Nowlive.eu

Registreren
 

Romeo
gelezen 912 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 30, 2017, 13:44:05
#2
Romeo

Romeo is negentien jaar oud en woont samen met zijn zus en Spaanse moeder in het kleine dorpje Ulft, in Gelderland. Hij is werkzaam achter de kassa in een supermarkt. Afgelopen zomer heeft Romeo zijn opleiding Leisure en Hospitality afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij geleerd goed met mensen om te gaan en is hij er achter gekomen dat hij een organisatorisch talent heeft. In Utopia wil hij de evenementen beter gaan stroomlijnen zodat ze meer geld gaan opbrengen.


Toen Romeo tien jaar oud was, is hij uit de kast gekomen. Zijn familie omarmden zijn geaardheid volledig. Romeo merkt vooral dat de acceptatie van homoseksualiteit in kleine dorpjes achterloopt. In Utopia wil hij homoseksualiteit beter bespreekbaar maken.

Romeo staat doelgericht in het leven en helpt graag anderen daarbij. In Utopia wil hij daarom de inwoners helpen met het bereiken van hun doelen. Zijn eigen doel is om een t-shirtlijn op te zetten met Achterhoekse teksten en uit te zoeken wat hij in de toekomst wil gaan doen.

Utopia is voor Romeo geslaagd wanneer hij inwoners heeft geholpen hun doelen te behalen en wanneer hij heeft bijgedragen aan de acceptatie van homoseksualiteit in Nederland.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Romeo
« Reactie #2 Gepost op: september 30, 2017, 13:44:05 »

september 30, 2017, 13:43:02
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Romeo
« Reactie #1 Gepost op: september 30, 2017, 13:43:02 »