Nowlive.eu

Registreren
 

Rowena
gelezen 71763 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 22, 2016, 14:51:03
#80
« Laatst bewerkt op: maart 06, 2017, 00:19:53 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Rowena
« Reactie #80 Gepost op: augustus 22, 2016, 14:51:03 »

augustus 20, 2016, 15:41:53
#79

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2016, 15:10:54
#78
Zag een flits van de vide....

Rowena in bed.... Ruud op de rand....

Hoor hem zachtjes zeggen, schrok je? Nee, maar je kwam zo dichtbij opeens...

Okay, wil je iets drinken? Ja, ben druk aan het schrijven, en ja het moet het moet...

Schrijf zo uitgebreid, zo heb ik nog nooit geschreven....

Okay wat wil je? huh? ja drinken....oww drinken, thee of water , kies jij maar zegt ze...

Love story word vast en zeker vervolgd..... #icon_OOPS
« Laatst bewerkt op: augustus 20, 2016, 15:41:18 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2016, 15:08:20
#77
Citaat uit het verslag van topic 232....


Tussen het strootjes tellen vang ik nog op dat dominante mannen wel leuk zijn maar niet op elk vlak.

Klopt zegt Rowena, ben ik nu achter. Heb jaren lang mn kop in het zand gehad....

Was zo, hoorde zo, moest zo.... maar nu voel ik het toch anders.

Billy zegt haar wel te begrijpen. Dominante mannen zijn leuk, wil zij ook, alleen er naar luisteren is te bezien hihi...

Heb nog veel te doen thuis, maar dat komt wel, ben nu hier en dat voelt voor dit moment goed.

Ook over sex hebben. Doe ik gewoon zegt Billy, waarom niet? ja zegt Ruud ik wil wel, maar zij niet. Nee, hihi, ben er best preuts in. Rianne komt met ene beker chocomousse aan en vraagt of ze wat wil, nee zegt Rowena , wil ik niet. Gesprek gaat verder....nee, Rowenawil het niet, nog niet, ze weet het wel maar wil het niet hihi.... Billy zegt dat iedereen het doet, is menselijk hoor....

Word niet hardop uitgesproken nog, maar als je de laatste 2 weken goed kijkt en vooral op de uitdrukkingen van beiden,

het kijken, het glimmen, het teasen...het elkaar steeds weer oppakken en wegduwen....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 18, 2016, 22:39:57
#76
Een nummer met Thomas Berge

Rowena kan haar oren niet geloven.

Live in de Loods is in volle gang en er wordt flink gedanst in de loods. Ondertussen lopen Rowena en Thomas Berge naar buiten voor een serieus gesprek. Thomas is ambassadeur van Free a Girl en vraagt Rowena over haar reis naar Nepal. Rowena legt uit dat het hartverscheurend is wat ze daar heeft gezien.


De twee praten nog even door en op een zeker moment vraagt Thomas of Rowena er al aan heeft gedacht om een nummer te schrijven over haar avontuur. De rapster geeft toe dat de reis haar heeft geïnspireerd, maar dat ze nog niets op papier heeft kunnen zetten. Als het aan Thomas ligt dan komt hier echter snel verandering in. Hij stelt namelijk voor om - in samenwerking met hem en zijn crew - een nummer te gaan maken.

Rowena kan haar oren niet geloven. "Ja, zou je dat willen doen?", vraagt ze opgewonden. "Tuurlijk!", antwoord Thomas overtuigend. Vervolgens vliegen de twee in elkaars armen. Muziek verbroederd en samen willen ze iets moois neerzetten.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 13, 2016, 19:45:47
#75
Rowena is kritisch

Waar Victoria er gisteravond was om Cemal te troosten staat ze vandaag alweer klaar voor Rowena. De twee dames zitten samen op de vide te kletsen. Het is een serieus gesprek. Al snel rollen de tranen over Rowena's wangen.


De rapster vertelt dat ze in elke rap benoemt hoe ze eigenlijk zou willen zijn, maar dat ze dit niet waar maakt. Dit vindt ze heel confronterend. Victoria troost haar met lieve woorden. Ze geeft Rowena het advies dat ze haar teksten als doelen moet gebruiken, iets om naar toe te werken.

Door haar tranen heen probeert Rowena uit te leggen hoe ze zich voelt. Victoria begrijpt haar en zegt dat dit hoort bij haar proces. Maar Rowena geeft aan veel angst te hebben, angst of ze haar doelen wel bereikt. Victoria zegt dat deze angst niet nodig is. Ze praat lang op Rowena in om haar dit te laten inzien.

Aan het einde van het gesprek krijgt Victoria Rowena gelukkig toch nog aan het lachen. De twee dames geven elkaar een dikke knuffel. Rowena geeft aan veel aan het gesprek te hebben. Lachend gaan Rowena en Victoria weer naar beneden.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 23, 2016, 00:29:46
#74
Hoe gaat het met Rowena?

Bij de komst van Billy zijn er ook veel ogen gericht op Rowena. Hoe reageert zij? Gaat er iets veranderen tussen haar en Ruud?


Een aantal inwoners hebben door de dag heen gevraagd hoe het met Rowena gaan. Ze zijn zich er van bewust dat de komst van Billy ook de nodige veranderingen voor haar met zich mee brengt. Ruud en Rowena waren de afgelopen periode heel close.

Rowena zegt dat het goed met haar gaat. Ze oogt vrolijk en vertelt dat ze Billy een leuke, vrolijke vrouw vindt. Terwijl Rowena bezig is met de afwas zoekt Ruud, die de hele dag geen aandacht voor haar heeft gehad, haar even op. Hij masseert haar schouders en vraagt of het gaat. "Ja en met jou?", antwoordt de rapster. Ruud geeft aan dat hij kapot is van alle emoties vandaag. Rowena vertelt hem dat ze hun draai wel weer gaan vinden. "Het is dag één. het komt allemaal goed", gaat Rowena verder. De twee kijken elkaar lang aan. Dan zegt Ruud dat hij weet wat ze denkt.

Even later neemt Romy Rowena apart. Ze wil weten hoe het echt met Rowena gaat. Rowena geeft aan dat ze het lastig vindt dat alle ogen op haar zijn gericht. Ze heeft het idee dat ze zich moet verantwoorden. Ook vertelt ze dat ze blij is voor Ruud. Ze gunt hem de tijd om het uit te zoeken met Billy. Rowena denkt dat alles vanzelf weer normaal wordt. Wel mist ze haar eigen vriend nu nog meer.Bron:Utppiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 13, 2016, 22:51:24
#73

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2016, 22:41:49
#72
Alweer slecht nieuws...


De inwoners van Utopia worden de laatste weken geteisterd door treurige gebeurtenissen. Eerst Karin die te horen kreeg dat haar ongeboren kleindochter is overleden. Toen Romy die geopereerd moest worden vanwege een blindedarmontsteking. En vandaag is Rowena aan de beurt.In de brievenbus vindt ze een brief van haar moeder. Rowena merkt meteen dat er iets aan de hand is en loopt snikkend terug naar de loods. Wanneer ze de brief zorgvuldig doorleest, wordt haar onderbuikgevoel bevestigd:


"Lieve Rowena,

We willen je via deze brief laten weten dat papa tijdens onze reis naar Kroatië onwel is geworden. In Oostenrijk kreeg hij opeens last van hoge koorts. We hebben toen meteen een ambulance gebeld en hij ligt nu in het ziekenhuis in Oostenrijk. Hier wordt hij goed in de gaten gehouden en hij heeft ook al verschillende onderzoeken gehad. De artsen denken aan een infectie in zijn bloed en trombose in zijn maag. Hij moet nog zeker tien à veertien dagen in het ziekenhuis blijven."


Nadat Rowena de brief heeft voorgelezen, blijft ze verslagen achter met een brok in haar keel. De inwoners verzamelen zich om haar heen en bieden steun. De Utopianen zijn geshockeerd door dit trieste nieuws. Ze laten Rowena zien dat ze te allen tijde voor elkaar klaarstaan. No matter what.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 26, 2016, 18:54:38
#71

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 22, 2016, 17:56:30
#70
Rowena aangekomen in Nepal

Rowena is in Kathmandu en krijgt direct te maken met de harde waarheid.


Rowena is na een vlucht van bijna negen uur aangekomen in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Hier wonen bijna 1 miljoen mensen en meer dan de helft van deze mensen leeft in zware armoede. De armoede zorgt ervoor dat gezinnen geen geld hebben en is daarmee de grootste reden waarom jonge meisjes in de gedwongen prostitutie belanden. Samen met de stichting Free a Girl gaat Rowena de komende dagen met eigen ogen zien wat voor werk de stichting doet en waarom dit zo hard nodig is.

Vandaag is Rowena bij het busstation net buiten Kathmandu. Daar werken meisjes, die Free a Girl heeft gered uit de gedwongen prostitutie, als beveiliger. Per bus reizen meisjes alleen naar India. Deze meisjes worden door de beveiligers uit de bussen gehaald en gescreend wat zij gaan doen in India. Het grotendeel van deze meisjes wordt namelijk in India in een bordeel geplaatst. Per dag worden er één tot drie meisjes uit de bussen gehaald door de beveiligers.

Op dit moment is Rowena samen met de beveiliger de bussen aan het controleren. Op de foto zien we haar staan bij het busstation.
 #idee -->>   http://home.nowlive.eu/index.php/topic,108784.0.html
« Laatst bewerkt op: juni 22, 2016, 19:41:33 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 17, 2016, 15:26:09
#69
Rowena gaat het op een andere manier proberen zoals te zien is op de bank samen met Do met uitzicht op haar edele delen om haar plaatje te promoten wat slecht zeg!  #huh

Gelogd


juni 10, 2016, 11:35:33
#68

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 09, 2016, 20:02:52
#67
 #sweating      #sweating      #sweating


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 07, 2016, 20:50:30
#66

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Rowena
« Reactie #66 Gepost op: juni 07, 2016, 20:50:30 »