Nowlive.eu

Registreren
 

Michael Jackson topic
gelezen 545289 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* juli 01, 2013, 12:36:17
Een kat in het nauw (AEG) maakt rare sprongen..

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1596 Gepost op: juli 01, 2013, 12:36:17 »

juni 30, 2013, 18:16:26
'Michael Jackson betaalde miljoenen aan slachtoffers'

Michael Jackson zou bijna 27 miljoen euro hebben betaald aan jonge jongens die hij in een periode van 15 jaar heeft misbruikt. Dat blijkt uit FBI-documenten die de Britse krant The Mirror heeft ingezien.


De King of Pop zou minstens 24 jongetjes geld hebben gegeven zodat ze zouden zwijgen over het misbruik. Volgens de documenten zou Jackson de kinderen soms met hun ouders in de buurt hebben misbruikt.

De FBI kwam tot deze conclusies op basis van verslagen van privédetectives, telefoongesprekken en geluidsbanden van gesprekken die Jackson heeft gevoerd.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 25, 2013, 09:07:22
Fans herdenken Michael Jackson

Het is dinsdag precies vier jaar geleden dat muziekfans over de hele wereld geschokt werden met het nieuws over het overlijden van popicoon Michael Jackson. De zanger overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd. Hij werd dood aangetroffen in zijn huis. De King of Pop stierf aan de gevolgen van een hartinfarct. Dit ontstond door een dodelijke overdosis propofol.


Vlak na zijn overlijden, op 7 juli, werd er een herdenkingsceremonie gehouden in het Staples Center in Los Angeles. Daar mochten veel fans, maar ook veel andere celebrities bij aanwezig zijn. Daarnaast gaven verschillende artiesten, zoals Stevie Wonder, Mariah Carey, Lionel Richie en Usher een optreden. Dochter Paris sloot de ceremonie af. "Sinds mijn geboorte is mijn papa altijd de beste vader geweest, die je je kunt voorstellen. Ik wilde zeggen dat ik zoveel van hem hou', aldus het meisje.

Michael Jackson zou drie weken na zijn dood beginnen aan een comeback-tour die tot maart 2010 zou duren. Hij zou vijftig concerten geven die allemaal binnen recordtijd uitverkocht waren. Onlangs werd bekend dat Michael het geld dat hij met de This Is It-tour zou verdienen heel hard nodig had. Zijn album Thriller, uit 1982, is nog steeds een van de best verkochte albums aller tijden.

Schandalen
De zanger haalde heel veel successen en heeft wereldwijd nog steeds heel veel fans. Toch kwam de zanger ook regelmatig in het nieuws door verschillende schandalen. Zo werd hij tijdens zijn leven meer dan eens in verband gebracht met kindermisbruik. Verschillende tieners en volwassenen beschuldigde de zanger later van vreemde praktijken. De zanger ontkende zelf altijd dat hij daar iets mee te maken had.

Ook de manier waarop hij met zijn eigen drie kinderen (Paris, Prince en Blanket) omging, riep nogal eens wat weerstand op. Zo liet hij de kinderen vaak gemaskerd rondlopen. En toen de zanger eens in Duitsland verbleef, wilde hij zijn zoon Blanket aan zijn massa fans buiten laten zien. Hij tilde het jongetje met één hand over de rand van het balkon van een hotel. Hij verontschuldigde zich de volgende dag. Maar dit deed zijn imago geen goed.

Vlak na de dood van Michael werd zijn arts, Conrad Murray, veroordeeld tot 4 jaar gevangenis voor de dood van de zanger. Maar Murray blijft volhouden dat hij niks met de dood van de zanger te maken heeft. Momenteel loopt er ook een rechtszaak over het overlijden van Jackson. De familie heeft een zaak aangespannen tegen de concertorganisator AEG Live. Volgens hen hebben ze de gezondheidstoestand van de zanger niet serieus genomen. Ook zou het bedrijf Murray hebben ingehuurd en daarom medeverantwoordelijk zijn voor het overlijden van de zanger.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 21, 2013, 17:51:04
'Michael Jackson sliep twee maanden zonder remslaap'

Michael Jackson heeft de twee maanden voor zijn dood zonder remslaap doorgebracht. Dat bleek volgens CNN tijdens het proces tegen concertpromotor AEG over de dood van de zanger.

Jacksons arts Conrad Murray gaf hem 60 nachten achter elkaar het verdovende middel propofol voor zijn slapeloosheid. Het middel verstoort de normale slaapcyclus. Degene die het inneemt voelt zich bij het wakker worden verfrist, maar heeft door het gebrek aan remslaap in feite niet goed geslapen, vertelde slaapdeskundige Charles Czeisler van de Harvard Medical School.

De remslaap (rapid eye movement) is een fase in de slaap waarin mensen dromen. Deze fase is belangrijk voor het herstel van het lichaam en de hersenen. Volgens Czeisler is de REM-slaap zo essentieel voor de gezondheid, dat het gebrek daaraan tot Jacksons dood had kunnen leiden als hij niet aan een overdosis was overleden.

Bij experimenten waarbij ratten over een langere periode geen REM-slaap kregen, gingen de dieren na vijf weken dood. Jackson was volgens de slaapdeskundige waarschijnlijk de eerste mens die 60 nachten lang geen REM-slaap kreeg.

AEG wordt in het proces verantwoordelijk gesteld voor de dood van Michael Jackson, omdat het bedrijf Murray had ingehuurd. De arts werd wegens doodslag tot vier jaar cel veroordeeld.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* juni 16, 2013, 00:06:09
Hoi,...

Ik ben er weer, sorry als het allemaal lang heeft geduurd voor ik weer online kwam..Ik hoop dat ik nog welkom ben :-)

Ik wil u vragen of U twitter heeft? Zoja, volgt u dan @FrontBack777

1 van de foto's die onlangs door hem is geplaatst, is de onderste. Op verzoek van een ander (Hoax) forumlid.


(*EDIT: zou iemand (bobbie) wellicht deze foto zichtbaar willen maken ? Mijn dank)


Vanaf nu probeer ik dagelijks, of in ieder geval wekelijks terug te komen om nieuwe dingen te plaatsen en/of evt. vragen te beantwoorden.
Daarbij moet ik wel zeggen dat ik géén "insider" ben, maar slechts een soort "doorgeefluik" :-)

Ik kom snel weer terug met meer nieuwtjes, want in de tussentijd dat ik weg was, is er een heleboel gebeurt :-)

Groetjes :-)

Gelogd


juni 15, 2013, 18:44:57

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 11, 2013, 22:43:24

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 06, 2013, 11:05:20
de familie gaat wel erg ver.

Gelogd
blijf altijd je zelf.


april 06, 2013, 10:54:31
Rechter: 'Geen camera's bij rechtszaak familie Jackson'

 Tijdens de rechtszaak van de familie Jackson tegen concertpromotor AEG Live moeten cameraploegen buiten de deur blijven. Dat heeft een rechter vrijdag besloten, meldt The Los Angeles Times.


Meerdere televisiezenders, waaronder CNN, hadden aangevraagd om rechtstreeks verslag te doen vanuit de rechtszaal in Los Angeles. Volgens rechter Yvette M. Palazuelos mogen de media over de rechtszaak berichten, maar is het aan de rechter om te beslissen of er camera's aanwezig mogen zijn.

De kinderen en moeder van Michael Jackson hebben de zaak tegen AEG Live aangespannen. Ze beschuldigen het entertainmentbedrijf ervan dat het winst belangrijker vond dan Michael Jackson's gezondheid.

De familieleden beweren dat het concertbedrijf aansprakelijk is voor de daden van de persoonlijke dokter van Jackson, Conrad Murray. Die is in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel voor de dood van de popster. Hij had Michael Jackson narcosemiddelen toegediend om in slaap te vallen.

De nabestaanden stellen dat AEG heeft nagelaten om geschikte levensreddende apparatuur te leveren aan de zanger. Jackson overleed in 2009 aan een hartaanval, enkele dagen voor een reeks van vijftig concerten.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 02, 2013, 10:34:07
Concertorganisator: Michael Jackson veroorzaakte eigen dood

De Amerikaanse concertorganisator AEG Live stelt dat Michael Jackson, het in juni 2009 overleden popicoon, verantwoordelijk is voor zijn eigen dood. AEG wil met deze redenering de aansprakelijkheid van de hand wijzen die Jacksons nabestaanden via de rechter bij het entertainmentbedrijf willen neerleggen.


Dat meldt de nieuwszender CNN. De rechtszaak die Michael Jacksons moeder Katherine en zijn kinderen Prince, Paris en Blanket tegen AEG aanspanden, begint dinsdag. AEG was de organisator van de concertreeks This Is It, die Jackson in de zomer van 2009 in Londen zou verzorgen.

De nabestaanden zeggen dat het bedrijf mede de hand heeft gehad in Jacksons overlijden doordat het zou hebben toegezien op het inhuren van de arts Conrad Murray. Die fungeerde in de laatste maanden van Jacksons leven als diens lijfarts en werd later veroordeeld tot gevangenisstraf omdat hij de popster een dodelijke dosis van het narcosemiddel Propofol had toegediend.

Shoppen bij de dokter
AEG wijst nu elke aansprakelijkheid van de hand door een beroep te doen op Jacksons eigen verantwoordelijkheid. 'Hij was een volwassen man', zegt Marvin Putnam, raadsman van het entertainmentbedrijf, tegen CNN. 'Jackson wist precies hoe je bij de dokter kon shoppen. Het was bekend dat hij de ene arts één ding vertelde en de volgende arts iets anders.'

Putnam komt aan het woord in een documentaire die CNN vrijdag uitzendt, Michael Jackson: The Final Days. Hij zegt daarin onder meer: 'We hebben het over Michael Jackson. Een man die rustig kwam opdagen in pyjama. Een man die het verkeer liet tegenhouden, uitstapte en een dansje op het dak van zijn auto maakte. Een man die bijeenkomsten bezocht in het gezelschap van een aap met de naam Bubbles. Een man die zei dat hij in een zuurstofkamer sliep.'

Miljarden
In februari oordeelde een rechter in Los Angeles dat er niettemin genoeg aanwijzingen zijn om de zaak van de nabestaanden tegen AEG Live te rechtvaardigen. De familie Jackson wil dat AEG een vergoeding betaalt in de orde van grootte van wat Jackson bij leven nog had kunnen verdienen als hij niet in 2009 was overleden. Een eventuele compensatie zou in de miljarden dollars kunnen lopen.

De rechtszaak in Los Angeles begint deze week met de selectie van de juryleden.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 10, 2012, 19:18:39
Conrad Murray 'doodziek' in gevangenis

 Conrad Murray trekt het niet langer om in de gevangenis te zitten. De voormalig lijfarts van Michael Jackson heeft naar eigen zeggen ernstige gezondheidsklachten en wil worden vrijgelaten.  Dat blijkt uit een telefoongesprek tussen Conrad Murray en een vriend van hem vanuit de gevangenis, meldt TMZ.


In het gesprek vertelt Murray dat hij een week geleden met spoed naar een ziekenhuis is gebracht. Hij had bloedproppen in beide benen. "Ik heb er zo lang last van gehad dat ik uiteindelijk geen gevoel meer had in mijn benen. Het was heel pijnlijk, vooral op de bovenkant van mijn voeten en rond mijn enkels", vertelt Murray.

Volgens de artsen, die hem onderzochten, waren er echter geen bloedproppen aanwezig en Murray werd weer terug gebracht naar zijn cel. "Nu moet ik bijna de hele dag in bed liggen, omdat ik mijn benen omhoog moet houden. Ik moet ook bewegen, maar dat lukt niet in mijn kleine celletje."

In het telefoongesprek vertelt Murray ook dat zijn voeten helemaal zijn opgezwollen. "Ik kan misschien wel nooit meer schoenen dragen. Ik hoop niet dat ik hierdoor blijvend invalide raak."

Murray zit bijna een jaar in de gevangenis. Hij werd veroordeeld tot een celstraf van vier jaar.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 04, 2012, 12:52:18
Conrad Murray is mogelijk vrij met kerst

 Conrad Murray heeft tegen zijn vriendin Nicole Alvarez gezegd dat hij met kerst weer thuis aan tafel zit. De dokter is veroordeeld voor doodslag op de King of pop, Michael Jackson.


”Murray zit bijna een jaar in de gevangenis. Hij werd veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, die hij moest uitzitten in een staatsgevangenis. Doordat deze overvol zit, verblijft hij in een licht bewaakte gevangenis in Los Angeles. De verwachting is dat hij maar 2 van de 4 jaar hoeft te zitten”, aldus de bron aan RadarOnline.

De rest van zijn straf wil Conrad thuis uitzitten. Volgens de regels die in Amerika gelden, zou hij inmiddels in aanmerking komen voor huisarrest.

De dokter verveelt zich overigens niet in de gevangenis. Hij is begonnen aan een boek die hij voor veel geld probeert te verkopen aan een uitgever.


Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 14, 2012, 17:31:59
Bijzonder verzoek voor Afrojack

AMSTERDAM -  Nick van der Wal, beter bekend als DJ Afrojack, heeft op verzoek van de familie Jackson een remix van het nummer Bad van Michael Jackson gemaakt. De DJ kreeg het verzoek om een eigen versie van het nummer te maken ter ere van het 25-jarige bestaan van het gelijknamige album, Bad van Michael Jackson. Dat meldt Shownieuws op haar website.


Afrojack's eerste reactie op het verzoek was niet heel enthousiast. "Ja gaat er even goed voor zitten en ademt even goed in om te realiseren wat je gaat doen. Hij is overleden, hij is de grootste legende in de Pop muziek, de grootste ooit."

Later is Afrojack toch aan het remixen geslagen. Het nummer verschijnt op de vernieuwde album Bad, die 18 september wereldwijd uitkomt.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 03, 2012, 11:18:35
Jackson in paniek vlak voor dood

Michael Jackson was in de laatste dagen van zijn leven totaal in de war en "emotioneel verlamd". Dat blijkt uit e-mails van de concertorganisator van Jackson die in handen zijn gekomen van de Amerikaanse krant Los Angeles Times.


Michael Jackson werkte in de laatste dagen van juni 2009 aan zijn concertreeks 'This Is It' in Londen. Organisator Randy Phillips trof hem enkele uren voor een persconferentie in paniek aan in zijn hotelkamer. "MJ heeft zich opgesloten in zijn kamer, is dronken en radeloos, ik probeer hem te ontnuchteren", schrijft hij in een e-mail aan zijn baas. Die vraagt of Phillips hem voor de gek houdt. "Ik heb zo hard tegen hem geschreeuwd dat de muren ervan trilden", antwoordt Phillips, "Hij is een emotioneel verlamde janboel vol zelfbeklag en twijfels nu hij bijna moet optreden."

Uit de 250 e-mails blijkt dat de leiding van het organisatiebureau AEG zich grote zorgen maakte over de enorme kosten van de nieuwe Jackson-toernee. Het bedrijf verloor uiteindelijk 17,5 miljoen dollar toen Jackson vlak voor de start van de tournee overleed. AEG was wel verzekerd, maar de verzekeraar twijfelt aan de stelling van het bedrijf dat Jackson instabiel was en heeft een rechtszaak aangespannen om niet te hoeven uitbetalen.

Michael Jackson verscheen overigens anderhalf uur te laat op de genoemde persconferentie en gedroeg zich volgens journalisten merkwaardig.Bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 30, 2012, 15:56:35
Kinderen herdenken Michael Jackson in geboortestad

De kinderen van Michael Jackson hebben op de verjaardag van de overleden King of Pop een bezoek gebracht aan zijn geboortestad. Jackson zou woensdag 54 jaar zijn geworden en bij het huis waar hij opgroeide in Gary, in de Amerikaanse staat Indiana, werd een herdenking gehouden.


De 14-jarige Paris en de 15-jarige Prince kregen T-shirts aangeboden namens de stad Gary. "We willen jullie laten weten hoeveel Michael voor ons en Gary heeft betekend", zei de burgemeester. De kinderen poseerden voor foto's maar gaven geen toespraak.

Ook Michaels zus LaToya was bij de herdenking aanwezig. Zij zei onder meer dat ze van de in 2009 overleden Jackson houdt en vertelde over hoe hun muzikale carrière begon in Gary.

Jermaine Jackson, Michaels oudere broer, liet aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ weten dat hij zijn broer thuis herdacht. Hij keek daar met zijn gezin naar videobeelden van de familie. "Vandaag herdenken we een bijzonder persoon. Maar we huilen, altijd."

Verschillende Jacksons liggen met elkaar overhoop over onder meer het testament van de King of Pop. De rechter bepaalde onlangs dat Michaels moeder Katherine Jackson, die volgens sommigen niet meer voor de drie kinderen van Michael kan zorgen, de voogdij voortaan moet delen met haar kleinkind TJ Jackson.Bron:RTL

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1582 Gepost op: augustus 30, 2012, 15:56:35 »