Nowlive.eu

Registreren
 

Kickbokser Badr Hari
gelezen 97058 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
december 18, 2017, 11:20:06
Badr Hari maakt comeback tegen een oude bekende

Badr Hari maakt 3 maart zijn comeback in de ring tegen de Amsterdamse Egyptenaar Hesdy Gerges. Dat heeft kickboksorganisatie Glory net bekend gemaakt.


Hoewel velen er stiekem al op hoopten, wordt 3 maart in het Rotterdamse Ahoy dus niet de dag van de rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Dat gevecht vindt waarschijnlijk pas in september 2018 plaats. Verhoeven daagde na zijn recente overwinning op Jamal Ben Saddik - waarmee hij wereldkampioen bleef - meteen Badr Hari uit.
Winnaar

Maar Badr zal eerst moeten vechten tegen routinier Gerges (33 jaar, net zo oud als Badr). Zoals wel vaker in het kickboksen, hebben ook deze twee reuzen een rekening te vereffenen. In 2010 in Amsterdam sloeg Badr Gerges tegen de grond. Terwijl Gerges op de grond lag, gaf Badr nog een trap na. Daardoor werd Gerges toch tot winnaar uitgeroepen.

Net als Badr heeft ook de twee meter lange Gerges problemen gehad met justitie. Hij zou betrokken zijn geweest bij cocaïnesmokkel in België, werd veroordeeld, maar dat vonnis werd in 2016 in cassatie vernietigd. Gerges werd daarmee van alle blaam gezuiverd.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Kickbokser Badr Hari
« Reactie #165 Gepost op: december 18, 2017, 11:20:06 »

oktober 30, 2017, 12:01:29

Badr Hari komt vrij en zet sportcarrière 'even niet op één'


Badr Hari heeft z’n celstraf er zo goed als opzitten. Hij komt waarschijnlijk volgende week vrijdag vrij en zal dan meteen naar Marokko afreizen, zegt zijn manager.


Badr heeft dan zeven maanden en ongeveer tien dagen vastgezeten vanwege een serie mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven. Die straf moest hij nog uitzitten na aftrek van voorarrest en een lange juridische strijd voor de rechtbank. Badr zat de afgelopen maanden in Zaandam en, voor zover bekend, Heerhugowaard.

Badr mocht de afgelopen tijd al regelmatig overdag op verlof om ‘zijn werk’ te doen. De kickbokser werd onder meer gesignaleerd in de sportschool, maar zal toch zijn sportcarrière voorlopig ‘niet op de eerste plaats zetten’, zegt zijn manager Jacques de Wit. ,,Zodra hij vrij is, zal hij afreizen naar Marokko, waar hij tegenwoordig woont en waar zijn familie is.’’

Rico

Liefhebbers van de kickbokser Badr Hari hoeven niet te vrezen dat de inmiddels 32-jarige ‘bad boy’ zijn handschoenen aan de wilgen hangt. ,,Ga er vanuit dat zijn carrière nog een vervolg krijgt,’’ zegt De Wit. Voormalig K1-kampioen Badr Hari zou nog zo’n twee jaar willen kickboksen. Over een re-match tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, van wie Badr in december 2016 op ongelukkige wijze verloor, wil De Wit niks kwijt.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 21, 2017, 18:08:20

Badr Hari begint in april aan celstraf

Kickbokser Badr Hari begint in april aan de zeven maanden cel die hij nog moet uitzitten vanwege een serie mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven. Dat bevestigt zijn begeleider en advocaat Jacques de Wit.


In welke gevangenis Badr terechtkomt en de exacte startdatum worden geheim gehouden om een mediaspektakel voor de gevangenispoort te voorkomen. ,,Maar de datum die nu staat is in april, dan is-ie er in november klaar mee'', zegt De Wit.

Nadat de Hoge Raad op 7 februari van dit jaar Badrs eerdere veroordeling had gehandhaafd, liet de kickbokser weten zo snel mogelijk aan zijn celstraf te willen beginnen. ,,Liefst binnen drie weken.'' Dat liep enige vertraging op, maar gaat dan twee maanden later gebeuren. Hari (32) wil na zijn detentie verder met zijn sportcarrière. Een re-match tegen kickbokskampioen Rico Verhoeven (van wie hij in december verloor) is mede door Hari's celstraf nog lang niet aan de orde.

Badr Hari kreeg in 2015 in hoger beroep 24 maanden cel (waarvan 10 voorwaardelijk). Ongeveer de helft van de 14 maanden cel die hij moet zitten, zat hij al uit in voorarrest. Badr werd voor meerdere mishandelingen veroordeeld. De bekendste is uit 2012 toen hij in de Amsterdam Arena miljonair Koen Everink in elkaar sloeg nadat Everink een opmerking over Badrs toenmalige vriendin Estelle Cruijff zou hebben gemaakt.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 06, 2017, 14:12:14

Nog steeds geen cel voor Badr Hari


Kickbokser Badr Hari heeft nog geen oproep binnen om zijn celstraf uit te komen zitten. Dat meldt zijn advocaat Bénédicte Ficq. De Hoge Raad handhaafde een maand geleden Badrs celstraf voor mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven. Badr liet toen weten zo snel mogelijk, liefst binnen drie weken, te beginnen aan zijn straf.


Dat laat om administratieve redenen op zich wachten. ,,Ze zijn er druk mee bezig, maar als het aan ons lag had-ie al binnen gezeten,'' aldus Ficq. Hari kreeg in 2015 in hoger beroep 24 maanden cel (waarvan 10 voorwaardelijk) opgelegd. Omdat hij al bijna 8 maanden vastzat, moet hij nog ruim zes maanden uitzitten.
Onherroepelijk

De bekendste mishandeling waarvoor Badr werd veroordeeld, dateert uit 2012 toen hij in de Amsterdam Arena miljonair Koen Everink in elkaar sloeg. In het proces dat daarop volgde, kwamen meer knokpartijen aan het licht. Badr verzette zich voor de rechter tot het uiterste maar zijn straf werd een maand geleden onherroepelijk.

Badr Hari woont tegenwoordig in Marokko maar heeft al gezegd zijn straf wel te komen uitzitten.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 07, 2017, 16:47:52

Badr Hari wil half jaar cel zo snel mogelijk uitzitten


De Hoge Raad in Den Haag heeft vandaag besloten dat Badr Hari (32) nog een half jaar de gevangenis in moet. Hari is eerder in hoger beroep veroordeeld tot 24 maanden gevangenisstraf, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. De kickbokser zat al acht maanden in voorarrest.


Het vonnis van vandaag is onherroepelijk. Volgens de advocaat van Badr Hari, Bénédicte Ficq, zal hij snel de gevangenis ingaan, vertelt ze tegen deze krant: ,,Badr Hari wil zijn straf zo snel mogelijk uitzitten. Ik zal justitie vragen of zij zo snel mogelijk een plaats voor hem reserveren." Ficq heeft Badr zelf nu nog niet gesproken. Ze belt hem later vanmiddag. Volgens zijn manager Jacques de Wit is Badr nu in Marokko,

De klachten in de cassatie beperkten zich tot de zware mishandeling van Koen Everink in de skybox van Amsterdam Arena en een poging tot zware mishandeling met een kapotgeslagen glas in de club Jimmy Woo, eveneens in Amsterdam. Het bewijs hiervoor zou volgens Ficq onvoldoende en onbegrijpelijk zijn gemotiveerd.

Rematch
De straf heeft hoogstwaarschijnlijk invloed op Hari's plannen voor een rematch met kickbocker Rico Verhoeven. Eerder werd gesuggereerd dat de herkansing van de wedstrijd rond mei of juni 2017 zou plaatsvinden. De celstraf heeft invloed op zowel de datum van de wedstrijd, als op de voorbereidingstijd die hij nodig heeft voorafgaand aan de wedstrijd.

Rico Verhoeven wilde vandaag niet reageren op het vonnis. ,,Hij wil zich niet met privézaken van Badr bemoeien en vindt er ook echt niks van,'' zegt Rico's manager Karim Erja. ,,Rico wil best een rematch tegen Badr en we zien verder wel wanneer Badr daar klaar voor is. Rico gaat ondertussen gewoon verder met wat hij doet en dat is winnen.''

Hoger beroep
Hari werd in oktober 2015 in hoger beroep veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Daarnaast moest hij schadevergoedingen betalen tot een bedrag van ruim 45.000 euro. Hari zat in totaal al zo'n acht maanden in voorarrest.

De rechtbank in Amsterdam oordeelde eerder dat Bard Hari schuldig was aan een aantal mishandelingen in het uitgaansleven van Amsterdam, waaronder die van de inmiddels vermoorde zakenman Koen Everink tijdens Sensation White in 2012. Hij kreeg toen anderhalf jaar cel, waartegen zowel hij als het Openbaar Ministerie in hoger beroep gingen.

Cassatie
In dat hoger beroep kreeg hij 24 maanden celstraf opgelegd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Badr ging vervolgens in cassatie, waardoor hij niet direct de gevangenis in hoefde. De Hoge Raad heeft nu besloten dat de opgelegde veroordeling van Hari definitief is.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 16, 2016, 12:19:13
Dus kickboksen is zo groot geworden deze dagen dat professionele vechters weg kunnen lopen van een gevecht, alleen omdat ze aanvoelen dat het genoeg is."

hij is zo bang om af te gaan , jammer dat ze hem nog n rematch gunnen kan ie nog jaren volhouden op deze manier volgende keer als hij denkt ik red het niet speelt ie n gebroken been
Het blijft n misselijk mannetje

Gelogd
leef het leven


december 15, 2016, 23:17:06
'Badr Hari brak arm toch niet in gevecht met Verhoeven'

Badr Hari heeft tijdens het veelbesproken kickboksgevecht met wereldkampioen Rico Verhoeven 'slechts' een spierscheuring in zijn onderarm opgelopen. Er is geen sprake van een breuk. Dat zegt zijn coach Mike Passenier tegen Ziggo's Peptalk.


De uitspraak van de coach is opvallend, aangezien het kamp rond de Amsterdamse kickbokser afgelopen zondag nog aangaf dat Hari zijn arm had gebroken in het prestigegevecht met Verhoeven. Uit nader onderzoek zou zijn gebleken dat dit toch niet het geval is.

Hari moest zaterdag in Oberhausen in het begin van de tweede ronde opgeven met een blessure vlak onder zijn rechterelleboog. De Amsterdamse kickbokser was de partij juist goed begonnen en had de eerste ronde op punten gewonnen. Hij startte ook goed aan het tweede bedrijf, totdat zijn onderarm hem in de steek liet. De winst ging daardoor naar Verhoeven, de regerend wereldkampioen uit Brabant.

Bokskampioene Lucia Rijker vertelde deze week verbaasd te zijn over de in haar ogen makkelijke opgave van Badr Hari. ,,Sinds wanneer kan de kickbokser die het hoofdevenement vormt stoppen na vier trappen tegen zijn arm en wegkomen met een rematch? Dus kickboksen is zo groot geworden deze dagen dat professionele vechters weg kunnen lopen van een gevecht, alleen omdat ze aanvoelen dat het genoeg is."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 12, 2016, 21:37:39
Rico: Ik was lichaam van Badr aan het demonteren

Rico Verhoeven was erop uit om het lichaam van Badr Hari te demonteren. Hij versloeg zaterdag Badr Hari omdat de Amsterdammer een gebroken arm opliep. ,,Ik heb bewust op zijn arm gemikt."


Dat vertelt Verhoeven vanavond aan Jack van Gelder bij het Ziggo-programma Peptalk. Over zijn tactiek zei Verhoeven: ,,Ik was gewoon bezig met het langzaam demonteren van zijn lichaam. Ik heb bewust op zijn arm gemikt. Want als je een onderarm raakt met je scheenbeen... Ik wist: die rechter arm is sterk. Die moet ik zien te raken."

Het is volgens de kickbokser dan ook zijn schuld dat Badr zijn arm brak. ,,Ik had het graag anders afgemaakt. Voor de fans had ik het graag op punten gewonnen of hem echt knock-out geslagen.''

Verhoeven heeft naar eigen zeggen een gespleten persoonlijkheid. ,,Als ik hier zit, ben ik ontspannen. Maar als ik in de ring sta, staat alles op scherp.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 12, 2016, 19:06:28

Rematch tussen Badr en Rico lijkt onwaarschijnlijk


Een nieuwe wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven leek er even aan te komen. Maar of het gaat lukken is de vraag. Badr moet nog steeds zo'n 6,5 maand de cel in.


Rico won officieel afgelopen zaterdag het veelbesproken gevecht in Oberhausen, maar Badr verloor eigenlijk niet. Iedereen kon gekalmeerd naar huis. We konden onze lol op: Badr en Rico riepen meteen nog een keer te willen. Maar of we dat gaan meemaken?

Er staat Badr (32 jaar) nog een celstraf van 6.5 maand te wachtenvoor een reeks mishandelingen. Hij ging in cassatie bij de Hoge Raad en krijgt waarschijnlijk in de eerste maanden van 2017 te horen of de celstraf blijft staan.

,,Als dat gebeurt, is de kans groot dat hij volgend jaar een oproep krijgt om die straf uit te zitten'', zegt zijn advocaat Bénédicte Ficq. ,,Bespiegelingen of hij daarna weer op niveau kan kickboksen, laat ik graag aan anderen over.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 11, 2016, 11:44:54
Bedankt Bobbie ik dacht dat het op rtl7 zou komen! Weet jij of er een herhaling vandaag nog komt en wat voor zender op Duitsland? #idee Geen flauw idee,
maar filmpje van gevecht staat  in de vorige post ;-)
« Laatst bewerkt op: december 12, 2016, 19:05:00 door Bobbie »

Gelogd


december 11, 2016, 11:26:04
Heb je het gemist, of wil je nog eens kijken?


.[video=580,385]//www.youtube.com/embed/0reZAh2LR6Q?rel=0[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 11, 2016, 00:27:20
Het was een korte partij maar we hebben stiekem genoten van een arm  #smiley_crazy #smiley_crazy

nou op naar volgend jaar.

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


december 10, 2016, 23:59:35
Rico Verhoeven verslaat Badr Hari in Oberhausen

Rico Verhoeven heeft de strijd met Badr Hari in zijn voordeel beslist. De 27-jarige Brabander won in de König Pilsener Arena in Oberhausen omdat Hari zijn arm brak. 


Glory betitelde het gevecht, waarin de titel van Verhoeven niet op het spel stond, in Oberhausen als Collision. De bond zag het duel als de clash om de officieuze titel van beste zwaargewicht in het kickboksen ooit.

Verhoeven is de regerend Glory-kampioen in het zwaargewicht en verdedigde zijn titel al vijf keer met succes. Voor het laatst in september, toen hij Anderson Silva versloeg. De Braziliaan verloor in 2012 ook al een keer van Hari, die in zijn loopbaan 106 overwinningen boekte en dat 94 keer deed met een knock-out.

De Marokkaan verloor slechts twaalf keer. Hij stond in augustus 2015 voor het laatst in de ring. In het Russische Grozny versloeg de Amsterdammer zijn landgenoot Ismael Londt.
Herkansing

Hari stelde eerder dat hij - bij winst - hoopte op een tweede partij. "De wedstrijd tegen Rico is misschien een goede afsluiting van mijn carrière, maar wie weet smeekt hij straks om een re-match. Als ik Rico straks in de eerste ronde neersla, is zijn titel geen drol meer waard. Dan komt er dus een tweede gevecht. Voor de titel."

Weging

Vrijdag stonden Verhoeven en Hari ook al oog-in-oog met elkaar. Langer dan eigenlijk de bedoeling was, want geen van beide mannen wilde na de wegingen, tijdens de traditionele stare-down, als eerste wegkijken. Bijna een minuut keken Verhoeven en Hari elkaar diep in de ogen.

"Deze heb je gewonnen”, fluisterde trainer Dennis Krauweel na afloop in het oor van zijn pupil Verhoeven, die een ontspannen en zelfverzekerde indruk maakte. Op het podium liet hij zich niet intimideren door Hari, die zich veel te laat meldde. De Glory-kampioen stapte iets zwaarder op de weegschaal dan de Marokkaan: 116,8 kilogram om 114,5 kilogram.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 10, 2016, 20:25:38
we gaan zeker live kijken hoe die badr flinke klappen krijgt

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


december 10, 2016, 20:25:10
Kijk live mee

---->>>> 


Badr Hari vs Rico Verhoeven Livestream Starts at 21:45 (CET) Battle starts at 22:00 (CET)
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Kickbokser Badr Hari
« Reactie #151 Gepost op: december 10, 2016, 20:25:10 »