Nowlive.eu

Registreren
 

SPORT Nieuws
gelezen 28707 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
januari 09, 2014, 15:58:04
#35
Robben: 'Homo, nou en?'

DOHA - Arjen Robben heeft zich verwonderd over de ophef die is ontstaan nadat voormalig Duits voetbalinternational Thomas Hitzlsperger uit de kast is gekomen. „Hij is homoseksueel, nou en?”, zei de geblesseerde Nederlandse aanvaller die met zijn club Bayern München in Qatar verblijft
.

Ik vind het heel normaal en natuurlijk. Ik kan hier ook zeggen; ik ben heteroseksueel. Ik zie het probleem niet”, zei Robben die de voetballerij een „misschien wat gekke wereld” noemde.

Zijn ploeggenoot Holger Badstuber, eveneens geblesseerd, had respect voor de oud-prof. „Er is moed en kracht voor nodig om je als een van de eerste sporters hierover uit te laten.”Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: SPORT Nieuws
« Reactie #35 Gepost op: januari 09, 2014, 15:58:04 »

december 20, 2013, 13:42:44
#34
FC Utrecht aan de rand van de afgrond; iconen ontslagen

Woede en ongeloof bij medewerkers van FC Utrecht over hun ontslag. Ze moeten weg vanwege grote geldnood. De club loopt langs de rand van de afgrond, zegt directeur Wilco van Schaik.


Materiaalman Evert Nagtegaal (62) kan het nauwelijks bevatten dat de club die in zijn hart zit, hem na 26 jaar trouwe dienst aan de kant zet. Samen met vijf andere clubiconen werd hij deze week ontslagen. Ook worden nog zes aflopende contracten niet verlengd.

'Maandag deed ik nog wat klusjes voor de club op Zoudenbalch, een dag later moest ik me melden op kantoor bij de directie en hoorde ik het slechte nieuws. Ik heb het totaal niet zien aankomen en voel me echt beroerd. Het steekt me dat ik vlak voor mijn pensioen aan de kant ben geschoven, terwijl er nooit klachten waren. De kerstdagen zijn al verpest.'

Nagtegaal is niet de enige clubicoon die het veld moet ruimen. Ook wedstrijdsecretaris Marian Michelakis (57) moet na 28 jaar vertrekken, net als hoofd jeugdscouting Jan Straub (64).

Straub kon zijn oren niet geloven toen hem ontslag werd aangezegd. 'Een paar weken geleden nog werd een presentatie gegeven over het succes van de jeugdopleiding en scouting. Onze jeugdteams draaien allemaal bovenin mee. We werken met tachtig clubs samen. Nee, deze mededeling kwam echt als een donderslag bij heldere hemel. En dan ook nog op een asociaal moment, vlak voor kerst.' Straub zit een half jaar voor zijn pensioen.

Algemeen directeur Wilco van Schaik begrijpt de emoties. 'Dit gaat niet in de koude kleren zitten. Het is het zwaarste besluit dat ik moest nemen. Maar ik heb geen keuze, ik moet FC Utrecht redden. Het is een kwestie van overleven.' De club sloot dit jaar af met een verlies van 7 miljoen euro.

Van Schaik waarschuwt dat het jaar 2014 cruciaal wordt voor het voortbestaan van FC Utrecht. 'Ik ben optimistisch, maar er moet echt wel iets gaan bewegen.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 06, 2013, 18:26:53
#33

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 06, 2013, 17:14:18
#32


Blatter wil 1 minuut stilte voor Nelson Mandela.....

Kijk live mee naar de loting --->>  http://nos.nl/sport/livestream/stream/2195/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 06, 2013, 15:33:40
#31
Loting WK voetbal 2014

De loting is rechtstreeks te volgen vanaf 16.30 uur


Live:   http://nos.nl/sport/livestream/stream/2195/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 01, 2013, 14:55:04
#30
FIFA komt met speciale app voor WK-loting

In de aanloop naar de loting voor het WK voetbal op 6 december heeft FIFA een nieuwe app uitgebracht. De loting is via de app live te volgen.

In de FIFA-app, beschikbaar voor iOS en Android, zijn de laatste nieuwsberichten en video's van Fifa.com te bekijken. Maar de meeste voetballiefhebbers zullen vooral blij zijn met het World Match Centre, dat een handig en betrouwbaar overzicht biedt van de live-scores in 197 competities. Aan de hand van de locatie geeft de app de lokale voetbalcompetitie een prominente plek. Behalve de goals worden ook de gele en rode kaarten vermeld, plus de opstellingen en de namen van de scheidsrechters.

In de app is daarnaast veel aandacht voor het WK, met een overzicht van de kwalificatiewedstrijden en informatie over de deelnemende landen. Ook de actuele FIFA-ranking is te bekijken in de app, die in het Engels, Frans, Portugees, Spaans of Duits beschikbaar is.bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 23, 2013, 10:31:47
#29
Jan Smit in bestuur FC Volendam

Jan Smit treedt toe tot het bestuur van FC Volendam. De zanger was tot voor kort met enkele andere Volendamse zangers sponsor van de Jupiler League-club. De 27-jarige Volendammer krijgt in het bestuur de post algemene zaken toebedeeld.


"Dat past het beste bij mij", zegt Smit in De Telegraaf. "Vanwege mijn netwerk kan ik ondersteunend zijn bij sponsoring, maar ook bij pr, communicatie en allerlei andere zaken."

Smit vervolgt: "Dit is mijn club en daarom was dit eigenlijk ook een logische stap. Op verzoek van het bestuur dacht ik achter de schermen al mee. Zo is langzaam, maar zeker het idee gegroeid om zelf bestuurslid te worden. Ook omdat ik me nu in een situatie bevind waardoor ik echt het gevoel heb dat ik de boel kan versterken."

Volgens Smit, die zelf voetbalde in de jeugd van FC Volendam, heeft het bestuur aangegeven dat het tijd werd voor verandering. "Omdat het huidige bestuur er inmiddels dertien jaar zit", laat Smit weten, "vonden ze dat de tijd was gekomen om een frisse wind door de club te laten waaien. Daarom wordt het aantal bestuurders met Martin de Boer (portefeuille marketing red.) en mij nu van vier tot zes uitgebreid."Bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 09, 2013, 22:38:45
#28
Nederlanders vestigen wereldrecord op achtervolging

In Calgary hebben de Nederlandse mannen van zich doen spreken met een nieuw wereldrecord. Koen Verweij, Jan Blokhuijsen en Sven Kramer reden 3.37.17 en snoepten daarmee een klein beetje af van het oude record uit 2007.


Het oude record stond ook op naam van Nederland. Na zes jaar is dat uit de boeken. Destijds waren het Carl Verheijen, Erben Wennemars en Sven Kramer die in Salt Lake City flink uithaalden.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 25, 2013, 16:14:06
#27
ik zit er ook klaar voor vind het heerlijk om naar te kijken en dan in februari de olympische spelen lekker verheug me er erg op

Gelogd


oktober 25, 2013, 12:49:38
#26
Ja Diane ik zit er ook al klaar voor. Word een heerlijke winter voor de schaatsliefhebbers.

Gelogd


oktober 25, 2013, 12:02:56
#25
Even voor de schaatsliefhebbers onderons, het schaats seizoen  begint vandaag weer......op nederland 1 om 5 uur NK schaatsen....ik verheug me er weer op, lekker en met het vooruitzicht de olympische winterspelen   #banaan #banaan #banaan

Gelogd
leef het leven


oktober 24, 2013, 19:24:01
#24
Kromowidjojo breekt met Wouda

Zwemster Ranomi Kromowidjojo vervolgt haar zwemcarrière zonder trainer Marcel Wouda. Aan de samenwerking tussen de drievoudig olympish kampioene en haar coach komt na minder dan een jaar een einde. Christiaan Sloof wordt de nieuwe coach van 'Kromo'.


Wouda nam in november 2012 het stokje over van Jacco Verhaeren. De succescoach trad op dat moment terug als trainer van 'Kromo' en ging als full time technisch directeur aan de slag bij  de KNZB.

Vorige week maakte Verhaeren bekend per 1 januari 2014 voor een periode van tenminste drie jaar aan de slag te gaan als hoofdcoach van de Australische zwembond.

Kromowidjojo vertelde de samenwerking met Wouda te beëindigen omdat ze er niet meer voor de volle 100 procent achter stond in de aanloop naar Rio de Janeiro.

"De klik ontbrak, het is meer een gevoelskwestie", aldus Kromo'. "De trainingen waren perfect. Daar heeft het niet mee te maken en ook niet met het technisch aspect.”Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 06, 2013, 23:04:00
#23
Rutte feliciteert Zonderland met wereldtitel

antwerpen - Mark Rutte heeft zondag zijn felicitaties overgebracht aan turner Epke Zonderland. De premier belde de Fries na zijn behaalde wereldtitel aan de rekstok in Antwerpen.


Dat zei een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst zondag.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 06, 2013, 19:53:35
#22
Ik heb zitten genieten   #bravo en wat is het toch n leuk joch
Kijk deze mensen presteren echt wat, maar blijven bescheiden

En dan ook nog 5de op de brug ,daar word hij steeds beter op

Maar laten we jurry van gelder ook niet vergeten , gisteren 5de  met de ringen ....knokt zich ook geweldig terug

Gelogd
leef het leven


* oktober 06, 2013, 19:33:06
#21
't was weer zó mooi  #nedflag2 geweldig  #NLpompom

Gelogd


Nowlive.eu

Re: SPORT Nieuws
« Reactie #21 Gepost op: oktober 06, 2013, 19:33:06 »