Nowlive.eu

Registreren
 

Showbizz nieuws
gelezen 280016 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 02, 2017, 15:35:40

Lieke van Lexmond bevallen van tweede zoon


Lieke van Lexmond (35) is vannacht in het Amsterdamse OLVG-ziekenhuis bevallen van zoon Zef. De RTL-presentatrice werd op de uitgerekende datum voor de tweede keer moeder.


Lieke maakt de komst van het zondagskindje zelf bekend op Instagram. Bij een foto waarop zij en haar vriend Bas van Veggel de kleine bekijken, schrijft ze: ,,Afgelopen nacht, 2 april 2017, was magisch. Onze tweede grote liefde: 'Zef Hans Boudewijn van Veggel' landde in ons midden. We zijn tot over onze oren verliefd op onze prachtige zoon en broer van Vik.''

Het stel koos opnieuw voor een voornaam met drie letters omdat Bas en zijn broer Tim beiden een drieletterige naam kregen. Mogelijk is Zef een afkorting van Jozef, een Bijbelse naam. Het jongetje is vernoemd naar zijn opa's; de vader van Bas heet Hans, Liekes vader heet Boudewijn.

Hun eerste zoontje Vik Barthléhemy werd drie jaar geleden geboren. ,,Vik vonden we gewoon heel leuk en kordaat, een sterke naam. En Bas en ik zijn samen op een bijzondere vakantie naar Barthélemy geweest. We keken elkaar toen in de ogen en dachten: we zouden zo graag een kindje met elkaar willen. Dus dat heeft nog een extra lading'', zei Lieke eerder daarover.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Showbizz nieuws
« Reactie #242 Gepost op: april 02, 2017, 15:35:40 »

februari 07, 2017, 01:46:50
Xander en Sophie dolgelukkig met kleine Céla Lynn

Xander de Buisonjé (43) en zijn vrouw Sophie hebben een dochtertje met de naam Céla Lynn in de armen gesloten. Het stel schakelde een draagmoeder in die onlangs is bevallen van het meisje. ,,We kunnen niet gelukkiger zijn nu we haar eindelijk in onze levens hebben.”


Het koppel reisde eind januari naar de Verenigde Staten om daar hun kindje in de armen te sluiten. Vol trots presenteert de kersverse moeder de kleine Céla Lynn vanmorgen via Instagram. ,,Maak kennis met onze pasgeboren dochter.”

Het meisje werd op 28 januari geboren. Omdat de artsen Sophie een nieuwe zwangerschap afraadden nadat er een goedaardige tumor uit haar buikholte werd verwijderd, lieten zij en Xander in september weten dankbaar te zijn voor het draagmoederschap.

,,Ik kan je verzekeren, een draagmoeder op afstand is op zich al heftig, maar meerdere malen met je ziel onder de arm en een symbolisch mandje vol eitjes het vliegtuig in gaat je ook niet in de koude kleren zitten'', pende de 38-jarige Sophie op voor Linda Nieuws.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 20, 2016, 17:08:42
Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Het is over en uit tussen glamourkoppel Angelina Jolie (41) en Brad Pitt (52). Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Jolie de scheiding aangevraagd en vraagt ze de volledige voogdij over hun zes kinderen. Ook CNN meldt het breaking shownieuws. Een familielid bevestigt de scheiding aan de zender.


,Dit besluit is genomen voor het bestwil van het gezin'', aldus de verklaring van de advocaat. ,,Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen.''

Het stel heeft zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

Brad Pitt en Angelina Jolie kregen in 2005 een relatie, nadat ze verliefd werden op de set van Mr en Mrs Smith. De acteur was destijds nog getrouwd met actrice Jennifer Aniston. Pitt en Jolie maakten in april 2012 bekend verloofd te zijn.

Cottilard
Er gaan geruchten dat actrice Marion Cotillard nu de reden is van de scheiding. Pitt speelde met haar in Allied. ,,Hun huwelijk heeft de laatste tijd de problemen die ze hebben gemaskeerd. Ze hebben grote ruzies'', vertelt een insider aan Hollywood Life. Jolie zou nauwelijks meer eten en Pitt zou totaal zijn uitgeput door de spanningen.

Het liefdesleven van Angelina
Jolie was, voor haar verbintenis met Pitt, twee keer eerder getrouwd. Echtgenoot nummer één was de Britse acteur Jonny Lee Miller. Ze trouwden op 28 maart 1996. Tijdens de huwelijksceremonie droeg Jolie een zwarte rubberen broek en een wit T-shirt waarop ze de naam van de bruidegom in haar bloed had geschreven. Jolie en Miller gingen anderhalf jaar later uit elkaar en scheidden op 3 februari 1999. Jolie weet de scheiding aan het feit dat ze beiden te jong waren, maar volgens Amerikaanse showbizzkenners was er meer aan de hand. Jolie zou tijdens het filmen van Foxfire (1996) verliefd zijn geworden op haar tegenspeelster Jenny Shimizu. In interviews verklaarde de openlijk biseksuele Jolie dat de Japans-Amerikaanse Shimizu haar had doen realiseren dat ze ook op vrouwen valt.

In 1999 ontmoette Jolie de 20 jaar oudere Billy Bob Thornton, die destijds verloofd was met actrice Laura Dern en al vier keer gescheiden was. Jolie en Billy trouwden op 5 mei 2000 en het huwelijk werd al gauw een favoriet onderwerp van de roddelpers dankzij bizarre publieke liefdesbetuigingen als het dragen van elkaars bloed in een ampul aan een ketting. Jolie en Thornton gingen in juni 2002 uit elkaar en scheidden op 27 mei 2003. Over de scheiding verklaarde Jolie dat ze heel plotseling uit elkaar waren gegroeid.

En Brad Pitt...
Pitt kan terugblikken op een turbulent liefdesleven. Voordat hij op 29 juli 2000 trouwde met Friends-actrice Jennifer Aniston, had hij relaties met onder meer Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, met wie hij zelfs verloofd is geweest. Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde Pitt en Aniston in januari 2005 aan te gaan scheiden. Op dat moment had hij al bijna een jaar een liefdesrelatie met Jolie.

Jolie vertelde twee jaar geleden dat ze het soms lastig vindt haar huwelijk op de rit te houden. ,,Ervoor zorgen dat je een goed huwelijk hebt en dat de kinderen een goede opvoeding krijgen, vereist hard werken,'' aldus de wereldberoemde actrice. Angelina vertelde dat zij en Brad het af en toe waanzinnig druk hebben met hun werk, maar ze benadrukte dat ze niet wil dat hun zes kinderen hier last van hebben. ,,Het is niet de bedoeling dat er door werk te veel druk op het gezin ligt.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 09, 2016, 13:35:35
Victoria Koblenko bevallen van een zoontje

Victoria Koblenko (35) en Evgeniy Levchenko zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Het mannetje heeft de naam Kiy gekregen, en dat is door zijn papa bedacht.


Dat hebben de kersverse ouders laten dat weten op Instagram, met een foto waarop ze de baby laten zien. De kleine komt in het bijschrift zogenaamd aan het woord: ,,Hier glimlacht mijn mama wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van het kraamverband (lees: matras in d'r oma onderbroek). Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen.''

Het is het eerste kind voor het stel dat sinds dit jaar week bij elkaar is.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 03, 2016, 23:54:36
Kleine Xess Xava zaterdag gedoopt op Ibiza

Xess Xava is zaterdagavond gedoopt in een kerkje op Ibiza. Met een strenge mediacode hield de familie de paparazzi buiten de deur. Een dag later hebben Yolanthe en Wesley de foto's vrijgegeven van het doopfeest. Het zijn vertederende kiekjes met de kleine Xess Xava in de hoofdrol.


Xess Xava is in het zelfde kerkje gedoopt als Yolanthe namelijk in de kerk van San Rafael op Ibiza. Peetoom van het kleine ventje is Fouad Haloti, de beste vriend van Wesley Sneijder. Peettante is Xelly Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe.Bron:ADGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 25, 2016, 12:52:24
mooi gebaar , mag het liefdevol opgroeien

Gelogd
leef het leven


juni 25, 2016, 00:37:29
Dochtertje Dinand vernoemd naar Guusje Nederhorst

Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy zijn de trotse ouders geworden van dochtertje Leia Guusje Woesthoff. De kleine spruit is vernoemd naar Guusje Nederhorst. De echtgenote van Dinand, die in 2004 overleed aan kanker.


Dinand (43) plaatste een kiekje van de kleine Leia Guusje op Twitter. De voormalig Kane-zanger schreef daarbij: ,,En dan is ze er. Een prachtig mensje. Alles wat jij en wij nodig hebben is liefde. Verspreid het woord girl!"

De kleine meid is het eerste dochtertje van Lucy en Dinand. Samen hebben ze al twee zoons: Jimi (9) en Che (5). Dinand heeft nog een 12-jarige zoon Dean van Guusje Nederhorst.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 24, 2016, 16:29:34
En dat is zes: Anouk bevalt van dochtertje Jelizah

De Haagse rockdiva Anouk (41) is bevallen van haar zesde kindje. Het meisje heet Jelizah Rose, meldt de apetrotse zangeres op Instagram. ,,Mijn leven is ongelooflijk.''


,We zijn zo ontzettend verliefd'', gaat de blondine verder. De kleine werd gisteren geboren.

Anouk probeerde al langer een kindje te krijgen met haar liefde Dominique Schemmekes (21), maar dat ging moeizaam. ,,Ik ben in de afgelopen zes maanden eigenlijk de hele tijd - ik denk vanaf mei - zwanger geweest'', zei ze in november. ,,Ik ben een paar keer het kindje verloren.''

Knoop in eileiders
Ze werd daar onzeker van, maar bleef toch proberen. Vooral voor Dominique. ,,Die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.''' Maar nu is het echt klaar voor Anouk. ,,Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.''

Anouk had al vijf kinderen: Benjahmin Kingsley (14), Elijah Jeremiah (12), dochter Phoenix Ray (11), zoon Jesiah Dox (6) en zoontje Sion Jethro (wordt volgende week 2).

Niet in The Voice
De zangeres tekende eerder een contract om twee seizoenen coach te zijn in de RTL-talentenjacht The Voice of Holland. Hoewel ze er pas één seizoen op heeft zitten, is ze vanwege haar zwangerschapsverlof dit najaar niet te zien in het nieuwe seizoen. Zanger Waylon valt tijdelijk in.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 03, 2016, 11:57:54
Anouk is niet de enige BN'er die sociale media spuugzat is

Anouk heeft de foto's van haar kinderen op sociale media verwijderd, omdat ze racistische opmerkingen kreeg. De zangeres is niet de enige BN'er die de troep op internet zat is. ,,Waar is de beleefdheid, waar is het fatsoen?''


Anouk trok het niet meer. Mensen die onder een foto van haar kinderen schreven 'die kanker zwarte pietjes van je' of je kinderen lijken op mijn stront'. ,,Ik kreeg zoveel racistische opmerkingen van idioten. Dat gaat mij te ver,'' vertelde ze woensdagchtend op QMusic over haar besluit om foto's van haar vijf kinderen te verwijderen van Instagram en Facebook. Anouk was op een gegeven moment heel de dag bezig om 'comments te checken en weg te halen', zodat haar kinderen het niet zouden zien. ,,Kijk, als ze het onder mijn hoofd zetten en ik zie iets heftigs staan, dan haal ik het wel weg. Maar dan vind ik dat minder erg.''

Ze is niet de enige BN'er die hiermee te maken heeft. Er is niet altijd sprake van racisme, ook doodsverwensingen of ziektes vliegen sommigen om de oren. Maar wat kun je eraan doen? Sterrenfotograaf William Rutten trekt de artiesten en presentatoren voor zijn lens een shirt aan met de tekst #beniceorleave. Linda de Mol maakte een paar afleveringen voor haar tv-app waarin een trits BN'ers - onder wie Do, Tineke Schouten, Jort Kelder, Patty Brard, Tim Hofman, Fred van Leer, Jim Bakkum en Sara Kroos - lelijke berichten over hen op social media voorlazen. Met hun reactie erop hoopten ze  mensen bewust te maken van wat ze zeiden.­ ,,Botox bitch ass? Botox in je billen, dat vind ik best gek,'' zei Linda gekscherend.

Dubbelop
Arie Boomsma pakte de haatberichten aan zijn adres anders aan. Hij kreeg op social media een hoop kritiek te verduren over zijn programma Van hagelslag naar halal, over Nederlandse meisjes die waren bekeerd tot de islam. Op zijn site behandelde hij die tweets. Iemand die vond dat hij een welgemikt schot tussen de ogen verdient, kreeg als repliek dat 'welgemikt' en 'tussen je ogen' wel erg dubbelop was.

Xenia Kasper, de manager van onder anderen Linda de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau, adviseert haar presentatrices om dat soort opmerkingen vooral niet te lezen. ,,Veruit de meeste berichten komen immers van 'volgers' en zijn vaak positief. Maar dat is niet altijd zo.'' Toen Yolanthe eind 2015 bij RTL Late Night zat, ontplofte Twitter over haar uiterlijk. Yolanthe bleek later een hormoonkuur te ondergaan in een poging zwanger te raken.

Ergste
,,De reacties op Yolan­thes uiterlijk waren heel erg, het ergste wat ik ooit heb meegemaakt,'' vertelt Kasper. ,,Het lijkt haast normaal dat je hier als BN'er maar mee moet leren omgaan, maar waar is de beleefdheid gebleven, waar is het fatsoen? Waar komt al die frustratie vandaan?''

Anouk verbaast zich erover dat blootfoto's op social media binnen een uur worden verwijderd, terwijl racisten leeg kunnen lopen. Daar heeft ze een punt, vindt Charly Luske, die samen met zijn vrouw Tanja Jess ook hun portie zooi hebben moeten incasseren toen zij voorstelden dat de racistische elementen van zwarte piet vervangen moeten worden voor iets dat wel acceptabel is voor iedereen.

Ware gezicht
,,Wat ik me afvraag: laten mensen hun ware gezicht zien als ze achter dat beeldscherm zitten? Als dat zo is, dan lopen er veel complete idioten rond. Ik hoop altijd maar - tegen beter weten in - dat het loze kreten zijn,'' meent de zanger. ,,Ik ben er inmiddels aan gewend, het doet me niet zoveel. Het is anders als ze het over mijn kinderen zouden hebben.''Bro:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 26, 2016, 15:41:04
Huwelijk van Guus Meeuwis na 14 jaar gestrand

Zanger Guus Meeuwis (43) en zijn vrouw Valérie Gregoire hebben vrijdag met 'veel verdriet' in een persoonlijk bericht hun echtscheiding aangekondigd. De twee waren 14 jaar getrouwd en kregen vier kinderen: Pepijn (14), Sarah (12), Teun (9) en Jules (5). 'We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven.'


De Kedeng Kedeng-hitzanger komt met de verklaring nadat donderdagavond berichten naar buiten kwamen over huwelijksproblemen. Het management van Guus werd vervolgens bestookt met telefoontjes. ,,Het is een gekkenhuis'', verklaarde een woordvoerder vrijdagochtend aan deze krant.

Niet veel later werd het nieuws bevestigd: Guus heeft zijn huwelijk met Valérie, die hij in zijn studententijd leerde kennen, niet kunnen redden.

De verklaring luidt:
,,Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop. Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan. Guus en Valérie.''

Inspiratie
De blonde Luxemburgse Valérie kwam in 1991 de kroeg binnenlopen toen Guus in Leuven een tijdje toegepaste economie studeerde. De vonk sloeg over, aldus de zanger in oktober tegen het AD. Valérie bleek een grote inspiratiebron voor 'Het is een Nacht', de debuutsingle en megahit van Guus Meeuwis & Vagant in 1995.

,,Na een romantisch weekendje Brugge - ons eerste uitje samen - schreef ik Het is een nacht. Ik was zó verliefd. Sommige mensen schreeuwen dat van de daken, ik gebruikte een andere uitlaatklep. Ik had op schoolcabaret weleens een tekst geschreven op de melodie van 'Een kopje koffie', verder was ik nooit gekomen. Maar dit móest mijn systeem uit. Ik heb mijn gitaar gepakt en speelde vier akkoorden. De tekst kwam vanzelf. Het heeft lang geduurd voordat ik het voor publiek durfde te zingen. Het is zo intiem wat ik beschrijf, het was alleen bestemd voor Valéries oren.''

Aan de NCRV-gids liet de Tilburger in 2011 los dat Valérie altijd in zijn gedachten is. ,,Als ik zing heb ik er geen last van, maar als er naar wordt gevraagd, word ik er wat ongemakkelijk van. Ik zing het liever dan dat ik het uitleg.''


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 15, 2016, 12:29:58

.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/2n860FFKjFU?rel=0[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 01, 2016, 18:38:56
'Glennis Grace heeft psychische problemen'

Glennis Grace moet werken aan haar ernstige psychische problemen en driftbuien. Dit zegt haar tante Wil Becht in De Telegraaf. Ze reageert furieus op het interview dat Glennis onlangs gaf aan het blad Kek Mama waarin de zangeres onthulde het contact met haar moeder Coby te hebben verbroken.


,,Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen'', vertelde Glennis. Volgens haar tante Wil is het een groot schandaal wat hier gebeurt. ,,Weet je hoe de situatie daar thuis was? Dat haar vader totaal niet omkeek naar zijn kinderen. Coby heeft alles alleen moeten doen.''

Gevecht
De tante van Glennis beweert dat een woordenwisseling tussen moeder en dochter vorig jaar juni uitmondde in een vechtpartij. ,,Kun je je voorstellen? Een dochter die haar moeder afranselt? Na alles wat ze voor haar heeft gedaan?''

Tante Wil vervolgt: ,,Cobie had een enorme bloeduitstorting op haar buik, die heeft ze me zelf laten zien. Andersom heeft Cobie zich wel verweerd hoor. Glenda moet kale plekken op haar hoofd hebben gehad, want de plukken haar vlogen in het rond. Of het moeten van die extensions zijn geweest die Cobie te pakken had. Het was gewoonweg afschuwelijk.''

Volgens de tante vertelt Glennis Grace slechts leugens. ,,In elk geval staat voor mij als een paal boven water dat Glenda ernstige psychische problemen heeft waar ze heel hard mee aan de slag zou moeten gaan."

Reactie Glennis
Glennis wil niet inhoudelijk reageren op de beschuldigingen. Ze laat via haar management weten: ,,De mensen die nu de publiciteit zoeken en het opnemen voor mijn moeder, zijn overal bij geweest. Zij weten hoe het zit. Ik ben te emotioneel om te reageren. In dat interview ben ik een keer heel open en eerlijk geweest, verder neem ik afstand van alle verhalen die nu loskomen. Nogmaals: de mensen die nu praten in het belang van mijn moeder, die weten diep van binnen echt wel beter.''

Op Facebook schreef Glennis afgelopen weekend in een reactie aan haar fans: ,,Dank jullie wel lieve schatten. Er word weer een hoop slecht over mij geschreven en dat mag ook. Ik weet welke mensen het zeggen. Voor de rest word ik steeds gelukkiger met waar ik nu sta en ben. En het leven geeft mij weer licht en lucht. Langzaamaan kom ik heel dicht bij mijzelf.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 01, 2016, 18:36:35
Glennis Grace: Mijn moeder had losse handjes

Glennis Grace heeft momenteel geen contact met haar moeder, die haar als kind sloeg. De zangeres doet deze onthulling in het blad Kek Mama.


,Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen.'' De 37-jarige Glennis beseft pas sindskort dat haar jeugd 'niet normaal' was. Dat heeft ze te danken aan therapie, en aan haar vriend Robert Biesewig, met wie ze nu twee jaar samen is.

Omdat ze zelf te maken had met een aggressieve moeder en ouders met veel ruzie, wil Glennis het in de opvoeding van haar eigen zoontje Thony van negen heel anders aanpakken. Daarom is ze niet meer bij Thony's vader Moos, met wie ze vaak ruzie had. ,,De laatste tijd gaan Moos en ik beter met elkaar om'', vertelt Glennis. ,,Ik moet soms op mijn tong bijten, dat lukt als ik aan Thony denk. Voor hem is het zo'n verschil als papa en mama relaxed met elkaar omgaan.''

Ook neemt Glennis meer tijd voor haar kind. ,,Ik vind nee zeggen lastig, zeker als mensen me proberen over te halen, maar ik kan het sinds kort wel. Werken kan ik tot ik doodga, nu is Thony nog jong.''
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 21, 2016, 14:04:03
Tineke: ’Omroepen knippen mijn liedjes eruit!’

TINEKE SCHOUTEN (61) is allerminst te spreken hoe de Nederlandse zendgemachtigden omgaan met haar opgenomen theatershows. „Ze knippen gewoon mijn liedjes eruit”, zegt de zo gevierde comédienne.


„Op dit moment wordt mijn show Gewoon doen opgenomen in de schouwburg van Doetinchem. Vooralsnog is er geen omroep die zich gemeld heeft. Een uiterst vervelende zaak. Ik ben namelijk al met een aantal tv-bazen in gesprek geweest, maar die gaan dan lekker op de montagetafel creatief zitten knippen in het verhaal.”

„Zoals gezegd, de liedjes sneuvelen het eerst. Maar ik vertel een compleet verhaal, daar horen de songs ook bij. Dit kan je niet zomaar uit zo’n registratie weglaten! Toch heb ik besloten om de show, op eigen kosten, op te nemen. De fans kan ik dan in ieder geval blij maken met een dvd. Maar het zou natuurlijk beter zijn als Gewoon doen ook op tv te zien zou zijn. Na deze opnamedagen ga ik nog praten met een aantal andere mensen in Hilversum. Mogelijk dat JAN SLAGTER er interesse in heeft. Maar dan moet hij de show wel integraal uitzenden op Omroep Max.”

„Intussen werk ik al weer aan een nieuwe show, die volgend jaar januari zijn première zal beleven. Het is de bedoeling dat die nieuwe voorstelling dan ook weer twee seizoenen in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien zal zijn. Dus dan ben ik tot 2019 onder de pannen. Nee, een titel heb ik nog niet maar die moet er wel snel komen, want de theaterdirecteuren willen die naam afdrukken in hun brochures. Ik heb ook nog helemaal geen idee waar het over moet gaan en wat de rode draad gaat worden. Maar in mei ben ik klaar met Gewoon doen en dan zal ik er eens lekker voor gaan zitten. Ik ben nooit zo bang hoor, er komen vanzelf wel weer leuke ideeën.”

„Verder beleef ik veel pret met de dagelijkse filmpjes die ik als Bep Lachebek op internet zet. Daarin is Bep te zien met Gekke Willem. In werkelijkheid is Willem een huisvriend van onze familie, maar die doet het heel leuk met Bep. Nee, Gekke Willem is niet te zien in mijn volgende theatershow. In zo’n filmpje van twee minuten kan ik hem nog in de hand houden, maar als je die op een podium zet, kan ik wel naar huis!”
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* januari 06, 2016, 20:50:49
Nou, wat een toestanden  #lachen wordt vast vervolgd

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Showbizz nieuws
« Reactie #228 Gepost op: januari 06, 2016, 20:50:49 »