Nowlive.eu

Registreren
 

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Bobbie

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 2232
31
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: januari 18, 2018, 11:18:44 »
BREAKING: Ruud is terug

De oud-Utopiaan is voor de derde keer terug in het beloofde land!

Het is even na 13:00 uur als het hek plotseling opengaat en Ruud Utopia in komt lopen. Met een tas over zijn schouder loopt hij nonchalant het weiland in, onderweg naar de loods. Maar niet voordat de dierenvriend zijn geliefde koeien even gedag heeft gezegd. Nadat hij Stuk en Klaver heeft geknuffeld, vervolgt hij zijn weg richting de loods.


Billy is, vanuit het penthouse, de eerste die hem ziet. Direct rollen de tranen over haar wangen. Beneden in de loods hebben inmiddels ook de andere inwoners door wat er gaande is. Iedereen rent naar buiten om Ruud te begroeten. "Fuck yeah!", roept Ivan blij uit terwijl hij Ruud in de armen vliegt. Al snel is ook Billy aan de beurt. "Hi. Hoe is het?", vraagt Ruud rustig aan zijn ex-vriendin. Als iedereen Ruud begroet heeft gaat de groep naar binnen.

Ruud duikt als eerste de keuken in en wanneer Ivan hem vraagt wat hij aan het doen is zegt hij dat hij goed moet eten. Al snel voegt Billy zich bij hem. Ze kan niet geloven wat ze ziet en kan geen woord uitbrengen. De tranen rollen over haar wangen. "Ik vind het echt fijn dat je er bent", zegt ze tegen hem. "Je zult vast nog wel horen waarom ik hier ben", antwoordt Ruud. "Maar je zult het vast wel weten."

Al snel belanden de twee in een gesprek over Utopia. "Ik heb een verandering gezien in je vriendjes", zegt Ruud tegen Billy. "Je bedoelt dat ik vrijgezel ben?", zegt ze met een trillende stem. "Een half jaar al, dat is een nieuw record", grapt Ruud direct.

Ondertussen zijn Beau en Johan de enige inwoners die nog niet weten wat er gaande is. Beau is namelijk de billen van Johan aan het ingipsen in haar hutje. De twins proberen de deur te openen om hen te vertellen wat er speelt, maar Beau weigert open te doen. Door een kiertje weten Demi en Fay uiteindelijk te vertellen dat Ruud terug is in het beloofde land. De reactie van Beau en Johan is rustig.

In de loods wordt intussen druk gespeculeerd over wat Ruud komt doen. Over de reden van zijn komst laat hij nog niets los. Wat komt Ruud, voor de derde keer, doen in Utopia?


Bron:utopiatv.nl

32
Deelnemers / Re: Johan
« Gepost op: januari 11, 2018, 12:03:50 »
Gaat Johan Utopia verlaten?

De inwoners krijgen een brief van dj Antoine Peters, gericht aan Johan.


Zodra alle inwoners zich verzameld hebben in de woonkamer van de loods leest Baldr de brief voor. Antoine vraagt Johan of hij wil optreden op zijn feest op 17 maart. Mocht hij er mee instemmen dan kan hij 1000 euro verdienen. Echter betekent dit dat Johan het Utopia terrein moet verlaten dus mag Johan alleen optreden als de overige Utopianen hier unaniem mee instemmen.

De Utopianen lijken erg enthousiast te zijn voor de bouwvakker. “Wat vet! Wat gaaf! Dat moet je echt doen”, klinkt het. Ook Johan ziet het al helemaal voor zich, maar dan moeten de inwoners hem dit wel gunnen. Zodra Baldr de inwoners vraagt wie vindt dat Johan mag optreden op dit feest steken alle Utopianen hun hand op. Bij het zien van alle handen die in de lucht worden gestoken verschijnt er een glimlach van oor tot oor op het gezicht van de dj. Het ziet ernaar uit dat Johan binnenkort wederom Utopia mag verlaten.Bron:utopiatv.nl

33
Deelnemers / Re: Senna
« Gepost op: januari 06, 2018, 13:03:10 »
Senna wordt wakker naast Demi


Senna en Demi kunnen al een tijdje goed met elkaar opschieten, maar de jonge Utopiaan had en vriendin buiten het beloofde land dus hielden de twee gepaste afstand van elkaar. Tijdens Senna zijn bezoek een tijdje geleden, is er een gesprek geweest tussen Mika, de (ex)vriendin van Senna en Demi waarin Demi aangaf dat de band tussen haar en Senna puur vriendschappelijk is. Toch dachten een aantal Utopianen daar anders over. Zij zagen Senna en Demi steeds meer naar elkaar toetrekken en dit is ook bij Mika niet onopgemerkt gebleven. Enkele dagen geleden ontving Senna dan ook een brief van haar met daarin een duidelijke boodschap. Senna moest kiezen voor zijn liefde buiten de poort of voor Demi. Na veel gesprekken kwam Senna tot de conclusie dat zijn gevoel voor Mika er niet meer helemaal was en hij besloot voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen.


De dag na de brief en na Senna's keuze gebeurt datgeen waar veel Utopianen Senna voor gewaarschuwd hebben: hij zoent met Demi. De twee geven toe dat ze het wel erg leuk met elkaar hebben. "Ik zit lekker in mijn vel", geeft Senna zelfs toe. Dit heeft volgens de lange Utopiaan zeker ook met Demi te maken.

Gisteren verscheen er ineens onverwacht bezoek aan het hek. Het waren de ouders van Senna om hem een hart onder de riem te steken. Maar ook Mika liet haar betraande gezicht zien. Snikkend vertelde ze Senna dat ze het moeilijk heeft, maar dat ze hem behalve als haar vriendje ook als haar maatje ziet. Na een kort gesprek loopt Senna terug naar de bistro waar de tranen over zijn wangen rollen. De woorden van zijn ouders en (ex)vriendin komen hard aan. Ook later op de avond, als hij het met zijn mede-Utopianen over de situatie heeft, houdt hij het niet droog. Het dringt tot Senna door dat zijn relatie echt voorbij is. Zijn verdriet weerhoudt hem er niet van om toch bij Demi in bed te kruipen en voor de twee gaan slapen zoenen en knuffelen ze nog wat. Deze ochtend worden de tortelduifjes samen wakker. Hoe zal Senna zich voelen?Bron:utopiatv.nl

34
Deelnemers / Re: Senna
« Gepost op: januari 04, 2018, 11:14:24 »
Hoe is het met Senna?

Na alle commotie van gisteren?

Gisteren stond een groot deel van de dag in het teken van de brief die Senna heeft gehad van zijn vriendin Mika, waarin zij hem vroeg te kiezen tussen haar en Demi. Senna heeft, na veel gesprekken met zijn mede-Utopianen, besloten voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen. Als de jonge Utopiaan vanochtend wakker is, vragen Billy en Romy hoe het met hem gaat.


"Ik heb gek geslapen", geeft hij aan. "Maar ik voel ook een soort van rust", voegt hij toe. Volgens Billy komt dit omdat hij opgelucht is en dat betekent volgens haar dat hij de goede keuze heeft gemaakt. Senna geeft vervolgens aan dat hij merkte dat hij gisteravond direct weer naar Demi toetrok, maar dat hij zich heeft ingehouden. "Dat vind ik echt heel goed van je", complimenteert Billy hem.

Romy vindt dat Senna goed met de situatie omgaat, hoe vervelend deze ook is. Senna blijft het lastig vinden, omdat hij wel een hele leuke tijd met Mika heeft gehad. Billy en Romy steken hun maatje een hart onder de riem door hem te verzekeren dat het uiteindelijk allemaal wel goedkomt.Bron:utopiatv.nl

35
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: januari 04, 2018, 11:11:21 »
De keuze van Ivan

Welke Utopiaan mag nog één keer zijn of haar familie ontvangen?

Gisteren hebben de Utopianen gehoord dat ze geen post en familie meer mogen ontvangen tot het einde van Utopia. Er was echter één uitzondering. Ivan kreeg de moeilijke taak om één Utopiaan te verblijden met het allerlaatste familiebezoek in Utopia. Vandaag maakt hij bekend voor wie hij heeft gekozen.


Als Ivan de groep bij elkaar heeft geroepen is het tijd om bekend te maken voor wie Ivan kiest. Hij vertelt dat hij het een hele moeilijke keuze vond en dat hij zal uitleggen waarom hij niet voor sommige mensen heeft gekozen. Zijn keuze is niet gevallen op José, omdat hij denkt dat iemand anders het beter kan gebruiken. Ook Romy en Cemal krijgen geen bezoek. "Ik weet dat jullie heel sterk zijn en elkaar hebben", legt Ivan uit. "Jullie kunnen kracht uit jullie zelf halen", gaat hij verder.

Ook tegen Billy zegt hij dat ze haar moeder nog even moet missen. "En Mehmet, ook jij krijgt geen bezoek", vertelt hij. "Jij redt je wel", legt hij uit. "Voor Madilia geldt hetzelfde verhaal", gaat Ivan verder. "Toch vind ik dat er iemand is die het beter kan gebruiken". Dan richt hij zich op de twins. "Jullie hebben elkaar en ook Chipp, dus jullie redden het wel". "Beau en Linda, ook jullie hebben aangegeven dat er iemand anders is die het beter kan gebruiken", gaat Ivan verder.

Dan richt hij zich op Senna. "Jij hebt aangegeven geen bezoek te willen, maar ik zit heel erg met jouw situatie", legt Ivan uit. "Daarom twijfel ik tussen Senna en Baldr, omdat jullie allebei met een relatie zitten die aandacht nodig heeft", vertelt Ivan. Senna breekt direct in en zegt dat hij het familiebezoek meer aan Baldr gunt. "Ja, maar ik zit wel in mijn maag met jouw situatie", antwoordt Ivan. Dan is het tijd om zijn keuze bekend te maken. "Mijn keuze is uiteindelijk toch gevallen op Baldr", zegt Ivan. Hij vindt het belangrijk dat Baldr zijn vrouw en zijn kinderen nog een keer kan zien. "Dit zal dan het laatste bezoek zijn dat hier in Utopia zal plaatsvinden", besluit Ivan. Baldr houdt het niet droog en geeft Ivan een dikke knuffel.Bron:Utopiatv.nl

36
Deelnemers / Re: Ivan
« Gepost op: januari 04, 2018, 11:08:02 »
"Lang zal hij leven"

Een feestje voor Ivan. Ivan viert dit jaar voor de derde keer zijn verjaardag in het beloofde land, de eerste twee keer al een tijdje terug. De inwoners hebben daarom een feestje voor hem geregeld om dit bijzondere moment te vieren. Vanmiddag zijn de dames al druk bezig geweest om de loods te versieren en hebben lekkere hapjes gemaakt. De Utopianen zijn mooi uitgedost en rond achten kan het feestje beginnen.

Ivan frist zich nog even op in de badkamer en is er dus niet maar dat mag de pret niet drukken. Na een kwartiertje is Ivan klaar voor het feest en wordt de jarige verrast met een toespraak van Billy gevolgd door een luid ‘lang zal hij leven’. Als klap op de vuurpijl krijgt Ivan een taart met sterretjes en kan het feestje dan echt beginnen.
Bron:utopiatv.nl

37
Deelnemers / Re: Senna
« Gepost op: januari 04, 2018, 11:05:12 »
Senna heeft de knoop doorgehakt


Hij uit zijn gevoelens naar Chipp.  Chipp vraagt aan Senna hoe het gesprek met Demi is gegaan. Senna vond het een prima gesprek. “Ik heb eerlijk tegen Demi gezegd dat ik voor Mika niet meer het gevoel had wat ik in het begin had. Dus dan is de keuze snel gemaakt”, laat hij Chipp weten. Ook laat Senna weten dat hij de laatste drie weken super in zijn vel zit omdat hij zoveel lol heeft met Demi. Chipp adviseert zijn maatje vooral om naar zijn gevoel te luisteren en niet naar de mensen om hem heen.


“Ik denk dat het voor mijn bestwil en Mika’s bestwil het beste is als we er nu gewoon een punt achter zetten”, concludeert Senna. “Ik zie wel of het iets wordt tussen mij en Demi, dat kan nu toch niemand zeggen”, zegt Senna schouderophalend. Chipp geeft hem helemaal gelijk en laat weten dat Senna moet doen wat goed voelt en de rest later wel komt.Bron:Utopiatv.nl


38
Deelnemers / Re: Ivan
« Gepost op: januari 01, 2018, 13:43:16 »
BREAKING: Ivan is terug

De Utopiaan van het Jaar 2015 is terug!


Maandag 1 januari, 2018. De poort gaat open en oude bekende Ivan komt binnen met een kist in zijn handen. Hij zet de kist opzij in de bosjes en loopt zonder kist richting de loods. Hij snuift de Utopiaanse lucht in zich op en kust de grond. Het duurt even tot de eerste Utopianen door hebben wat er gebeurt. De twins en Romy zien hem als eerst en stormen gillend naar buiten. "Gelukkig nieuwjaar!", zegt Ivan enthousiast tegen de inwoners. "Wat doe jij hier?!", vraagt Fay hem direct. Al snel komen ook alle andere inwoners naar buiten. "Ik kom jullie een gelukkig nieuwjaar wensen", zegt Ivan enthousiast. Er wordt geknuffeld en gekust en Ivan stelt zich voor aan de inwoners die hem nog niet kennen.


Als de groep in de loods is, zegt Ivan tegen Fay dat ze erg zenuwachtig lijkt. "Ja, wij weten niet wat er gaat gebeuren!", zegt ze gespannen. Ivan licht een tipje van de sluier op en mysterieus zegt hij dat hij daar zo wel wat meer over kan vertellen. Al snel worden alle Utopianen bij elkaar geroepen in de loods. Er wordt volop gespeculeerd over het doel van Ivans komst. Als de groep bij elkaar is steekt Ivan van wal.

"Ik kom een boodschap brengen", vertelt de oude bekende. "Toen ik hoorde dat Utopia gaat stoppen en ik hoorde dat er één winnaar gekozen zou worden, heb ik besloten dat ik terug wilde komen!", zegt hij strijdvaardig. "Ik ga, als Utopiaan van het Jaar, 2015, voor die titel!" Al snel klinkt er luid gegil en applaus door de loods en vliegt Billy Ivan om de nek.

De Utopianen vinden het allemaal hartstikke leuk dat ze een zestiende inwoner mogen verwelkomen en ook Ivan is blij. "We gaan er een mooie tijd van maken jongens!"Bron:utopiatv.nl

39
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: januari 01, 2018, 13:42:29 »
BREAKING: Ivan is terug

De Utopiaan van het Jaar 2015 is terug!


Maandag 1 januari, 2018. De poort gaat open en oude bekende Ivan komt binnen met een kist in zijn handen. Hij zet de kist opzij in de bosjes en loopt zonder kist richting de loods. Hij snuift de Utopiaanse lucht in zich op en kust de grond. Het duurt even tot de eerste Utopianen door hebben wat er gebeurt. De twins en Romy zien hem als eerst en stormen gillend naar buiten. "Gelukkig nieuwjaar!", zegt Ivan enthousiast tegen de inwoners. "Wat doe jij hier?!", vraagt Fay hem direct. Al snel komen ook alle andere inwoners naar buiten. "Ik kom jullie een gelukkig nieuwjaar wensen", zegt Ivan enthousiast. Er wordt geknuffeld en gekust en Ivan stelt zich voor aan de inwoners die hem nog niet kennen.


Als de groep in de loods is, zegt Ivan tegen Fay dat ze erg zenuwachtig lijkt. "Ja, wij weten niet wat er gaat gebeuren!", zegt ze gespannen. Ivan licht een tipje van de sluier op en mysterieus zegt hij dat hij daar zo wel wat meer over kan vertellen. Al snel worden alle Utopianen bij elkaar geroepen in de loods. Er wordt volop gespeculeerd over het doel van Ivans komst. Als de groep bij elkaar is steekt Ivan van wal.

"Ik kom een boodschap brengen", vertelt de oude bekende. "Toen ik hoorde dat Utopia gaat stoppen en ik hoorde dat er één winnaar gekozen zou worden, heb ik besloten dat ik terug wilde komen!", zegt hij strijdvaardig. "Ik ga, als Utopiaan van het Jaar, 2015, voor die titel!" Al snel klinkt er luid gegil en applaus door de loods en vliegt Billy Ivan om de nek.

De Utopianen vinden het allemaal hartstikke leuk dat ze een zestiende inwoner mogen verwelkomen en ook Ivan is blij. "We gaan er een mooie tijd van maken jongens!"Bron:utopiatv.nl

40
Gezondheid/ Gezin/Lifestyle / Re: *NieuwjaarsWensen*
« Gepost op: december 30, 2017, 13:22:27 »

41
Utopia / Re: Utopia Algemeen
« Gepost op: december 25, 2017, 12:52:30 »
Wie staat er op de nummer 1 positie?

Johan mag zich weer tot koning van de lijst benoemen, een mooi kerstcadeau! Er is deze week een nieuwkomer in de top drie, René stijgt namelijk behoorlijk in de lijst deze week en gooit José uit de top drie.

Bekijk hieronder de volledige uitslag:

1. Johan - 46,98%
2. Beau - 13,68%
3. René - 9,25%


4. Linda - 7,42%
5. Cemal - 4,77%
6. José - 3,54%

7. Billy - 3,42%
8. Romy - 3,03%
9. Madilia - 2,40%

10. Chipp - 1,73%
11. Senna - 1,35%
12. Demi - 0,72%

13. Mehmet - 0,72%
14. Fay - 0,53%
15. Baldr - 0,46%

Brom:utopiatv.nl

42
Deelnemers / Re: Johan
« Gepost op: december 22, 2017, 11:43:17 »
Johan eet niet mee

Johan schuift niet aan tijdens het kerstdiner.

Vlak voor het kerstdiner begint, zoeken de twins Johan op en vragen of hij komt eten. Shownieuws is er op dit moment ook bij en hebben al vernomen dat hij niet mee eet. Hij is nog steeds erg boos over het akkefietje van afgelopen zondag. "Ik laat me niet eerst in een hoek trappen en daarna gezellig met Kerst eten. Zo werkt dat bij mij niet", vertelt de hardstyle DJ aan Koos van Shownieuws.

Even later proberen ook Baldr en Senna om Johan naar het kerstdiner te krijgen. "Sorry, jongens. Ik kan dat niet", geeft Johan aan. Hij heeft absoluut geen zin in dit kerstmaal na wat er allemaal gebeurd is. "Ik ga niet schijnheilig aan het kerstdiner zitten." Baldr en Senna balen wel dat hij niet mee eet, maar snappen de bouwer ook wel. Ze zullen het dus zonder Johan moeten doen tijdens dit laatste kerstmaal.
Bron:utopiatv.nl

43
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: december 22, 2017, 11:40:12 »
Slecht nieuws

De Utopianen ontvangen een mail van boer John.

“Nee toch”, klinkt er uit Linda’s mond als ze een mailtje van boer John ziet binnenkomen. Vluchtig leest ze de mail door waarna ze hem uitprint en de groep bij elkaar roept. Als de inwoners zich in de woonkamer hebben verzameld leest Linda de mail voor.


In de mail vertelt boer John dat hij tot zijn grote spijt geen nieuwe locatie heeft kunnen vinden waar de Utopianen opnieuw kunnen beginnen. De groep reageert geschrokken en is teleurgesteld. Toch komt de vechtlust al gauw terug, want opgeven doen ze nog niet. Wel wijst Billy haar mede-Utopianen erop dat ze realistisch moeten blijven. “En we moeten genieten”, vult Beau haar aan.

Daarom spreekt de groep af om in de komende maanden alles te doen wat ze nog willen doen. Ondertussen wordt het Linda allemaal even teveel en de tranen rollen over haar wangen. Gelukkig is haar Utopia-familie er om haar te steunen.
Bron:Utopiatv.nl

44
Binnen/buitenlandse zaken / Re: Nieuws van de Dag-Holleeder
« Gepost op: december 21, 2017, 10:45:36 »
Holleeder in eigen proces als eerste gehoord


AMSTERDAM - Willem Holleeder wordt in februari bij de start van zijn strafzaak als eerste verhoord, voor zijn zussen Astrid en Sonja en zijn ex-vriendin Sandra den Hartog. Dit heeft de rechtbank in Amsterdam donderdagmorgen bepaald.


Holleeder en zijn advocaten deden een dringend beroep op de rechtbank om te beginnen met het horen van de zussen Astrid en Sonja Holleeder en ex-vriendin Sandra tijdens de openbare zittingen.

Voor het megaproces, dat uit veiligheidsoverwegingen plaats vindt in de 'bunker' in Osdorp, zijn in de periode tussen 5 februari en eind juli voorlopig 59 zittingsdagen uitgetrokken.

Het Openbaar Ministerie vervolgt Holleeder (59) voor zijn vermeende betrokkenheid bij een reeks afrekeningen, waaronder de liquidaties van mede-Heinekenontvoerder Cor van Hout en vastgoedmagnaat Willem Endstra. Vorig jaar kwam daar de beschuldiging bij van het beramen van de moord op zijn zussen Astrid en Sonja en misdaadverslaggever Peter R. de Vries bij. Zijn zussen hebben belastend verklaard over Holleeder.

Bron:Telegraaf

45
Gezondheid/ Gezin/Lifestyle / Re: *KerstWensen*
« Gepost op: december 18, 2017, 12:59:42 »
  Wij wensen iedereen een Fijn en Geweldig Kerstfeest
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 2232