Nowlive.eu

Registreren
 

Senna
gelezen 3505 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 16, 2018, 12:51:41
#6
"Ik ga gewoon naar huis"

Nadat Emil de brief heeft voorgelezen, komen de tranen bij Demi en Senna .

Senna heeft gisteren gehoord dat hij, doordat hij de inhoud van de zwarte envelop als eerste heeft gelezen, vandaag naar huis moet. Vandaag krijgt Emil een brief waarin dit nogmaals bevestigd wordt. Terwijl Emil stond voor te lezen, had Senna het overduidelijk moeilijk. Ook bij Demi rolden de tranen al over haar wangen.


Meerdere Utopianen hebben het moeilijk met het feit dat Senna moet vertrekken. Senna en de twins trekken zich terug in de kleedruimte om al Senna's kleding te verzamelen. Er wordt weinig gesproken en stilletjes zitten Senna en Demi tegenover elkaar in te pakken. Maar al snel wordt het Demi te veel en barst ze in huilen uit. Ze staat op om Senna een knuffel te geven. Bij de marktkoopman rollen de tranen inmiddels ook over zijn wangen. "Ik ga gewoon naar huis", zegt hij sip.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Senna
« Reactie #6 Gepost op: februari 16, 2018, 12:51:41 »

januari 06, 2018, 13:03:10
#5
Senna wordt wakker naast Demi


Senna en Demi kunnen al een tijdje goed met elkaar opschieten, maar de jonge Utopiaan had en vriendin buiten het beloofde land dus hielden de twee gepaste afstand van elkaar. Tijdens Senna zijn bezoek een tijdje geleden, is er een gesprek geweest tussen Mika, de (ex)vriendin van Senna en Demi waarin Demi aangaf dat de band tussen haar en Senna puur vriendschappelijk is. Toch dachten een aantal Utopianen daar anders over. Zij zagen Senna en Demi steeds meer naar elkaar toetrekken en dit is ook bij Mika niet onopgemerkt gebleven. Enkele dagen geleden ontving Senna dan ook een brief van haar met daarin een duidelijke boodschap. Senna moest kiezen voor zijn liefde buiten de poort of voor Demi. Na veel gesprekken kwam Senna tot de conclusie dat zijn gevoel voor Mika er niet meer helemaal was en hij besloot voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen.


De dag na de brief en na Senna's keuze gebeurt datgeen waar veel Utopianen Senna voor gewaarschuwd hebben: hij zoent met Demi. De twee geven toe dat ze het wel erg leuk met elkaar hebben. "Ik zit lekker in mijn vel", geeft Senna zelfs toe. Dit heeft volgens de lange Utopiaan zeker ook met Demi te maken.

Gisteren verscheen er ineens onverwacht bezoek aan het hek. Het waren de ouders van Senna om hem een hart onder de riem te steken. Maar ook Mika liet haar betraande gezicht zien. Snikkend vertelde ze Senna dat ze het moeilijk heeft, maar dat ze hem behalve als haar vriendje ook als haar maatje ziet. Na een kort gesprek loopt Senna terug naar de bistro waar de tranen over zijn wangen rollen. De woorden van zijn ouders en (ex)vriendin komen hard aan. Ook later op de avond, als hij het met zijn mede-Utopianen over de situatie heeft, houdt hij het niet droog. Het dringt tot Senna door dat zijn relatie echt voorbij is. Zijn verdriet weerhoudt hem er niet van om toch bij Demi in bed te kruipen en voor de twee gaan slapen zoenen en knuffelen ze nog wat. Deze ochtend worden de tortelduifjes samen wakker. Hoe zal Senna zich voelen?Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 04, 2018, 11:14:24
#4
Hoe is het met Senna?

Na alle commotie van gisteren?

Gisteren stond een groot deel van de dag in het teken van de brief die Senna heeft gehad van zijn vriendin Mika, waarin zij hem vroeg te kiezen tussen haar en Demi. Senna heeft, na veel gesprekken met zijn mede-Utopianen, besloten voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen. Als de jonge Utopiaan vanochtend wakker is, vragen Billy en Romy hoe het met hem gaat.


"Ik heb gek geslapen", geeft hij aan. "Maar ik voel ook een soort van rust", voegt hij toe. Volgens Billy komt dit omdat hij opgelucht is en dat betekent volgens haar dat hij de goede keuze heeft gemaakt. Senna geeft vervolgens aan dat hij merkte dat hij gisteravond direct weer naar Demi toetrok, maar dat hij zich heeft ingehouden. "Dat vind ik echt heel goed van je", complimenteert Billy hem.

Romy vindt dat Senna goed met de situatie omgaat, hoe vervelend deze ook is. Senna blijft het lastig vinden, omdat hij wel een hele leuke tijd met Mika heeft gehad. Billy en Romy steken hun maatje een hart onder de riem door hem te verzekeren dat het uiteindelijk allemaal wel goedkomt.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 04, 2018, 11:05:12
#3
Senna heeft de knoop doorgehakt


Hij uit zijn gevoelens naar Chipp.  Chipp vraagt aan Senna hoe het gesprek met Demi is gegaan. Senna vond het een prima gesprek. “Ik heb eerlijk tegen Demi gezegd dat ik voor Mika niet meer het gevoel had wat ik in het begin had. Dus dan is de keuze snel gemaakt”, laat hij Chipp weten. Ook laat Senna weten dat hij de laatste drie weken super in zijn vel zit omdat hij zoveel lol heeft met Demi. Chipp adviseert zijn maatje vooral om naar zijn gevoel te luisteren en niet naar de mensen om hem heen.


“Ik denk dat het voor mijn bestwil en Mika’s bestwil het beste is als we er nu gewoon een punt achter zetten”, concludeert Senna. “Ik zie wel of het iets wordt tussen mij en Demi, dat kan nu toch niemand zeggen”, zegt Senna schouderophalend. Chipp geeft hem helemaal gelijk en laat weten dat Senna moet doen wat goed voelt en de rest later wel komt.Bron:Utopiatv.nl


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2017, 13:46:02
#2
Senna


Senna is 21 jaar, woont bij zijn ouders in Heemskerk en heeft al anderhalf jaar een vriendin. Hij werkt als groenteboer op de markt en verkoopt vol passie bananen, komkommers en aardbeien. Senna is een echte aanpakker en harde werker. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om een lekker potje te voetballen of een nummer te draaien als dj Senna.


In Utopia wil Senna van de akker zijn domein maken. “Hartstikke zonde hoe die akker er nu bij ligt!” Hij wil groente en fruit gaan verbouwen op de akker en vervolgens gaan verkopen op de markt. In de wintermaanden wil hij wintergroenten zoals boerenkool en winterpeen gaan verbouwen. Senna wil in de zomermaanden vooral hoge ogen gooien met zijn Utopia-aardbeien die hij wil verkopen. Hij wil ook ‘winterdiners’ gaan organiseren: Gezellige, knusse avonden waarop eigen verbouwde wintergroenten de hoofdrol spelen. Senna ziet het al helemaal voor zich: “Buiten is het koud en binnen is het lekker warm. Jacco zingt gezellige liedjes op de achtergrond terwijl ikzelf als enthousiaste ober al mijn charmes in de strijd gooi om het de gasten naar de zin te maken, terwijl ze genieten van heerlijk verse hutspot of boerenkool.”

Zijn Utopia is geslaagd wanneer de akker volledig benut wordt, hij succesvolle winterdiners heeft georganiseerd en wanneer zijn groenten onmisbaar zijn op de Utopiaanse markten.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 30, 2017, 13:44:57
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Senna
« Reactie #1 Gepost op: september 30, 2017, 13:44:57 »