Nowlive.eu

Registreren
 

Patricia Paay
gelezen 12317 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 12, 2017, 19:05:07
#9
Collega’s en kennissen van Paay vrezen volgens de krant (via Blendle) dat ze zich voorlopig niet meer onder de mensen durft te komen.


Als ik haar was zou ik juist onder de mensen gaan , en met opgeheven hoofd ,ze heeft niks verkeerd gedaan

Ik vind die schijnheiligen die ah en oh roepen wat erg voor haar , maar dan wel het filmpje gaan bekijken , dat vind ik misselijkmakend

Wel vraag ik me af hoe kan er n filmpje gemaakt zijn zonder dat je er iets vanaf weet ?want het is toch volgens mij binnenshuis gemaakt

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: Patricia Paay
« Reactie #9 Gepost op: februari 12, 2017, 19:05:07 »

februari 11, 2017, 17:40:55
#8
‘Hele mediawereld heeft Paay-video’s gezien’

De seksvideo’s van Patricia Paay, die zich onlangs nog ín een jurk liet hijsen op TLC, worden veelvuldig gedeeld in de tv-wereld. Dat zei Bridget Maasland dinsdagavond in RTL Boulevard. Het was al bekend dat Boulevard-sterren John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz de filmpjes hebben gezien, maar volgens Maasland zijn zij lang niet de enigen. “Bijna iedereen binnen de media heeft die filmpjes volgens mij al gezien, dus het kwaad is al geschied voor Patricia.“


De massa heeft de filmpjes nog níet gezien, maar Gerschanowitz vreest het ergste: “Het is afwachten waar ze opduiken. Ik begrijp dat alle bladen en nieuwssites echt besloten hebben het niet te publiceren, ondanks dat iedereen de filmpjes schijnt te hebben.”

Volgens advocate Mariëlle van Essen zou het erg onverstandig zijn van een medium om de filmpjes te plaatsen. “Als iemand dit soort filmpjes op Facebook plaatst of verspreidt, dan kun je vervolgd worden.”

Ook volgens pagina Privé gaat het filmpje behoorlijk rond in de mediawereld. “Naar verluidt zag inmiddels half Hilversum de beelden waarop de 67-jarige staat afgebeeld zoals, tot voor kort, alleen enkele zeer intieme vrienden (en wellicht David Bowie) haar ooit moeten hebben gezien.”

De filmpjes ‘zouden in omroepland gretig van hand tot hand gaan en worden gedeeld’, aldus Privé. Een anonieme kijker van die filmpjes zegt in de krant: “Het is echt, echt, héél erg… Nee, geen vrouw zou willen dat zulke uitgesproken sekstapes in verkeerde handen zouden vallen.”

Collega’s en kennissen van Paay vrezen volgens de krant (via Blendle) dat ze zich voorlopig niet meer onder de mensen durft te komen.

Bron:mediacourant

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:15:38
#7
Carnavals lied....Hey, Patries, waar ging het mis??


[video=580,385]https://www.youtube.com/embed/8UYN7E8aUC0[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:13:46
#6
DE AVONDPLOEG - HEY JACK! (Carnaval 2017).[video=580,385]https://www.youtube.com/embed/lQBHQBG_Zts[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:12:15
#5
John van den Heuvel: 'Patricia Paay is kapot door uitlekken van plasvideo'


.[video=580,385]https://www.youtube.com/embed/6205laYI4lA[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:09:25
#4
Plassende man uit sekstape Paay is ex-vriend

De man die figureert in de sekstape van Patricia Paay heeft de video, die gisteren opdook op sociale media, niet gelekt. Hij ontkent 'uitdrukkelijk iedere bemoeienis, direct of indirect met deze onrechtmatige openbaarmaking en verspreiding', zo staat in een persverklaring van zijn advocaat Bernard Tomlow. Over zijn identiteit wil de raadsman uit privacyoverwegingen niets kwijt. Wel bevestigt Tomlow dat het om een ex van Paay gaat.


De 'plasser' in het filmpje zegt gechoqueerd te zijn en stelt dat de video zonder zijn toestemming is verspreid. Hij heeft er een melding van gemaakt bij de politie. Mogelijk volgt later nog aangifte. Patricia is sinds kort getrouwd met Robbert Hinfelaar. Daarvoor had zij korte relaties met onder meer de veel jongere Nicky van Dam en automonteur Maurice Dix. Er gaan geruchten dat de vader van Maurice Dix in een van de Paay-filmpjes te zien is. Tussen 1988 en 2009 was Patricia getrouwd met Adam Curry.

Tijger
In een tweede seksfilmpje, dat gisteren opdook en net als het plasfilmpje circuleert op sociale media, is een man te zien die de liefde bedrijft met een vrouw die lijkt op Patricia Paay. Of zij het daadwerkelijk is, is niet te zien. Wel is een forse tatoeage zichtbaar op de schouder van de man: een aanvallende tijger. Volgens websites die een speurtocht naar de identiteit van de getatoeëerde man zijn begonnen zou het gaan om de vader van Maurice Dix: haar laatste vriendje voordat ze haar huidige echtgenoot Robbert Hinfelaar ontmoette.

Op foto's die van Maurice's vader zijn gemaakt zit het roofdier op zijn linkerschouder. De man in het mogelijk tweede Paay-videootje heeft de tijger echter op zijn rechterschouder laten zetten. Overigens heet de vader van Maurice ook Maurice. Hij runde ooit samen met zijn vrouw een soort parenclub: sekscafé De Goorhoeve in de Belgische plaats Geel. Als het daadwerkelijk om vader Maurice gaat, is de tweede video gespiegeld, oftewel de beelden zijn andersom gezet. Of de plassende man ook deze Maurice is, is onbekend.

De 67-jarige diva is vandaag naar de politie in Hoofddorp gegaan om aangifte te doen. Zij en haar raadsman Johan Langelaar kregen maandag te horen dat verschillende media een sekstape aangeboden hadden gekregen. Daarop stapte ze ook al naar de politie en deed ze aangifte van onder meer smaad. Eerder stelden de twee ook dat ze gechanteerd werd.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:05:37
#3
Advocaat Patricia Paay: Ze gaat van zich afbijten

Patricia Paay gaat van zich afbijten. De diva is met een uiterst pijnlijke seksvideo gechanteerd en voor schut gezet, maar zal ‘tot het uiterste gaan’ om iedereen die haar dit heeft aangedaan terug te pakken. Gesterkt door héél veel steunbetuigingen.


Patricia Paay durfde vandaag weer naar buiten. Samen met haar man Robbert Hinfelaar en achtervolgd door een sliert paparazzi trok ze van haar woonplaats Lijnden naar het politiebureau in Hoofddorp om aangifte te doen. Weggedoken in de kraag van haar jas, zonnebril op, zonder commentaar te geven tegen de pers, maar toch vastberaden.

,,Ze heeft aangifte gedaan van het onrechtmatig verspreiden van beelden, van afpersing en van onrechtmatige berichtgeving in de pers,’’ aldus haar advocaat Johan Langelaar vanmiddag, met dat laatste doelend op GeenStijl, dat de plasseksbeelden van Patricia keihard online zette.
Beschadigd

GeenStijl heeft willens en wetens Patricia beschadigd, juist terwijl dagblad De Telegraaf had gezegd niets met de beelden te doen. ,,Mijn broek zakte af toen de beelden bij GeenStijl verschenen,’’ zegt Langelaar. ,,Want GeenStijl en de Telegraaf zijn van hetzelfde bedrijf.’’

Het zal niet bij GeenStijl blijven, zegt Langelaar. ,,We pakken ook die twitteraar aan die als eerste de beelden verspreidde, onder de naam ‘Eendenvanger’. We weten wie hij is, zijn naam, 06-nummer, alles, die gaat er nog van langs krijgen. En iedereen die nu nog bezig is met verspreiding van de beelden, via twitter, instagram, een whatsappje, whatever, die pakken we ook aan.’’

Heel Nederland spreekt al twee dagen over de zaak Paay. De diva zelf durfde haar huis niet meer uit nadat de beelden razendsnel hun weg zochten via social media. Maar de eerste golf van ordinaire grappen maakte al snel plaats voor tal van steunbetuigingen voor La Paay. Zo’n filmpje verspreiden, iemand op zo’n afschuwelijke wijze te kijk zetten, gaat echt te ver: een overgrote meerderheid van Nederland staat achter Patricia Paay.

,,We krijgen heel veel steun binnen, " zegt Langelaar. ,,Ook van mensen die gaan zoeken op internet en ons tips geven wie hierachter kan zitten. Hartverwarmend. Mede door die steun durft Patricia ook weer naar buiten. En ze zal binnenkort ook haar verhaal gaan doen. Vertellen over wat voor een impact dit heeft op mensen, ook op een volwassen vrouw zoals zij is.’’

Enkele weken geleden, zegt Langelaar, werd Patricia voor het eerst ‘onder druk gezet’, legt Langelaar uit. ,,Iemand die iets wilde van haar en anders ‘video’s naar Hilversum zou sturen’, werd er gezegd. We wisten toen niet wat voor video’s.’’

Over het doel van de chantage wil Langelaar niks zeggen. Pas maandag werd duidelijk dat Paay met seksvideo’s werd afgeperst. Patricia gaf niet toe, maar niet zeker is of het inderdaad de afperser is geweest die de beelden daarna heeft verspreid.

De mán die figureert in de sekstape van Patricia Paay, ontkent in elk geval degene te zijn die het filmpje in omloop bracht. Zijn advocaat Bernard Tomlow bracht een persverklaring naar buiten waarin de man 'uitdrukkelijk iedere bemoeienis, direct of indirect met deze onrechtmatige openbaarmaking’ ontkent. Over zijn identiteit wil de raadsman niets kwijt. Wel bevestigt Tomlow dat het om een ex van Paay gaat.

Patricia is sinds kort getrouwd met Robbert Hinfelaar. Daarvoor had zij korte relaties met onder meer de veel jongere Nicky van Dam en automonteur Maurice Dix. In het verleden was ze getrouwd met Adam Curry.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 16:00:55
#2
Seksfilmpje van Patricia Paay is toch nog uitgelekt

Waar Patricia Paay (67) de afgelopen tijd voor vreesde is vanmiddag werkelijkheid geworden: een kort seksfilmpje waarin de polderdiva en een onbekende man elkaar verwennen in een ligbad is uitgelekt via sociale media. De spraakmakende plasseksbeelden, waarvan onduidelijk is of ze authentiek zijn, worden sinds de verspreiding ervan, massaal gedeeld.


In het pornovideootje zit 'Patricia' bloot in een leeg ligbad met voor haar een man in zichtbaar opgewonden toestand. Waarschijnlijk heeft de man de beelden gemaakt. Patricia Paay en haar advocaat waren niet voor commentaar bereikbaar. Een woordvoerder van de politie Noord-Holland laat weten dat Paay morgen aangifte doet. ,,Naar aanleiding daarvan wordt gekeken of nader onderzoek nodig is'', aldus de zegsvrouw.

Volgens portretrechtdeskundige Charlotte Meindersma is het verspreiden van zo'n filmpje laster en smaad. ,,De maximale straf daarvoor één jaar cel of een geldboete van maximaal 8200 euro'', twitterde zij vandaag. Ze adviseert Patricia aangifte te doen. ,,Het Openbaar Ministerie kan dan uitzoeken wie er achter het Twitteraccount zit en vanaf welk IP-adres het filmpje is geplaatst'', liet Meindersma weten aan RTL Boulevard.

Het regent inmiddels reacties. Gordon is woest: ,,Degene die dit verspreid heeft moet psychisch niet in orde zijn of gewoon zo dom om te realiseren wat je kan aanrichten bij iemand. Dat ik het onbegrijpelijk vind dat je je als BN'er in deze compromiterende positie laat filmen blijf ik het triest vinden dat er iemand is die dit op zijn geweten wil hebben.'' Showbizzdeskundige Marc van der Linden denkt dat Paay zich kan opmaken voor misschien wel de grootste schadevergoeding ooit in de Nederlandse mediageschiedenis. ,,En terecht'', zo meent hij.

Oud-presentatrice Manon Thomas vindt het vreselijk voor Patricia Paay, zo liet ze vanmiddag aan het AD weten. Thomas maakte 10 jaar geleden iets soortgelijks mee. Op sociale media worden de golden shower-beelden van Patricia vergeleken met die van voormalig ADO-keeper Stefan Postma. Van hem dook in 2006 een behoorlijk pikant filmpje op waarin te zien was hoe hij seks had met een vrouw. De beelden waren drie jaar daarvoor met zijn toestemming gemaakt. Nadat zijn relatie met de Britse vrouw was verbroken, probeerde zij hem met de schokkende beelden te chanteren.

Postma reageerde vanavond exclusief aan het AD: ,,Alles komt bij mij weer naar boven. Dat ik er nu weer mee geconfronteerd word, na tien jaar, zegt genoeg. Vervelend want je wilt verder met je leven. Het is een zwarte periode in mijn leven. Voor haar is het belangrijkste nu om dit een plekje te geven want je komt er nooit meer vanaf, zeker niet in deze tijd waarop alles wordt gedeeld via social media. Ik leef met haar mee."

Patricia is onlangs getrouwd met de 32-jarige miljonairszoon Robbert Hinfelaar. Daarvoor had zij relaties met twintigers Nicky van Dam en vervolgens automonteur Maurice Dix. Paay was jarenlang getrouwd met Adam Curry. Hij verliet haar voor fotografe Micky Hoogendijk.

Johan Langelaar, de advocaat van de polderdiva, kon gisteren niet zeggen of de beelden daadwerkelijk waren gelekt. ,,Patricia Paay kan ze niet naar mij doorsturen, daaruit concludeer ik dat zij ze in ieder geval niet heeft'', liet de advocaat aan het AD weten.

De advocaat heeft gisteren contact opgenomen met misdaadverslaggever John van den Heuvel, bij wie Paay zich maandag meldde met de mededeling dat zij vanwege een zakelijk conflict wordt gechanteerd met pikante beelden. Vervolgens deed ze aangifte van chantage.

'Gefotoshopt'
Volgens Langelaar is vooralsnog onbekend of het om al dan niet gemanipuleerde beelden gaat. ,,Ik heb eerder gezegd dat ze gefotoshopt zouden kunnen zijn, of op een andere wijze bewerkt. Die mogelijkheid bestaat dus, maar zeker weten doen we het niet. Alles is tegenwoordig technisch mogelijk.''

Mochten de seksueel getinte beelden echt zijn, dan kan de oud-zangeres zich beroepen op het portretrecht. ,,Dan heeft zij een sterke zaak en zal ik haar civielrechtelijk bijstaan. En dan heb ik het nog niet eens over de emotionele schade die het haar toebrengt. Het is uiteindelijk aan het Openbaar Ministerie om over te gaan tot vervolging.''

La Paay heeft een idee wie er achter de chantage zit. Iemand probeert haar zwart te maken. Langelaar: ,,Het is van de zotte. Ze is nota bene net getrouwd, dit is echt verschrikkelijk. Mochten de beelden bestaan en verspreid worden, dan zal Patricia dat absoluut niet leuk vinden.''

Bron:AD
« Laatst bewerkt op: februari 11, 2017, 16:02:33 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 15:56:44
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Patricia Paay
« Reactie #1 Gepost op: februari 11, 2017, 15:56:44 »