Nowlive.eu

Registreren
 

Romy
gelezen 876 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 15, 2017, 12:22:01
#2
Romy

Romy is 24 jaar, vrijgezel en woont in Amsterdam. Ze volgde een dans-, acteer- en musicalopleiding en was te zien in verschillende televisieseries als Villa Achterwerk en Checkpoint. Naast acteren, is ook zingen een grote passie van Romy. Twee jaar geleden maakte ze deel uit van de kinderpopgroep ‘Jamyro’. Tegenwoordig werkt ze als hostess op verschillende evenementen.


De pittige Amsterdamse hecht veel waarde aan eerlijkheid en kan slecht tegen schijnheilige mensen. Romy is een echte teamplayer en kijkt ernaar uit om met de andere Utopianen mee te bouwen aan een samenleving waarin iedereen zijn eigen ding doet. Ze heeft een expressief karakter en zegt altijd waar het op staat. In haar vrije tijd geniet ze van lange strandwandelingen maken en winkelen met haar vriendinnen.

Gezond in het leven staan vindt Romy erg belangrijk, zelf worstelde ze met de eetstoornis anorexia en in Utopia wil ze dit ziektebeeld dan ook onder de aandacht brengen. Haar bijdrage aan de B.V. wil ze leveren door zichzelf in te zetten als model voor de verschillende Utopiaanse kledinglijnen. Ondernemen en geld verdienen vindt ze belangrijk. Uiteindelijk wil ze dan ook niets liever dan ooit haar eigen onderneming starten. Waarin precies weet ze nog niet, maar dit wil ze in Utopia gaan ontdekken. “Alles wil ik wel uitproberen, maar als ik ergens voor ga doe ik dat altijd voor de volle 100%. Ik doe het goed, of ik doe het niet!”.

Haar Utopia is geslaagd wanneer ze veel heeft geleerd over het ondernemerschap, ze de B.V. zoveel mogelijk heeft ondersteund en haar enthousiasme heeft overgebracht op de overige inwoners.

http://www.utopiatv.nl/participant/detail/158/romy-1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Romy
« Reactie #2 Gepost op: april 15, 2017, 12:22:01 »

april 15, 2017, 12:19:40
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Romy
« Reactie #1 Gepost op: april 15, 2017, 12:19:40 »