Nowlive.eu

Registreren
 

Kickbokser Badr Hari
gelezen 95809 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 16, 2015, 13:25:39
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Kickbokser Badr Hari
« Reactie #120 Gepost op: september 16, 2015, 13:25:39 »

september 16, 2015, 12:06:20

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 16, 2015, 11:56:59
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 16, 2015, 11:28:24
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 16, 2015, 10:55:58
Badr hoort vandaag strafeis

Kickbokser Badr Hari hoort vandaag de strafeis in het hoger broep inzake de mishandelingen van onder anderen zakenman Koen Everdink.


Everdink, die in de Amsterdam ArenA tijdens een feest het ziekenhuis in werd getrapt en geslagen, komt ook zelf aan het woord.

Volg de twitter van Saskia Belleman -->>   https://twitter.com/SaskiaBelleman
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 15, 2015, 14:40:33
Vaderschap verandert Badr Hari


Badr Hari vertelt dinsdagmiddag in de rechtbank dat het vaderschap hem heeft veranderd.

Voor het hof in Amsterdam doet de kickbokser (30) uit de doeken hoe hij zijn leven de afgelopen drie jaar in een andere richting heeft proberen te sturen.


"Ik ben vader geworden. Kinderen veranderen je leven. Daarnaast heb ik hulp gezocht bij een psycholoog. Daar heb ik veel van geleerd en leer ik nog steeds van. Die gesprekken lopen nog."

De ex-vriend van Estelle Cruijff is naar eigen zeggen 'heel voorzichtig' met zijn privéleven, omdat hij niet wil dat zijn kind later nog meer verhalen op internet over hem leest. "Ik houd zoveel mogelijk voor mijzelf. De media schrijven alles verschillend op en wat eenmaal op het internet staat, krijg je er niet meer af."

De sporter kreeg in 2012 een dochtertje met zijn ex-vriendin Daphne Romani. Hij verliet zijn ex voor Estelle, maar toen deze relatie begin 2014 op de klippen liep, mocht hij weer terugkomen bij Daphne. Het is niet bekend of het nog steeds aan is tussen de twee.


Volg de twitter van Saskia Belleman -->>   https://twitter.com/SaskiaBelleman

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 15, 2015, 12:33:49
Badr Hari doet er het zwijgen toe

AMSTERDAM - Badr Hari beroept zich tijdens het hoger beroep in zijn strafzaak net als vorig jaar bij de rechtbank consequent op zijn zwijgrecht. Voor het gerechtshof in Amsterdam gaf hij dinsdagmorgen bij herhaling aan geen vragen te willen beantwoorden.


Door de zwijgende houding van Hari was het hof binnen een uur klaar met de behandeling van de 'Sensation-zaak', die draait om de ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink in juli 2012. De dertigjarige kickbokser sprak alleen toen het hof een verklaring die hij bij de politie had afgelegd in zijn ogen onjuist voorhield.


Hari gaf als reden voor zijn zwijgende houding op dat hij de afgelopen jaren ,,kapot is geschreven door de pers" en geen verdere bijdrage wil leveren aan alle beeldvorming die er al over hem is. Daarnaast wil hij niets zeggen in verband met de lopende civiele procedure die Everink tegen hem is begonnen. Die draait om een schadeclaim die in de tonnen loopt.

Zakenman Everink meldt zich woensdagmorgen bij het hof, dat dinsdag aan het einde van de ochtend begon met de behandeling van de andere aanklachten tegen Hari. De rechtbank veroordeelde hem vorig jaar behalve voor de mishandeling van Everink voor een reeks geweldsmisdrijven in het Amsterdamse uitgaansleven.Volg de twitter van Saskia Belleman -->>   https://twitter.com/SaskiaBelleman


Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 15, 2015, 10:28:34
Badr Hari meldt zich voor beroepszaak

AMSTERDAM - Badr Hari heeft zich dinsdag in het gezelschap van zijn advocaten Bénédicte Ficq en Christian Flokstra gemeld bij het gerechtshof in Amsterdam. Daar wordt het hoger beroep in de strafzaak tegen de dertigjarige kickbokser hervat.


De zaak stond eind juni al op de rol, maar werd toen op verzoek van de verdediging van Hari aangehouden. Als reden sprak Ficq van zwaarwegende familieomstandigheden. Welke dat waren, werd achter gesloten deuren aan het hof toegelicht.

Vechtsporter Hari werd begin vorig jaar vanwege een reeks geweldsmisdrijven in Amsterdam veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Zowel Hari als het Openbaar Ministerie (OM) ging tegen de uitspraak in beroep. Het OM had vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Het hof behandelt deze week ook het hoger beroep in de zaak tegen medeverdachte Ferhat Y. (37), die vorig jaar na een eis van twintig maanden gevangenisstraf door de rechtbank werd vrijgesproken. Y. zou samen met Hari een rol hebben gespeeld bij de zware mishandeling van zakenman Koen Everink, drie jaar geleden in een skybox in de Amsterdam ArenA tijdens het Sensation White-festival.

Het hof begint dinsdag met de behandeling van die zaak. Everink zelf is daarbij niet aanwezig, maar heeft zich volgens het hof wel aangemeld om woensdag als slachtoffer gebruik te maken van het spreekrecht. Aansluitend spreekt de aanklager die dag de strafeisen uit. Het hof doet uitspraak op 29 oktober.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 24, 2015, 11:20:55
Zitting Badr Hari geschrapt vanwege 'trieste privésituatie'

 Nog 5 maanden gevangenisstraf moet hij uitzitten, kickbokser Badr Hari. Maar 16 maanden nadat de rechtbank in Amsterdam hem veroordeelde voor vier mishandelingen in het uitgaansleven en één verkeersfout, heeft de vechtsporter nog geen uur van die 5 maanden erop zitten. In het hoger beroep dat woensdag dient in Amsterdam wordt weer geen beslissing genomen, vanwege zeer zwaarwegende familieomstandigheden. Verslaggever Victor Schildkamp twittert vanuit de rechtbank.


Badrs advocaat Bénédicte Ficq beroept zich aan het begin van de zitting op een nieuwe trieste delicate situatie rond Badrs privésituatie. Ficq lichtte de ontwikkelingen rond haar cliënt - met instemming van het Openbaar Ministerie (OM) - achter gesloten deuren toe. De rechter gaat in op haar verzoek om de zaak aan te houden.

Wat de precieze redenen zijn, werd niet duidelijk. De 'zwaarwegende familieomstandigheid' is iets wat 'acuut' is opgekomen, volgens Ficq. Ze vraagt iedereen om Badr Hari, die zelf niet ziek zou zijn, met rust te laten.

Joggingbroek
Badr is zelf bij de rechtszaak aanwezig. Niet netjes in pak, maar gewoon in een joggingbroek en slobbertrui. Slachtoffer Koen Everink is niet gekomen. Evenals de andere verdachte, Ferhat Y, toen ook veroordeeld voor mishandeling van Everink.

Zowel advocaat Ficq als Badr Hari maken een beetje een aangeslagen indruk, constateert AD-verslaggever Viktor Schildkamp. Wanneer Badrs zaak wel wordt behandeld is nog onbekend. Ook de zaak rond Ferhat Y. wordt verzet.

De advocaat van slachtoffer Koen Everink is teleurgesteld door het uitstellen van de zitting. ,,Mijn cliënt wil de zaak eindelijk afhandelen."

Tik
Van de vijf feiten waarvoor Badr (inmiddels 30 jaar) is veroordeeld, waaronder het in elkaar slaan van miljonair Koen Everink tijdens het festijn Sensation White in de Amsterdam Arena, ontkent de kickbokser met de bijnaam 'Bad Boy' er drie. Bovendien zegt hij dat hij Koen Everink niet molesteerde, maar slechts één tik gaf, omdat Everink brutaal was tegen Badrs toenmalige vriendin Estelle Cruijff.

Het OM daarentegen, vindt dat Badr juist een te lage straf heeft gehad. Hij kreeg 1 jaar cel waarvan hij wel al ruim de helft in voorarrest had afgewerkt. Het OM eiste in februari 2014 4 jaar cel, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Mocht Badr het hoger beroep verliezen, dan staat nog niet vast dat hij achter de tralies gaat. Hij kan ook nog in cassatie.

Ter voorbereiding op de inhoudelijke behandeling bezochten leden van het hof, Everink en de advocaten van Hari en Ferhat Y. eerder deze maand de bewuste skybox voor een schouw. De zittingen zijn gepland op woensdag, donderdag, vrijdag en maandag.

Glamour
In afwachting van het hoger beroep, dat zowel hij als het Openbaar Ministerie (OM) indiende, leidde Badr al die tijd een prachtleven in de wereld van glitter en glamour: Badr in een gouden badkamer bij de Tsjetsjeense president Kadyrov. Badr Hari als vriendje van voetbalsuperster Cristiano Ronaldo, die blijkbaar heel erg gecharmeerd is van de inmiddels weer in Marokko wonende Amsterdammer. Badr Hari als liefje van society-babe Amber Rose.

En tussendoor pruttelt Badrs eens zo glorieuze carrière als kickbokser ook nog voort, al doet hij dat vandaag de dag - zoals hij zelf zei - nog vooral voor het geld.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 20, 2015, 20:17:35
Badr Hari lonkt naar internationale jetset

De Nederlands-Marokkaanse kickbokser Badr Hari (30) lijkt zich een plek te veroveren in de internationale jetsetwereld. De voormalige K1-zwaargewichtkampioen en ex-vriend van Estelle Cruijff omringt zich tegenwoordig met de groten der aarde. De voor mishandeling veroordeelde krachtpatser traint de Tsjetsjeense president Kadyrov, kan bijna nergens meer ongezien over straat en zou nu zelfs daten met de voormalige vriendin van superster Kanye West.


Eerst stevige verkering met Johan Cruijffs nichtje Estelle - de voormalige echtgenoot van voetbalheld Ruud Gullit - en nu een mogelijke romance met de wereldberoemde Amerikaanse hiphopartieste, naaktmodel en mediapersoonlijkheid Amber Rose (31). Badr Hari laat er geen gras over groeien. Niet alleen op het sportieve vlak is zijn ster rijzende, ook als het op romantiek aankomt lijkt de in Amsterdam geboren vechtsporter een indrukwekkende internationale carrière te maken.

'Tortelduifjes'
Sinds een paar dagen gonst het op internet van de geruchten over een mogelijke relatie van Badr Hari met Amber Rose. De vermeende tortelduifjes hebben nog met geen woord gerept over een eventuele romance. Hun managers hullen zich in stilzwijgen, en foto's waarop Badr en Amber samen te zien zijn ontbreken. Desondanks wordt internet sinds kort overspoeld met insinuaties over een voorzichtig opbloeiende liefde.  De oorsprong daarvan is een kort bericht op de Nederlandse showwbizzsite Bruno dat eerder deze week op basis van een anonieme bron met grote zekerheid meldde dat Badr en Amber het in badplaats Miami wel heel erg gezellig hadden.

Rake klappen
Kickbokser Badr Hari is al jaren een internationale grootheid vanwege zijn vechtkunsten en overwinningen in zijn tak van sport. Hij domineerde het nieuws niet alleen door de rake klappen die hij in de ring kan uitdelen, maar ook daarbuiten. Kickbokser Badr kreeg een celstraf van 1,5 jaar voor de mishandeling in 2012 van zakenman Koen Everink in de Amsterdam Arena. Tijdens dat breed in de media uitgemeten handgemeen had hij al geruime tijd een romance met Estelle Cruijff die kort daarvoor haar huwelijk met Ruud Gullit had zien stranden. Hun relatie duurde tot ergens in 2014, waarna Badr kort zou zijn teruggegaan naar zijn ex-verloofde Daphne Romani: de moeder van zijn dochtertje dat toevallig de naam Amber draagt. Badr zat eerder achter de tralies wegens mishandeling van de buren van een ex-vriendin. Er loopt momenteel nog een politieonderzoek naar hem: het gevolg van een mogelijke mishandeling van een Amsterdamse clubeigenaar.

Stripteasedanseres
Amber Rose (echte naam: Amber Levonchuck) begon haar veelzijdige carrière toen ze 15 jaar was als stripteasedanseres en naakt- en fotomodel. Ze werkte zich vervolgens op tot hiphopartieste, actrice, mode-ontwerpster en vriendin van een reeks beroemdheden. Zo had ze in 2008 een relatie van zo'n 2 jaar met producer-rapper Kanye West (37): de huidige echtgenoot van realityster Kim Kardashian. Verder was ze getrouwd met rapper Wiz Khalifa (27). De twee kregen samen zoontje Sebastian (2), maar hun huwelijk bleek niet levensvatbaar. Vorig jaar september gingen de twee na maandenlange ruzies uit elkaar. Daarna is Amber niet meer aan iemand gelinkt.

Wat ze tegenwoordig allemaal doet? Het model met het markante tondeuzekapsel  post aan de lopende band foto's van zichzelf op Instagram. Op die kiekjes is ze doorgaans schaars gekleed. Een van de laatste foto's die ze deelde is een ietwat merkwaardige foto waarop ze weinig aan heeft. Amber lijkt verzonken in gebed. Bij het kiekje schreef ze de tekst: I appreciate you (ik waardeer je). Maar een verwijzing naar Badr ontbreekt op haar social media.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 20, 2014, 13:44:43
Everink legt beslag bij Hari

Koen Everink heeft beslag laten leggen bij Badr Hari. De zakenman eist geld van de vechtsporter vanwege het ernstige letsel dat hij in juli 2012 opliep bij een mishandeling in de Amsterdam ArenA.


Everink kondigt de beslaglegging woensdag aan via een advertentie van de gerechtsdeurwaarder in Het Parool. Mede-eiser in de zaak is reisorganisatie Sundio Group, dat in 2012 Everinks bedrijf Eliza overnamen en waar Everink ook nog enige tijd onder contract stond als directeur. Door de mishandeling kon hij die functie echter niet meer uitoefenen. Everink en Sundio eisen enkelen tonnen van Hari, zo meldt Quote op basis van informatie van ingewijden.

Volgens het zakentijdschrift haalt de actie waarschijnlijk weinig uit, omdat Hari nauwelijks bezittingen heeft in Nederland. Zijn huidige woon- of verblijfplaats is ook onbekend, zo blijkt uit de advertentie. Zijn appartement in Amsterdam-Zuid stond eerder dit jaar te koop.

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 13, 2014, 11:18:51
Ze bepleitte dat de noodzaak er niet langer is om de kickbokser regels op te leggen, sinds hij tijdelijk op vrije voeten is. "Hij woont in Marokko, werkt in Dubai, h

Mag toch hopen dat dit niet gehonoreerd word.....het feit dat hij in Marokko en dubai verblijft is al raar .....nou en ik neem aan dat hij daar al geen last van die regels heeft dus zo ontduikt hij toch al alles

Gelogd
leef het leven


november 12, 2014, 22:23:49
Advocaat kickbokser pleit voor opheffing beperkingen


Badr Hari wil weer restaurants bezoeken

Kickbokser Badr Hari wil 's avonds weer in restaurants kunnen eten zonder dat hij de zaak om 22.00 uur moet verlaten.


Hij wil af van deze en andere voorwaarden die zijn verbonden aan de schorsing van zijn voorlopige hechtenis.

Zijn advocaat Bénédicte Ficq greep woensdag de eerste zittingsdag van het hoger beroep in de zaak Badr Hari aan om het gerechtshof in Amsterdam te vragen de beperkingen op te heffen. Ze bepleitte dat de noodzaak er niet langer is om de kickbokser regels op te leggen, sinds hij tijdelijk op vrije voeten is. "Hij woont in Marokko, werkt in Dubai, hij is nauwelijks meer in Amsterdam te vinden'', beargumenteerde Ficq.

Hari wordt verdacht van een reeks mishandelingen in het uitgaansleven. Hij tekende beroep aan tegen zijn veroordeling door de rechtbank, die hem 1,5 jaar cel oplegde, waarvan een half jaar voorwaardelijk.Bron :Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 08, 2014, 15:49:21
OM: Broer van Badr Hari pleegde meineed

 De jongere broer van kickbokser Badr Hari, Yassine, moet op 18 september voor de rechtbank in Amterdam verschijnen wegens het plegen van meineed in de strafzaak tegen Badr. Yassine werd vorig jaar oktober in de rechtszaal aangehouden, nadat hij een verklaring had afgelegd ten gunste van zijn broer. Volgens het Openbaar Ministerie loog Yassine.


De verklaring kwam erop neer dat niet Badr maar Yassine de eigenaar van Club Air, Jeroen van den Berg, heeft mishandeld. Van den Berg zelf heeft altijd gezegd dat Badr zijn mishandelaar was. De rechtbank heeft de verklaring van Yassine niet serieus genomen en Badr mede voor de zaak-Club Air veroordeeld.

Yassine was destijds naar de rechtbank meegenomen door Badrs advocaat Bénédicte Ficq. Aan het eind van het verhoor liet officier van justitie Rob Kloos Yassine afvoeren door de parketpolitie. Volgens Ficq wilde het OM daarmee vooral zijn spierballen laten zien. Na een dag en een nacht op het politiebureau kwam Yassine weer op vrije voeten.

Behalve voor de meineed staat Yassine ook terecht voor zijn aandeel in een vechtpartij in weer een andere Amsterdamse discotheek, de Jimmy Woo. Ook voor dat geweld is Badr door de rechter veroordeeld. Badr kreeg 1,5 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Het OM heeft tegen dat vonnis hoger beroep aangetekend, omdat het de straf te laag vindt. Het OM had 4 jaar geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk. Ook Badr zelf ging in beroep. Hij ontkende onder meer het hoofdfeit waarvoor hij is veroordeeld, de zware mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens dancefestijn Sensation in de Amsterdam ArenA. Everink raakte ernstig gewond. De zaak van Badr is in hoger beroep nog niet voor de rechter geweest.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 05, 2014, 13:53:31
Haha moet je net doen bij de politie daar,    #smiley_slap

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: Kickbokser Badr Hari
« Reactie #106 Gepost op: augustus 05, 2014, 13:53:31 »