Nowlive.eu

Registreren
 

Michael Jackson topic
gelezen 545796 keer 0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.
oktober 16, 2014, 02:43:55
Michael Jackson nog goed voor 140 miljoen

NEW YORK - Vijf jaar na zijn dood harkt Michael Jackson nog altijd veel geld binnen. Vorige jaar was de 'king of pop' goed voor 140 miljoen dollar (bijna 110 miljoen euro) aan inkomsten. Hij is daarmee de onbetwiste nummer ťťn onder grootverdieners op het kerkhof.


Elvis Presley verdiende 55 miljoen, goed voor een tweede stek. Snoopy-tekenaar Charles Schulz verdiende 40 miljoen en eindigt in de lijst van het blad Forbes op plaats drie. Elizabeth Taylor volgt met 25 miljoen en Bob Marley met een slordige 20 miljoen.

Inkomsten genereren de overleden sterren voornamelijk uit de rechten die ze op hun muziek of andere creaties hebben. Van Michael Jackson werd afgelopen jaar nog een album uitgebracht, het tweede na zijn dood. Ook twee shows van Cirque du Soleil leverden Michael een flinke som geld op.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1626 Gepost op: oktober 16, 2014, 02:43:55 »

juli 31, 2014, 14:28:47
Jacksons Neverland mogelijk snel te koop voor 22 miljoen

Neverland, de beroemde ranch van wijlen Michael Jackson in de plaats Los Olivos in CaliforniŽ, wordt naar verluidt te koop gezet. Het landgoed, dat de popster in 1988 kocht en daarna omtoverde in een amusementspark annex dierentuin, moet omgerekend rond de 22 miljoen euro opleveren.


Het complex is nu van Colony Capital LLC dat het pand in 2008 voor omgerekend ongeveer 17,5 miljoen in handen kreeg. Dat was in een periode dat de vastgoedmarkt in een vrije val was geraakt. Nu die markt weer aantrekt, zet het bedrijf Neverland waarschijnlijk in de etalage, aldus bedrijfseigenaar Thomas Barrack vandaag.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 25, 2014, 16:24:12

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 25, 2014, 00:14:37
Michael Jackson  R.I.P.   

Weet het nog te herinneren als de nacht van gisteren....
en toch is het alweer 5 jaar geleden, dat Michael is overleden...


Nog een keer hier het gedicht van mij....van toen...
Michael Jackson

Wereldberoemd, voor zang en dans geprezen
Door nare ervaringen uit zijn jeugd...gedreven
Zijn leven was dynamisch, zijn muziek inspirerend
Een multitalent, zijn muziek is en blijft altijd enerverend

Mijn gedachten gaan even terug naar het *lang geleden*
De eerste cd van MJ die ik zelf kocht en thuis liet spelen
Samen met mijn 2 jongens, zoveel plezier mogen beleven
Alleen de *moonwalk* heb ik niet onder de knie gekregen

De muziek draai ik nog steeds, al ben ik *extra belegen*
De Cdís zijn grijs , net als ik.... kan me niet schelen
De muziek van Michael zal me nooit vervelen
Nu helemaal niet meer, ik zal Michael nooit vergeten

Op het podium was Michael een dans en zang *beest*
Daarbuiten: verdrietig , eenzaam en worstelend geweest
Artsen en chirurgen hebben hem niet kunnen genezen
Was het de populariteit waarmee hij niet kon leven?

Of wellicht de huidziekte, Vitiligo... niet te genezen
Waarom deed Michael bv. alleen vloeibaar voedsel eten
Zo waren er de beschuldingen, die hem verdreven
Van zijn geliefde Neverland, waar hij 25 jaar gelukkig leefde

Vele vragen zullen voor velen... blijven *zweven*
Helaas... we zullen het nooit meer van hem weten
25 juni is Michael op 50-jarige leeftijd overleden
Veel te jong is hij weggegaan.... uit het heden

29 augustus....Michaelís geboortedag, niet te vergeten
Na lang wachten heeft hij zijn laatste rustplaats gekregen
Het is niet meer mogelijk om hem te feliciteren
Met dit gedichtje wil ik Michael vandaag eren...

Michael.....Rust Zacht....
   This is It!


http://www.youtube.com/v/mKtdTJP_GUI?version=3&hl=nl_NL&rel=0


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 24, 2014, 23:52:42

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 24, 2014, 22:56:50
King of Pop nog lang niet vergeten

Duizenden mensen leggen woensdag in Los Angeles een roos bij het graf van de precies 5 jaar geleden overleden popster Michael Jackson. De wereldberoemde zanger en componist overleed op 50-jarige leeftijd aan de gevolgen van een overdosis van een slaapmiddel. Hij is ten ruste gelegd op de begraafplaats ten noorden van Hollywood waar veel beroemdheden zijn begraven, het Forest Lawn Memorial Park. In Hollywood zelf worden woensdagavond veel fans verwacht bij de bekende Walk of Fame waar namen van sterren in het trottoir zijn vereeuwigd.


Het herdenken van de beroemdheid kan volgens NBC in CaliforniŽ op tal van manieren. Zo is er in Los Angeles ook tekst, muziek en uitleg van een voormalig technisch medewerker van Jackson, Brad Sundberg. Deze deskundige rekent wel entreeprijzen tussen de 180 en 250 euro per kaartje. Plaatselijke media wijzen op een goedkoper alternatief: een vliegreisje per helikopter over het landgoed waar Jackson ten noordwesten van Los Angels heeft gewoond, de Neverland Ranch in de Vallei van Santa Ynez.

Amerikaanse media weten te vertellen dat Jackson-fans ook aan het strand van Barcelona bijeenkomen om de popartiest met onder meer lantaarns te gedenken. Hier wordt geen entree geheven. Rond het standbeeld van Jackson in het Brabantse Best worden ook fans verwacht. In Amsterdam krijgt Jackson een tijdelijke gedenkplaats. Daarvoor wordt woensdag een groot herdenkingsbord onthuld op de Amsterdamse Zuidas. Het 'Michael Jackson Memorial Billboard' . Het is volgens de initiatiefnemers een plek voor 'duizenden nationale en internationale fans van Michael Jackson'. Het 'billboard' blijft staan tot half augustus.

Jackson verdient overigens nog steeds veel geld, volgens The Daily Telegraph nog meer dan toen hij nog leefde. Er kwam de afgelopen 5 jaar meer dan 700 miljoen dollar (ongeveer 514 miljoen euro) binnen bij de erfgenamen van de zanger, zijn moeder en zijn drie kinderen. Dat is per jaar 140 miljoen dollar, ongeveer het dubbele van wat Jackson verdiende op het hoogtepunt van zijn carriŤre, zo'n 70 miljoen dollar (ruim 51 miljoen euro) per jaar. Dat was begin jaren 80, toen Thriller een hit was.

In mei nog verscheen Jacksons tweede postume album; Xscape. De single Love Never Felt So Good, een nieuwe bewerking van een oud nummer, is wereldwijd een hit geworden.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2014, 10:12:24
Spectaculaire 'comeback' Michael Jackson in Vegas

Even keerde de Michael Jackson weer terug op het podium. Gisteravond tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas bracht een hologram van de in 2009 overleden King Of Pop dansend zijn nieuwe single Slave To The Rhythm ten gehore
.

Jackson droeg een rode broek en gouden glitterjas tijdens het hologram-optreden, zo is te zien in een video op de website Gossip Cop. Met licht krullend haar leek de hologram-versie van de zanger uit 1991 te zijn gestapt, het jaar dat Slave To The Rhythm werd opgenomen.

Jackon begint het optreden op een troon met de letters MJ er boven, terwijl hij geflankeerd wordt door twee grote dames (koninginnen) uit het schaakspel. Een subtiele verwijzing naar zijn status van King of Pop.

Onder luid gejuich van het publiek en begeleid door live achtergronddansers deed het hologram van Jackson enkele typische dansbewegingen, zoals de moonwalk.

Het speciale optreden stond al een half jaar in de planning bij Billboard. 'We hadden het er al over toen de technologie nog werd uitgevonden', vertelt producent van de awardshow Larry Klein.

Slave To The Rhythm staat op het nieuwe album XSCAPE, dat met originele opnames van Michael Jackson is samengesteld door muziekproducent L.A. Reid.

http://www.youtube.com/v/dX3AVw7TWgE?version=3&hl=nl_NL&rel=0

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 09, 2014, 10:33:06
Hihaaa! Michael Jackson verrast met postuum album

Natuurlijk zijn de motieven voor het uitbrengen van Xscape niet louter nobel en gericht op het vieren van het talent van Michael Jackson. Het vijfde sterfjaar van de King of Pop - wereldwijd 350 miljoen verkochte platen - blijkt een marketingmijlpaal, die de geldbeluste erven en de platenmaatschappij nog eens willen uitmelken.


Dat gebeurde 4 jaar geleden voor de eerste keer. Het resultaat was toen een nogal liefdeloos bij elkaar geraapte zakkenvul-cd'tje Michael, dat bij de oerfans aankwam als een stomp in de maag. Zij waren dan ook nogal sceptisch en zelfs bang dat Xscape definitief de nalatenschap van de veelgeplaagde zanger zou bezoedelen.

Top-producers
Die vrees blijkt onterecht. Xscape - met daarop acht niet eerder uitgebrachte nummers uit 1981-1998 - is een volwassen album, overlopend van kwaliteit en het Jackson-dna. Maar liefst acht top-producers, onder wie L.A. Reid, Stargate en Timbaland, werden in stelling gebracht om de enigszins gedateerde arrangementen te pimpen en te vertalen naar een vollere 2014-sound. Die samenwerking resulteerde onder meer in de onlangs gelanceerde Love never felt so good-remix met Justin Timberlake.

Kindermisbruik
Daarnaast bevat Xscape nog andere toppers. Zo klinkt het dansbare, vol dreigende beats Blue gangsta als een opvolger van Smooth criminal en is A place with no name (1988) een uptempo elektro-interpretatie van de klassieker A horse with no name. Tijdens het ouderwetse popnummer Slave to the rhythm zie je Jackson bijna voor je ogen zijn onnavolgbare slepende danspasjes uitvoeren. En natuurlijk ontbreekt ook dat ene liedje met een Postbus 51-boodschap in de stijl van Heal the World en Earth song niet. In Do you know where your children are waarschuwt Jackson voor verwaarlozing en kindermisbruik. Nu nogal curieus, gezien zijn breed uitgemeten gang naar de rechtbank van Santa Maria in 2005 wegens vermeende aanranding van minderjarigen.

'Rammen maar'
3FM-dj en Michael Jackson-fan Gerard Ekdom is verrast door het tweede postume album. 'Ik had vooraf zoiets: daar gaan we weer. Komt er nog zo'n samenraapsel als Michael. Maar toen ik de tracks beluisterde dacht ik: wow, wat is dit gůed. Dit is een volwaardig Jackson-album. Pure disco, simpel en vet geproduceerd in de geest van deze tijd. Op Xscape staan ook de originele versies van de nummers. Die klinken wat iel. Pharrell Williams en Daft Punk hebben ervoor gezorgd dat die ouderwetse simpele disco-sound weer in is. Dus wat dat betreft zit het met de timing van Xscape helemaal goed. Je hebt dansbare nummers, een track die klinkt als Leave me alone meets Stevie Wonder; rammen maar. Een en al power. Ik krijg er een enorme glimlach van.'

Klapper
Ook zijn collega Paul Rabbering van 3FM rept van een heel goede, toffe plaat. 'A place without a name neemt je mee terug naar de tijd van Invincible en Lovin you had zo op Bad kunnen staan. Maar dan met synthesizers en beats van nu. Erg cool, ik ben onder de indruk. Ik denk dat dit echt een klapper gaat worden. Wie de documentaire This is it heeft gezien, weet dat Jackson behalve een excentrieke vent een perfectionist was. De beste zanger, danser en bedenker. Sommige nummers op Xscape heeft hij 24 keer ingezongen voordat hij het groene licht gaf. Dat geeft aan hoe gedreven hij was. Ik ben blij verrast,' aldus Rabbering.

En jazz-zangeres Njtam Rosie: 'Ik ben blij dat het geen geforceerd album is met allerlei housebeats eronder. De nostalgie spat ervan af. Wat ik wel vind: Xscape moet je fysiek kopen vanwege het boekje, dat een soort Jackson-encyclopedie is. Bovendien: een cd kopen hoort echt bij het Michael-tijdperk.'


http://www.youtube.com/v/0wnuTGGuAVs?hl=nl_NL&version=3&rel=0

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 01, 2014, 00:33:57
Nieuw Michael Jackson-album in mei

Op 13 mei verschijnt het nieuwe Michael Jackson-album Xscape. Daarop staan acht niet eerder verschenen nummers van de in 2009 overleden zanger, zo maakte Epic Records bekend.


Producer L.A. Reid kreeg toegang tot het archief van de familie van Michael Jackson en vond een aantal nummers die door Jackson zijn ingezongen. Hij huurde vervolgens topproducers als Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain in om de songs een hedendaags geluid te geven.

Fans die benieuwd zijn naar de originele versies, kunnen de deluxe-versie aanschaffen, waarop de oorspronkelijke opnamen staan.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 16, 2014, 10:44:45
Veroordeling arts Michael Jackson blijft overeind

Een rechtbank in CaliforniŽ heeft het hoger beroep van Conrad Murray in de zaak rond de dood van Michael Jackson definitief naar de prullebak verwezen. Daarmee blijft de arts van de overleden King of Pop schuldig aan doodslag.


Murray heeft zijn straf al uitgezeten. Maar als hij zou zijn vrijgesproken, had hij mogelijk zijn licentie als arts kunnen terugkrijgen, schrijft TMZ. Dat is nu niet het geval.

Murray werd in 2009 veroordeeld voor doodslag na het overlijden van Michael Jackson. De lijfarts kreeg vier jaar celstraf, omdat hij de zanger hielp aan het zware narcosemiddel propofol. Een overdosis van dat middel werd Michael op 50-jarige leeftijd fataal.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 25, 2013, 11:14:42
Debbie Rowe: Conrad Murray verdient een kogel

Debbie Rowe is woest over de uitlatingen die Conrad Murray dit weekeinde deed over haar en over Michael Jackson. De uitspraak dat Murray en Jackson grapjes zouden hebben gemaakt dat geen van beiden seks met haar zou willen, noemt ze 'walgelijk'.


Murray deed nogal wat pikante uitspraken in het eerste interview na zijn vrijlating. De arts zat twee jaar in de gevangenis nadat hij schuldig was bevonden aan de dood van de King of Pop. Murray houdt in het interview echter vast aan zijn onschuld en zegt dat Jackson 'zichzelf per ongeluk heeft vermoord'.

"Het is verschrikkelijk dat hij over de rug van een dode zijn eigen straatje probeert schoon te vegen", zegt Rowe tegen TMZ. "Gelukkig geloofde de jury zijn onzin destijds niet."

Verder zegt ze dat Murray na zijn vrijlating moet vrezen voor zijn leven. Ze denkt dat er genoeg boze Jackson-fans zijn die de arts wat zouden willen aandoen. "Dat ga ik natuurlijk niet zelf doen. Maar ik koop wel met alle liefde een kogel voor hun pistool."Bron:RTLNieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 24, 2013, 14:02:19
Murray: Jackson heeft zichzelf vermoord

Conrad Murray houdt nog steeds vol dat hij niet schuldig is aan de dood van Michael Jackson. In zijn eerste interview na zijn vrijlating zegt de voormalig arts tegen Daily Mail: ''Ik heb Michael Jackson niet vermoord. Hij was een drugsverslaafde. Michael Jackson heeft Michael Jackson per ongeluk vermoord.''


''Ik heb Michael nooit iets gegeven waaraan hij dood kon gaan'', gaat Murray verder. ''Ik hield van hem. Ik houd nog steeds van hem. Ik zal altijd van hem houden.'' Conrad had naar eigen zeggen een hele sterke vertrouwensrelatie met de zanger. Jackson vertrouwde alleen zijn kinderen en Murray. ''Michael vertrouwde niemand. Zijn slaapkamer stonk omdat hij niet toestond dat de kamermeisjes binnenkwamen om schoon te maken. Overal lagen kleren.''

Conrad en Michael waren elkaars beste vrienden. ''Wil je weten hoe close we waren? Ik hield zijn penis elke avond vast om een katheter in te brengen. Hij was 's nachts incontinent.'' Murray zegt dat hij hier niet mee zat. ''Ik was een dokter, dus aan dat soort dingen was ik wel gewend.''

Geheimen

Murray zou al de geheimen van Michael kennen. Zo weet de voormalig arts dat hij niet de biologische vader is van Prince, Paris en Blanket. Hij heeft zelfs nooit seks gehad met Debbie Rowe. Ook zou Jackson zijn vader Joe verafschuwen en een porselein witte huid willen hebben om zo min mogelijk op zijn familie te lijken. Conrad zou Michael zelfs hebben geholpen met het opplakken van zijn nepneus. ''Ik hielp hem met het vastplakken. We hadden geen geheimen voor elkaar.''

Murray zag zijn beste vriend langzaam aftakelen. ''Aan het eind was Michael een gebroken man. Ik probeerde hem te beschermen, maar in plaats daarvan werd ik mee naar beneden gesleurd.'' De voormalig arts barst in tranen uit. ''Dit is enorm pijnlijk. Het is moeilijk voor me als je naar Michael vraagt. Er is een leegte in mijn hart, een blijvende pijn. Ik mis hem elke dag.''

Bedreigd

Concertpromotor AEG zou Michael bedreigd hebben, weet Murray. Als hij niet zou optreden, zou hij alles verliezen. ''Hij kon het fysiek en mentaal niet aan'', zegt Conrad over de aanstaande tour. ''Hij keek er niet naar uit om naar Londen te gaan.'' Om toch met de druk om te kunnen gaan, vroeg de zanger steeds om propofol.

Volgens Murray kreeg Jackson voor het eerst propofol van Duitse artsen. Conrad was het hier niet mee eens en gaf Michael bijna 3 maanden lang het spul om hem er zo langzaam vanaf te helpen. ''Hij smeekte om de drugs omdat hij wilde slapen, zodat hij niet meer na hoefde te denken. Hij verkeerde in een crisis aan het eind van zijn leven, dat gevuld was met paniek en ellende.''

Demerol

Maar Michael was volgens Conrad helemaal niet verslaafd aan propofol, maar aan demerol, wat hij zonder medeweten van Murray van een andere arts kreeg. Op de dag dat de King of Pop overleed, zou hij ontwenningsverschijnselen van demerol hebben vertoond en zichzelf met een dodelijke dosis propofol hebben geÔnjecteerd.

Murray zag dat Michael niet ademde toen hij even later terugkwam om te kijken of alles goed met hem ging. Conrad probeerde Jackson te reanimeren, zelfs in de ambulance op weg naar het ziekenhuis wilde Murray niet opgeven. Na een uur reanimatie werd de King of Pop doodverklaard. ''Hij was 50 jaar oud. Het was vreselijk. Hij was zo jong'', zegt Murray terwijl hij weer in tranen uitbarst. ''Het was afgrijselijk. Het was zo verdrietig.''Bron:RTLNieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 14, 2013, 11:39:04
Familie Jackson in hoger beroep

AMSTERDAM - Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson, gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank van Los Angeles dat concertorganisator AEG niet nalatig is geweest. Dat meldt TMZ.


Volgens Katherine en haar drie zoons is AEG wel verantwoordelijk voor de dood van de King of Pop omdat het bedrijf Conrad Murray inhuurde als lijfarts. Murray was degene die Michael een overdosis narcosemiddel toediende. Volgens het vonnis van de rechtbank was  Murray niet ongeschikt voor zijn werk.

De familie Jackson eist miljarden van AEG. Het is onduidelijk wanneer de zaak weer voor de rechter komt.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 16, 2013, 17:28:18
Arts Michael Jackson wil weer aan de slag

Conrad Murray, de arts die Michael Jackson een dodelijke dosis propofol gaf, wil weer aan de slag als dokter. Bronnen dichtbij Murray vertellen TMZ dat de arts de intrekking van zijn doktersvergunning wil aanvechten in Texas en mogelijk ook in CaliforniŽ. Murray geeft onder meer als reden dat hij een oneerlijke behandeling heeft gehad omdat zijn patiŽnt, Michael Jackson, ontzettend beroemd was.

Buiten het propofol-incident heeft Murray in 20 jaar geen smet op zijn loopbaan en hij zou een trouwe schare patiŽnten hebben. De website meldt dat een aantal van hen zelfs bereid was om van Texas naar CaliforniŽ te vliegen om hem bij te staan in de rechtbank. Als Murray zijn carriŤre als dokter niet in de Verenigde Staten kan voortzetten, zou hij niet uitsluiten elders aan de slag te gaan.

Op 28 oktober komt Murray vervroegd vrij uit de gevangenis. Hij kreeg vier jaar voor doodslag en heeft er nu de helft van zijn straf opzitten. Mede omdat hij zich goed heeft gedragen, wordt Murray eerder vrijgelaten. De bronnen vertellen dat hij van plan is om even van de radar te verdwijnen, een paar weken daarna wil hij dan zijn comeback maken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 03, 2013, 19:41:21
Waarom eiste Michael's moeder 40 miljard schadevergoeding?

Vannacht besloot een jury in Los Angelos dat concertpromotor AEG Live niet verantwoordelijk is geweest voor de dood van Michael Jackson. Moeder Jackson had een recordsom van 40 miljard dollar schadevergoeding geŽist van het bedrijf. Waarom wil zo'n rijke vrouw zo'n torenhoog bedrag?


In maart dit jaar sleepte Michael Jacksons moeder Katherine samen met haar drie kleinkinderen AEG Live voor het gerecht, met een inzet van 40 miljard dollar schadevergoeding. Een deel van de aantijgingen werden later door de rechter afgewezen, waardoor een schadeclaim van 2 miljard dollar overeind bleef.

Dat Jacksons moeder en kinderen een miljardenclaim indienen, is opmerkelijk. In zijn testament heeft Michael Jackson een bedrag tussen de 600 miljoen en 1 miljard nagelaten aan zijn drie kinderen. Jacksons moeder Katherine ontvangt daarvan maandelijks een zeer royale toelage en wordt daarmee, evenals haar kleinkinderen, in alle behoeften voorzien.

Volgens de nieuwswebsite The Daily Beast zit er vermoedelijk een ander motief achter de claim. Bronnen binnen de familiekring geloven dat Jackson met haar rechtszaak hoopte een mooie geldsom binnen te halen voor haar andere kinderen. In zijn testament heeft Michael Jackson namelijk niks van zijn vermogen nagelaten aan zijn vader, broers en zussen. Vooral zijn broers Joe, Randy en Jermaine Jackson kunnen wel een financiŽle meevaller gebruiken. De voormalige zangers van The Jackson 5 komen nauwelijks nog aan de bak.

Katherine Jackson gaf na de uitspraak aan teleurgesteld te zijn, maar het oordeel te aanvaarden omdat ze 'het jurysysteem respecteert'.Bron:VK


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1612 Gepost op: oktober 03, 2013, 19:41:21 »