Nowlive.eu

Registreren
 

Mobiel bellen doe ik met een :
Prepaid8
Abonnement8
Helemaal niet!1

Mobiele Telefonie
gelezen 62356 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 06, 2014, 18:00:40
iPhone 6 buigt niet alleen, je haar komt ook vast te zitten

Op internet wordt geklaagd over de iPhone 6 (Plus), die je 'epileert'. Meerdere mensen klagen over haar dat vastzit tussen het glas en aluminium van de iPhone. Is er na de 'bendgate' nu ook sprake van een 'hairgate', of voor mannen de 'beardgate'?


Een blogger klaagt op 9to5Mac over de pijnlijke ervaringen tijdens het bellen. Waar hij eerst dacht dat zijn haar aan de screenprotector vast bleef zitten, bleek het zo te zijn dat zijn haar vastraakt tussen het glas en het aluminium als hij zijn iPhone 6 Plus tegen zijn oor aanhoudt. Op sociale media krijgt de blogger bijval: hij is niet de enige.

Bendgate
Eerder moest Apple al in de verdediging tegen aantijgingen dat de onlangs uitgebrachte iPhone 6 Plus makkelijk doorbuigt. Het potentiŽle schandaal, dat bendgate wordt genoemd, ontstond nadat een YouTube-filmpje over de makkelijk te verbuigen behuizing een grote hit werd.

Over het doorbuigen stelde Apple dat de jongste telgen van de iPhone-familie met de grootste zorg ontworpen zijn en dat er zelfs verstevigingen van aluminium en titanium zijn verwerkt op punten waarop de meeste druk wordt uitgeoefend. 'De toestellen voldoen aan of overtreffen onze hoge kwaliteitseisen voor dagelijks gebruik.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Mobiele Telefonie
« Reactie #121 Gepost op: oktober 06, 2014, 18:00:40 »

september 28, 2014, 13:47:26
Mobiele telefoon hoeft niet meer uit in vliegtuig

 Mobiele telefoons en andere elektronische apparaten kunnen in het vliegtuig gedurende de hele vlucht aanblijven en gebruikt worden, mits de luchtvaartmaatschappij heeft onderzocht of zij de systemen aan boord niet storen. Dat heeft de Europese toezichthouder op het gebied van luchtvaartveiligheid EASA vandaag laten weten.


Tot nu toe moeten mobiele telefoons, tablets en laptops tijdens de gehele vlucht worden uitgeschakeld of in de zogenoemde vliegtuigmodus worden gezet, zodat ze geen gegevens kunnen verzenden of ontvangen. Die verplichting komt dus onder voorwaarden te vervallen. De EASA benadrukt dat iedere luchtvaartmaatschappij nu zelf de regels mag bepalen wat betreft het gebruik van mobiele apparaten.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 28, 2014, 13:38:39
Eerste geval van 'WhatsAppitis' vastgesteld

 Het medische tijdschrift 'The Lancet' maakt in zijn jongste nummer melding van een eerste geval van 'WhatsAppitis'. In een Spaans ziekenhuis werd een vrouw opgenomen met chronische pijn aan de polsen, te wijten aan het overmatig versturen van tekstberichtjes op haar smartphone.


De patiŽnte is een 34-jarige arts. Ze is 27 weken zwanger en diende zich aan bij een ziekenhuis in Granada. 'De vrouw heeft pijn in de polsen', aldus de behandelende dokter Inťs M. Fernandez-Guerrero in 'The Lancet'. 'De patiŽnte heeft in het verleden geen trauma's opgelopen aan de gewrichten en heeft in de dagen voor haar opname geen buitensporige fysieke inspanningen geleverd'.

Zes uur
De patiŽnte werd in observatie genomen. Daaruit bleek dat ze gedurende zes uur onafgebroken berichtjes verstuurde. 'Heel die tijd had ze de 130 gram zware smartphone in haar handen en waren haar beide duimen onafgebroken in beweging', aldus Fernandez-Guerrero.

'Mijn diagnose voor de pijn in de polsen is simpel: 'WhatsAppitis'. De behandeling bestond uit het toedienen van niet-steroÔdale ontstekingsremmers en het verbod om te berichten'.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 25, 2013, 11:44:42
ook kan ik me voorstellen dat veel ouders smartphones kopen zodat ze hun eigen telefoon niet de hele tijd kwijt zijn als de kleine zich verveelt.

Wat is er mis met n speelgoed telefoontje ? Ze bedoelen hebben geen zin in hun kind bezig te houden.....wat n rare opvoeding tegenwoordig ,kleine kinderen die al kleine volwassene moeten spelen.....op die leeftijd horen ze in n zandbak ,rennen en ravotten

Gelogd
leef het leven


augustus 25, 2013, 10:55:50
'1 op de 10 kleuters krijgt mobiele telefoon'

Bijna 1 op de 10 kinderen heeft op zijn vijfde al een mobiele telefoon, blijkt uit nieuw onderzoek van de Britse vergelijkingssite uSwitch onder 1420 ouders. De gemiddelde leeftijd voor het eerste toestel ligt op 11 jaar.


Ouders geven gemiddeld zo'n 146 euro uit aan het mobieltje van hun kind. Voor hun eigen telefoon zijn ze bereid om bijna het dubbele neer te tellen. Ongeveer 4 op de 10 papa's en mama's houden de telefoonrekening van hun kroost niet zo goed in de gaten. Een kwart van de ouders zorgt ervoor dat niet boven een bepaald bedrag per maand uit kan worden gekomen. Het gebruik van hun toestel kost kinderen maandelijks gemiddeld bijna 13 euro. Bij hun ouders ligt dat bedrag op ruim 22 euro. Toch is een tiende van de kids per maand meer kwijt dan hun vader of moeder.

Telecomexpert Doku van uSwitch denkt wel te weten waarom veel ouders hun kinderen al op vrij jonge leeftijd uitrusten met een mobiele telefoon. 'Niet alleen willen ze hun kind een mobieltje geven voor in geval van nood, ook kan ik me voorstellen dat veel ouders smartphones kopen zodat ze hun eigen telefoon niet de hele tijd kwijt zijn als de kleine zich verveelt.' Hij adviseert ouders om er altijd goed op te letten dat kinderen thuis gebruikmaken van wifi en niet van 3G of 4G. Zo hoeven ze niet bang te zijn dat hun databundel binnen no-time op is.Bron:VKGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 31, 2013, 11:38:39
Betere camera voor toekomstige iPhone

Apple is bezig met de ontwikkeling van een betere camera voor de iPhone. Uit een nieuw patent van het bedrijf in de Verenigde Staten blijkt dat het nieuwe camerasysteem gebruik maakt van drie aparte sensoren, waarmee kiekjes met een hogere resolutie en betere afspiegeling van kleuren geklikt kunnen worden.


AppleInsider heeft het patent bekeken en meldt dat het systeem geschikt is voor draagbare apparaten zoals de iPhone. Volgens de techsite is het niet waarschijnlijk dat we het systeem snel in de iPhones gaan terugzien, maar dat het wel in toekomstige iPhones gebruikt zou kunnen worden.

Het patent werd al in 2010 aangevraagd, maar is afgelopen week pas toegezegd.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 25, 2013, 18:22:27
Apple waarschuwt: alleen officiŽle laders zijn veilig

Apple geeft Chinese consumenten het dringende advies om alleen officiŽle laders te gebruiken. Het bedrijf besloot in te grijpen na twee recente elektrocuties via een iPhone.


Op de Chinese site van Apple staat sinds kort een waarschuwende tekst. "Voor het opladen van een iPhone of iPad raden we het gebruik van de officiŽle laders en bijbehorende kabels aan. Deze producten zijn los verkrijgbaar bij Apple en officiŽle retailers", schrijft het bedrijf.

In de afgelopen weken werd China opgeschrikt door twee ernstige iPhone-ongelukken. Een vrouw overleed na te zijn geŽlektrocuteerd door haar iPhone terwijl het apparaat in de oplader zat, een man raakte op dezelfde manier in coma. Apple onderzoekt wat er mis is gegaan.

De oorzaak zou kunnen liggen in het feit dat geen officiŽle laders werden gebruikt. Chinese media melden dat de twee slachtoffers opladers van andere bedrijven hadden.bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 15, 2013, 14:23:28
Onderzoek naar 'elektrocutie' door iPhone 5

XINJIANG - Het Amerikaanse technologieconcern Apple heeft volledige medewerking toegezegd aan een onderzoek naar de dood van een Chinese vrouw. Volgens de broer van de 23-jarige vrouw is zij overleden door een elektrische schok toen zij haar iPhone 5 opnam die aan de oplader hing.


Dat meldde de Chinese krant South China Morning Post maandag. De lokale politie bevestigt dat de vrouw is geŽlektrocuteerd, maar het is het nog onduidelijk welke rol de iPhone 5 hierin speelde. Het mobieltje wordt door de politie onderzocht.

Een woordvoerster van het bedrijf noemt het een Ątragisch incidentĒ en heeft de familie gecondoleerd. De vrouw woonde in Xinjiang, in het noordoosten van China. Ze zou in augustus trouwen.

Het incident leidde op sociale media tot bezorgdheid over de veiligheid van de iPhone 5. Mensen voelen een elektrische schok vanaf 36 volt. Een mobiele telefoon heeft een relatief laag elektrisch vermogen van 3 tot 5 volt, maar volgens deskundigen kan dit oplopen tot 220 volt als er problemen zijn met de mobiel.

Apple belooft de zaak ĄgrondigĒ te onderzoeken en de Chinese autoriteiten met hun onderzoek naar de dood van de vrouw te helpen.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2013, 10:14:18
'Help, ik kan geen moment zonder mijn smartphone!'

Driekwart van de Nederlanders checkt elke 3 tot 6 minuten zijn smartphone, constateert Peil.nl, het onderzoeksbureau van Maurice de Hond, meldt het AD. Funest voor de concentratie. Raakt je brein daar niet gestoord van?

'Ik kijk meer naar het scherm van mijn mobiel, dan dat ik naar de wereld kijk. Zo'n telefoon doet echt wat met je,' lacht de 22-jarige Gregorio Hodge, terwijl hij net in een hamburger probeert te bijten. 'Dit is ongeveer het enige moment per dag dat ik niet dat ding in mijn handen heb: als ik eet.'

Het verbaast Hodge dan ook niets, dat Nederlanders volgens De Hond om de haverklap hun telefoon pakken: om te zien of er sms'jes zijn, groeps-whatsapp's, e-mail, of om een blik te werpen op Facebook, Buienradar, Teletekst of vul maar in welke andere 'onmisbare app'.

20 Š 30 keer per uur
Opvallend is dat vooral vrouwen naar hun telefoon grijpen: dikwijls twintig of zelfs meer dan dertig keer per uur. Volgens de enquÍte onder negenhonderd Nederlanders raadplegen vrouwen ook vaker sociale media via hun smartphone. Mannen zijn eerder gericht op sportnieuws. Op de vraag wat gebruikers het liefst bekijken, staan video's met bloopers of opmerkelijke plaatjes (28 procent) op de eerste plaats.

Die eindeloze stroom aan informatie leidt tot een voortdurende afleiding van de normale dagelijkse bezigheden. 'Tijdens een vergadering neem ik mijn telefoon even snel mee naar het toilet om niets te missen. Anders word ik toch een beetje onrustig,' bekent Joke Veraart (53) uit Rotterdam, werkzaam voor Humanitas.
En dat is funest voor de concentratie, de menselijke spanningsboog en vooral voor het vermogen iets in rust te beschouwen, waarschuwt de Amerikaanse technologiecommentator Nicholas Carr in zijn onlangs verschenen boek Het ondiepe, hoe onze hersenen omgaan met nieuwe media.

Ons brein wordt door internet en nieuwe media getraind steeds de aandacht te verleggen. En het stimuleert alleen nog oppervlakkig na te denken, betoogt Carr op bijeenkomsten en congressen over de hele wereld.

Doorklikken
'Als ik een boek lees, wordt mijn brein na een pagina of 2 onrustig. Mijn hersens willen niet langer lineair doorlezen, maar zijn op zoek naar een link waarop ik kan doorklikken,' hield Carr in maart de Sociale Media Club Rotterdam voor. Volgens de technologiecommentator leidt het veelvuldig gebruik van iPhones, internet en andere nieuwe media voor een veranderend denkpatroon. Vluchtig en oppervlakkig. 'De hersenen passen zich in fysiek opzicht aan nieuwe technologieŽn aan,' stelt Carr.

Directeur Pieter Roelfsema van het Nederlands Herseninstituut onderschrijft dat de hersenen even opnieuw moeten opstarten, als ze worden afgeleid bij een taak die veel concentratie vergt. 'Het duurt dan even voor je weer alles op een rijtje hebt waar je precies mee bezig was en dezelfde mate van concentratie hebt teruggevonden.'

Maar dat mensen door het veelvuldig gecheck op hun mobiele telefoon steeds slechter in staat zijn een tentamen te leren of een ingewikkelde tekst te schrijven, noemt Roelfsema onzin. ,Ik geloof werkelijk niet dat de hersens dan niet meer in staat zijn tot langdurige concentratie. Wie zijn telefoon weglegt en niet wordt afgeleid, moet zich prima kunnen concentreren,' aldus bijzonder hoogleraar neurologie Roelfsema.
Maar juist dat wegleggen van de smartphone, is voor velen een probleem. Semanur Yoruk (21) heeft haar iPhone 's nachts op haar nachtkastje liggen. 'Je weet nooit of er iets gebeurt en iemand je nodig heeft.'

Net als Gregorio Hodge die vaker kijkt naar zijn beeldschermpje dan naar de wereld om hem heen, lijdt Yoruk misschien stiekem aan nomophobia. De 'aandoening' is een afkorting van 'no mobile phone phobia', de angst geen contact te hebben via de mobiele telefoon. Omdat het ding zoek is, een lege batterij heeft of stuk is. Hodge: 'Mijn smartphone is net zo belangrijk als mijn huissleutel. Ik raak in paniek als ik 'm kwijt ben en haal pas opgelucht adem als hij weer terug is.'Bron:ADVertel eens, ben jij ook in paniek als je je mobiel niet kan vinden?

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 02, 2013, 22:37:03
Mobieltje viert morgen 40ste verjaardag

Joel, ik bel je met een 'echte' mobiele telefoon. Een draagbare handheld telefoon.' Met die woorden opende Motorola-uitvinder Martin Cooper op 3 april 1973 het eerste mobiele telefoongesprek.


Het 'mobieltje' dat Cooper precies 40 jaar terug gebruikte woog ruim een kilo en was nauwelijks handiger dan de autotelefoons die daarvoor al bestonden. Het zou dan ook nog zo'n 10 jaar duren voor de eerste exemplaren op de markt werden gebracht. In Nederland brak de technologie zelfs pas echt door na de introductie van het GSM-netwerk in de jaren 90.

De ontvanger van het eerste gesprek, Joel Engel, zal er echter niet minder geÔrriteerd door zijn geweest. Hij probeerde voor concurrent AT&T eveneens mobiele telefonie te ontwikkelen. AT&T wilde daarop zelfs een monopolie hebben. Cooper is er nog steeds trots op dat hij dat streven heef kunnen dwarsbomen. 'Meer competitie is beter', schreef de inmiddels 84-jarige Amerikaan dinsdag nog op zijn Twitteraccount.

Nu zijn mobieltjes en smartphones niet meer weg te denken uit onze samenleving en er zijn talloze telecomproviders die elkaar met de nieuwste technische snufjes de loef proberen af te steken. Er kan niet alleen draadloos worden gebeld; ook berichtjes schrijven, spelletjes, bankieren en andere online toepassingen behoren tot de mogelijkheden.

Toch vindt Cooper dat nog steeds niet alle mogelijkheden van de mobiele telefoon goed worden benut. 'Het hele concept van data en mobiel computergebruik staat echt nog in de kinderschoenen', stelde hij onlangs in een interview op vaksite MobilizeMe.

Voor Cooper is de opkomst van de mobiele telefoon meer dan alleen een commercieel succesverhaal. 'Het belangrijkste voordeel van draadloze communicatie is het verbeteren van de productiviteit en het verhogen van de welvaart, zodat mensen beter kunnen leven en beter kunnen functioneren', zo staat op zijn website. De gepensioneerde technicus betreurt het daarom dat toegang tot mobiel internet voor bijvoorbeeld arme boeren in de derde wereld nog steeds vaak niet te betalen is.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 24, 2013, 13:08:00
De Drie Apps van de Week: Cosmic Jump Start, Instapray, Skype

 Update Skype voor Windows 8


Microsoft heeft een update uitgebracht van Skype voor Windows Phone 8. Deze is nu te koppelen aan de Personen-hub, zodat je meteen vanuit je adresboek met een Skype-contact kunt bellen. De nieuwe software maakt het ook mogelijk om te skypen in high definition-video, en te beeldkletsen in de portret- of landschapstand. Skypers op Windows Phone kunnen nog geen videoberichten versturen (van maximaal 3 minuten, online en offline te maken), maar die van anderen wel afspelen.
Skype (Update)
Windows Phone Store
Gratis

Springend het geheugen trainen


Het nieuwste spelletje van de Amsterdamse ontwikkelaars Roel Nuyts en Joeri Langeveld is wellicht niet heel erg geschikt voor in het openbaar vervoer of op het werk. Cosmic Jump Start laat je namelijk op en neer springen. Het is een simpel geheugenspelletje: spring in de richtingen die aangegeven worden. De kompassensor in de iPhone registreert of dat op de juiste manier gebeurt. Games waarin je zelf moet bewegen kennen we natuurlijk van Wii en Kinect, maar volgens Nuyt en Langevelt is dit de eerste app-game die dit concept gebruikt. In april moet een volledig doorontwikkelde versie beschikbaar komen.
Cosmic Jump Start
App Store
Gratis

Sociaal bidden

'Goedemorgen, ik bid dat we allemaal een vruchtbare en gezegende dag hebben.' 'Ik bid dat onze regering achter IsraŽl blijft staan, want dat is hoe God het gewild heeft. God zij met u.' 'Ik bid tot god dat ik eindelijk eens ruimvoldoendes heb gehaald. Ik heb nog nooit goede cijfers gehad.'  Een greep uit de (oorspronkelijk Engelstalige) berichten die te vinden zijn in de app Instapray, een sociaal netwerk dat biddende mensen nader tot elkaar poogt te brengen. Het is een simpele app die het beste te omschrijven is als een kruising tussen Twitter en Facebook. De app wordt steeds populairder, dus gebruikers hoeven niet bang te zijn dat hun gebeden niet gehoord worden. Vooralsnog alleen in het Engels.
Instapray
App Store /  Google Play
GratisBron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 23, 2013, 10:56:22
Apple sluit wachtwoordsite na lek

   Apple heeft zijn nieuwe iForgot-website, waar klanten hun wachtwoord kunnen resetten, tijdelijk uit de lucht gehaald. Het bleek mogelijk om het wachtwoord van iemand anders te wijzigen.


Het beveiligingslek werd ontdekt door de Amerikaanse technologiesite The Verge. Die had op internet een handleiding gevonden voor kwaadwillenden om wachtwoorden van anderen te kapen. The Verge vermeldde er niet bij waar die handleiding te vinden is.

Apple-gebruikers hebben een wachtwoord nodig om apps, muziek en films te kunnen downloaden. Wie zijn Apple ID kwijt is, kan daarvoor sinds kort terecht op de iForgot-website. Met zijn e-mailadres, geboortedatum en het juiste antwoord op een controlevraag kan de gebruiker zijn wachtwoord resetten.
Controlevraag omzeilen

De handleiding die The Verge heeft gevonden, bevat een truc om de controlevraag te omzeilen. Het e-mailadres en de geboortedatum zijn dan voldoende om een nieuw wachtwoord te kiezen. Op internet zijn zulke gegevens van anderen vaak eenvoudig te vinden.

Apple zegt in een verklaring de privacy van gebruikers erg serieus te nemen en heeft de iForgot-website daarom tijdelijk gesloten. Technici werken aan een oplossing voor het probleem.Bron:NOS


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 25, 2013, 15:13:23
Nokia komt met gsm van 15 euro en batterijduur van 35 dagen

 De Finse gsm-maker Nokia heeft op het Mobile World Congress in Barcelona meerdere betaalbare tot zelfs zeer goedkope toestellen onthuld. Het Finse bedrijf wil hiermee kopers van hun eerste gsm of smartphone aanmoedigen een reservetoestel aan te schaffen en daarnaast opkomende markten bestormen. Dat meldt technologiewebsite Engadget.


Voor mensen die gewoon willen bellen, sms'en en verder niets komt de mobieltjesmaker met de Nokia 105 voor slechts 15 euro. De batterij van dit apparaat zou het tot maar liefst 35 dagen kunnen volhouden en heeft ook nog een zaklamp en radiofunctie. De iets duurdere versie heet de Nokia 301 en kost 85 dollar. Daarvoor krijg je een 3,2 megapixel camera.

De Lumia 520 komt op de markt vanaf 183 dollar en moet dit kwartaal al de concurrentie met andere goedkope smartphones in China aangaan. Voor dat geld krijgt de koper onder meer een scherm van 4 inch, 512MB RAM, een ingebouwd geheugen van 8GB, een 5 megapixel camera en een 1430mAh batterij. Later dit jaar komt het apparaat ook naar de VS en Europa.

De iets duurdere Lumia 720 richt zich op het middensegment in AziŽ. Deze smartphone biedt voor 249 dollar een iets groter scherm van 4,3 inch, een 2000mAh batterij en een extra camera aan de voorkant die met een f/1.9 lens bijzonder geschikt is voor het maken van foto's op feestjes.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 25, 2013, 13:12:34
Samsung presenteert nieuwe Galaxy S IV 14 maart

 Samsung heeft bevestigd dat de nieuwe smartphone Galaxy S IV op 14 maart wordt gepresenteerd. Het evenement gaat plaatsvinden in New York, zo wist een woordvoerder tegen persbureau Reuters te vertellen.


Er gaan al een tijdje geruchten over de nieuwe smartphone. Vorige week twitterde Eldar Murtazin van de Russische telecomwebsite Mobile-review al dat het op 14 maart zou gebeuren.

Volgens de geruchten zal de Galaxy S IV een HD-beeldscherm hebben van net geen 5 inch. Er zou een 13 megapixel-camera op zitten en opladen zou draadloos kunnen gebeuren. Als besturingssysteem wordt waarschijnlijk Android 4.2.1 Jelly Bean geleverd. Samsung zelf heeft al eens laten doorschemeren dat de smartphone vanaf april te koop is.Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 23, 2013, 13:36:09
BelgiŽ: verbod mobieltje voor kind

   De Belgische minister van Volksgezondheid wil een verbod op mobiele telefoons voor kinderen onder de 7 jaar. Volgens Belgische media wil de minister ook een verbod op reclame voor mobieltjes voor jongeren onder de 14.


Minister Laurette Onkelinx wil kinderen en jongeren op deze manier beschermen tegen het mogelijke gevaar van elektromagnetische straling voor telefoons. Het staat niet vast dat die straling gevaarlijk is voor de volksgezondheid.

Het gsm-verbod voor kinderen onder de 7 jaar richt zich vooral op toestellen die speciaal voor hele jonge kinderen zijn.

Onkelinx gaat volgens de Belgische krant De Standaard nog een stap verder. Ze wil dat verkopers van mobiele telefoons het maximale uitzendvermogen van de telefoon vermelden. Dit is de SAR of Specific Absorption Rate. Zo kan de koper van een mobiele telefoon kiezen voor een telefoon met veel of weinig straling.Bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Mobiele Telefonie
« Reactie #107 Gepost op: februari 23, 2013, 13:36:09 »