Nowlive.eu

Registreren
 

Patricia Paay
gelezen 12363 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 06, 2017, 01:17:43
#24

Paay betaalt deel trouwparty niet wegens brandblaren door heet water


Patricia Paay heeft vanavond woest gereageerd op het feit dat het Claus evenementencentrum in Hoofddorp - waar ze 17 februari haar huwelijksfeest vierde - een  incassobureau heeft ingeschakeld om haar te dwingen een nog openstaand deel van de partyrekening  te betalen. Volgens de 67-jarige polderdiva liep ze ernstige brandwonden op tijdens de trouwpartij nadat een serveerster per ongeluk kokend water in haar decolleté had gemorst.


Paay vertelde aan Shownieuws dat ze het grootste deel van de rekening al heeft betaald. Een restantbedrag van circa 3000 euro, ontstaan omdat het feest iets uitliep, heeft ze bewust nog niet overgemaakt.  ,,Dat heeft alles te maken met een pijnlijk incident tijdens het feest. Toen er koffie en thee werd geserveerd, goot een bediende onbedoeld heet water over mij heen. Het liep zo in mijn decolleté en het deed veel pijn. Ze hebben een ambulance gebeld, maar ik wilde niet mee. Ik wilde hoe dan ook bij de gasten blijven op mijn allerlaatste trouwfeest.''

Volgens Patricia is het feest verpest door het incident. En naderhand had ze langere tijd last van grote blaren. ,,Ik ben tijdens mijn party beschadigd geraakt en dan is het best raar dat ze, zonder ook maar een moment contact met mij op te nemen, rekeningen blijven sturen. Dat is boertig.'' Of ze van plan is na excuses de openstaande nota toch nog te betalen, liet ze in het midden.
'Geen onvertogen woord'

Volgens woordvoerster Joyce Cremer van het zalenentrum  verliep het feest naar tevredenheid van het echtpaar. ,,Ze waren na afloop erg in hun nopjes over de party. Er viel geen onvertogen woord en ze gingen dan ook tevreden naar huis'', vertelde Cremer vandaag deze site.

Een groot deel van de rekening werd volgens de woordvoerster 'netjes voldaan' door Patricia (67) en haar 32-jarige man Robbert Hinfelaar. ,,Het feest is door ons uitvoerig geëvalueerd met het aanwezige personeel en onze conclusie is dat de geboden service en sfeer optimaal was. Wat ons betreft is er geen enkele aanleiding voor mevrouw en meneer om niet de volledig nota te betalen.''

Het evenementencentrum zegt de afgelopen tijd herhaaldelijk telefonisch en per post te hebben geprobeerd met La Paay in contact te komen. Cremer: ,,Dat heeft tot niets geleid. Om die reden hebben we een incassobureau ingeschakeld om het openstaande bedrag te vorderen. Betaalt het stel niet, dan wordt het restbedrag zoals gebruikelijk is in dergelijke situaties verhoogd met boetes. En als het echtpaar blijft weigeren zien we ons genoodzaakt naar de rechter te stappen.'' Of dat laatste daadwerkelijk zal gebeuren durft de woordvoerster niet te voorspellen. ,,Dit is erg vervelend voor onze goede naam. We - een bedrijf dat nooit klachten krijgt - snappen werkelijk niet waarom een stel zo moeilijk doet over een minimaal bedrag.''

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Patricia Paay
« Reactie #24 Gepost op: april 06, 2017, 01:17:43 »

april 05, 2017, 13:11:14
#23
Begin nog bijna te denken dat ze alles wat laatste tijd gebeurd zelf veroorzaakt om geld te krijgen. En haar nieuwe vent heeft toch geld als water? Of heb ik een heel erg groot stuk gemist

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


april 05, 2017, 11:49:58
#22
Ja zo dacht ze zeker ook nog haar buurman  n poot uit te draaien voor 100,000 euro  ....  kijk je kan wel groot voordoen , maar doe het niet ten koste van n ander ...dit geeft wel je klasse aan   #div_s57

Gelogd
leef het leven


april 05, 2017, 01:05:31
#21
Patricia Paay heeft rekening huwelijk niet betaald

Patricia Paay heeft de rekening van haar huwelijk nog niet betaald. De feestlocatie voelde zich hierdoor genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen.


Een medewerker van de locatie in Hoofddorp laat aan Story weten: "Wij ondervinden inderdaad problemen omtrent de betaling van het huwelijk van Patricia Paay. Ik ga niet zeggen hoeveel geld we van mevrouw Paay krijgen."

En dus konden ze niet anders dan een incassobureau inschakelen, maar dat heeft nog niet tot een betaling geleid. "Op die manier staan we juridisch wel sterker. Want wanneer Patricia blijft verzaken te betalen, zullen we naar de rechter stappen om af te dwingen dat we ons geld krijgen."

Een bekende van Patricia laat weten dat de kans klein is dat ze het verschuldigde bedrag alsnog gaat betalen. "Ze heeft geen rooie cent, daar valt niets te halen. Patricia is voor schuldeisers niet meer dan een kale kip. En daar kun je niet van plukken..."

Patricia en haar man Robbert Hinfelaar stapten op 17 januari van dit haar in het huwelijksbootje.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 16, 2017, 17:31:57
#20
Man aangehouden in zaak seksvideo Patricia Paay

Een 39-jarige man uit Beverwijk is aangehouden in verband met de seksvideozaak van Patricia Paay. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat aan RTL.

De man in kwestie, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het online zetten van de beelden van de diva, werd vanmorgen van zijn bed gelicht. Bij de inval heeft de politie een aantal spullen in beslag genomen, waaronder computers en telefoons. “Deze spullen zijn nu in handen van onze digitale experts voor onderzoek”, aldus de woordvoerder.

De man zou achter het Twitteraccount Eendenvanger schuil gaan en worden verdacht van computervredebreuk, smaad en belediging. Met dat account heeft de Beverwijker de gewraakte beelden online gezet, waarna ook GeenStijl de beelden heeft geëmbed op hun site.

Patricia Paay heeft aangifte gedaan na het uitlekken van de beelden, maar de olievlek was al zodanig groot dat heel Nederland over de zangeres heen viel. Bij Jinek deed ze eenmalig haar verhaal, waar ze ook haar voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel in een kwaad daglicht stelde. Hij ontkent elke betrokkenheid bij de zaak.

Na de hectiek ontvluchte La Paay Nederland en trok samen met haar man Robbert Hinfelaar naar Curaçao.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 27, 2017, 14:13:36
#19
Rechter wijst op 12 april vonnis in zaak-Paay

De rechtbank in Haarlem doet op 12 april uitspraak in de zaak over het geschil tussen Patricia Paay en haar voormalige zakenpartner Maarten Oostvogel. Dat liet haar advocaat Johan Langelaar maandag na afloop weten.


De zaak diende achter gesloten deuren, maar voor de rechtbank stond de nodige pers de voormalig zangeres op te wachten. Na een uur kwamen beide partijen de zaal uit. Volgens Langelaar verliep de zaak ,,naar verwachting''. "We hebben de rechter informatie kunnen geven."

Patricia Paay kon inhoudelijk niks over de zaak zeggen. "Ik mag niks zeggen." De zangeres antwoordde wel op de vraag of ze vertrouwen heeft in de goede afloop van de zaak: "Ik heb vertrouwen in mezelf. Altijd." Daarop stapte ze snel de auto in. Oostvogel liep weg zonder iets te zeggen.

Paay ligt al langer in de clinch met haar voormalig zakenpartner. Ze verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van de textielondernemer, maar de samenwerking liep vorig jaar spaak na een ruzie. Zij zegt nog veel geld van hem tegoed te hebben.

De zaak kwam in de belangstelling na een uitgelekte seksvideo van Paay. Zij heeft gesuggereerd dat Oostvogel iets te maken heeft met de verspreiding van de tape. Hij ontkent dat.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 15, 2017, 15:08:44
#18
Patries bij Jinek                     Spoel door tot 25.00 

-->>  http://www.npo.nl/jinek/14-02-2017/KN_1688603

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 15, 2017, 14:08:32
#17
Ex Patricia Paay mengt zich in afpersingszaak

Nicky van Dam, de 34 jaar jongere ex van Patricia Paay, heeft zich gemengd in de afpersingszaak rond de diva. Op zijn Facebook-pagina deelt hij een foto van de buurman en zakenpartner van Paay. ,,Dit is de 'verdachte' buurman die Patricia Paays leven overhoop gooit", schrijft hij erbij.In het bericht over de buurman plaatst hij een foto, de volledige naam en het telefoonnummer van de man. Van Dam roept op 'als je achter Patricia Paay staat' het bericht te delen. Ook zegt hij zijn volgers op te passen voor de man. In de uitzending van Jinek van gisteravond gaf Paay ook aan dat ze vermoedt dat de buurman er iets mee te maken heeft.

Nicky van Dam en Patricia Paay hadden in 2013 een knipperlichtrelatie. De twee gingen in januari 2014 als vrienden uit elkaar. De 67-jarige zangeres zei daar destijds over: ,,Hij mag af en toe langskomen om te knuffelen."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 15, 2017, 11:43:52
#16
De sekstape werd 'enige tijd' geleden opgenomen, op een moment dat Paay met de opnames instemde.


Daar voor ontkende ze dat ze er iets van afwist dat het opgenomen was vreemd   #smiley_chinrub......dat ze plasseks heeft vind ik dat ze dat zelf moet weten.......maar je bent toch wel heel maf als je dat laat opnemen , zeker als bner 

Gelogd
leef het leven


februari 15, 2017, 00:35:31
#15

Patricia Paay: Ik ben kapot, dit is het werk van een zieke geest


Polderdiva Patricia Paay (67) zit er helemaal doorheen nadat vorige week een seksfilmpje van haar uitlekte. La Paay reageerde vanavond voor het eerst zelf op de zaak in de talkshow van Eva Jinek en spreekt van het werk van 'een zieke geest'. ,,Het gaat heel slecht met me. Ik ben kapot.''


Paay noemt haar leven een nachtmerrie sinds een pikante video waarin zij plasseks heeft met een onbekende man in een badkamer, uitlekte. Door bij Jinek aan te schuiven, wil ze laten zien wat het met haar doet. Ze is zichtbaar geëmotioneerd. ,,Dit is met recht het ergste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben al 50 jaar te zien op tv en na de verspreiding denk ik: In één klap is alles weg. Zo ga ik nu de geschiedenis in.''De sekstape werd 'enige tijd' geleden opgenomen, op een moment dat Paay met de opnames instemde. ,,Het gebeurde in een rare bui. Je verwacht niet dat het via sociale media wordt gedeeld. Daar doe je het niet voor. Ik had die ervaring niet (met seksfilmpjes, red.) en ik had beter moeten weten.''

La Paay zegt ook het liefst 'in een put te zakken' en komt alleen voor het noodzakelijke buiten. Ze heeft alle gordijnen dichtgedaan en voelt zich zelfs thuis niet meer veilig. De situatie herinnert haar zelfs aan kinderen die zich zo vernederd voelen dat ze zelfmoordneigingen hebben. ,,Je denkt echt: Ik wil dood. Dit is zo erg.''

Ze zegt veel steun te krijgen van haar kersverse man Robbert Hinfelaar, dochter Christina en familie. ,,Maar wat ik voel, voelen mensen om mij heen niet. Robbert heeft er verder niets mee te maken. Hij zegt dat we hieruit komen.''

Strijd
Ondanks alles wil ze 'iets doen', zeker nu op zakelijk vlak niemand meer met haar in zee wil. ,,Ik wil laten zien dat dit níet mag. Dit mag nooit meer gebeuren! (...) Ik zeg tegen mijn dochter ook: Kin omhoog en face it. We gaan het uitzoeken en ik hoop dat we tot een goed resultaat komen. Dit wordt mijn strijd.'' Met een kleine lach: ,,Ik heb verder toch niets te doen.''
Johan Langelaar, de advocaat van Paay, gaf eerder aan het AD aan dat hij van plan is alle verantwoordelijken voor het verspreiden van de sekstape hoofdelijk aansprakelijk te stellen. ,,Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem.''

Vrijdag deed Paay, met Robbert aan haar zij, in Hoofddorp aangifte bij de politie. Vorige week maandag werd duidelijk dat ze werd gechanteerd met de pikante beelden, waarna ze een advocaat en de hulp van misdaadverslaggevers John van den Heuvel en Peter R. de Vries inschakelde.

De Vries noemt de situatie 'verwerpelijk' en wil de gevolgen van cybercriminaliteit onderstrepen. ,,Internetslachtoffers zien dit aan de lopende band gebeuren, maar op de politiebureau's zitten vaak mensen zonder genoeg kennis van dit soort zaken.''
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* februari 14, 2017, 22:08:39
#14
Tsss ja hoor,een weddenschap  #smiley_lol ja dat zal ik ook zeggen.Het is gewoon een walgelijk zielig mens!!   #smiley_sick

Gelogd


februari 14, 2017, 19:22:12
#13
Paay verklaart: ‘Ik had weddenschap!’

PATRICIA PAAY doet vanavond haar mond weer open, nu om bij EVA JINEK te vertellen over de nachtmerrie waarin zij vorige week belandde toen intieme seksfilmpjes van haar telefoon bleken gekopieerd en op internet belandden.


Sindsdien is de zangeres het gesprek van de dag, maar liet zij haar gezicht vrijwel nergens meer zien. Alleen op vrijdag spoedde zij zich naar het politiebureau in Hoofddorp om daar haar versie van het gebeurde uiteen te zetten.

Wat zij precies heeft verklaard heeft haar advocaat niet gezegd, wel dat hij van degenen die de filmpjes verspreidden mogelijk EEN MILJOEN EURO gaat eisen.

In een reactie per sms aan meerdere bekenden liet Paay doorschemeren dat de zogeheten ‘plasvideo’ het gevolg is van een ‘uit de hand gelopen weddenschap. Met m’n ex-vriendje had ik gewed of ik dat zou durven.’

Getuige de video die voor zoveel ophef zorgde, won Patricia Paay de weddenschap.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 14, 2017, 13:25:29
#12
Patricia Paay doet verhaal bij Jinek

Patricia Paay doet dinsdagavond voor het eerst in het openbaar haar verhaal over de seksvideo-affaire.


Presentatrice Eva Jinek heeft haar gestrikt voor een bezoek aan haar talkshow, zo meldt KRO-NCRV. Ook haar advocaat, Johan Langelaar schuift aan bij het gesprek.

Paay werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht toen een video, waarin te zien is dat ze plasseks heeft, op internet circuleerde. Eerder liet ze al weten dat ze werd gechanteerd met de publicatie van seksueel getinte beelden.

Vrijdag deed de 67-jarige diva aangifte bij de politie.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 13, 2017, 15:46:13
#11
Ja mens wist dat ze werd gefilmd en dan nu zeuren erover. Je weet toch als je op zulke momenten word gefilmd wat je goed vind het tegen je gebruikt kan worden. Geen medelijden mee en moest na zien van filmpje ook vreselijk lachen. En vooral als die grappen die erom gemaakt werden.

Is meteen waarschuwing he voor iedereen die zo dom is om zich te laten filmen. Of fotos nemen

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


februari 13, 2017, 15:19:40
#10
'Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf,

misschien zelfs zes nullen eisen'


Patricia Paay gaat een geldbedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan smartengeld eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het plasseksfilmpje van de diva. ,,De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt'', zegt haar advocaat Johan Langelaar.


De advocaat is van plan alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. ,,Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem.''
Afgeperst

Polderdiva Patricia Paay (67) werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht met een seksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door shockblog GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Advocaat Langelaar wéét dat smartengeldbedragen in Nederland eigenlijk nooit hoog oplopen. ,,Maar we gaan het toch proberen. We gaan jurisprudentie maken. Justitie is steeds meer geneigd hierin mee te gaan. Wat denk je ook dat dit betekent voor de opdrachten die zij krijgt... En vergeet niet: GeenStijl is zeer uitdrukkelijk gevraagd de video niet te publiceren. En dan toch doen! Dan ben je zéér bewust iemand ernstig aan het beschadigen. Terwijl nota bene momenteel de rechtszaak dient tegen die man die dat meisje Amanda Todd de dood injoeg. Iedereen weet dus hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. En dan tóch zelf ook zoiets doen.''

De advocaat speelt ook met de gedachte bepaalde sites te laten verbieden. ,,Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming'', zegt Langelaar. ,,Ik weet dat we ons daar op glad ijs begeven vanwege de persvrijheid, maar er moet een einde komen aan alle bagger die zomaar kan worden gepubliceerd.''
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Patricia Paay
« Reactie #10 Gepost op: februari 13, 2017, 15:19:40 »