Nowlive.eu

Registreren
 

Showbizz nieuws
gelezen 279767 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
januari 06, 2016, 20:33:40
tja en wat blijft er van die andere aantijgingen over ?

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: Showbizz nieuws
« Reactie #227 Gepost op: januari 06, 2016, 20:33:40 »

januari 06, 2016, 20:05:49
Gordon buigt voor Top 40: 'De kous is af'

 Erik de Zwart had een advocaat in de arm genomen tegen Gordon, maar omdat de zanger door het stof is gegaan na zijn uitlatingen in Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag, is daarmee de kous voor de Top 40 af.


,,De dagvaarding lag al klaar'', vertelt Erik, voorzitter van stichting Nederlandse Top40. ,,Hij zei dingen in het interview die niet waar waren. Hij mag geen onwaarheden spreken en zeggen dat we corrupt zijn. Daarom hadden we een advocaat genomen.''

'Pure maffia'
In het interview met Volkskrant Magazine stelde Goor dat de Top 40 'pure maffia' is. ,,Er hebben zo veel platenmaatschappijen deals gesloten met de stichting Nederlandse Top 40, die hebben gewoon geld gegeven. Dat is een grote smerige bende'', aldus de zanger-presentator.

Volgens de Top 40 heeft Gordon met zijn uitlatingen de goede naam en eer ten schande gemaakt.

Manipulatie
Zelf werd Gordon anderhalf jaar geleden ervan beticht de Single Top 100 te manipuleren, waarop de Blaricummer vertelt dat zijn platenmaatschappij zijn single extra vaak heeft gedownload. ,,Gordon geeft zelf toe dat er extra is betaald om zijn single in de hitparade hoog te krijgen. Hij is dus zelf helemaal niet onschuldig'', zegt Erik over deze uitspraak.

Op Facebook schrijft Gordon dat hij beter niet de Top 40 had kunnen beschuldigen van corruptie, omdat hij 'het harde bewijs niet op tafel kan leggen'. ,,Hij heeft eieren voor z'n geld gekozen en daarmee is de kous af. We zullen verder geen stappen ondernemen, want dit is precies wat we wilden'', besluit Erik.

Bron: AD en https://www.facebook.com/Gordon.Official.Fanpage/?fref=nf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* januari 04, 2016, 20:48:13
Tuurlijk mag iedereen het een minne actie vinden. Maar de waarheid mag ook eens gezegd worden, dat gebeurt ook over Gordon zelf en andere artiesten. Geen probleem mee, als de blaadjes het nou schrijven of een artiest vertelt het zelf. Het zijn altijd zaken die uitkomen.

Gelogd


januari 04, 2016, 19:46:53
Citaat:   Maar hij heeft wel de waarheid gesproken.

Wie zegt dat het waar is?  Zijn ex-manager?Feit blijft dat Gordon zelf niets kan hebben maar hij anderen wel voor rotte vis uit kan maken.

Froger zijn huidige manager Benno de Leeuw reageerde eerder: ,,Waar gewerkt wordt, onder grote druk, ontstaan als vanzelfsprekend conflicten. Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan.Al die jaren wel het geld er van innen en dat was niet de minste gage, nu hij geen Topper mee is met bagger gooien, blijft het een minne actie vinden !

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 04, 2016, 19:20:34
Ja..dat ie de waarheid spreekt, twijfel ik ook niet aan, maar accepteer dan ook als een ander iets tegen Gordon zegt...dan bevalt hem dat niet. Dan is heertje Gordon boos. Dit is typidch weer aandacht vragen...want mediageile Gordon kan niet tegen zelf kritiek. Leer mij Gordon kennen. Het is in het dagelijkse leven een relnicht...die graag via een andere rug op de voorgrond wil staan.

Gelogd
Een dag niet genoten, is een dag niet geleefd


* januari 04, 2016, 19:08:31
Wat heeft zijn homo zijn er nou mee te maken  #vaag

Maar hij heeft wel de waarheid gesproken.

Ex-manager Froger: René heeft inderdaad kwade dronk:
http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4212732/2015/12/22/Ex-manager-Froger-Rene-heeft-inderdaad-kwade-dronk.dhtmlGelogd


januari 04, 2016, 15:22:06
Dat is nu typisch een valse nicht ....hoe kom ik in de aandacht,bah vies ventje om zo je collega's onderuit te halen .

Gelogd
Ik kijk naar de zon en laat de schaduw achter me!!


januari 03, 2016, 15:16:06
Niks mis met eerlijk zijn, dit is echt een staaltje 'uit de school klappen'...

Nee, zie het nut er niet van in om interne zaken zo, op deze manier aan de klok te hangen!


Iedereen vergeten dat Gordon zo vreselijk boos werd toen RePlay na een tijd van stilte de waarheid vertelde over hun samenwerking met Gordon?

Wat doet hij nu zelf? Negatieve aandacht vragen en nog steeds niet besefffen dat hij uitgepiepeld is in de bizz...

Bah , wat een kwal....
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* januari 02, 2016, 18:26:50
Ben ik met je eens @Johanna. + dat Gordon een goed interview gaf, zonder opsmuk, hij vertelde gewoon zoals het was en ging.... eigenlijk vind ik dat wel eens goed. Je wordt ook door die z.g.n. glitter en glamour flink in de maling genomen.
Het gaat echt wel achter de schermen anders toe én dat mag best benoemd worden...eindelijk eens zou ik zeggen.

Gelogd


januari 02, 2016, 17:40:21
agh Gordon is 1 Echte amsterd met het hart op de tong en de waarheid mag wel gezegd worden en ja we zijn het wel gewend van Gordon

Gelogd


januari 02, 2016, 16:03:01
wat is het toch n volwassen man (not ) hij komt bij mij over als n puberaal ,jaloers aandachttrekkend, jongetje ,vreselijk als je zo in de publiciteit moet komen

Gelogd
leef het leven


januari 02, 2016, 13:27:12
Ik denk dat Gordon weer aandacht nodig heeft. Nu hij niet meer bij de toppers zit. Wat zou Gordon o zo graag nog bij de toppers willen mee zingen, maar nu zijn de kansen vergooid. Hoevaak hebben de relnichten geen ruzie gemaakt en weer bijgelegd?  Soms kots ik van Gorden omdat hij zo via dit bericht aandacht probeerd te krijgen. Over normen en waarde gesproken...is bij Gordon ver te zoeken. Diep, diep treurig.

Gelogd
Een dag niet genoten, is een dag niet geleefd


januari 02, 2016, 13:19:48
Gordon haalt weer keihard uit

Gordon haalt opnieuw uit naar zijn (ex-)collega's. Jeroen van der Boom is volgens Gordon fake en nep, Gerard kickt teveel op aandacht en er is 'een dubieus spelletje gespeeld met die Volendamse kliek.'


De zanger/presentator klapte bij 5 jaar Later met Jeroen Pauw al uit de school, over René Froger die een drankprobleem zou hebben en er daarom niet met hem te werken viel, en Jeroen van der Boom die hem eruit gewerkt zou hebben.

De zanger ontkende dat op zijn beurt, maar Gordon laat het vuur weer in alle hevigheid oplaaien: "Laat Jeroen van der Boom lekker gaan. Die man is zo fake en nep, daar hoort zo'n reactie bij, zijn ontkenning is totaal voorspelbaar", zegt hij tegen De Volkskrant.

"Ik moet altijd hartelijk lachen als ik die drie Toppers op tv zie doen alsof ze het zo leuk hebben samen. Wat een leugenaars allemaal! Ik heb er Jeroen en Gerard niet zo lang geleden nog over gesproken: tot op de dag van vandaag is het haat en nijd."
Moordbonje

"De sfeer is niet te harden, achter de schermen verachten ze elkaar. Gerard en Jeroen zijn er vorig jaar ook achtergekomen dat René zijn microfoon stiekem harder zette dan die van de rest. Dat heb ik al die jaren geroepen, maar toen dat uitkwam, is er een moordbonje uitgebroken. Maar zij blijven voor het geld. Ik niet." Gordon verdiende zo'n anderhalve ton per optreden met de zangformatie. "Dat is het enige wat ik mis: dat geld binnenhalen"

Gordon zegt ook niet te snappen dat Gerard nog zoveel optreedt. "Ik vraag geregeld aan hem waarom hij dat nog doet, hij heeft geld genoeg. Maar Gerard kickt op aandacht. Die man raakt helemaal in paniek als hij een avond thuiszit."
Handjeklap

Ook Volendamse artiesten moeten het ontgelden: Het Commissariaat voor de Media heeft volgens Goor zitten slapen. "Als ze nog eens wakker worden daar zouden ze eens moeten kijken naar wat voor verkapte commerciële deals er met de TROS zijn gemaakt. En naar wat voor dubieus spelletje er de afgelopen tien jaar is gespeeld met die Volendamse kliek."

"En dan heb ik het ook over de Nederlandse inzending van het Songfestival waar de TROS verantwoordelijk voor is. Waarom denk je dat de 3JS opeens naar het Songfestival gingen? Je maakt mij niet wijs dat dat geen handjeklap is geweest."

Gordon is blij dat hij uit de school is geklapt: "Ik vertel gewoon eindelijk eens open en eerlijk hoe verrot die muziekindustrie is. Ik heb zoveel reacties gehad van collega's die dit ook van hen weten en die het goed vinden dat eindelijk iemand het durft te zeggen."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 23, 2015, 22:01:16
Wat wil gordon in hemelsnaam hier mee bereiken ?

Gelogd
leef het leven


december 23, 2015, 17:18:03
Gordon pakt René opnieuw aan: Hij reageerde zoals vroeger

 Gordon is nog lang niet klaar met moddergooien. Na de keiharde uithaal naar zijn ex-collega René Froger in het programma Vijf Jaar Later spreekt Goor zich weer uit. De uithaal lijkt slechts het topje van de ijsberg.


,,Het verdriet van de afgelopen 5 jaar moest ik op deze manier verwoorden en uiten'', begint de zanger zijn reactie op zijn facebookpagina. Gordon vertelde maandag in het terugblikprogramma aan Jeroen Pauw dat het drankprobleem van René de reden was van zijn vertrek bij De Toppers. ,,Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend.''

Op Facebook laat Gordon weten dat hij Froger van tevoren op de hoogte heeft gesteld van zijn uitlatingen. ,,Ik heb René van tevoren gemeld dat ik dit zou vertellen en zijn reactie liet niets te wensen over, zoals ik hem kende dus'', sneert Gordon, doelend op de geïnsinueerde kwade dronk van René. ,,Van één ding kan je op aan en dat is de oprechtheid van de bedoeling.''

Nog niet klaar
Maar daar blijft het niet bij voor Gordon. ,,Ik sluit 25 jaar muzikale carrière af komend jaar en heb veel meegemaakt. Ik heb niet eens één tiende verteld van wat allemaal is gebeurd en ga dat ook niet doen. In de Volkskrant van volgende week ga ik nog een stap verder om het daarna voorgoed af te sluiten.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Showbizz nieuws
« Reactie #213 Gepost op: december 23, 2015, 17:18:03 »