Nowlive.eu

Registreren
 

Michael Jackson topic
gelezen 545289 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 03, 2013, 16:44:43
Katherine Jackson loopt miljarden mis

Katherine Jackson baalt als een stekker dat een Amerikaanse jury concertorganisator AEG niet verantwoordelijk acht voor de dood van haar zoon Michael. Ze loopt daardoor miljarden mis, die ze had willen delen met Jackson's drie kinderen.


''Ze rekenden op ten minste 2 miljard dollar, dus het is duidelijk dat zij die de zaak aanspanden flink balen'', vertelt een ingewijde aan Fox News.

''Katherine hoopte op geld van AEG, omdat de familie niet meer zo rijk is bedeeld als men denkt.'' Maar dat zal de beroemde familie volgens de bron nooit toegeven. ''Ze zullen nu wel verklaren dat ze alleen maar uit zijn op de waarheid achter Michaels dood.''

De nabestaanden hebben nog niet officieel gereageerd op de uitspraak.Bron:RTL

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1611 Gepost op: oktober 03, 2013, 16:44:43 »

september 25, 2013, 15:43:35
Jacksons eisen miljoenen vergoeding van promotor

Voor elk van de drie kinderen van Michael Jackson eist de familie van de overleden zanger 85 miljoen dollar of 63 miljoen euro schadevergoeding van AEG Live, de concertpromotor die een reeks afscheidsconcerten plande en door de familie van grove nalatigheid wordt beschuldigd.


De advocaat van de Jacksons stelde in zijn slotpleidooi, dat gisteren de hele dag in beslag nam, dat AEG Live de dokter inhuurde die de zanger in juni 2009 een fatale dosis van het verdovingsmiddel Propofol toediende en het bedrijf zo moet opdraaien voor de dood van Jackson.

Brian Panish vertelde de jury dat AEG een persoonlijke en niet-economische schadevergoeding van 85 miljoen dollar aan elk van Jacksons drie kinderen moet betalen en daar bovenop 35 miljoen dollar aan zijn moeder Katherine.

Het was de eerste keer sinds het proces vijf maanden geleden van start ging dat de Jacksons bekendmaakten hoeveel ze precies eisen van het entertainmentbedrijf.
Deze bedragen zullen wellicht overschaduwd worden door de economische schade die de familie leed. Daartoe haalde Panish aan expert-getuige aan die stelde dat de zanger 1,2 tot 1,6 miljard dollar zou hebben verdiend mocht hij nog leven. Die inkomsten zouden dan van nieuwe muziek, tournees, zakelijke deals en een show in Las Vegas komen.

'We zijn niet uit op sympathie, we eisen volledige gerechtigheid', aldus Panish. Die ging de vraag omtrent Jacksons eigen schuld aan zijn dood niet uit de weg. 'Het gaat om gedeelde verantwoordelijkheid. 'Michael treft wellicht ook enige schuld. Ik ga niet ontkennen dat hij medicijnen op voorschrift gebruikte en dat mensen hem hebben gezegd dat het gevaarlijk is om Propofol te gebruiken".

Hij voegde er evenwel aan toe dat, indien dokter Conrad Murray - die de zanger twee maanden lang Propofol toediende om diens slapeloosheid te bestrijden - niet door AEG was ingehuurd, Jackson nog zou leven. 'Geen Murray, geen AEG, geen Propofol, maar wel nog een levende Michael', vatte hij samen.

AEG houdt vol dat dokter Murray al voor Michael Jackson werkte en dat het geld dat de firma aan de dokter moest uitkeren een voorschot was voor Jackson.

Vandaag voeren de advocaten van AEG hun slotpleidooien. Tegen het einde van de week zal de jury zich terugtrekken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 29, 2013, 09:35:37
Verjaardag Michael Jackson wereldwijd gevierd

AMSTERDAM - Michael Jackson zou vandaag 55 jaar zijn geworden. Ter ere van de King of Pop is er een wereldwijde viering. Fans worden opgeroepen Michael te herdenken en zijn verjaardag te vieren tijdens de zogeheten Michael Jackson We Are One Worldwide Birthday Celebration.


Die is begonnen in Nieuw Zeeland en omstreken - omdat het daar het eerst middernacht werd - en wordt vandaag verder over de wereld gevierd. Mensen worden opgeroepen video's te plaatsen.

De actie is bedoeld om de wereld een betere plek te maken, naar het nummer Heal the World van de in 2009 overleden zanger. De viering is georganiseerd door de organisatie die ook een show in Las Vegas aan MJ heeft gewijd.

Bron:Telegraaf


http://www.youtube.com/v/NYg9R7TsvDo?hl=nl_NL&version=3&rel=0

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 23, 2013, 20:12:37
'Conrad Murray door Michael zelf aangenomen'

Niet concertorganisator AEG Live, maar Michael Jackson zelf nam arts Conrad Murray in dienst. Dat zegt Murray in een voicemail die in handen is van TMZ. In het geluidsfragment doet de arts, die momenteel een straf van vier jaar uitzit, van alles uit de doeken.


Volgens hem wilde AEG een goedkopere dokter in dienst nemen, maar daar ging Michael niet mee akkoord. Hij had Conrad al en daar was hij tevreden mee. De concertorganisator zou Murray ook nooit opdracht hebben gegeven tot specifieke medische behandelingen. Alle behandelverzoeken kwamen van de zanger zelf. Conrad benadrukt dat AEG zelfs niet op de hoogte was van de medische toestand van Jackson.

De King of Pop zou een hekel hebben gehad aan de mensen die werkten voor AEG, hij noemde ze volgens Murray 'slangen'. Hij zou vooral een hekel hebben gehad aan producer Kenny Ortega. Vorige maand liet Conrad al weten dat hij zeer gevoelige informatie heeft over de zanger, zijn familie en AEG. Hij weigerde te getuigen in de rechtszaak die de moeder van Michael heeft aangespannen tegen het bedrijf.

Volgens haar is het bedrijf medeschuldig aan de dood van haar zoon. Vlak na zijn dood stond er namelijk een uitgebreide concertreeks op het programma waar het bedrijf veel geld mee kon verdienen. Jackson zou tijdens de plannen al niet meer in staat zijn geweest om op te treden. Volgens Katherine Jackson heeft het bedrijf Conrad in dienst genomen. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het toedienen van een dodelijke dosis propofol.

 

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 15, 2013, 09:59:53
Ex-vrouw Michael Jackson ingestort

AMSTERDAM - Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, is tijdens haar getuigenis in de rechtszaak van de familie Jackson en concertpromotor AEG compleet ingestort.


Rowe barstte tijdens de rechtszaak in huilen uit. Dat meldt TMZ.

De ex-vrouw van de King of Pop vertelde voor de rechter dat de dokters er een wedstrijd van maakten wie MJ de betere 'drugs' kon toedienen. Volgens Debbie zou Michael hierdoor verslaafd zijn geraakt aan medicijnen. Dokters Arnie Klein en Steven Hoefflin zijn volgens Debbie de boosdoeners. Zij zouden Michael steeds sterkere medicijnen hebben gegeven.

Dr. Conrad Murray zou de zanger volgens haar daarna 'vermoord hebben' met een overdosis. Ze noemde de dokters 'idioten' die elkaar steeds maar probeerden te overtreffen en niet keken naar het beste voor hun patiŽnt.Bron:Telegraaf


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 07, 2013, 14:26:21
'Michael Jackson nam acht jaar voor dood al overdosis'

Michael Jackson heeft acht jaar voor zijn dood al eens een overdosis genomen. Die onthulling kwam naar boven tijdens de rechtszaak die de familie Jackson aanspande tegen concertpromotor AEG. Jacksons bodyguard Michael La Perruque zegt aan dat hij toen het leven van de popster redde door hem mond-op-mond-beademing te geven tot de hulpdiensten ter plekke kwamen.


De kinderen van Michael Jackson troffen hun vader in 2001 in de gang van hun hotelsuite aan, ingestort na een overdosis. Prince en Paris waren toen respectievelijk vier en drie jaar oud. Het incident vond plaats in Walt Disney World in Orlando, Florida. La Perruque gaf Jackson mond-op-mond-beademing tot de hulpdiensten ter plekke waren.

Eenzaam
La Perruque verklaarde voorts dat hij nooit medicatie zag in de kamer van Jackson, maar dat er altijd wel lege drankflessen rondslingerden. 'Ik was al die tijd bezorgd dat hij een overdosis zou nemen'. La Perruque gaf aan dat de zanger hem vaak meer dan dertig keer per nacht opbelde. 'Hij brabbelde toen, vaak kon ik zijn gemompel niet begrijpen. Ik denk dat hij eenzaam was en iemand wilde om tegen te praten.'

Lijfarts
Die onthullingen kwamen naar boven tijdens de rechtszaak die de familie Jackson aanspande tegen concertpromotor AEG. De Jacksons eisen een schadevergoeding van 120 miljoen dollar omdat ze menen dat AEG roekeloos was toen ze dokter Conrad Murray inhuurden als Jacksons lijfarts. Michael Jackson overleed in juni 2009 door een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.

Murray werd in november 2011 tot vier jaar cel veroordeeld wegens onvrijwillige doodslag. Onlangs werd bekend dat hij op 28 oktober de gevangenis vervroegd vrijkomt. Hij zal dan minder dan de helft van zijn straf hebben uitgezeten.

Volgens AEG was het Michael Jackson zelf die erop had aangedrongen dat Murray zijn lijfarts zou worden met het oog op een reeks afscheidsconcerten in Londen.Bron:AD


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 30, 2013, 13:10:03
Duetten Michael Jackson en Freddie Mercury uitgebracht

Drie nooit uitgebrachte duetten die Michael Jackson in 1983 met Freddie Mercury opnam, zullen dit jaar alsnog verschijnen. Dat meldt het Britse dagblad The Times. Queengitarist Brian May en drummer Roger Taylor leggen samen met William Orbit de laatste hand aan de nummers die destijds slechts als 'demo' zijn opgenomen in Jacksons huisstudio in Encino, CaliforniŽ.


De opnamen vonden plaats kort na het verschijnen van Jacksons 'multimillion-seller' Thriller. Er werden drie nummers vastgelegd: There Must Be More to Life Than This, State of Shock en Victory. Die laatste song nam Jackson een jaar later wederom op met zijn broers, voor het gelijknamige Jacksons-album.

Tumultueus: 'Opnames met een lama'
Beide zangers hadden het in die periode zo druk, dat het lastig was een vervolgsessie te plannen, verklaarde Mercury later in interviews. Dat de opnamen tumultueus verliepen leidt geen twijfel. Queen-manager Jim 'Miami' Beach herinnert zich dat hij op een gegeven moment werd gebeld door Mercury, nadat Jackson een lama mee de studio in had genomen. 'Hij riep door de telefoon: Miami, kun je alsjeblieft komen en mij hier weghalen. Ik sta met een lama op te nemen!''

Toestemming
May en Taylor kregen in 2011 toestemming van de erven Jackson om de opnamen te bewerken en alsnog uit te brengen. De duetten zijn dubbel-postuum: Mercury overleed in 1991 en Jackson in 2009.Bron:AD


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 27, 2013, 15:45:53

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 24, 2013, 15:36:31
'Laatste waarschuwing aan Jacksons'

AMSTERDAM - Conrad Murray, de voormalig lijfarts van de overleden popster Michael Jackson, heeft op zeer agressieve wijze de laatste waarschuwing aan het adres van de nabestaanden van de zanger gegeven.

Conrad, die in 2011 werd veroordeeld tot vier jaar cel voor de dood van de King of Pop, wil absoluut niet getuigen in de rechtszaak tegen concertpromotor AEG.

"Stop alsjeblieft. Dwing mij niet te getuigen", zegt Murray in een voicemail-bericht, dat in handen is van de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. "Laat dit de laatste waarschuwing aan beide partijen zijn. Beschouw dit als een nucleaire waarschuwing. Genoeg is genoeg."

De Jackson-familie claimt dat de concertpromotor Conrad had ingehuurd, maar de arts niet goed in de gaten heeft gehouden. Murray, die door de familie van de wijlen zanger is opgeroepen om te getuigen, beweert al lange tijd dat hij over zeer gevoelige informatie beschikt die het verloop van de rechtszaak tussen de nabestaanden van Jackson en AEG kan beÔnvloeden. Het zou gaan over de relatie tussen MJ en zijn familie, maar meer wil de arts er niet over kwijt.

De concertpromotor ontkent Murray te hebben aangesteld en is van mening dat Michael zelf verantwoordelijk was voor zijn dood. De arts zou kunnen verklaren wie hem heeft aangenomen, maar ontsnapte aan de getuigenis door te beweren dat het nadelig zou kunnen zijn voor toekomstige rechtszaken.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 04, 2013, 14:22:43
Arts: 'Michael Jackson was niet verslaafd'

Michael Jackson was niet verslaafd aan pijnmedicatie in de jaren voorafgaand aan zijn geplande comebacktournee. Dit beweert Dr. Sidney Schnoll op basis van medische gegevens waaruit blijkt dat de zanger maar 100 milligram nodig had van het medicijn Demerol voor een operatie eind 2008, zo schrijft Daily News.


Schnoll zegt dat Jackson te veel tolerantie zou hebben opgebouwd als hij het medicijn regelmatig zou hebben gebruikt tijdens de rechtszaken wegens misbruik in 2005 en zijn reizen naar het buitenland. 'Dan zou hij een veel hogere dosis moeten nemen van Demerol om het gewenste effect te hebben voor de operatie', legde Schnoll woensdag uit aan de jury tijdens zijn getuigenis.

De dokter was een getuige voor Katherine, de moeder van Michael. Op dit moment is ze verwikkeld in een zaak tegen AEG Live, de organisator van de toer van Jackson. AEG Live zou Dr. Conrad Murray hebben aangesteld als fysieke begeleider van Jackson tijdens de tour. Hij wordt ervan verdacht in 2009 een fatale dosis medicijnen te hebben toegediend aan Michael.Bron:AD


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 04, 2013, 12:01:06
laat hem gewoon met rust,word er ook misselijk van dat er mensen zijn die daar nog geen genoeg van kunnen krijgen.

Gelogd
blijf altijd je zelf.


* juli 03, 2013, 23:37:00
Killer Thriller speech:


Wist U dat: Sony & AEG veel samenwerken?
+
MJ: "You ain't seen nothing yet!"MegaMind:


Gelogd


juli 03, 2013, 10:45:24
'Michael Jackson betaalde geen zwijggeld aan jongetjes'


Het verhaal dat Michael Jackson bijna 27 miljoen aan zwijggeld heeft betaald aan een aantal jongetjes die hij zou hebben misbruikt, is niet waar. Dat zegt Tom Mesereau, de advocaat die Michael in 2005 verdedigde in een soortgelijke zaak.


De advocaat noemt het 'misselijkmakend' dat mensen na zijn dood nog steeds van hem proberen te profiteren. 'De FBI heeft helemaal geen documenten waaruit zou blijken dat Michael Jackson 24 jonge jongens heeft misbruikt. Want het is namelijk nooit gebeurd', zegt Mesereau tegen RadarOnline.'In 2009 heeft de FBI documenten vrijgegeven over Jackson, daarin was wel wat weggelaten. Maar dit soort beschuldigingen stonden er absoluut in.'

De advocaat is ervan overtuigd dat het tijdens de rechtszaak in 2005 naar voren zou zijn gekomen als er wel aanwijzingen voor misbruik waren geweest. Een andere bron laat aan de website weten dat Michael altijd heeft meegewerkt aan onderzoeken. 'Hij werd uren ondervraagd, ook zonder zijn advocaat. Hij heeft toen niks achtergehouden. Michael kon niet begrijpen waarom hij hiervan werd beschuldigd.'

Zondag werd gemeld dat de King of Pop 24 jongetjes geld zou hebben gegeven zodat ze zouden zwijgen over het misbruik. Dat zou zijn gebleken uit FBI-documenten die de Britse krant The Mirror had ingezien.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* juli 02, 2013, 16:11:47
Sorry, vergeten....(kan helaas mijn post niet meer aanpassen)

Natuurlijk mag u ook mij volgen: @RadixModelhobby
Maar dan moet u soms wel om de Race-tweets heenlezen :-)
Ik ben namelijk een groot fan van de racerij...

-------------------------
Om weer terug te komen op MJ, een leuk filmpje!

  Goed luisteren = leuk :-)

Gelogd


* juli 02, 2013, 14:11:01
(Origineel in Engels: http://www.aceshowbiz.com/news/view/00061807.html#ixzz2XskbqWZS )

Het is alweer acht jaar geleden dat advocaat Tom Mesereau Michael Jackson vertegenwoordigde tijdens de Kindermisbruik zaak van laatstgenoemde, maar de in Los Angeles gevestigde advocaat spreekt opnieuw om de iconische pop superster te verdedigen. Mesereau verwierp een recente tabloid rapport welke beweerde dat Jackson $ 35.000.000 betaalde aan 24 jongens welke hij zou hebben misbruikt, om ze te laten zwijgen.

 "Het is misselijkmakend dat mensen nog steeds proberen van hem te profiteren. Zelfs na zijn dood," Vertelde Mesereau aan Radar Online, waarmee hij zich ook richtte op choreograaf Wade Robinson, die een rechtszaak tegen MJ Estate heeft ingediend.  "De FBI heeft nooit beweerd in het bezit te zijn van bewijzen dat Michael Jackson 24 jonge jongens  seksueel zou hebben misbruikt, want het is nooit gebeurd. Geloof me, als ze dergelijke informatie zouden hebben, zou het zijn gepresenteerd tijdens de rechtzaak in 2005."

 Mesereau drong erop aan dat de County of Santa Barbara Officier van Justitie,  de FBI en Interpol, geen bewijs van seksueel misbruik tegen zijn cliŽnt hadden. En dat zelfs onderzoeken van de FBI met betrekking tot Jackson toonde dat er geen bewijzen van enig vergrijp waren (in 2005). Op dezelfde manier werd Jackson gewist door de Ministerie van Los Angeles van Kinderen & Family Services, nadat zij een eigen onderzoek uitgevoerd.


---------------------------------------------------

Eigen notitie:

Als er in 2005 wťl bewijzen waren van misbruik, bij de FBI of bij enig andere instantie, zou dat bij die rechtzaak heus naar voren zijn gekomen.

Zoals ik in mijn vorige post schreef:

"Een kat in het nauw (AEG) maakt rare sprongen"

AEG is vanaf dag 1 eigenlijk een schietschijf gebleken in de rechtzaak (Jacksons vs. AEG).
Om de aandacht af te leiden van deze rechtzaak, wordt er met man en macht gewerkt aan het (opnieuw) onderuit halen van het imago van MJ.

Ik stel dan ook voor deze claims niet al te serieus te nemen en vooral verder te kijken.
Niet meteen geloven wat de media schrijft...
Probeer eens om de media heen te kijken, zoals ik al schreef wanneer u twitter heeft, volg dan @frontback777.
Deze twitteraar is zťťr interessant en er gebeuren vaak hele leuke, aparte dingen.

Tot de volgende post!


Gelogd


Nowlive.eu

Re: Michael Jackson topic
« Reactie #1597 Gepost op: juli 02, 2013, 14:11:01 »