Nowlive.eu

Registreren
 

Ouders Peter van der Vorst vlak na elkaar overleden
gelezen 808 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* februari 19, 2018, 13:30:44
#1

RTL-presentator Peter van der Vorst (46) beleeft een heftige tijd. In korte tijd moest hij onlangs afscheid nemen van zowel zijn vader als zijn moeder, die na een periode van ziekte in een hospice hun laatste adem uitbliezen.Vorige week zondag overleed de moeder van Peter op 77-jarige leeftijd, haar man (82) afgelopen zaterdag. Moeder Van der Vorst leed aan kanker en kreeg na een hersenbloeding een epileptische aanval. Peters vader overleed aan een herseninfarct. De echtelieden verbleven allebei al enige tijd in een hospice.  

Volgens de presentator moet het afscheid van zijn vrouw, zijn vader zwaar zijn gevallen. ,,Als een echte gentleman heeft hij haar voor laten gaan. Hoe moeilijk het voor mijn broer en mij ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn'', vertelt hij aan De Telegraaf.

Ondanks het gemis is het volgens Peter goed dat zijn ouders niet langer lijden. ,,Het was een onwerkelijke periode met ook mijn vader nog in het hospice. Gelukkig zijn ze daar allebei fantastisch verzorgd.''

Peters vader werkte als machinebankwerker bij Defensie. Zijn moeder was huisvrouw. Peter heeft één broer, de zes jaar oudere Marcel. Samen met zijn Sander heeft de Married at First Sight-presentator zoontje Levi (9).

Bron:AD
http://www.ad.nl

Gelogd


Nowlive.eu

Ouders Peter van der Vorst vlak na elkaar overleden
« Reactie #1 Gepost op: februari 19, 2018, 13:30:44 »