Nowlive.eu

Registreren
 

Rob
gelezen 6855 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 24, 2017, 15:55:33
#12
Rob Bedankt  #bravo
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Rob
« Reactie #12 Gepost op: april 24, 2017, 15:55:33 »

april 20, 2017, 00:10:00
#11
Rob heeft nog een shirtje/hemdje beplotterd...

De tekst in spiegelbeeld, bewust ja...

Als je sport voor de spiegel, kun je het tenminste zelf lezen!Alleen probleem??? hoe maak je een  #smiley_takepictureGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 23:16:10
#10

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 02:38:50
#9

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 14, 2017, 16:53:02
#8
Rob vraagt advies....

Rob wil graag weten wat er van hem verwacht wordt.

Rob heeft gisteren tijdens het centraal aangegeven dat hij per direct de overstap maakt van de ondernemers naar de minimalisten. Vandaag is dan ook zijn eerste echte dag als minimalist. Rob is nog op zoek naar zijn plek binnen de groep en vraagt aan Cemal wat hij, als minimalist, van hem verwacht.


Cemal geeft aan dat je als minimalist meer tijd hebt voor jezelf, daarom wil hij weten wat naast ondernemen en sporten nog meer passies van Rob zijn. Terwijl Rob ondertussen gewoon doorgaat met zijn sportoefeningen denkt hij over deze vraag na en komt hij tot de conclusie dat hij het eigenlijk niet weet.

“Wat wil je heel graag doen hier?”, vraagt Cemal vervolgens aan de kersverse minimalist om zo te achterhalen wat Rob voor doelen kan behalen in Utopia. Ook hier heeft Rob niet zo snel een antwoord op en hij draait de rollen dan ook om en vraagt aan Cemal wat hij van zichzelf verwacht als minimalist. Cemal vertelt meteen vrolijk over zijn modellen carrière. Hij is blij dat hij bij de minimalisten zit omdat hij op deze manier meer tijd heeft voor zichzelf. “Jammer dan dat ik niet kan shoppen, maar ik vind wat ik nu doe leuk, en dat is het belangrijkste.”

Rob geeft Cemal gelijk en heeft na dit gesprek genoeg stof om over na te denken. bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 01, 2017, 22:38:52
#7
'Afgebrand' op succes

Nadat Victoria de groep heeft verteld over de verzoeningscommissie, blijven de ondernemers nog even zitten op de banken. Er is namelijk wat onenigheid over de manier hoe er met elkaar wordt omgegaan en daarom is het hoogst noodzakelijk om de koppen bij elkaar te steken. Boyd vraagt wie zich niet goed voelt bij de huidige structuur en het blijkt dat Rob problemen heeft met de huidige gang van zaken.


Wat de ondernemer frustreert is dat je op dit moment wordt afgerekend op de inkomsten van je eigen product, ook wanneer je je juist inzet om anderen te helpen. Zo is Rob bijvoorbeeld druk bezig geweest met de Candyshop en hierdoor heeft hij geen tijd gehad om zelf geld te genereren. Dit geldt ook voor Jeroen, die dit keer overigens gespaard wordt omdat hij nog maar kort in Utopia woont. De nieuwkomer krijgt daarom honderd euro zakgeld, net als de minimalisten.

Rob heeft nu het gevoel dat je je als ondernemer niet in kunt zetten voor de rest van de groep, omdat je dan je ondernemersquotum moeilijk kunt behalen. Jeroen is het hiermee eens en benadrukt dat het geen race moet zijn. En naast de financiële kant van het verhaal vindt Rob het schrijnend dat er een verzoeningscommissie nodig is voor de sociale status in het huidige Utopia. Billy vindt het echter bijzonder dat Rob het sociale aspect nu opeens heel belangrijk vindt. Vooral omdat het contrast met de Rob van een aantal weken geleden heel groot is. "Ik zie wel een andere Rob", concludeert de blondine, en ze heeft het gevoel dat de cijfers hier ook iets mee te maken hebben.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 21, 2017, 00:57:13
#6
Rob nog maar net binnen in utopia,

Heeft ook een shirt op de site te koop staan, 15 euro...

Bidon is nog in de maak....

Ook bverkoopt Rob Koffie en binnekort kop en schotels met zelfde logo....


De nieuwkomers zijn al gelijk druk.... zitten niet en gaan door !http://www.utopiawebwinkel.com/super-rob-shirt.html

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 17, 2017, 11:19:28
#5
 #smiley_happy_birthday  Rob 47 jaar., Hartelijk Gefeliciteerd   #smiley_candle
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 03, 2017, 22:54:50
#4
"Ik heb niks met die griet"

Nu Rob een echte Utopiaan is, komen langzaam zijn ergernissen over andere inwoners naar boven.


Met de introductie van de nieuwe structuur, zijn hem namelijk een aantal dingen opgevallen. Vooral Bas en Do ergeren hem. De twee horen volgens hem niet bij de Ondernemers thuis en zorgen voor veel loze discussies. Daarbij houden ze elkaar tegen, in plaats van dat ze elkaar helpen groeien. Vooral Do wekt een negatieve indruk bij de nieuwkomer, volgens hem heeft de blondine er een handje van om haar eigen wil door te drukken.

Maar niet alleen Do zorgt voor een grote ergernis, ook Rowena krijgt de wind van voren van de zakenman. Haar gedrag stoort hem enorm. Hier kan Billy zich natuurlijk compleet in vinden. Sinds het vertrek van Ruud, heeft de kunstenares meteen besloten dat ze niet meer de schijn tussen haar en Rowena kan ophouden. “Ik heb niks met die griet”, zegt ze zonder enig emotie tegen Rob. Die haar op zijn beurt weer laat weten dat Rowena volop stemmen van Boyd, Jessie en hem kan verwachten bij de aankomende stemronde. Maar volgens Billy zal de brunette het niet eens tot de volgende stemronde halen. Als dit toch het geval zal zijn, zal Billy zich volledig aansluiten bij de mannen.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 31, 2016, 17:14:28
#3
Rob

13:40 uur - Toeter
Als de Utopianen na het afscheid van Ruud bij de poort weer terug lopen naar de loods drukt Rob vrijwel meteen op de toeter. Als de inwoners zich allemaal in de woonkamer hebben verzameld neemt Rob het woord.

13:44 uur - Wie is Rob
Rob heeft een brief geschreven en begint met voorlezen. Hij vertelt dat hij inmiddels al een paar dagen in de B&B verblijft, hiervoor bedankt hij Jacco en Karin. Vervolgens benoemt hij dat er al een aantal dagen over hem gespeculeerd wordt. Hij noemt alle speculaties op die hij heeft meegekregen. De inwoners moeten hier heel hard om lachen.

Maar nu besluit Rob de inwoners uit hun lijden te verlossen. "Ik ben Rob, 46 jaar en vanaf nu woon ik in Utopia. Ik ben vanaf nu een Utopiaan."

De inwoners zijn stil. Ze kijken Rob met grote ogen aan en verwachten dat er nog meer zal komen. "Ik vind het leuk!", roept Cemal. Dan komen ook de overige Utopianen los en klinkt er vreugde door de loods.

13:46 uur - Het kan beter
Rob heeft de Utopianen nog meer te vertellen. Hij denkt dat het beter kan in Utopia. Hij geeft toe dat hij de afgelopen dagen veel heeft geobeserveerd en het valt hem om dat 'ik' het meest gebruikte woord is. Rob wil dat ze een groep vormen en met zijn alle de schouders eronder zetten. "Utopia 2017 moet succesvol worden!"

Na de mooie en motiverende woorden van Rob klinkt er applaus en heet de groep hem welkom.

13:50 uur - Spiegelen
Romy heeft nog een vraag aan Rob. Ze wil weten hoe het nou precies zit met zijn gedrag van de afgelopen dag. Als voorbeelt noemt ze het spiegelen dat Rob vaak doet. Rob heeft hier geen duidelijk antwoord op. Hij zegt de groep dat ze het zullen meemaken.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 31, 2016, 17:04:32
#2
Rob

Rob is 46 jaar, vrijgezel en woont in Broek op Langedijk. Hij heeft achttien jaar in de financiële sector gewerkt, waarvan hij elf jaar eigenaar is geweest van een financieel adviesbureau. Op dit moment is hij huurbaas van verschillende panden.


In Utopia wil Rob orde op zaken gaan stellen. “Ik vind dat de Utopianen nu maar wat aanmodderen. Het zijn allemaal grote ego’s en waarom? Geen idee! Ze moeten samenwerken en doorpakken met hun ideeën. Dat ga ik ze leren.” Hij vindt ook dat de Utopianen niet realistisch kijken naar bepaalde zaken. Hij vindt het belachelijk dat wanneer er een ruzie is geweest iedereen elkaar binnen de kortste tijd weer in de armen valt. “Ik wil juist de onderste steen boven halen en mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheden.” Hij gaat geen discussies uit de weg.

Rob is een harde werker, een aanpakker en zegt alles te kunnen. In Utopia wil hij sporten en een gezonde leefstijl op de kaart zetten. Hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien en sport daarom 2,5 uur per dag. Hij wil er voor zorgen dat de Utopianen fit worden en er gezond uit zien. Hier wil hij ook zijn geld mee verdienen. Bezoekers kunnen langskomen om door hem getraind te worden. Ook wil hij workshops organiseren voor kinderen, om hen zodoende, op spelenderwijs, te informeren over gezonde voeding. 

Utopia is voor Rob geslaagd, wanneer alle Utopianen weten wat samenwerken is en de BV een ton op de bank heeft staan, zodat er een grote geldprijs te winnen is voor de Utopiaan van het jaar 2017.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 31, 2016, 17:03:24
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Rob
« Reactie #1 Gepost op: december 31, 2016, 17:03:24 »