Nowlive.eu

Registreren
 

Romy
gelezen 38559 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 15, 2018, 11:31:31
#40
De dokter komt voor Romy

Het nieuws valt rauw op haar dak.


Een tijd geleden heeft Romy zich tijdens een stoeipartijtje met Cemal bezeerd aan haar kaak. Ze is hiervoor bij de dokter geweest en nu komt diezelfde dokter in Utopia om haar de uitslag van het onderzoek te vertellen. "Dokter, zullen we in de keuken zitten?", vraagt Romy lichtelijk nerveus. De dokter begint zijn verhaal en Romy luistert aandachtig naar wat haar mankeert. Het komt erop neer dat het vliesje rondom haar kaakspier is gescheurd en dit alleen kan genezen als Romy een maand lang niet kauwt.

De blondine reageert verbouwereerd op dit nieuws en vraagt de dokter hoe ze dan moet eten. Hij vertelt haar dat ze vloeibaar voedsel zal moeten eten en haar avondeten eventueel in de blender kan doen. Nog een beetje beduusd blijft ze achter als de dokter het Utopia terrein weer verlaat. Haar mede-inwoners zijn benieuwd wat Romy net heeft gehoord. De blondine vertelt het verhaal in geuren en kleuren en laat weten dat ze vanavond alles maar in de blender gaat doen.Bron:utopitv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Romy
« Reactie #40 Gepost op: februari 15, 2018, 11:31:31 »

oktober 09, 2017, 12:54:38
#39
 #smiley_cheerleader  Romy is jarig !   #smiley_happy_birthday

Gefeliciteerd met je 25e verjaardag  #smiley_cheerleader #smiley_candle #smiley_swing
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2017, 20:25:09
#38
Dag 13 op rij...

zwart kanten bhtjeGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 18, 2017, 17:56:12
#37
Dag 9 van het zwarte  bh topje.....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 03, 2017, 00:04:21
#36

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 15, 2017, 12:07:39
#35
12.06.....Weet iemand waar mn shag is?  was een vol pakje nog....

15.35  ben nog steeds mn shag kwijt, ook mn zonnebril...

16.18 uur Romy is de shag kwijt...
« Laatst bewerkt op: maart 15, 2017, 16:18:46 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 14, 2017, 23:55:03
#34
Net uit bad, niks om aan te trekken, dus shirt en tanga drogen ...


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 12, 2017, 01:10:03
#33
Na de Open Loods stort Romy in.

Billy merkt op dat haar vriendin al de hele avond bot reageert. Als ze om de reden vraagt krijgt ze geen duidelijk antwoordt. Maar aan het gezicht van de jonge Utopiaan is te zien dat ze er even doorheen zit. Billy neemt Romy in haar armen, waardoor de normaal zo vrolijke Utopiaan breekt. De tranen rollen over Romy’s wangen, terwijl ze uitlegt dat ze in een sleur zit en even er doorheen zit.


Volgens Billy is dit heel normaal en heeft iedereen hier weleens last van. Tegen dit gevoel hoeft de jonge Utopiaan dan ook niet te vechten, de beste oplossing is om het gewoon over haar heen te laten komen. “Al huil je de hele avond”, zegt de kunstenares liefkozend. Deze troostende woorden lijken te helpen en langzaamaan lijken de tranen van Romy te verdwijnen.

Het is ook bij Roy en Marvin opgevallen dat Romy niet lekker in haar vel zit. Buiten vragen ze bezorgd wat er aan de hand is. De blondine legt uit dat ze erg teleurgesteld is. Tijdens de Open Loods heeft ze namelijk geen spijkerjasjes verkocht, terwijl zij en Cemal al een tijdje druk hiermee bezig zijn.

Roy en Marvin hebben ervaring met het verkopen van kleren en al snel overspoelen ze Romy met zakelijk advies. Volgens het stel houdt de jonge Utopiaan zich te veel bezig met haar eigen stijl, terwijl ze juist aan de doelgroep moet denken. Als een brave leerling neemt Romy al het advies in zich op en met zijn drieën bedenken ze enthousiast een aantal nieuwe concepten voor Romy en Cemal’s kledinglijn. Romy wordt duidelijk enthousiast van alle nieuwe ideeën en bedankt het tweetal voor hun advies. “Weet je wanneer je succes gaat krijgen? Als je afstapt van dat onzekere gevoel”, drukt Marvin haar op het hart, terwijl Romy een dikke knuffel van Roy krijgt.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 12, 2017, 17:51:02
#32
Is de liefde over?

De relatie tussen Romy en Cemal staat op instorten. Gisteravond heeft het jonge stel al een gesprek gehad over hoe het de laatste tijd gaat tussen hen. Romy gaf aan vaak geen behoefte te hebben om intiem te zijn met haar vriend en ze ziet dat als een probleem. Als de twee vandaag samen in hun caravan zitten, snijdt Cemal het onderwerp weer aan. De uitspraken van Romy van gisteravond zitten hem namelijk niet lekker.


De twee belanden in een lang gesprek over hun relatie en over wie ze zijn. Romy merkt dat ze erg uit elkaar gegroeid zijn en ze heeft het idee dat dat komt omdat ze allebei veranderd zijn sinds ze in Utopia wonen. Door die veranderingen zitten ze niet meer op hetzelfde niveau. Cemal ziet dit ook, hij heeft het gevoel dat hun relatie een vanzelfsprekendheid geworden is en dat is niet wat hij wil. Hij wil geen relatie hebben om het hebben van een relatie en denkt dat de twee knopen moeten doorhakken over hun toekomst samen.

Romy vindt het fijn dat ze het er zo goed over kunnen hebben samen en denkt dat dit al een stap in de juiste richting is. Wat haar betreft hoeven er nog geen knopen te worden doorgehakt, maar is het wel belangrijk dat de twee blijven communiceren. Het duo besluit hun gesprek vanavond voort te zetten. “Laten we het wel even tussen ons houden”, zegt Romy nog tegen haar vriend, voordat ze elkaar omhelzen en het gesprek voorlopig beëindigen.

Binnen vangt Billy Romy op. De kunstenares had al in de gaten dat het niet goed ging tussen Cemal en Romy. “Het is een beetje weg”, zegt Romy met een trillende stem. De tranen over haar wangen en ze laat aan haar vriendin weten dat ze het toch moeilijk vindt en bang is om alleen te zijn.

Dit begrijpt Billy als geen ander en ze is ontzettend trots dat de jonge Utopiaan haar gevoelens heeft uitgesproken. Volgens haar passen zij en Cemal niet meer bij elkaar en is Romy verder in haar ontwikkeling. Romy knikt instemmend, terwijl ze Billy’s advies aanhoort. De twee zijn erover eens dat echte liefde echt overwint en als Romy en Cemal echt voor elkaar bestemd zijn, elkaar uiteindelijk wel weer terugvinden.

Het gesprek doet Romy duidelijk goed en al snel zijn de tranen weer gedroogd. En nu ze toch de belofte met Cemal heeft verbroken om met niemand te praten over hun mogelijke break-up, deelt ze even later ook maar haar verhaal met Do.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 17, 2016, 12:16:27
#31
Jaaaaaa joh Do is gewoon jaloers ofzo geen idee maar Romy is  niet gek en voelt dit goed aan !!!!

De ruzie was daarom ook echt terecht nogmaals. Do had it coming............. !

Gelogd


december 17, 2016, 00:53:57
#30
   Foto zegt vaak meer dan woorden.... #icon_rolleyes(ik lees alleen maar minachting in die ogen)

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 17, 2016, 00:48:58
#29
De vriendschap is voorbij

Do en Romy hebben de hele dag nog niet met elkaar gepraat, door de ruzie van gisteren. Aan het einde van de middag is het dan eindelijk zover.


Aan de picknicktafel beginnen de dames met het uitpraten van de ruzie. De jonge kunstenares biedt haar excuses aan voor haar aanpak van gisteren. Ze kon haar gevoelens niet meer filteren, waardoor de spreekwoordelijke bom barstte. Maar hoewel ze zich schuldig voelt over de manier waarop ze tekeer ging, heeft ze nog steeds dezelfde gevoelens over Do. Volgens haar verandert de vriendin van Bas soms in een ander persoon.

Na het aanhoren van Romy’s excuses, legt Do uit dat gisteren een ommekeer was voor hun vriendschap. Vanaf nu is Romy gewoon een mede-inwoner voor haar en betekent ze niets meer dan dat. Ze kan zich niet vinden in wat Romy zegt en de uitbarsting heeft haar veel pijn gedaan.

De twee blondines concluderen dat ze nooit beste vriendinnen zullen worden, maar het wel met elkaar moeten uithouden. “Het is goed dat we onze eigen ding doen en dat je niet meer op mij let”, adviseert Do.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 16, 2016, 21:29:07
#28
.[video=580,385]//www.dailymotion.com/embed/video/x55bxf3_romy-noemt-dominique-een-f-cking-k-twijf-verhaaltje-gebakken-lucht_fun[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 15, 2016, 18:25:02
#27

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 15, 2016, 13:38:07
#26
“Oprotten f*cking ....!”

Romy kan haar frustraties niet langer voor zich houden en flipt tegen Do.

Terwijl Do vanmiddag op de computer bezig is voor de actie van Bas en Boyd, kijkt ze op een gemene manier naar Romy. Do heeft het zelf vermoedelijk niet eens in de gaten, maar bij Romy valt het helemaal verkeerd. Ze heeft Do al vaker aangesproken op haar gedrag naar haar toe en de bom barst. Woedend spreekt ze Do aan: “je kijkt met een bepaalde blik naar me! Het lijkt wel alsof je twee persoonlijkheden hebt!”, doelend op het feit dat Do de ene keer dikke vrienden lijkt te willen zijn met Romy en haar de andere keer negeert.


Do heeft geen idee waar deze woede vandaan komt en vindt het ongelofelijk hoe gefrustreerd Romy tegen haar doet, terwijl ze niet weet wat ze gedaan heeft. “Dit is gebakken lucht”, antwoordt ze op Romy’s relaas. Die opmerking raakt al helemaal de gevoelige snaar bij Romy. Ze flipt compleet en schreeuwt dat dit toch echt is hoe ze het voelt. Bovendien, zegt ze, is ze niet de enige die moeite heeft met Do. Do blijft verbazingwekkend kalm, wat alleen nog maar extra woede oproept bij Romy: “verdomme, schreeuw een keer tegen me! Ik ben dit zat! Oprotten, f*cking biep!”.

Woedend loopt Romy naar buiten en blijft Do achter bij de computer. Ze probeert kalm te blijven, maar er is duidelijk aan haar te zien dat de ruzie haar van haar stuk heeft gebracht. Even later bespreekt Romy de ruzie met haar mede-Utopianen. Ze is nog steeds pissig en meldt de andere inwoners dat ze Do voortaan elke keer zal aanspreken als haar onderbuikgevoel over de blondine slecht is. Ze is er hélemaal klaar mee.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Romy
« Reactie #26 Gepost op: december 15, 2016, 13:38:07 »