tijd veel nieuwe gezichten in GTST te zien. Eerder doken Hugo Metsers III en Britt Scholte als Marcus en Kimberly Sanders op in het soapdorpje. Binnenkort maken ook Beau Schneider (Tim Loderus) en Ferry Doedens (Lucas Sanders) hun rentree.

.[video=580,385]https://www.youtube.com/embed/F3CEO5QHLNE?rel=0[/video]

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 28, 2016, 00:10:57
Ferry terug naar GTST

Ferry Doedens keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Wanneer zijn personage, Lucas Sanders, precies terugkeert in Meerdijk is nog onbekend maar volgens Doedens zal het wel nog dit jaar zijn.


Dat onthulde Ferry donderdagavond in Chantal Blijft Slapen. Op social media laat Ferry weten dolblij te zijn. “Yes het is waar!!! Ik kom terug in GTST!!”, tweet de acteur. Ook maakte hij een vlog waarin hij het nieuws vertelt:

In juli 2015 werd bekend dat Ferry uit de populaire soapserie zou gaan. Er werd in een officiële verklaring aangegeven dat Ferry ontslagen werd wegens het herhaaldelijk niet nakomen van productionele afspraken, waardoor de opnames van GTST meermaals in het gedrang kwamen. Later bleek dit te maken te hebben met de drugsverslaving van Doedens.

Doedens herpakte zich en maakte zijn rentree in de GTST 'spinoff' Nieuwe Tijden. Daar zal hij tot het eind van het jaar te zien blijven, aldus Ferry in zijn vlog.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 12, 2016, 21:46:15
GTST-acteurs Soy Kroon en Holly Brood zijn een setje

 Soy Kroon is nog maar een paar weken te zien in Goede tijden, slechte tijden, maar de 20-jarige acteur kan al op een flinke schare fans rekenen. Voor Soy is er echter maar één meisje: Holly Brood.


Soy, die woensdag nog vertelde over de vele fanmail die hij krijgt, werd onlangs zoenend gespot met de 22-jarige dochter van Herman Brood. Volgens Holly's moeder Xandra hebben de twee het 'heel leuk samen'. Ook een voorlichter van GTST bevestigde volgens RTL Boulevard het nieuws.

Het is voorlopig afwachten hoe serieus de relatie is. Vorige maand zei Holly nog dat ze geen behoefte had aan vastigheid. ,,Dat ik nog nooit een lange relatie heb gehad, zegt misschien genoeg over mij. Ik ben lekker aan het lanterfanten.''

Holly is sinds eind april te zien in GTST als Amy Kortenaer. Soy speelt ook sinds eind vorige maand in de soap, hij vertolkt de rol van Sil Selmhorst.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 08, 2016, 12:33:24
goeie actrice.....ja zou leuk zijn als Martine Hafkamp weer terug zou komen ......weer lekkere spanning erin.....hou wel van n beetje vals gedoe .... niet in het echt ,maar wel in n serie   #smiley_couch

Gelogd
leef het leven


* maart 08, 2016, 11:22:01
Leuk...en Martine Hafkamp komt ook terug, als ik het goed begrepen heb  #smiley_slap voor Ludo?

Gelogd


maart 07, 2016, 20:59:25
Rol Nadja Hüpscher in Goede Tijden, Slechte Tijden

 Actrice Nadja Hüpscher, winnares van een Gouden Kalf voor haar rol in De Boekverfilming, speelt een rol in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.


Hüpscher (43), bekend uit onder meer de speelfilm Hufters en Hofdames en haar deelname aan Wie is de Mol? , speelt de rol van Elise Kill. ,,Het is een harde tante die veel mensen in haar omgeving het leven zuur zal maken,'' zegt de actrice over haar personage.  Aanstaande donderdag is Hüpscher al in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 01, 2016, 23:49:34
Beau Schneider terug in GTST

Beau Schneider keert terug als Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn terugkeer is echter van korte duur.


Dat meldt RTL. Beau was zes maanden niet te vinden op de set van ’s lands bekendste soap.

„Tim komt terug omdat hij Sjors ontzettend mist”, vertelt Beau. „Maar Tim gaat vrijwel meteen weer weg; hij is drie weken te zien.”

Zijn (tijdelijke) terugkeer is goed bevallen. „Zo leuk om iedereen weer te zien. Als je hier eenmaal hebt gewerkt is het altijd leuk om terug te komen.”

Beau sluit ook niet uit dat hij in de toekomst opnieuw in de serie te zien zal zijn. „Ik ga niet dood dus als de tijd daar is dan kom ik misschien terug. Maar ik vecht nu voor het leven ná Goede Tijden, Slechte Tijden. Ik ben acteur geworden om verschillende rollen te spelen.”Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 16, 2016, 21:11:31
Pip Pellens verlaat GTST

Pip Pellens, die ruim vijf jaar te zien was als Wiet van Houten in Goede Tijden Slechte Tijden, gaat de soap verlaten.


De 22-jarige actrice heeft er zelf voor gekozen om te vertrekken. Het jurylid van Battle on the Dancefloor wil zich voorlopig op andere projecten gaan richten. Hoe Pip Meerdijk achter zich laat is aan de kijkers, die kunnen stemmen in de Gtst Meerdijk-app.

Er zijn drie mogelijke scenario’s: een met soapbroer Jack van Houten ( Mark van Eeuwen), een met haar vriend in het echte leven Pim Wessels en een met haar verloofde Zeger die van een klif sprong. Het wordt een bijzondere exit voor het karakter Wiet: voor het eerst geven de makers van de soap de regie uit handen.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 10, 2016, 14:23:44
'Terugkeer Ferry Doedens in GTST aanstaande'

Het lijkt er sterk op dat Ferry Doedens terugkeert in de moedersoap Goede Tijden Slechte Tijden. De 25-jarige acteur werd zeven maanden geleden ontslagen vanwege een drugsverslaving. Hij besloot af te kicken met, zoals het nu lijkt, een comeback naar de fictieve stad Meerdijk tot gevolg. Producent Endemol wil de terugkeer van Doedens niet bevestigen, maar ontkent ook niet.


,,Omwille van de verhaalijn doen we daar nooit uitspraken over'', aldus een woordvoerder van Endemol als reactie op de berichtgeving van weekblad Weekend. De producent kan wel vertellen dat er nog altijd uitstekend contact is met Doedens. ,,We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. Zijn band met de cast is altijd heel goed geweest en gebleven."

Doedens is zelf altijd vaag gebleven over zijn rol als Lucas Sanders in de soap. ,,Ik ga niet dood, dus ik zou altijd weer terug kunnen keren", zei hij na zijn vertrek.

Dat het zo snel zou gaan - de laatste aflevering met Doedens werd op 31 december uitgezonden - had hij volgens Weekend niet verwacht. 'Natuurlijk had Ferry wel gehoopt dat hij terug mocht komen, maar niet zo snel!', schrijft het blad. Mogelijk is Doedens nog voor het begin van de zomer weer te zien als Lucas Sanders.

RTL en Doedens waren niet bereikbaar voor commentaar.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 25, 2016, 19:53:23
Frits van Houten terug in GTST'

En wéér een oudgediende keert naar verluidt terug in GTST: Frits van Houten, gespeeld door Casper van Bohemen.


Frits is te zien in de app van Neerlands langstlopende soap, waar eerder Rik de Jong (gespeeld door Ferry Somogyi) zijn opwachting maakte om vervolgens in Goede Tijden, Slechte Tijden, terug te keren.

Of het gaat om Frits zelf, die in 2005 werd geëlektrocuteerd in een badkuip, of zijn tweelingbroer Hans (ook Casper van Bohemen) die daarna zijn entree maakte, is niet duidelijk. Frits is de vader van Sjors en Wiet, die nog steeds dagelijks te zien zijn in de serie.

Ook Robert Alberts ( Wilbert Gieske) en Linda Dekker ( Babette van Veen) hebben na een afwezigheid van jaren sinds kort weer een rol in de soap, die op 1 oktober 1990 van start ging.


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 21, 2016, 21:00:46
Afscheid GTST-knuffelbeer Jef zorgt voor kippenvel

Eén van Meerdijks trouwste inwoners heeft het fictieve Goede Tijden Slechte Tijden-dorpje verlaten. Jef Alberts (Bartho Braat) is met de noorderzon richting Zuid-Frankrijk vertrokken. Op sociale media laten fans van Jef, die sinds 1991 in Meerdwijk woonde, een traantje.


De bezoekers van bar De Koning zullen de gehaktballen van Jef moeten missen. Samen met broer Robert gaat Jef voor de Franse biologische wijn, die hij verbouwt op zijn eigen boerderij. In zijn laatste scène knuffelde Jef donderdagavond zijn beste vrienden en reed hij op stoere wijze Meerdijk uit: op zijn motor.

,,Bartho heeft al die jaren zijn rol als Jef Alberts geweldig gespeeld. Ga hem missen'', schrijft GTST-fanteam. ,,Bye #jefalberts. Het gaat je goed in Frankrijk #gtst'', knipoogt twitteraar Saskia Gerards. En Barbera twittert: ,,Toch wel kippenvel momentje #gtst #jef.'' ,,Extra genieten van deze allerlaatste aflevering met Jef Alberts. Wat ga ik die man missen #gtst #BarthoBedankt'', klinkt het verder.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: GTST Soap
« Reactie #112 Gepost op: januari 21, 2016, 21:00:46 »