Nowlive.eu

Registreren
 

Olympische Winterspelen 2014
gelezen 19378 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 24, 2014, 11:31:21
#30
Kan me voorstellen diana, zou er bijna jaloers op worden. Ga vanmiddag ook zeker kijken.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Olympische Winterspelen 2014
« Reactie #30 Gepost op: februari 24, 2014, 11:31:21 »

februari 24, 2014, 11:27:57
#29
Wat hebben ze het goed gedaan
En nu bij de eerste 5 van de wereld.... #bravo

Mijn bovenbuurmeisje werkt bij KLM , zij mag ze vandaag mee ophalen.....met n lege kist op wat bobo,s na er naar toe ....en met de sporters terug......ze vind het n hele eer   #smiley_flying

Zal wel moeten afkicken nu ,heel wat uurtjes voor de TV gezeten  #smiley_watchingtv
Bedankt sporters voor deze prachtige dagen

Ja dat is jammer knor, en ik mis ook de oud gediende


 
« Laatst bewerkt op: februari 24, 2014, 11:30:31 door diana46 »

Gelogd
leef het leven


februari 24, 2014, 11:25:47
#28
Inderdaad girly do, dat wordt weer afkikken. Jammer dat we er hier op nowlive zo weinig van hebben meegekregen. Tis onderhand een utopia site geworden. Er zijn heel wat oudgedienden verdwenen. Mede door het feit dat er nauwelijks of geen discussie gelevert kan worden. Je wordt dan met het cliche het kruisje rechtsboven of je moet niet lezen of kijken verwezen. Jammer heel jammer.

Gelogd


februari 24, 2014, 10:42:05
#27
Een prachtig resultaat voor Nederland!!!
Heb weer genoten van de Olympische Spelen. Het is toch elke keer weer vreselijk jammer dat het afgelopen is. Nu weer 2.5 jaar wachten op Rio  #smiley_hosanna


Gelogd


februari 24, 2014, 00:00:06
#26


bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 23, 2014, 22:18:38
#25
2Unlimited 'trots' op nummer bij sluitingsceremonie

Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen klonk de klassieker 'No Limit' van het Nederlandse danceduo 2 Unlimited door het stadion in Sotsji en miljoenen huiskamers in de hele wereld.


2 Unlimited-rapper Ray Slijngaard laat via Twitter weten trots te zijn dat hun klassieker door het stadion van Sotsji mocht knallen.

Voor elke wedstrijd in de NBA wordt nog altijd 'Get Ready For This' van het houseduo gedraaid, dus de wereld is Ray en Anita nog niet vergeten.

http://www.youtube.com/v/VMbIz8QfFP4?version=3&hl=nl_NL&rel=0

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 09, 2014, 15:49:06
#24
 #yes Wat een kanjer die Irene Wust #bravo  goud op de 3000 meter

Gelogd


februari 09, 2014, 11:17:26
#23

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 09, 2014, 11:12:18
#22

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2014, 23:22:43
#21
Willem-Alexander feliciteert Sven met gouden race

Koning Willem-Alexander was in gezelschap van koningin Máxima, IOC-lid Camiel Eurlings en premier Mark Rutte zaterdag aandachtig toeschouwer bij de gouden race van Sven Kramer in Sotsji. 'Wat kun je zeggen? Mooier dan dit had je het niet kunnen bedenken', sprak de koning in de catacomben van de Adler Arena van Sotsji.


Het koninklijk paar had in de ochtend een bezoek gebracht aan het olympisch dorp en blijft tot dinsdag in Sotsji.Bron: AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2014, 22:06:02
#20
Emotionele Dinand Woesthoff apetrots op olympisch lied in HHH

 Hij werd zelf een tikkeltje emotioneel toen de eerste tonen van zijn themasong rond de Winterspelen het knusse en intieme Holland Heineken House vulden. Dinand Woesthoff pakte zijn handycam en registreerde iedere beweging van de drie schaatsmatadoren Sven Kramer, Jan Blokhuijsen en Jorrit Bergsma toen Legendary Lane 'in première' ging. 'Dit is een unieke avond.'


Het leek of alles op deze unieke avond in de Nederlandse sportgeschiedenis ook voor frontman van Kane samenviel. Eén, twee, drie op een olympische podium - de eerste en enige keer was in 1998 in Nagano op de tien kilometer.

Een unieke, intieme setting, in het met 500 man knusse HHH-onderkomen in de achtertuin van het majestueuze Azimut-hotel, niet te vergelijken met het massale Alexandra Palace in Londen in 2012. Daar passen met gemak 7000 fans in. 'Eigenlijk precies zoals ik het bedoeld had', zei 'regisseur-voor-één-dag'-Woesthoff. 'Ik heb dit zo geschreven, voor deze sfeer. En dan drie medailles, op de eerste dag. Ik ben echt enorm trots.'

Maar had hij het dan toch niet zelf willen zingen? 'Nee, ik heb het één keer gedaan. Dat was het.'

http://www.youtube.com/v/7NbvlWGJ4wI?version=3&hl=nl_NL&rel=0

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2014, 15:28:11
#19
zo 5 kilometer  zit erop en 1 sven 2 blokhuizen en 3 Bergsma ja ja  1 2 3 nederland geweldig gedaan jongens

Gelogd


februari 08, 2014, 15:27:54
#18
Vijfde olympische medaille voor Kramer

 Sven Kramer staat na zijn zege op de 5 kilometer bij de Olympische Spelen op vijf olympische medailles. De Fries behaalde die plakken (twee gouden, een zilveren en twee bronzen) op de 5000 meter en de ploegachtervolging.


Bij zijn debuut op de Olympische Spelen, 8 jaar terug in Turijn, eindigde Kramer als tweede op de 5 kilometer. In Vancouver pakte de TVM'er in 2010 goud en zaterdag herhaalde hij die prestatie.

Op het onderdeel ploegachtervolging moest Nederland, met Kramer in de gelederen, zich in 2006 en 2010 tevreden stellen met een bronzen medaille.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 05, 2014, 23:10:34
#17
Olympische vlam na reis van 65.000 kilometer nu in Sotsji

De olympische vlam is vandaag in Sotsji aangekomen. Het vuur, komend uit het Griekse Olympia, heeft ongeveer 65.000 kilometer afgelegd. Vrijdag wordt bij de officiële opening van de Winterspelen in de Russische stad het olympisch vuur ontstoken.


De lange tocht van de vlam begon in oktober.

Onderweg ging de fakkel bij wijze van stunt zelfs even de ruimte in.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 31, 2014, 10:41:45
#16
'Rusland slaat gegevens Nederlanders in Sotsji op'

Persoons- en communicatiegegevens van sporters, journalisten en geaccrediteerden die naar de Olympische Spelen in Sotsji gaan, worden bewaard in een database. Die is de komende drie jaar toegankelijk voor de Russische geheime dienst, meldt De Correspondent.


Het gaat volgens de site ook om gegevens van prominenten zoals koning Willem-Alexander, koningin Maxima, premier Rutte en minister Schippers - de hoge delegatie die namens ons land naar de Spelen gaat. Zij zouden daar niet over geïnformeerd zijn door het ministerie van Buitenlandse Zaken of het Olympisch Comité. Het gaat om internet- en telefoongegevens, zogenaamde metadata. De geheime dienst bewaart drie jaar lang met wie, hoe lang en hoe vaak er gebeld en gemaild wordt.

Daarvoor zouden de de telefoon- en internetwerken dusdanig zijn aangepast, dat de Russische geheime dienst het communicatieverkeer makkelijk kan onderscheppen.

De Nederlandse instanties zeggen niks te weten over het betreffende decreet dat in november door premier Medvedev is ondertekend. Daarin staat dat iedereen die in Sotsji aanwezig is met een officiële reden door de geheime dienst in de gaten kan worden gehouden. 'Die lijst bevat onder andere: de organisatoren van de Spelen, de leden van het IOC, de leden van het World Anti-Doping Agency, alle atleten, hun trainers, de medische staf en sponsoren,' schrijft de site. Ook Russische en buitenlandse journalisten ontkomen niet aan de surveillance.

Aangepast reisadvies
Inmiddels heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies naar Rusland aangepast. Op de website van het ministerie meldt het departement dat 'de Russische autoriteiten er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers en bezoekers aan de Olympische en Paralympische Winterspelen te waarborgen en [ze red.] hebben daartoe uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen.' En: 'Weest u zich ervan bewust dat de Russische wet het toestaat om alle dataverkeer (telefoon, e-mail, internet etc.) over Russische communicatienetwerken te monitoren, bewaren en analyseren.'

Volgens het ministerie heeft dat alles te maken met de dreiging van terroristische aanslagen. De recente aanslagen in Volgograd, op ruim 650 kilometer van Sotsji, laten zien dat er nog steeds sprake is van een dreiging. Poetin wil met de Spelen Rusland weer op de kaart zetten. Met het omvangrijke surveillancesysteem willen de Russen alle risico's uitsluiten die deze wens in gevaar kunnen brengen.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Olympische Winterspelen 2014
« Reactie #16 Gepost op: januari 31, 2014, 10:41:45 »