Nowlive.eu

Registreren
 

David Bowie overleden
gelezen 9779 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
mei 04, 2016, 20:31:12
#19
Er zit een geheim verstopt in laatste album David Bowie

In de hoes van het laatste album van David Bowie zit een geheim verborgen. Gebruikers van de fotosite Imgur ontdekten dat de ster van Blackstar verandert als je het op een bepaalde manier in het licht houdt. In plaats van een donkere ster krijg je een oplichtend heelal te zien.


De gebruiker die een foto van de 'magie' deelde, spreekt van een 'prachtig geheim'. Een ander roemt Bowie om zijn verrassende kant.

Voor wie de sterrenhemel ook wil zien: het werkt alleen bij de vinyl exemplaren van Blackstar.

Blackstar kwam op 8 januari uit, op de verjaardag van Bowie. De zanger en stijlicoon overleed twee dagen later op 69-jarige leeftijd.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: David Bowie overleden
« Reactie #19 Gepost op: mei 04, 2016, 20:31:12 »

januari 30, 2016, 11:22:28
#18
Bowie wilde boeddhistische crematie op Bali

De as van de onlangs overleden zanger David Bowie moet op het Indonesische eiland Bali worden verstrooid. Dat meldden Amerikaanse media zaterdag op basis van zijn testament. Bowie laat 100 miljoen dollar (ruim 92 miljoen euro) na en het grootste deel daarvan gaat naar zijn familie.


In het testament staat dat Bowie volgens 'boeddhistische rituelen' op Bali wilde worden gecremeerd. Als dat niet mogelijk is, moet in elk geval zijn as daar worden verstrooid. Bij het testament zit echter ook een overlijdensakte waarin staat dat de crematie al op 12 januari plaatsvond. Dat zou dan in New York zijn gebeurd.

Weduwe
Volgens het testament krijgt zijn weduwe Iman Abdulmajid Jones ongeveer de helft van zijn nalatenschap en zijn dochter en zoon elk een kwart. Verder krijgen zijn persoonlijke assistent en een verzorger van een van zijn kinderen een geldbedrag.

Bowie verloor zijn hart aan Bali toen hij daar samen met Iggy Pop op vakantie was in de jaren tachtig. Hij was zo onder de indruk van het eiland dat hij later op het Caribische eiland Mustique een huis in Indonesische stijl liet bouwen.

Bowie, wiens echt naam David Robert Jones was, overleed 10 januari op 69-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van kanker.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 17, 2016, 22:05:15
#17
Laatste rustplaats Bowie blijft geheim'

De laatste rustplaats van David Bowie blijft een geheim. Alleen de vrouw en kinderen van de vorige week zondag overleden zanger weten waar zijn as is uitgestrooid, schrijft de Britse krant The Mirror op basis van een bron dichtbij de nabestaanden.


David zou willen voorkomen dat zijn graf een bedevaartsoord wordt voor zijn fans. 'Hij wil herinnerd worden om zijn leven, niet als monument', weet de bron. The Mirror schreef eerder al op basis van ingewijden dat Bowie kort na zijn dood is gecremeerd. Er was geen uitvaartdienst, vrienden of familie zouden niet aanwezig zijn geweest.

Middels een verklaring lieten de nabestaanden van de zanger donderdag weten in besloten kring afscheid van hem te nemen. Die besloten bijeenkomst wordt volgens de bron van The Mirror 'erg low key'.
Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 14, 2016, 11:27:01
#16

Hoewel David Bowie gezegd heeft dat hij geen herdenking wenst, zullen er in februari en maart toch twee herdenkingsconcerten plaatsvinden in Londen en New York.


waarom zijn laatste wens niet gerespecteerd ?   #div_s57

Gelogd
leef het leven


januari 14, 2016, 11:08:12
#15
'Lichaam David Bowie in stilte gecremeerd'

Het lichaam van David Bowie is kort na zijn overlijden gecremeerd. De artiest, die erg gesteld was op zijn privéleven, wilde geen rouwdienst.


De zanger zou zijn familie gezegd hebben dat hij wilde 'gaan zonder gedoe': hij wilde alleen herinnerd worden voor de goede tijden die ze hebben gedeeld en voor de muziek die hij maakte.

Bowie wilde geen begrafenis of publieke herdenking. Het was ook zijn wens dat er geen familie of vrienden aanwezig zouden zijn op de crematie.

Maandag schreef zijn producer Tony Visconti nog op zijn Facebookpagina dat Bowies laatste album het afscheid was wat hij wilde. 'Hij wilde een vertrek zonder gedoe, geen grote show, geen fanfare. Precies zoals hij zelf was. Zijn laatste album Blackstar is vooral een afscheidscadeau voor zijn fans.'

Hoewel David Bowie gezegd heeft dat hij geen herdenking wenst, zullen er in februari en maart toch twee herdenkingsconcerten plaatsvinden in Londen en New York.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 12, 2016, 16:55:38
#14
David Bowie: zijn leven in beeld

David Bowie (69) is dood. Zondag is de zanger volgens zijn familie vredig gestorven, na een onzichtbaar, anderhalf jaar durend gevecht tegen kanker.


Dat de Brit aan deze ziekte leed was niet bekend. Ook toen Bowie vorige week weer even in het middelpunt van de aandacht stond werd er met geen woord over gerept. Afgelopen vrijdag vierde hij namelijk zijn 69 verjaardag nog met de release van zijn 25 album Blackstar. Zijn overlijden komt volkomen onverwacht voor miljoenen fans wereldwijd.

Bowie was niet alleen briljant zanger en componist. Hij bespeelde meerdere instrumenten, arrangeerde en produceerde ook en daarnaast schilderde en acteerde hij. Muziek bleef evengoed zijn grootste passie.

Al op zijn vijftiende vormde de als David Jones geboren Londenaar zijn eerste band. Diverse andere volgden, voordat in 1968 zijn zelfgetitelde solodebuut verscheen. Zijn eerste grote hit volgde een jaar later met Space Oddity.

Bowie experimenteerde naar hartenlust in zijn muziek, waarbij zijn uiterlijk en karakter dikwijls mee veranderde. Zo kenden we Bowie als de met aliens communicerende rockster Ziggy Stardust, als Aladdin Sane met de roodblauwe bliksemschicht op zijn gezicht, als de geblondeerde dandy The Thin White Duke en als verlaten alien. Op zijn vrijdag verschenen laatste album Blackstar presenteerde hij zich nog als gevallen engel.

Hoewel de jaren 70 hits als Changes, Rebel Rebel, Golden Years en Heroes opleverde (op de 60plek zijn hoogste Top 2000-notering) groeide de androgyne, onvoorspelbare Bowie pas in de jaren 80 uit tot superster. Hij schitterde op Broadway als The Elephant Man, terwijl hij met Queen een monsterhit scoorde met Under pressure en ook zijn album Let’s dance een klassieker werd.

Bowie werkte gestaag door tot hij in 2004 getroffen werd door een hartinfarct. Met optreden stopte hij, om nooit meer naar het podium terug te keren. Fans moesten daarnaast bijna tien jaar wachten op een nieuw album, dat er in 2013 kwam met The Next Day. Afgelopen vrijdag volgde zijn vooralsnog laatste plaat, Blackstar.

De Brit laat twee kinderen na. In 1971 kreeg hij een zoon, Duncan, tijdens zijn huwelijk met Mary Angela Barnett. Met het Somialische fotomodel Iman waar hij in 1992 mee trouwde kreeg hij in 2000 nog een dochter, Lexi.


.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/kszLwBaC4Sw?rel=0[/youtube]

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 17:52:04
#13
Sterren in rouw gedompeld na overlijden David Bowie

 De dood van David Bowie heeft internationaal tot droeve reacties geleid. Velen reageren op het bericht van Bowies zoon Duncan Jones, die op Twitter meldde: 'Spijt me zeer en triest om te zeggen dat het waar is. Ik ben een tijdje offline. Liefs aan iedereen.'


Komiek Ricky Gervais laat daarop weten: 'Ik heb net een held verloren'.

Muzikant Pharrell Williams: 'David Bowie was een echte vernieuwer, echt creatief'.

Rapper Kanye West: 'David Bowie was een van onze grootste inspiratiebronnen, zo onverschrokken, zo creatief. Hij gaf ons een leven lang magie'.

Acteur Russell Crowe: 'RIP David. Ik hield van je muziek en van jou. Een van de grootste performanceartiesten ooit'.

Actrice Michelle Williams: 'Zoooo spijtig om te horen dat alweer een icoon is overleden'.

Actrice Goldie Hawn: 'David je hebt ons te vroeg verlaten'.

Zangeres Madonna: 'Ik ben zo blij je te hebben gekend!!!! Hot Tramp I love you So!'.

De band Massive Attack: 'Een heer en een held'.

Schrijfster J.K. Rowling: 'Ik wou dat hij langer op aarde had kunnen blijven'.

Zangeres Cher: 'Neergestort... Een legende is van ons heengegaan'.

Oud-premier Tony Blair: 'Hij was een briljante kunstenaar en een spannend en interessant persoon'.

Astronaut Tim Peake vanuit ruimtestation ISS: 'Triest te horen dat David Bowie zijn gevecht met kanker heeft verloren. Zijn muziek was een inspiratie voor velen".

Muzikant Paul McCartney: 'Hij speelde een hele belangrijke rol in de Britse muziekhistorie en ik ben trots op de grote invloed die hij had'.

Ondernemer Richard Branson: 'Ik dacht dat David Bowie eeuwig zou leven. In sommige opzichten doet hij dat'.

Muzikant Roger Taylor: 'Slimste en meest interessante, briljante man van onze tijd. Wat een leegte dat hij vertrekt'.

Modeontwerper Tommy Hilfiger: 'David Bowie is en zal altijd een rock-'n-roll-legende zijn, een waar stijlicoon'.

Muzikant Billy Idol: 'Hij inspireerde ons om buiten de geijkte paden te gaan'.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 17:48:35
#12
Eye vertoont eenmalig film Labyrinth van Bowie

 Filminstituut Eye houdt op zondag 17 januari een in memoriam voor de overleden zanger en acteur David Bowie. Tijdens de bijeenkomst wordt de film Labyrinth uit 1986 vertoond. Deze wordt voorafgegaan door een trailer van het Duitse drama Christiane F - Wir Kindern vom Bahnhof Zoo, waarin Bowie als zichzelf te zien was.


Dat heeft programmeur Ronald Simons maandag gemeld. De Britse kunstenaar overleed zondag op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Labyrinth van regisseur Jim Henson is een van de bekendste films waarin Bowie als acteur te zien was. Hij speelt de Goblin King, die het broertje van een tienermeisje heeft ontvoerd en meegenomen in zijn labyrint. Zij moet de weg vinden om haar broertje terug te krijgen. Christiane F vertelt over het leven van een heroïneprostituee in Berlijn. Het nummer Heroes van Bowie speelt een belangrijke rol in de film en de zanger is te zien tijdens een optreden.

Filmhuis Hilversum toont maandagavond ter nagedachtenis aan Bowie de documentaire David Bowie Is. De film werd onlangs gemaakt ter gelegenheid van de overzichtstentoonstelling die nu in het Groninger Museum te zien is.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 12:50:20
#11
Condoleanceregister voor Bowie


--->> http://www.condoleance.nl/15710/David-Bowie.html 

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 12:44:17
#10
Ex-vrouw David Bowie weet van niets


Angie Bowie is nog niet op de hoogte van het overlijden van haar voormalige echtgenoot David Bowie. Zij verblijft momenteel in het Celebrity Big Brother huis van het gelijknamige Britse tv-programma.


Een woordvoerder van het programma heeft laten weten dat Angie vandaag wordt ingelicht over het slechte nieuws. „Angie wordt bij de eerste mogelijkheid op de hoogte gebracht”, weet OK! Online.

Het model kreeg samen met de zanger een zoon, Duncan Jones. Hij deelde zijn verdriet via Twitter en liet weten een tijdje niet aanwezig te zullen zijn op sociale media om in alle rust te kunnen rouwen. Angie beweerde onlangs dat Bowie ervoor had gezorgd dat haar zoon haar niet meer wilde zien.

„Ik zie hem nooit, hij mag me niet”, aldus Angie over haar zoon Duncan tegenover David Gest. „Ik denk dat David hem heeft gezegd niet met me te praten.” David en Angie waren tien jaar lang getrouwd, voordat ze in 1980 uit elkaar gingen. Inmiddels was Bowie alweer 22 jaar getrouwd met model Iman, met wie hij de dochter Alexandria Zahra Jones kreeg. Iman heeft tot dusver geen uitspraken gedaan over het verlies van haar echtgenoot, maar haar laatste Instagram-bericht sprak ze wel over een strijd.Bron:Telegraaf

« Laatst bewerkt op: januari 11, 2016, 12:50:08 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 12:43:59
#9
.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/E_8IXx4tsus?rel=0[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 12:42:22
#8
.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/N4d7Wp9kKjA?rel=0[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 11, 2016, 12:05:46
#7
nee jemig he o wat schrik ik hier van zeg. was top zanger en mooie man o man o man wat een leed weer.  #2huilen

David R.I.P

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


* januari 11, 2016, 11:00:10
#6

Bij het openen van de krant op mijn laptop liepen de rillingen gelijk over mijn lijf,wattt

David, rust zacht.


Gelogd
Friendship is like a glass,handle it with care once it’s broken, its hard to repair!!!


januari 11, 2016, 10:51:45
#5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: David Bowie overleden
« Reactie #5 Gepost op: januari 11, 2016, 10:51:45 »