Nowlive.eu

Registreren
 

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Bobbie

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 2232
16
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: februari 08, 2018, 11:03:04 »
"We moeten bijna 10.000 euro betalen"

De Utopian schrikken zich rot.

Als Bas achter de computer zit, komt er een verontrustende mail binnen. Meteen richt hij zich tot Ivan. “Wow, we moeten bijna 10.000 euro betalen”, zegt de dierenvriend verbaasd. Ivan moet lachen om dit belachelijk hoge bedrag en de andere Utopianen verzamelen zich al snel rondom de computer.

In de mail staat dat de Utopianen nog ruim 8.000 euro belasting moeten betalen. De inwoners schrikken zich dood van het hoge bedrag. “Wat een ellende”, zucht Bas. In de mail staat ook dat de Utopianen wel nog belastinggeld terug zullen krijgen. Dit is een bedrag van ruim 6.000 euro en Fay stelt dat het dan wel meevalt. Op dat moment komt Mehmet, de financiënman aangelopen. “Alweer betalen? Potverdorie, we gaan weer de min in”, zucht hij. Aandachtig begint hij de e-mail te lezen, terwijl de andere Utopianen weer vertrekken. Komen de Utopianen door dit hoge bedrag weer in de min?Bron:utopiatv.nl

17
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: februari 08, 2018, 11:01:11 »
Reacties op de danger zone

Bas heeft vijf Utopianen aangewezen die op de zogenoemde bank zitten.

Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy zitten in de danger zone. Dit betekent dat deze vijf Utopianen vrijdag kans maken om door Bas naar huis gestuurd te worden. De rest van de Utopianen heeft, net als Madilia eerder kreeg, vrijstelling. Als dit bekend is gaat de groep weer uit elkaar.

“Voor mij is er niks veranderd", zucht Demi. “Ik heb alleen iets meer kans om naar huis gestuurd te worden”, gaat ze verder. Ook Chipp, die zelf wél veilig is, vindt het niet zo erg. “Nu heb je tenminste de kans om je voor te bereiden.”

Billy, die ook op de bank zit, is net als de zusjes niet heel erg onder de indruk. “Ik zag hem aankomen”, stelt de blondine. Madilia vindt het op haar beurt prettig dat een groot deel van de groep is verlost van de stress. Fay denkt dat Bas zijn keuze allang heeft gemaakt. “Het gaat allang niet meer tussen ons vijf.” Johan, die al langer het gevoel heeft dat hij naar huis gestuurd gaat worden, moet lachen om de situatie. Hij is niet verbaasd over het feit dat hij op de bank zit.Bron:utopitv.nl

18
Binnen/buitenlandse zaken / Re: Nieuws van de Dag-Holleeder
« Gepost op: februari 05, 2018, 12:04:19 »
OM: het gaat om groot onrecht

AMSTERDAM - „Het gaat om groot onrecht. Dit proces gaat er voor een belangrijk deel om dat nabestaanden - echtgenoten, kinderen, broers, zussen - een stem krijgen. Het zou mooi zijn als er antwoord komt op de vraag waarom hun geliefde moest worden vermoord en hoe iemand het recht meent te kunnen nemen mensen om het leven te brengen.”

LIVE – Verslaggever Saskia Belleman is de zwaarbeveiligde rechtbank de Bunker en volgt het meaproces tegen Holleeder. Haar tweets lees je onderaan dit artikel.


Dit zei aanklaagster Sabine Tammes in het openingsstatement van het Openbaar Ministerie (OM) in het strafproces tegen Willem Holleeder, dat maandagmorgen om negen minuten over half elf, 39 minuten later dan gepland, van start ging.

Tammes benadrukte dat „de naam van ’De Neus’ vaak boven de markt hing, maar dat het met betrekking tot zijn betrokkenheid bij criminele afrekeningen lang bij geruchten bleef. Ook memoreerde zij hoe de naam Holleeder „mythische proporties” aannam en hoe hij zich van ’topcrimineel’ ontwikkelde tot ’knuffelcrimineel’. „Maar voor ons is er niets knuffelig aan”, aldus de aanklaagster. „Dit proces is er ook een van de demythologisering: hier staat geen topcrimineel of knuffelcrimineel terecht, maar een kille, ordinaire ontvoerder en moordenaar.”

Het OM betreurt het dat met name Astrid Holleeder in de aanloop naar het proces veelvuldig de publiciteit heeft gezocht en de boeken die zij heeft geschreven onderdeel zijn geworden van het strafdossier. „Het debat hoort hier te worden gevoerd. Maar dat maakt Astrid Holleeder niet minder betrouwbaar als getuige.” Astrid Holleeder verklaarde belastend over haar broer. Ook nam ze in het geheim gesprekken met hem op.

https://twitter.com/SaskiaBelleman
Bron:Telegraaf

19
Binnen/buitenlandse zaken / Re: Nieuws van de Dag-Holleeder
« Gepost op: februari 05, 2018, 11:36:04 »
Justitie: We gaan de mythe rond Willem Holleeder afbreken

Eén verdachte, zes dodelijke slachtoffers, 65 zittingsdagen en een 1.000 ordners tellend dossier. De strafzaak rond Nederlands beroemdste crimineel Willem Holleeder is nu al een megaproces. Vandaag is het begonnen in Amsterdam. Verslaggever Koen Voskuil is erbij en twittert mee.


De zaak vindt plaats in de extra beveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp. Om 10 uur zou het proces moeten beginnen, maar vanwege de extreme beveiliging is dat later geworden. De zaak is inmiddels begonnen. Holleeder zit in de zaal. De pers zit achter glas, nog een flink eind verwijderd van Holleeder.

Officier van justitie Sabine Tammes is begonnen met voorlezen van de tenlastelegging. Onder andere: zes moorden en deelname aan een criminele organisatie. Volgens Tammes ontkent Holleeder alle verdenkingen. ,,De naam van verdachte heeft lang boven de markt gehangen bij alle liquidaties,'' zegt Tammes. Ze noemt ook alle media-aandacht die Holleeder kreeg toen hij nog op vrije voeten was. ,,Hij heeft gewerkt aan zijn imago. Alles om zijn ware aard verborgen te houden.''

Tammes zegt dat justitie Holleeder gaat 'de-mythologiseren'. ,,Hij is geen topcrimineel of knuffelcrimineel maar een ordinaire afperser en moordenaar.''

Holleeder zelf noemt in zijn verklaringen vaak iemand die hij 'de allesweter' noemt. Een persoon die alle ins en outs van de onderwereld kent. Holleeder heeft justitie echter nooit willen zeggen wie 'de allesweter' is omdat zijn zussen die naam dan meteen wereldkundig zouden maken. Justitie zegt te twijfelen aan het bestaan van deze allesweter. Ook verklaarde Holleeder weinig contact met zus Astrid te hebben, die vernietigende verklaringen over haar broer aflegde. Uit onderzoek blijkt dat Holleeder echter heel vaak contact opnam met Astrid.

Drie vragen en antwoorden om de zaak goed te kunnen volgen.

1. Waarvan wordt Holleeder verdacht?


Het OM verdenkt Holleeder van betrokkenheid bij zes liquidaties:

Mede-Heinekenontvoerder Cor van Hout was jarenlang de 'bloedgabber' van Holleeder. Zijn zus Sonja trouwde met Cor en kreeg twee kinderen.

Rond 1996 kregen Holleeder en Van Hout ruzie. Op 24 januari 2003 werd Van Hout geliquideerd. Ook botenhandelaar Robert ter Haak werd geraakt en stierf later. Over Van Houts dood zou Holleeder tegen Sonja hebben gezegd: 'Eindelijk is het gelukt.'

De 'bankier van de onderwereld' werd Willem Endstra genoemd. Medio 2002 begon Holleeder de vastgoedhandelaar af te persen. Endstra zag geen andere uitweg dan met de politie te praten. Op 17 mei 2004 werd hij voor zijn kantoor doodgeschoten.

Johnny Mieremet werd na een zakelijk geschil met Willem Endstra in 2002 een eerste keer beschoten. Hij vertrok naar Thailand, maar kwam daar in november 2005 toch aan de beurt.

Kees Houtman, die drugswinsten witwaste, werd geliquideerd op zijn verjaardag. Zijn dochter wachtte hem die 2 november 2005 op, toen hij op zijn oprit onder vuur werd genomen.

Thomas van der Bijl werd op 20 april 2006 in zijn café De Hallen doodgeschoten. De handlanger van Heinekenontvoerder Cor van Hout verklaarde bij de politie over Holleeder.

2. Hoe staat het met het bewijs?

Holleeder begint het proces op flinke achterstand. Twee kroongetuigen uit het Passageproces linken Holleeder aan de moorden op Houtman en Van der Bijl. Het Hof achtte die verklaringen betrouwbaar.

3. Wat is de rol van Holleeders zussen?

Zij zijn de andere troefkaart van het Openbaar Ministerie. Advocate Astrid Holleeder schreef in haar bestsellerboek Judas hoe Sonja en zij jaren in de tang zaten bij Willem. Na de moord op Cor van Hout wilden ze een einde maken aan de 'bloeddorst' van hun broer. In 2013 stapten ze naar justitie. Holleeder zal er nu alles aan doen zijn zussen als leugenaars weg te zetten.

https://twitter.com/KoenVoskuil
Bron:AD

20
Binnen/buitenlandse zaken / Re: Koningshuis
« Gepost op: januari 31, 2018, 12:28:18 »Prinses Beatrix viert 80e verjaardag
21
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: januari 29, 2018, 11:54:52 »
Heeft de markt gezorgd voor winst of gaan de inwoners nat?

Mehmet en Linda hebben alles nageteld. Mehmet snelt zich naar Billy en Ivan om hen meteen te vertellen wat ze met de markt hebben omgezet. De omzet van deze markt blijkt 1000 euro hoger te zijn dan wat de inwoners met de vorige markt hebben omgezet. “De omzet is 19.455 euro”, vertelt Mehmet hen. "Ik draai echt goede markten", zegt Billy blij.


Om de winst te berekenen moeten Billy, Ivan en Mehmet alleen nog de kosten van de markt van de omzet aftrekken. Zullen de inwoners winst hebben gedraaid met de markt of gaan ze nat?

Wanneer Ivan, Mehmet en Billy alles drie keer hebben nagekeken zijn ze er uit. Aan Mehmet de eer om de inwoners te informeren. Mehmet vertelt hen de omzet en dat de kosten uitkomen op 3922 euro. Dat is niet veel want de inwoners reageren positief verrast. Na het vermelden van de bruto winst is nu het moment aangebroken van de netto winst. “De netto winst is… 9158 euro”, roept Mehmet enthousiast. De inwoners juichen en zijn blij dat ze zo’n goede markt hebben gedraaid.

Bron:utopiatv.nl

22
Deelnemers / Re: Johan
« Gepost op: januari 29, 2018, 11:52:57 »
Johan is woest.

Tijdens de vergadering van de bv is Johan woest weggelopen, omdat hij vindt dat Billy hem niet eerlijk behandelt. Een tijdje geleden is blijkbaar afgesproken dat Johan runner zou zijn tijdens de markt, maar toen Ivan binnenkwam verviel deze taak. Johan heeft toen bij Billy aangegeven niet meer te willen werken, waarop Billy antwoordde dat hij dat zelf maar moest weten. Gisteren heeft Billy echter aan Johan gevraagd om toch te willen werken, maar dit heeft de bouwer geweigerd. Tijdens de vergadering wordt Johan nogmaals aangesproken op zijn actie.


Als Billy niet wil toegeven dat ze een tijdje geleden tegen Johan gezegd heeft dat hij maar lekker zelf moet weten of hij wil werken, is voor Johan de maat vol. Hij stormt woedend naar buiten, waar Bas hem even later komt vragen wat er aan de hand is. Johan vertelt hem het hele verhaal en de scheldwoorden vliegen Bas om de oren. “Ze zijn allemaal zo schijnheilig. Niemand zegt waar het op staat!”, gaat Johan kwaad verder. “Ik spreek de waarheid, maar nu doet ze alsof ze van niets weet”, briest hij uit. “Flikker toch op man”, besluit hij kwaad. Gaat dit verhaal nog een staartje krijgen?
Bron:utopiatv.nl

23
Utopia / Re: Utopia Algemeen
« Gepost op: januari 29, 2018, 11:50:28 »
Wie is deze week de favoriete inwoner?

Bas doet deze week voor het eerst weer mee met de favoriete inwoner poll. Hoewel het leuk is dat de dierenvriend terug is, staat Johan nog steeds met kop en schouders bovenaan. Is Johan dan werkelijk onverslaanbaar?

1. Johan - 44,21%

2. Bas - 12,49%

3. Beau - 9,51%

4. Ivan - 9,29%

5. Linda - 4,99%

6. José - 3,86%

7. Romy - 3,27%

8. Madilia - 2,81%

9. Cemal - 2,13%

10. Billy - 2,06%

11. René - 1,96%

12. Chipp - 1,42%

13. Mehmet - 0,58%

14. Senna - 0,42%

15. Demi - 0,38%

16. Fay - 0,35%

17. Baldr - 0,27%

Bron:utopiatv.nl

24
Utopia / Re: Utopia Nieuws
« Gepost op: januari 26, 2018, 11:05:20 »
Wie zal Bas naar huis sturen?

Bas heeft een moeilijke taak gekregen.

Al een lange tijd speculeren de inwoners over het einde van Utopia. Er worden volop gesprekken gevoerd over afvalraces en potentiële winnaars. Vandaag lijken de inwoners dichterbij het antwoord te komen op al hun vragen, er ligt namelijk een zwarte envelop in de brievenbus. Bas haalt de envelop op en loopt naar de loods. Senna spot de zwarte envelop, na Bas, als eerst. “Ladies and gentlemen, een zwarte envelop”, schreeuwt de jonge Utopiaan naar de anderen.


Madilia en Romy gillen het uit van de zenuwen. De inwoners nemen plaats op de bank, terwijl Bas voor de groep gaat staan. De dierenvriend neemt het woord en haalt de brief uit de envelop. Hij leest de brief voor. In de brief staat dat het nog even geheim blijft hoe de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. Wel wordt iets anders duidelijk gemaakt: de Utopianen zullen niet met zijn zeventienen blijven wonen. “Beste Bas, welkom terug in Utopia. Over precies twee weken moet jij aan de groep vertellen welke inwoner je naar definitief naar huis stuurt”, leest Bas hardop voor.

Er klinken wat zuchten van de inwoners door de loods, maar ze blijven opmerkelijk kalm. “Ik haat zwarte enveloppen”, jammert Madilia. Bas stelt dat hij het jammer vindt dat hij nog zo lang heeft. Wie zal de dierenvriend naar huis gaan sturen?Bron:Utopiatv.nl

25
Deelnemers / Re: Bas
« Gepost op: januari 26, 2018, 11:02:20 »
Bas is terug en hoe....

Zijn Omaatje is overleden, Relatie weer opgepakt met Do...

Een oud huis gekocht, maar heel mooi en naar het zin.

Eergisteren voor hij Utopia in zo gaan, heeft hij Do ten huwelijk gevraagd  #smiley_wedding

Kijk en Klik


http://www.utopiatv.nl/video/detail/61988/bas-is-back/overview/clip/2018-01-25Bas is Back

27
Utopia / Re: Utopia Algemeen
« Gepost op: januari 23, 2018, 10:44:13 »
Welke inwoners zijn deze week favoriet?

worden. Wederom is hij de favoriet van de stemmers.

1. Johan - 41,41%
2. Ivan - 18,65%
3. Beau - 11,44%


4. Linda - 4,57%
5. José - 3,99%
6. Romy - 3,34%

7. Madilia - 3,25%
8. René - 3,17%
9. Cemal - 2,80%

10. Billy - 2,23%
11. Chipp - 2,19%
12. Senna - 0,80%

13. Mehmet - 0,79%
14. Baldr - 0,51%
15. Demi - 0,45%
16. Fay - 0,38%

Bron:utopiatv.nl

28
Deelnemers / Re: Ruud Zwaan
« Gepost op: januari 19, 2018, 10:47:08 »
Ruud kondigt zijn vertrek aan

Maar niet zonder Ivan uit te dagen.

Ruud heeft de groep bij elkaar geroepen voor een belangrijke mededeling. De groep zit vol spanning op de bank en luistert naar de mededeling van Ruud.


"In 2016 heb ik Utopia met een schuld verlaten en ik dacht altijd: dat komt wel een keer goed. Maar Utopia stopt en ik wil met een schone lijn verder", begint Ruud tegen de groep. De net binnen gekomen inwoner richt zich dan op Ivan: "We moeten nog boksen. We zijn beiden de ultieme Utopianen en daarom moeten we uitvechten wie de ultieme Utopiaan wordt, ik daag je uit". Ivan reageert enthousiast. "Challenge accepted", zegt hij volmondig. De twee omhelzen elkaar. Maar, Ruud wil graag nog iets melden. "Er gaat iemand naar huis", vertelt hij verder. "Demi, jij blijft", begint hij. Het valt even stil waarnaar hij verder gaat met Fay: "Jij blijft ook". De tweeling lijkt opgelucht. "Ik ga zelf Utopia verlaten, ik heb mijn tijd hier gehad en ga weer lekker naar huis", zegt Ruud luchtig. De groep reageert nuchter. Ruud pakt zijn spullen en vertrekt door de poorten van Utopia.Bron:utopiatv.nl

29
Deelnemers / Re: Billy Bakker
« Gepost op: januari 18, 2018, 11:28:44 »
Ruud wijst Billy af

Billy wil graag de vernieuwde versie van zichzelf aan Ruud laten zien.

De binnenkomst van Ruud heeft veel losgemaakt bij Billy. De blondine heeft veel met de dierenvriend meegemaakt, maar het valt haar op dat Ruud afstand van haar houdt. Als Ruud haar vraagt of hij even met haar kan praten loopt Billy snel met hem mee naar buiten.

De twee bespreken kort wat er vandaag allemaal is gebeurd en wat er de komende periode nog te wachten staat. Billy grijpt dit moment aan om haar relatie met haar ex-geliefde te bespreken. "Ik wil dat we deze laatste tijd in Utopia goed gaan gebruiken", stelt de blondine. Ruud begrijpt niet helemaal wat Billy bedoelt en vraagt om duidelijkheid. Billy geeft vervolgens aan dat ze het supertof vindt dat Ruud er weer is. "Maar ik wil wel dat we elkaar respecteren", gaat ze verder. Ze zou graag zien dat de twee hun vriendschap weer oppakken.

Ruud staat hier niet geheel voor open. "Ik vind je een hele aardige meid, maar ik houd wel afstand", maakt hij haar duidelijk. De reden hiervoor is dat Billy hem te vaak gekwetst heeft. "Maar ik wil hier verder niet op ingaan", gaat hij verder. Billy laat zich niet afpoeieren en wil dit juist wél bespreken. De blondine vindt dat ze is veranderd en dat Ruud hier een groot aandeel in heeft gehad. Ze wil Ruud graag de vernieuwde versie van zichzelf laten zien en het doet haar duidelijk verdriet dat hij hier geen trek in heeft. "Je bent speciaal voor mij", zegt Billy met trillende stem. Ruud houdt echter voet bij stuk en geeft aan dat alles tijd nodig heeft. De dierenvriend vindt dat hij Billy genoeg kansen heeft gegeven. "We moeten het niet forceren", sluit hij af. Wel voegt hij er nog aan toe dat hij niks uitsluit. Alles is dus nog mogelijk.Bron:utopiatv.nl

30
Deelnemers / Re: Ruud Zwaan
« Gepost op: januari 18, 2018, 11:22:17 »
Ruud geeft uitleg


De dierenvriend roept de groep bij elkaar om uitleg te geven.

“Ik ben er dus weer”, begint hij zijn verhaal. “Utopia met mij is vrijwel altijd onrustig. Mijn manier van leven zorgt meestal voor verdeeldheid”, gaat hij verder. Vervolgens vertelt hij dat hij op social media een oproep had gedaan dat hij bij 10.000 likes terug zou gaan naar Utopia. “Dus ik ben terug”, zegt hij resoluut. Direct stellen de inwoners de vraag of Ruud van plan is om te blijven. “Dat gaan jullie allemaal zien. Ik zou zeggen: bereid je voor”.


De groep zit een beetje verbouwereerd naar Ruud te kijken. Er zijn wat vragen vanuit hen, maar iedereen lijkt behoorlijk onder de indruk van de situatie. “Ik vind het zo bizar”, zegt Romy. “Alsof hij nooit is weggeweest”, vult Billy aan. Ruud geeft de groep het advies om rustig aan zijn terugkomst te wennen.

“Welkom thuis, zou ik zeggen”, zegt Ivan blij tegen zijn maat. Er wordt nog wat gepraat over de huidige samenstelling van de groep en Ruuds mening wordt van alle kanten uitgehoord. Maar al snel roept Ruud de groep tot de orde. “Wees niet te gerust, want er kan nog heel veel gebeuren. Kom ik erbij of schop ik iemand naar huis straks?”, zegt hij mysterieus.
Bron:utopiatv.nl

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 2232