Nowlive.eu

Registreren
 

Nowlive Bingo/Roulette/Blackjack/Poker
gelezen 68390 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 04, 2010, 21:12:20
#13


Nowlive.eu

Re: Nowlive Bingo/Roulette/Blackjack
« Reactie #13 Gepost op: april 04, 2010, 21:12:20 »

maart 24, 2010, 10:42:54
#12
spelregels

Bingo is een echt "multiplayer" spel. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om met meerdere mensen tegelijk te spelen. De huidige versie biedt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse verschillende "rooms" waar gespeeld kan worden. Zo zijn er rooms waar gespeeld kan worden voor 5 10 eurocent, 25 eurocent, maar ook voor 50 eurocent per kaart.
Het aantal spelers per room, is gelimiteerd en afhankelijk van de kaartprijs. Per speler kan er met maximaal tien kaarten per spelronde gespeeld worden.

Het basisprincipe van het spel berust op het afvinken van in totaal 24 getallen, welke in een raster van vijf bij vijf vakken zijn afgebeeld en waarbij het middelste vak blanco blijft. De verticale rijen worden aangeduid met de letters B-I-N-G-O. Getallen in de B kolom bestaan uit de reeks 1 t/m 15, getallen in de I kolom bestaan uit de reeks 16 t/m 30, getallen in de N kolom ( vier plus 1 blanco) bestaan uit de reeks 31 t/m 45. Getallen in de G kolom bestaan uit de reeks 46 t/m 60. Tot slot bestaan getallen in de O kolom uit de reeks 61 t/m 75. De getallen worden niet op nummer volgorde afgedrukt zodat enorm veel verschillende combinaties mogelijk zijn. identieke kaarten komen dan in principe niet voor. Desondanks is het natuurlijk mogelijk dat er op verschillende kaarten gelijktijdig BINGO valt. Dit geldt zowel voor de rij prijs als voor de volle kaart. Bij gelijktijdig wordt het bedrag in de prijzenpot gelijkelijk verdeeld over het aantal winnende kaarten. Een speler met twee winnende kaarten zal, indien er ook een winnaar is met slechts één winnende kaart, dus tweederde van de pot ontvangen.

Play for real, het spelen om geldprijzen te winnen, kan alleen indien er Bingokaarten gekocht worden met speeltegoed. Op dit moment zijn er voor de verschillende rooms, kaarten te koop van Euro 0.05 euro 0.10,-, Euro 0.25,- en Euro 0.50,- per kaart, per ronde. Zolang de klok ( rechtsboven in het speelveld ) nog aan het aftellen is, kunnen er kaarten gekocht worden. ( maximaal 10 per speler, per ronde ) Om een kaart te kopen, kun je klikken op elk van de tien Buy knoppen, bovenin in het scherm, die allen corresponderen met één enkele kaart. Het is echter ook mogelijk om met de knop Buy 1 één enkele random geselecteerde kaart te kopen. De knop Buy all stelt de speler in staat om met één druk op de knop alle tien kaarten ineens te kopen. Let wel op, dat mocht u hiervan gebruik maken, dan dient er wel voldoende speeltegoed beschikbaar te zijn. De Autobuy button kan gebruikt worden om in een volgende ronde automatisch een zelfde aantal kaarten te kopen als in de voorgaande ronde. Heeft u bijvoorbeeld een ronde gespeeld met tien kaarten tegelijkertijd, en heeft u daarna de button Autobuy ingedrukt, dan krijgt u de volgende ronde automatisch weer tien kaarten, die volledig willekeurig voor u geselecteerd worden.

Speeltegoed storten kan door de play for real button aan te klikken in het Cashier menu rechts onderin de pagina. Volg vervolgens de aangegeven instructies op het scherm.

Play for fun kan door de Fun 1 button aan te klikken. Op deze manier kan er kosteloos met één kaart per ronde gespeeld worden. Wordt de button nog een keer aangeklikt, dan kan de speler met twee kaarten tegelijk spelen. De optie play for fun, is ook te vinden in het Cashier menu.

De start van een nieuwe spelronde vangt aan, wanneer de klok, rechtsboven in de pagina heeft afgeteld tot nul. De Klok start met de nieuwe tijd ( om kaarten te kopen) tot de volgende ronde, als een speler Bingo heeft gehaald op een volle kaart. Iedere nieuwe spelronde bestaat uit maximaal 75 ballen.

Het te winnen prijzengeld in de pot, is afhankelijk van het aantal spelers die meespelen, en het aantal kaarten die ze gezamenlijk hebben gekocht. Dertig procent van de pot prijs is bestemd voor de pattern winst ( bijvoorbeeld horizontale rij ), het resterende deel is voor de jackpot bij een volle kaart. In de rechter bovenhoek van de pagina is steeds de actuele stand van de pattern prijs en de jackpot prijs af te lezen. Indien er meerdere winnaars zijn, wordt het prijzengeld verdeeld over het aantal winnaars, en indien van toepassing, wordt er ook rekening gehouden met het aantal kaarten waarop hij/ zij tegelijkertijd Bingo hadden. Op het moment dat er een pattern prijs of een volle kaart prijs gevallen is, wordt dit kenbaar via tekst op de pagina, alsmede via een speciaal geluid voor zowel de pattern als de bingo prijs.

De ruimte op de rechterzijde van het speelscherm geeft zowel de tijd tot de volgende ronde, hoogte van de bingo, en pattern prijs, maar ook de meest recente winnaars aan. Verder volgt ook hier de weergave van de lijst met aanwezige spelers. Onderin het scherm, bevindt zich de zogenaamde chat balk, waar spelers berichten kunnen samenstellen, om zo met elkaar te praten. Statistisch gezien geldt dat met hoe veel te meer kaarten er wordt gespeeld, des te meer kans men maakt om prijzen te winnen.

Veel Succes met het spel!

Gelogd


maart 15, 2010, 18:29:11
#11
Maar beste Alidah waarom zou ik boos op jou worden  #div_s03 je hebt gewoon gelijk die computer ziet heus wel dat ik nieuw was daar.
volgens mij is het de bedoeling om later met geld te gaan spelen.
En zeker niet verslaafd worden is ook mijn motto.
Heb al te veel ellende om me heen gezien op dit gebied.
Dus datte..... #leuk

Gelogd
Een wijde blik verruimt het denken


* maart 15, 2010, 17:20:40
#10
oho niet boos worden op mij please  #div_s47

Gelogd
Friendship is like a glass,handle it with care once it’s broken, its hard to repair!!!


* maart 15, 2010, 17:19:39
#9
nee kristel die computer is zeker niet van gisteren.... die staat zo afgesteld dat je de kast net niet helemaal leeg trekt....

Maar goed bingo is leuk...... niet verslaafd worden hoor .... geld trouwens voor Jan en alleman..... #leuk
« Laatst bewerkt op: maart 15, 2010, 17:27:44 door alidah »

Gelogd
Friendship is like a glass,handle it with care once it’s broken, its hard to repair!!!


maart 15, 2010, 16:56:17
#8
Heb het gisteren ook maar eens geprobeerd.
Voor noppes kon ik meedoen  #yes
De 3de ronde had ik al prijs waardoor ik nog een tijd langer kon doorspelen.
Ik denk dat de computer ook niet van gister is hahahahah.
maar toch....eigenlijk wel grappig om te doen.
Ga het zeker nog es vaker doen.

Gelogd
Een wijde blik verruimt het denken


maart 10, 2010, 22:48:00
#7
Toen heb ik op cashier gedrukt om het geld te innen en kreeg ik onderstaande in mijn email.

Gefeliciteerd,

We hebben zojuist een uitbetaalopdracht ontvangen voor een prijs van 50 Euro bij onze internetspelen.
Dit bedrag zal worden overgemaakt op het door jou opgegeven rekeningnummer

Gelogd


maart 10, 2010, 22:45:52
#6
Ik heb vandaag en gister echt veel gewonnen en het was van de winst wat ik speelde.

Gelogd


februari 23, 2010, 14:38:26
#5
Mensen die het ook willen proberen. Je moet je eerst registreren en dan de code die je per mail krijgt 1 x invoeren. Daarna kun je inloggen en bepalen hoeveel je wil opwaarderen.

Daarna kun je rooms uitzoeken op de koste van een kaart.

Je kan een kaart voor 5, 10, 25, en 50 cent kopen. Dus neem je 10 kaarten ben je 1 euro kwijt. De gemiddelde hoofdprijs bij volle kaart als je speelt met 10 cent is rond de 10 euro.

Je hebt ook gratis rooms waar je gratis kan spelen maar waar je dan ook niets kunt winnen.

Gelogd


* februari 22, 2010, 06:01:07
#4
Rechts onderin zit een knop "cashier"

als je daarop klikt zie je een menutje, klik nu op "PLAY FOR REAL".

Je komt in een betaal scherm, Nu kan je een van de getoonde nummers bellen en je code invoeren (getoond op het scherm) of onderin een andere keuzen (bijvoorbeeld Ideal) maken.


Gelogd
Met vriendelijke groet
Puty


februari 21, 2010, 23:09:02
#3
wel grappig dat we 2 nieuwe leden erbij hebben die van de bingo site naar NL zijn gekomen

Gelogd


* februari 21, 2010, 22:14:17
#2
Is wel lachen :)

Had net BINGO  #smiley_cheerleader #smiley_cheerleader

Gelogd
Met vriendelijke groet
Puty


februari 21, 2010, 22:06:42
#1
Voor de liefhebbers van online spelen hebben we nu een spel erbij en dat is Bingo. In de toekomst zullen er meer spelsite’s bijkomen. Bingo online is een spel waar je echt cash prijzen mee kan winnen.

Bingo online kost net als echte Bingo geld en is geheel vrijblijvend. Als je mee wil spelen moet je wel eerst registreren zodat je een inlognaam hebt. Men kan tijdens het spel ook chatten op de bingo site.

Wij wensen iedereen die Bingo gaat spelen veel succes en wie weet heb jij wel een keer geluk. Via de menu lijst kun je naar de Bingo site die je ook als popup kan openen.


http://bingo.nowlive.eu/

« Laatst bewerkt op: juni 26, 2015, 00:19:02 door Bobbie »

Gelogd


Nowlive.eu

Nowlive Bingo/Roulette/Blackjack/Poker
« Reactie #1 Gepost op: februari 21, 2010, 22:06:42 »