Nowlive.eu

Registreren
 

Dierennieuws
gelezen 196624 keer 0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.
maart 04, 2016, 15:18:47
#38
De betreffende aap kan volgens het bedrijf nergens beter terecht dan in zijn huidige vertrouwde omgeving. ,,Door deze onnodige stress gaat het welzijn van het dier met sprongen achteruit en dat is, op deze stokoude leeftijd, uitermate ongewenst.

Ik denk dat de mensen die deze aap verzorgen het wel het beste weten anders was het beestje zeker niet zo oud geworden
Daarbij moeten we beesten niet vermenselijke

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: Dierennieuws
« Reactie #38 Gepost op: maart 04, 2016, 15:18:47 »

maart 04, 2016, 13:22:50
#37
Aap leeft ruim 30 jaar in leeg dierenpark Wassenaar

 In het vervallen Dierenpark Wassenaar, dat al gesloten is sinds 1985, blijkt nog een aap te leven. Dat ontdekten de makers van Stuk TV tijdens een nachtelijk bezoekje aan het park. Volgens Stichting Aap is de situatie niet wenselijk. ,,Dit krijgt nog een (ape)staartje."


Tijdens het bezoek aan de verlaten en vergeten Wassenaarse dierentuin kregen de drie mannen van het YouTube-kanaal StukTV de schrik van hun leven. Tot hun verbazing bleek het al dertig jaar gesloten dierenpark toch bewoond.

Na het horen van verschillende dierengeluiden besloten ze op onderzoek uit te gaan. Er leeft nog één aap in een afgesloten verblijf.

Decennialang
Het zou gaan om een aap die al decennialang in het park woont en tot op de dag van vandaag dagelijks wordt verzorgd. Er was destijds geen plek voor twee apen in andere dierentuinen, toen Dierenpark Wassenaar werd ontruimd na onenigheid tussen de gemeente en de eigenaar. Dus werd er besloten de dieren op de plek oud te laten worden.

Lange tijd waren de apen met zijn tweeën, maar één van de twee overleed een jaar geleden op bijna 60-jarige leeftijd. ,,Apen zijn sociale dieren, dus sociale huisvesting is belangrijk", stelt woordvoerder Shanti Haas van Stichting Aap, die de huisvesting van de aap bevestigt. ,,Als de aap alleen zit is dit niet langer een wenselijke situatie. De vraag is of het dier ergens terecht kan. Het dier is namelijk al op leeftijd. Het is tevens de vraag of het dier een overplaatsing überhaupt aan kan. Dat zijn allemaal overwegingen die meespelen."

De gemeente Wassenaar krijgt veel meldingen van bezorgde mensen. ,,In Nederland is dit zo geregeld", stelt een woordvoerster. ,,Het ministerie van Economische Zaken is verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren."

Op de hoogte
Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is op de hoogte van de situatie. ,,We zijn in het verleden vaker langs geweest. Een inspectie moet vrijdag uitwijzen hoe het met het dier gaat. Aan de hand daarvan wordt besloten of we daar op moeten inspelen", aldus een woordvoerder.

De eigenaar van het park, de Louwman Group, laat desgevraagd weten dat de aap er in alle rust leeft. ,,Echter, totdat er recentelijk ondoordachte video-opnames van het park zijn gepubliceerd."

De betreffende aap kan volgens het bedrijf nergens beter terecht dan in zijn huidige vertrouwde omgeving. ,,Door deze onnodige stress gaat het welzijn van het dier met sprongen achteruit en dat is, op deze stokoude leeftijd, uitermate ongewenst. Dit laatste zal ongetwijfeld niet de intentie zijn geweest van de filmers. Wij betreuren de huidige aandacht dan ook zeer en vragen iedereen de rust te respecteren."

Gedwongen
Onlangs werd de 19-jarige Ralph Denessen uit het Brabantse Heusden nog gedwongen zijn filmpje van het vroegere dierenpark van internet te verwijderen. Hij zegt dit te hebben gedaan onder druk van de eigenaar van de grond waarop de oude dierentuin zich bevindt.

http://www.flabber.nl/artikel/zo-ligt-dierenpark-wassenaar-er-nu-bij-drone-filmt-verlaten-en-vervallen-dierentuin-47302

Op de video waren de restanten te zien van de in 1985 gesloten dierentuin. Zo legde de vliegende camera onder meer een ingestorte informatiebalie, verroeste kooien, het oude apenhuis en overwoekerde kassen vast. ,,De aap heb ik met mijn bezoek niet gezien."

De vervallen dierentuin werd in 2010 bezet door krakers, die weggestuurd werden omdat de twee apen die er toen zaten volgens de eigenaar last van hen zouden hebben. Volgens de krakers was de snelweg de dieren nog veel meer tot last.

Gemiddeld worden deze apen volgens het dierenpark circa 33 jaar oud. ,,Het bereiken van deze zeer hoge leeftijd is exceptioneel voor een dergelijke spinaap. Decennia lang zijn beide apen door dezelfde verzorgers met zeer grote toewijding verzorgd", aldus de Louwman Group.
.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/BskO8-P2B8M?rel=0[/youtube]Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 21, 2016, 18:41:13
#36
wat zal die zich nu lekker voelen  #smiley_tooth

Gelogd
leef het leven


januari 21, 2016, 16:33:00
#35
Arts verlost leeuw van rotte hoektand

Voor de 5-jarige Thor kan de dag niet meer stuk. De mannetjesleeuw werd donderdagochtend in dierenpark Burgers Zoo verlost van een rotte hoektand. Hoog nodig, want de tand bleek dusdanig ontstoken dat een groot deel van de wortel was aangevreten.


De ellende begon ongeveer een jaar geleden toen het imposante beest een stuk tand verloor, vermoedelijk tijdens het vechten met een andere leeuw. Antibioticakuren hielpen niet, terwijl het met de tand van kwaad tot erger ging.

Dit maakte resoluut ingrijpen noodzakelijk en dus ging de tand er deze ochtend in zijn geheel uit.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 26, 2015, 12:59:03
#34
Opgesloten Duitse kat verslindt drie flessen wijn

 De Duitse Claudia von Büren heeft zeven weken in onzekerheid gezeten over haar verdwenen kat Aljosha. De viervoeter bleek vast te zitten in een wijnkelder en had het op een zuipen gezet.


Baasje Claudia was ten einde raad toen haar viervoeter afgelopen juli niet meer thuis kwam. Aan Bild vertelde de vrouw dat zij vervolgens 150 flyers maakte en deze op straat uitdeelde. Helaas zonder resultaat.

Alcoholvergiftiging
Tot haar eigen verbazing werd Claudia zeven weken later weer herenigd met haar kat. Het beestje was in zo'n slechte staat dat er meteen een bezoekje aan de dierenarts werd gebracht. De diagnose? Alcoholvergiftiging. Aljosha bleek vast te hebben gezeten in de wijnkelder van de buren. De kat dronk in totaal drie flessen wijn.

Na drie dagen uitbrakken, krabbelde de kat weer een beetje op. Het beestje heeft wel een trauma overgehouden aan het avontuur. Aljosha zou geen water meer drinken uit angst dat het wijn is.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 17, 2015, 16:56:32
#33
Fleurtje dood door zeer giftige paddenstoel

Een 80-jarige vrouw uit Naarden is ontroostbaar. Haar nog geen jaar oude poedel Fleurtje is dinsdag het slachtoffer geworden van een zeer giftige paddenstoel. Samen met haar dochter waarschuwt ze de buurt voor de 'sluipmoordenaar', de groene knolamaniet. Paddenstoelenkenner Thom Kuyper denkt dat dit onbegonnen werk is. ,,Kinderen en honden moet je leren wat ze niet mogen eten''.


,Dit is een alarmkreet", aldus de bejaarde vrouw die niet met haar naam in de krant wil. De 80-jarige verloor dinsdag haar hond Fleurtje nadat het diertje zondag had gelikt of gegeten van de groene knolamaniet, ofwel 'dode engel'.

De vrouw liep met de 10 maanden oude Fleurtje zondagmiddag over het wandelpad bij verpleeghuis De Vesting in Naarden. Ze had niet door dat de speelse en nieuwsgierige viervoeter zich tegoed had gedaan aan een van de giftigste paddenstoelen ter wereld, maar eenmaal thuis werd het beestje doodziek.

Vergiftigd
,,Fleurtje begon na zes uur enorm over te geven, het braaksel oogde bloederig,'' vertelt de dochter van het baasje. ,,Daarna leek ze weer kiplekker. De volgende dag moest ze veel plassen, wat op nierfalen kan wijzen.'' In het dierenziekenhuis in Utrecht bleek dat ze vergiftigd was door een groene knolamaniet. Het gif had haar lever en andere organen aangetast.

De dochter van de vrouw liep woensdag de gelopen route na op zoek naar de boosdoener. Daar vond ze de groenige, giftige paddenstoel die voornamelijk huist bij eiken, beuken, hazelaars en kastanjebomen. Ze hoopt dat er niet meer dodelijke slachtoffers vallen. ,,We hebben een zak vol paddenstoelen verwijderd. Maar misschien staan er meer. Of duiken ze straks ergens anders op. Het is levensgevaarlijk, zeker ook voor kinderen!"

Beuk of eik kappen
Professor Thom Kuyper, medeauteur van de veldgids Paddenstoelen, legt uit dat het weghalen van een giftige paddenstoel geen soelaas biedt. ,,Als je er voorgoed af wil komen kun je beter de hele beuk of eik neerhalen, want zo lang die er staat blijven ze groeien'', vertelt hij ietwat cynisch.

Volgens de paddenstoelendeskundige begint het bij opvoeding van honderen en kinderen. ,,Ze moeten leren wat ze niet mogen eten. En in de meeste gevallen gaat dat goed. Het aantal kinderen en honden dat met een paddenstoelenvergiftiging in het ziekenhuis wordt gebracht is nihil.''

Flyeren
Toch zijn moeder en dochter vastberaden om ouders en baasjes te waarschuwen voor de 'sluipmoordenaar'. ,,Ik weet niet wat de gemeente eraan gaat doen, maar ze schrokken in ieder geval van ons verhaal. We hebben lokale media benaderd en rond het wandelpad hebben we alvast flyers opgehangen.''

Kuyper vindt de flyeractie onzinnig. ,,Mijn ervaring is dat honden niet eens paddenstoelen lusten. In Wageningen groeien er tientallen groene knolamanieten naast een hondenuitlaatplaats. De paddenstoel is zeker niet het grootste gevaar. Hoeveel kinderen en honden stikken of raken er wel niet vergiftigd in plastic, huiselijk afval, tabak en schoonmaakmiddelen. Laten we ons daar drukker om maken.''Bron:ADDe paddenstoel groeit in de maanden juli tot en met oktober voornamelijk in loofbossen, dus waar de bomen hun bladeren verliezen. Een kleine hoeveelheid - 30-50 gram - van deze paddenstoel kan dodelijk zijn door vergiftiging van de lever. De eerste symptomen zijn vaak buitengewoon hevige buikpijn (darmkrampen), braken en diarree. Deze treden zes tot twaalf uur na consumptie op, te laat om nog met uitpompen van de maag in te grijpen, maar het is niet ongewoon dat pas 24 uur na het eten van de paddenstoel de gevolgen zichtbaar worden. De diarree en maagkrampen verdwijnen na een tijdje weer. Erg verraderlijk, omdat veel slachtoffers hierdoor nog langer wachten met naar een dokter of ziekenhuis te gaan, omdat ze denken dat het over is.

Dodelijk
Tot het midden van de 20ste eeuw lag het sterftecijfer na consumptie van de groene knolamaniet rond de 70 procent. Door verbeterde behandelmethodes (waaronder levertransplantatie) is dit sterftecijfer teruggebracht naar 22,4 procent. Bij kinderen leidt het eten van deze paddenstoel in 51 procent van de gevallen tot de dood.Bron:Wikipedia

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 10, 2015, 19:12:45
#32
Poes in IJsselmuiden krijgt pijl van kruisboog in haar hoofd

 ,,Ik snap dat je een hekel aan katten kunt hebben en dat je ze wel voor de kop kunt schieten. Maar dat doe je toch niet letterlijk?" Janneke Adema uit IJsselmuiden is zéér verontwaardigd. Woensdagochtend kreeg zij de schrik van haar leven. Haar poes Brownie (3) kwam met een pijl in haar hoofd het huis in lopen.


Wat er is gebeurd is voor Adema een raadsel. 's Ochtends liep Brownie frank en vrij door de tuin in IJsselmuiden, bij Kampen. En een paar uur later was het leed geschied. De pijl, vermoedelijk van een kruisboog, had zich door de schedel van Brownie geboord. Het is een wonder dat het dier het overleefde. ,,Ze heeft letterlijk een gat in haar kop. Het is afwachten van de gevolgen zijn", vertelt Adema. ,,Brownie kan herstellen, blind worden of nog iets anders." 

De politie heeft buurtonderzoek gedaan en roept getuigen op zich te melden. Naar de dader is het gissen, al heeft de politie volgens Adema wel een vermoeden. ,,Er zijn buren met vogels. Wellicht was Brownie vervelend voor hen." Wijkagent Jan Veenstra vermoedt dat het beestje is beschoten met een kruisboog 'gezien de kracht waarmee de pijl zich in het koppie had geboord'.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2015, 20:12:30
#31
Hondje gered na bijna drie weken onder betonnen vloer

Arno van den Brandt uit Lieshout was zijn hondje Happy al even kwijt. Overal was gezocht, maar de Jack Russel was nergens meer te vinden. Pas na 20 dagen dook het hondje op, en wel op een erg bijzondere plek. Happy had bijna drie weken vastgezeten onder een betonnen vloer van een oude aardappelschuur in Rijkevoort. Dat zijn hondje gered is, is een klein wonder, vindt Van den Brandt.


,Ik ben zadelmaker en altijd op pad. 2 mei was ik bij een klant maar toen ik klaar was om naar huis te gaan kreeg ik de hond niet gevonden", vertelt hij tegen dagblad de Gelderlander.

Hij schakelde zelfs een rioleringsbedrijf in. ,,We hadden het vermoeden dat hij in een konijnenhol was gekropen en vast zat. Met een camera is gezocht, maar daar zat hij niet."

Oproep
Er werd op Facebook een oproep gedaan om mee te zoeken naar Happy. Er werd zelfs een beloning uitgeloofd van 350 euro. ,,We werden zelfs gebeld door mensen die hem hadden zien lopen. Dat kon dus niet. Want al die tijd zat hij onder die vloer."

Totdat de eigenaren van die schuur gepiep hoorden en in een klein gat in de vloer keken. ,,Ze zagen zijn neus." Het gat werd groter gemaakt en Happy kon wordenbevrijd.

Eten en drinken
Hoe Happy het 20 dagen uitgehouden heeft, is onduidelijk. ,,20 dagen zonder eten kan wel, maar zonder drinken?" Het beestje maakt het goed al is hij wel afgevallen. ,,Hij woog 6,7 kilo, nu nog maar 4,5 kilo. Volgens de dierenarts hoeft hij alleen maar op krachten te komen."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 09, 2015, 19:14:44
#30
Niet-opruimers hondenpoep pakken op DNA

 Amsterdamse hondenbezitters die de poep van hun huisdier niet opruimen, worden binnenkort mogelijk opgespoord door middel van een DNA-test. Dat meldt het Parool.


Als het aan VVD-raadslid Werner Toonk ligt krijgen de overtreders dan een boete thuisgestuurd, meldt Het Parool donderdag. Hondeneigenaren moeten de ontlasting van hun trouwe viervoeter opruimen volgens de regels. Volgens een recent onderzoek stoort 29 procent van de Amsterdammers zich aan hondenpoep op straat. Toonk keek zijn idee af van de Amerikaanse stad Seattle waar al een vergelijkbare proef wordt uitgevoerd.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2015, 15:23:59
#29
Afgewezen Eftelingzwaan vindt geluk in ander sprookjesbos

De eenzame weduwnaar Lancelot, de zwarte zwaan van Cees Matthijssen uit Friesland, heeft zijn geluk alsnog gevonden. De Efteling bedankte voor Lancelot als levenspartner voor hun 'rouwende' zwaan Koosje, want die bleek toch niet zo zielig na het verliezen van zijn partner. Cees kreeg onlangs een onverwacht verzoek van Sprookjeswonderland in Enkhuizen.


Heel even was Koosje, de rouwende zwaan in de Efteling, het gesprek van de dag. Het monogame dier zou hele dagen in zijn spiegelbeeld staren in een prullenbak, in de hoop daar zijn vrouwtje te zien die eerder overleed.

De Efteling deed het verhaal vorige maand af als onwaar. Het vrouwtje was immers al in september vorig jaar overleden. De zwarte zwaan hangt rond bij de prullenbak omdat hij daar wordt gevoederd en niet om zijn spiegelbeeld te bekijken, was het antwoord. Een levenspartner zoeken voor Koosje had dus geen priorieit.

Single en eenzaam
Daarmee was er nog geen oplossing voor de 3-jarige zwaan Lancelot, die ook eenzaam was en volgens zijn eigenaar graag bij Koosje in de vijver wilde zwemmen. Het initiatief om de grote watervogel te doneren aan het attractiepark, slaagde niet.

,,Gelukkig heeft het verhaal toch een goed einde'', schrijft ex-eigenaar Cees in een e-mail naar AD. ,,Via Facebook kwam ik in contact met John van Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Wat bleek, zij hadden een single vrouwtjeszwaan zitten en zochten een mannetje.''

Eergisteren was de grote dag aangebroken dat de twee beoogde 'lovebirds' elkaar ontmoetten. ,,Eerst apart van elkaar met een hek ertussen, om te wennen'', vertelt Cees. ,,Maar ze zagen elkaar snel zitten, want zij begon zich direct te wassen en hij probeerde onder het hekje door naar haar te komen. Ze zijn allebei jong en de lente breekt aan. Hier kan zeker wat moois opbloeien'', besluit Cees lachend. ,,En hij leefde nog lang en gelukkig...'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 03, 2015, 15:28:53
#28
Provincie geeft toestemming voor vangen 'terreur-oehoe'

De provincie Noord-Holland geeft toestemming voor het vangen van de 'terreur-oehoe' in Purmerend. Dit heeft een provinciewoordvoerster vandaag laten weten.


De agressieve vogel valt al weken mensen aan in Purmerend. Omdat het om een beschermde diersoort gaat, mag de oehoe niet 'zomaar' gevangen worden. De provincie heeft van die regel vandaag ontheffing verleend. In het verzoek uit Purmerend staat dat de gemeente de oehoe met een zogeheten klapval wil vangen.

Een gemeentewoordvoerder laat weten dat Purmerend al een valkenier heeft ingeschakeld om de grote uil te vangen. Dat moet 'zo diervriendelijk mogelijk' gebeuren; verder is de valkenier vrij in de keuze van de vangstmethode.

Als de oehoe is gevangen, brengt de valkenier de vogel tijdelijk onder in een geschikte volière. Dan wordt uitgezocht of de oehoe eventueel uit gevangenschap is ontsnapt en aan de eigenaar kan worden teruggegeven. Anders wordt naar een andere oplossing gezocht.

Wilde oehoe's komen in Nederland alleen voor in gebieden rond de Duitse grens. Daarom vermoedt Rob Schenkelaars van de Stichting Roofvogel-, Uilen- en Egelopvang dat het bij de 'terreur-oehoe' gaat om een ontsnapt exemplaar. Het zou gaan om een vogel die door mensen is grootgebracht. ,,Hierdoor zijn de uilen hun natuurlijke angst voor mensen verloren en zijn zij dus ook op hen gericht. Wilde oehoe's zijn schuw voor mensen.''

Tot de oehoe is gevangen adviseert de gemeente mensen met paraplu de straat op te gaan in de gebieden waar de vrouwelijke uil gezien is. ,,Met name 's avonds slaat het dier toe. Ze benadert mensen geruisloos en valt van achter aan'', aldus de gemeente.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 22, 2015, 23:31:28
#27
Efteling-zwaan Koosje kapot van liefdesverdriet

 Een van de meest geliefde bewoners van de Efteling, de zwarte zwaan Koosje, is ontroostbaar. Onlangs overleed soortgenoot Keesje. Sindsdien slijt de alleen overgebleven zwaan haar dagen in de buurt van een grote stalen prullenbak. De reden: in de weerspiegeling denkt ze haar gestorven metgezel te zien.


Het doodongelukkige beest is behoorlijk van slag, zo meldt de pretparksite Looopings. Koosje staart al weken naar haar eigen reflectie in de ijdele hoop dat Keesje ooit zal terugkeren. Efteling-medewerkers die zich over de zwaan ontfermen, maken zich grote zorgen. Zwanen zijn monogaam: een paar blijft hun hele leven bij elkaar.

Keesje en Koosje werden in april vorig jaar door de Efteling uitgezet in de buurt van de Gondoletta. ,,Het koppeltje is nu al niet meer weg te denken uit deze vijver", liet het pretpark destijds weten.

Ze werden vernoemd naar de in 2013 overleden zwarte zwaan Keesje, die dertig jaar lang in en rond de Siervijver te vinden was.

[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/l0z436q2x6k[/youtube]

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 15, 2015, 00:17:34
#26
Luidruchtige kaketoe kopieert ruzies

De vorige eigenaren van deze kaketoe uit North-Carolina hebben duidelijk niet geschroomd om hun echtelijke ruzies in het bijzijn van de vogel uit te vechten. En dat heeft zijn sporen nagelaten. De nieuwe baasjes worden keer op keer geconfronteerd met een complete reproductie van het geruzie van de vorige eigenaren.


Dat de vorige baasjes van Peaches uit elkaar zijn, komt niet als een verrassing als je de ruzies aanhoort. Het gaat er namelijk vrij luidruchtig aan toe. Ook wisselt Peaches steeds van positie, om te laten zien dat allebei de eigenaren een aandeel hadden in de echtelijke ruzies.

Hoewel Peaches wat lastig te verstaan is, lijkt het erop dat er flink wat harde argumenten over en weer werden opgevoerd.

De nieuwe baasjes van Peaches vinden de opvoeringen hilarisch, maar hopen dat de agressieve monologen geen invloed gaan hebben op hun eigen relatie.


.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/pcFEA0vSwgQ[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 04, 2015, 12:48:58
#25
Vind het toch niet zo,n lekker idee , geen beest ,reptiel is te vertrouwen met kleine kinderen
N python zal niet gauw wat doen, net als de boaconstrictor zijn het op zichzelf zachtaardige slangen ,zeker als ze goed doorvoed zijn .
Maar om er n kind mee te laten spelen vind ik echt te ver gaan

Gelogd
leef het leven


januari 04, 2015, 11:50:45
#24
Vader laat baby spelen met 4 meter lange python

 Een baby die speelt met een levensgevaarlijke en vier meter lange python. Het is een nachtmerrie voor veel ouders, maar niet voor de Amerikaanse vader Jamie Guarino. Met het 'speelkwartiertje' wil hij laten zien dat slangen geen kwaadaardige wezens zijn, maar liefdevolle huisdieren.

Guarino realiseert het zich maar al te goed: de meeste mensen reageren angstig en negatief op slangen. Zeker als het om één van de grootste slangen ter wereld gaat. Laat staan dat je een baby van 14 maanden oud met het dier laat spelen.

De vader wil juist die mening veranderen. ,,Nay Nay, de slang, heeft helemaal geen interesse in bijten of het doorslikken van mijn meisje," vertelt de slangenhandelaar van beroep. ,,Het is zeker niet gevaarlijk of onverantwoord. Er zijn 95 procent meer aanvallen van honden, dan van slangen. Ik hoop dat mensen een minuutje de tijd nemen om dat te begrijpen."

De slangenhandelaar wil samen met zijn dochters zijn passie delen en een reptielendierentuin beginnen.

[youtube=585,380]//www.youtube.com/embed/q3qc-y24Fd4[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dierennieuws
« Reactie #24 Gepost op: januari 04, 2015, 11:50:45 »