Nowlive.eu

Registreren
 

Koen Everink overleden
gelezen 30441 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
maart 04, 2016, 17:51:01
#8
Politie: Everink is door een misdrijf omgekomen

 De politie heeft bevestigd dat zakenman Koen Everink (42) door een misdrijf om het leven is gekomen. Er wordt verder onderzoek gedaan naar hetgeen er gebeurd is in de woning. Er zijn geen verdachten aangehouden.


Het zesjarige dochtertje van Everink trof haar vader vrijdagmorgen aan in een grote plas bloed.

Ze begon daarop hard te huilen en te gillen, waarna de buren op het geluid reageerden.

 Zij waarschuwden daarna de politie.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Koen Everink overleden
« Reactie #8 Gepost op: maart 04, 2016, 17:51:01 »

maart 04, 2016, 17:18:36
#7
'Dochter vond dode Everink in keuken'

Miljonair Koen Everink is vanochtend dood gevonden door zijn dochter in zijn woning in Bilthoven. Dat zeggen buren van de man tegen verslaggever Jildou van Opzeeland.


De politie is nog altijd bezig met sporenonderzoek bij het huis en heeft bevestigd uit te gaan van een misdrijf.

De omgeving van het huis is ruim afgezet voor onderzoek. Er is door de politie een auto van Everink meegenomen voor onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

De politie bevestigt dat er één persoon in het huis was toen Everink werd gevonden. Die heeft 112 gebeld. Of dit inderdaad zijn dochter is, wil de politie niet zeggen.

Groot geworden in de reiswereld
'Selfmade miljonair' Koen Everink, die groot werd in de reiswereld, werd vooral landelijk bekend doordat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari. Ruim drie jaar later ondervond hij nog dagelijks de lichamelijke en geestelijke gevolgen van de zware mishandeling in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012.Bron:RTLnieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 17:14:35
#6
Koen Everink verdiende zijn miljoenen in de reisbranche

Zakenman Koen Everink is vandaag dood aangetroffen in zijn huis in Bilthoven. De politie houdt rekening met een misdrijf. Wie was Everink, de man die we vooral kennen van de mishandeling door kickbokser Badr Hari?

Koen Everink (42) werd groot in de reiswereld. Hij werd in 2012 landelijk bekend doordat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari tijdens het dansevenement Sensation in de Amsterdam Arena. Ruim drie jaar later ondervond hij nog dagelijks de lichamelijke en geestelijke gevolgen van die mishandeling.

Reisbureau
Everink stond bij zakenblad Quote al bekend als een succesvolle zakenman. Zo werd zijn vermogen in de Quote 500 Junior 2013 geschat op 15 miljoen euro. De oprichter van reisbureau Eliza was Here verkocht zijn bedrijf kort voor de mishandeling voor miljoenen aan de reisgigant Sundio Group.

De ondernemer was ook aandeelhouder bij deze groep. Everink was al sinds 1997 actief in de reisbranche.

Auto's en sport
Hij hield van snelle sportauto's, voetbal, fitness en tennis. Naar eigen zeggen was Everink goed bevriend met bekende tennissers als Robin Haase en Igor Sijsling. In een interview met De Telegraaf vertelde hij vorige maand nog dat hij de tennissers hielp met het boeken van oefenbanen, het laten bespannen van de rackets, het klaarmaken van de drankflesjes, het regelen van ballen of het ophalen van tickets.

"Inderdaad, ik ben een manusje van alles, een duizendpoot. Ik betaal alles zelf om onafhankelijk te blijven. De afgelopen jaren ging ik zo'n tien tot twaalf toernooien per seizoen met ze mee. Ik ken mijn plek. Ik ben een soort loopjongen, zo kun je het wel zien'', vertelde hij toen. Dat zag de ondernemer als een soort therapie om de mishandeling te verwerken.

Volgens misdaadverslaggever Gerlof Leistra had Everink geen criminele vrienden. "Hij heeft zijn geld altijd op een eerlijke manier verdiend."BronRTLnieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 16:09:41
#5
'Everink voelde zich bedreigd'

 De zakenman Koen Everink, die vrijdag dood werd gevonden in zijn woning in Bilthoven, voelde zich bedreigd en werd ook beveiligd. Dat verklaren verschillende bronnen rond Everink tegenover de NOS.

Sinds Everink een rechtszaak aanspande tegen Badr Hadri, die hem mishandelde op een dansfeest, begonnen de gevoelens van onveiligheid. Regelmatig werd Everink op straat aangesproken en geïntimideerd door jongens van Marokkaanse komaf. Zij vonden dat Everink de carrière van Hari had beschadigd.

De zakenman durfde hierdoor naar eigen zeggen alleen nog de straat op met beveiliging, omdat hij vreesde dat hem anders iets zou overkomen. Het zou ook de reden zijn van zijn regelmatige bezoeken aan het buitenland.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 16:06:08
#4
Advocaat Everink: Zijn dood is verbijsterend

 De man die vrijdag dood is gevonden in een huis in Bilthoven, is Koen Everink. Dat heeft zijn advocaat vrijdag aan het ANP bevestigd. Over de omstandigheden weet hij nog niets.


Advocaat Alexander de Swart hoorde het nieuws in eerste instantie via de media, en kreeg het later bevestigd van de naasten van Everink. ,,Het is verbijsterend. Toen ik het hoorde, hoopte ik van harte dat het niet om hem ging. Het is bizar, na alles wat hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt, dat het dan zo met hem eindigt.''

Sportieve man
De Swart stond Everink bij in de zaak rond de mishandeling door vechtsporter Badr Hari in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012. De advocaat typeert Everink als een 'gezonde en sportieve' man. ,,Dat hij dan ineens dood in zijn eigen huis ligt, dat is niet te bevatten.''

De advocaat verzoekt de media om de familie met rust te laten.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 16:04:03
#3
Everink: Harde werker en selfmade miljonair

 Selfmade miljonair' Koen Everink, die groot werd in de reiswereld, werd vooral landelijk bekend doordat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari. Ruim drie jaar later ondervond hij nog dagelijks de lichamelijke en geestelijke gevolgen van de zware mishandeling in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012.


Everink (42) stond bij zakenblad Quote al bekend als een succesvolle zakenman. Zo werd zijn vermogen in de Quote 500 Junior 2013 geschat op 15 miljoen euro. De oprichter van reisbureau Eliza was Here verkocht zijn bedrijf kort voor de mishandeling voor miljoenen aan de reisgigant Sundio Group. De reisondernemer was ook aandeelhouder bij deze groep.

Everink was al sinds 1997 actief in de reisbranche.
Hij hield van snelle sportauto's, voetbal, fitness en tennis. Naar eigen zeggen was Everink goed bevriend met bekende tennissers als Robin Haase en Igor Sijsling.

In een interview met De Telegraaf vertelde hij vorige maand nog dat hij de tennissers hielp met het boeken van oefenbanen, het laten bespannen van de rackets, het klaarmaken van de drankflesjes, het regelen van ballen of het ophalen van tickets. ,,Inderdaad, ik ben een manusje van alles, een duizendpoot. Ik betaal alles zelf om onafhankelijk te blijven. De afgelopen jaren ging ik zo'n tien tot twaalf toernooien per seizoen met ze mee. Ik ken mijn plek. Ik ben een soort loopjongen, zo kun je het wel zien'', vertelde hij toen. Dat zag de ondernemer als een soort therapie om de mishandeling te verwerken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 16:02:14
#2
Koen Everink dood aangetroffen in eigen woning

Zakenman Koen Everink is vrijdagmorgen dood aangetroffen in zijn eigen huis. Dat heeft zijn advocaat bevestigd. De politie doet onderzoek in de woning aan de Hoflaan in Bilthoven.


 Buurtbewoners vertellen dat Everink nog in het huis woonde. ,,Zijn Porsche staat nog voor de deur.'' Later werd die auto door de politie meegenomen voor technisch onderzoek. Ook het bedrijf van Everink staat ingeschreven op het adres, dat volgens het kadaster 853 vierkante meter telt.

Het hele blok woningen aan de Hoflaan is afgezet door de politie. Rechercheurs in witte pakken doen sporenonderzoek in het pand. Dat onderzoek gaat nog geruime tijd duren, laat de politie weten. Eerder op vrijdagmorgen kon de politie nog niet bevestigen dat het om Everink gaat. ,,Daar is het nog te vroeg voor." Om half 12 werden zwarte schermen rondom de woning gezet.

Om tien voor negen vrijdagmorgen werd een traumahelikopter naar het pand gestuurd, die even later werd geannuleerd. De politie bracht om kwart over negen naar buiten dat er een overleden persoon gevonden was. Een uur later werd gemeld dat het om een mogelijk misdrijf gaat.
De woning van Everink is afgeschermd met zwarte schermen © anp.
De auto van Everink werd weggesleept © anp.

Sensation
Everink deed in 2012 aangifte tegen Badr Hari vanwege mishandeling tijdens het dancefeest Sensation. De twee ontmoetten elkaar toen in een skybox in de Amsterdam Arena, waar het feest gehouden werd. Hari gaf Everink een kopstoot en deelde meerdere klappen uit. Everink hield blijvend letsel over aan die nacht.

Na een slepende rechtszaak werd Hari in oktober 2015 veroordeeld tot veertien maanden cel. Van de veertien maanden had Hari er al acht in voorarrest uitgezeten, waardoor hij nog zes maanden zou moeten zitten. Hij ging na de uitspraak in cassatie, waardoor hij op vrije voeten is. Na de uitspraak kondigde Hari aan naar Marokko te gaan.

Hari's advocate Bénédicte Ficq noemt de dood van Everink 'heel treurig en choquerend'. Verder wilde ze niet op de gebeurtenissen ingaan.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 04, 2016, 15:59:36
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Koen Everink overleden
« Reactie #1 Gepost op: maart 04, 2016, 15:59:36 »