Nowlive.eu

Registreren
 

Man dringt kraamkamer binnen en randt barende Italiaanse aan
gelezen 301 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* januari 04, 2018, 11:28:48
#1

Een Italiaanse vrouw heeft vol ontzetting moeten toezien hoe een Somalische man de kraamafdeling van het Sant'Eugenio ziekenhuis in Rome binnenliep en zich aan haar vergreep. De als verpleger vermomde man glipte op oudejaarsdag de kliniek binnen en randde de 43-jarige Romeinse aan terwijl zij op punt van bevallen stond.

De Somalische immigrant zette zich na binnenkomst aan het voeteind van het bed en begon met de vrouw te praten. ,,Gaat het? Maak je geen zorgen'', zei de man die alles in het werk stelde om er professioneel uit te zien.

Toen hij direct daarna zijn handen onder de lakens stak, werd zijn werkelijke bedoeling pijnlijk duidelijk. Hij betastte de vrouw en bevredigde onderwijl zichzelf, verklaarde de vrouw. Ze wist door te schreeuwen de aandacht van het verplegend personeel te trekken.

De aanrander sloeg vervolgens op de vlucht, maar toegesneld ziekenhuispersoneel wist de man vast te houden tot de politie arriveerde. Ali Abdella, zoals de 38-jarige SomaliŽr heet, is geen onbekende van justitie. Hij verblijft al enkele jaren in ItaliŽ
'Dat weet alleen God'

Op de vraag van de rechter waarom hij zich op 31 december in het ziekenhuis ophield, antwoorde Abdella: ,,Dat weet alleen God''. Hij had kans gezien verpleegkleding te stelen uit de wasserij van het ziekenhuis en zo ongemerkt de kraamkamer binnen te komen.

Italiaanse media grijpen het voorval aan om de gebrekkige beveiliging van ziekenhuizen te benadrukken en de verontrustende geestelijke toestand van sommige vluchtelingen. De advocaat van Abdella stuurt aan op een psychiatrisch onderzoek van zijn cliŽnt.

Bron:AD
http://www.ad.nl

Gelogd


Nowlive.eu

Man dringt kraamkamer binnen en randt barende Italiaanse aan
« Reactie #1 Gepost op: januari 04, 2018, 11:28:48 »