Nowlive.eu

Registreren
 

Eurovisie Songfestival
gelezen 137582 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* april 14, 2010, 21:24:00
#6
Sieneke strikt ontwerper

AMSTERDAM -  Sieneke heeft een ontwerper gevonden voor haar outfit tijdens het Eurovisie Songfestval in Oslo.

Dit meldt RTL Boulevard. Marianne Weber zou Cees Renes hebben gevraagd. "Ik wist dat hij in de kleding zat, maar niet dat hij kon ontwerpen", reageerde Leco van Zadelhoff ietwat verbaasd.

Sieneke weet al wel zeker dat het geen jurk wordt waarin ze Sha-la-lie zal zingen. "Dat past niet zo goed bij het liedje."bron:telegraaf

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Eurovisie Songfestival
« Reactie #6 Gepost op: april 14, 2010, 21:24:00 »

april 11, 2010, 21:38:00
#5
Poolse inzending trekt zich terug

AMSTERDAM -  De Poolse zanger Marcin Mrozinski zal niet optreden tijdens Eurovision in Concert in Westzaan. De zanger zal het nummer Legenda, bestemd voor het Eurovisie Songfestival in Oslo, niet laten horen in verband met de Poolse vliegramp in Rusland waarbij 96 omkwamen.


Marcin laat weten: "Het had een mooie dag moeten worden. Ik wilde dolgraag de nieuwe versie van het nummer laten horen. Mijn gedachten gaan naar de families van de slachtoffers. Ik heb mijn reis naar Amsterdam geannuleerd en zal een week niet zingen. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft."Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 10, 2010, 22:58:11
#4
Giel Beelen gelooft in Sieneke

AMSTERDAM -  3FM-dj Giel Beelen ziet het, anders dan het grootste gedeelte van Nederland, wťl helemaal zitten met onze inzending voor het Eurovisie Songfestival.


Giel vertelt aan het AD dat hij echt denkt dat Sieneke het Eurovisie Songfestival zou kunnen winnen. "Het is de beste inzending sinds jaren en alles klopt. Gezellig, vrolijk, catchy en eenvoudig mee te zingen. Een jong meisje dat houdt van het levenslied. Niet bedacht door marketing, maar echt."

Volgens hem zullen de kijkers haar 'echtheid' zeer waarderen en belonen met hun stem.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* april 10, 2010, 10:14:32
#3
Sieneke wacht op aanwijzingen Oslo

AMSTERDAM - Sieneke wacht op aanwijzingen van de organisatie van het Eurovisie Songfestival. "Ik heb elke dag besprekingen over de act die we gaan neerzetten, maar we moeten wachten op de regie in Oslo. Zij moeten de grenzen van het mogelijke aangeven."

De act zou steeds meer vorm krijgen. Na elke bespreking wordt duidelijker hoe act, kleding en decor eruit gaan zien.

"We willen nog steeds heel graag een draaiorgel op het podium zetten, maar het wachten is op de informatie uit Oslo. Tot die tijd kunnen we niet heel veel doen", zegt de 18-jarige zangeres.


bron: nu.nl

Gelogd


* april 09, 2010, 21:53:06
#2
Minstens 18 landen bij Eurovision in Concert

AMSTERDAM -  De tweede editie van het Eurovision in Concert vindt dit jaar op zaterdag 24 april plaats in Westzaan. 18 van de 39 deelnemende landen aan het 55e Eurovisie Songfestival in Oslo hebben toegezegd hun songfestivallied ten gehore te brengen in de Lexion Venue.

Onder de deelnemers bevinden zich enkele favorieten voor de eindzege zoals Harel Skaat uit IsraŽl, Tom Dice uit BelgiŽ en de internationaal bekende band MaNga die voor Turkije uitkomt. Uiteraard is ook onze Nederlandse Sieneke van de partij die haar nummer 1-hit Ik ben verliefd (sha-la-lie) zal zingen.

De organisatie (escotoday.com, OGAE Nederland, Songfestival.web-log.nl, Bea Records en Cafť de Landman) is nog in onderhandeling met enkele landen, maar zeker is dat de volgende 18 landen hun songfestivalbijdrage zullen zingen: Polen, OekraÔne, Litouwen, GeorgiŽ, Zwitserland, Letland, ServiŽ, AlbaniŽ, Cyprus, Finland, Malta, Portugal, SloveniŽ, Bulgarije, Turkije, IsraŽl en Nederland.

De presentatie van het concert is in handen van Marga Bult en Cornald Maas. Na het concert dat om 21.00 uur begint, is er een afterparty met een internationale Eurovisie DJ.


bron:telegraaf

Gelogd


* april 09, 2010, 21:49:42
#1
 Eurovisie Songfestival
« Laatst bewerkt op: november 08, 2014, 00:55:43 door Bobbie »

Gelogd


Nowlive.eu

Eurovisie Songfestival
« Reactie #1 Gepost op: april 09, 2010, 21:49:42 »