Nowlive.eu

Registreren
 

Rienk Kroese
gelezen 42894 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* september 09, 2014, 08:56:58
#20
Jammer Rienk, veel mensen zagen jou als de eventuele winnaar, het ga je goed.  #smiley_flowers

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Rienk Kroese
« Reactie #20 Gepost op: september 09, 2014, 08:56:58 »

september 08, 2014, 20:45:27
#19
De meest bloedstollende eliminaties ooit!20.13 - Het afscheid weegt het zwaarst
Nicoline kan Rienk niet meer loslaten. De groep staat in stilte te wachten tot dat moment toch komt. Een foto wordt gemaakt, maar niemand kan lachen. Het is een pijnlijk tafereel om te zien, maar dat de groepsband zó sterk is geworden verbaast menigeen. Tijd voor een groepsknuffel. En als Rienk iedereen nog één keer heeft geknuffeld, neemt hij definitief afscheid.

20.00 - "Blijf zoals je de afgelopen dagen was"
Rienk had niet verwacht dat hij zou moeten gaan. Maar nu hij toch moet vertrekken, geeft hij Isabella nog een laatste advies: "Ies, neem de kritiek alsjeblieft ter harte. Blijf zoals je de afgelopen dagen was. Anders wordt het de volgende maand alleen maar erger."

19.54 - Isabella of ik...
Ruud vindt het verschrikkelijk dat Rienk zijn kist moet pakken: "Ik dacht: het wordt Isabella of ik. Ik had nog liever gegaan dan hij, ik vind het heel erg om te blijven over zijn rug."

19.41 - Terug naar Mark...
Mark is nu natuurlijk de grote boeman, ondanks het feit dat hij de genomineerden niet zelf op de stoel heeft gezet. "Het zit uiteindelijk wel goed, maar als iedereen een kogel had... Nou!" Hij voelt zich echt beroerd en spreekt zichzelf moed in... Althans, hij doet een poging.

19.38 - Onafscheidelijk
Rienk en Nicoline krijgen van Charlotte allebei een vriendschapsketting. Zo hebben ze elkaar altijd bij zich. Van René krijgt hij een houten hartje, van Laura haar telefoonnummer.

19.24 - Afscheidscadeau
Het kwam nog niet eerder voor dat een inwoner die naar huis moest een cadeau kreeg van de inwoners. Maar Rienk krijgt het. Omdat hij gisteren aangaf graag trouwambtenaar te willen worden, krijgt hij van de groep een opleiding tot trouwambtenaar. "En, Rienk? Als je het hebt gehaald, wil je Ruud en mij dan trouwen?", vraagt Billy. Rienk knikt.

19.16 - "Dag moslim van me!"
We hebben Ivan nog nooit zien huilen binnen de poorten. Maar inmiddels is het zover. Met pijn in zijn hart ziet Ivan Rienk vertrekken. "Hij komt zichzelf wel tegen", aldus Ivan tegen Mark.

19.13 - "Het is allemaal bullshit!"
"Die man is een nog grotere huichelaar dan wie dan ook. Met zijn gelul over dat ik een belangrijk deel uitmaak van de groep en dat hij me niet weg zou sturen!" Rienk is woest.

19.12 - Verontschuldigingen van René
"Het spijt me, ik had je die drie stemmen nooit moeten geven... Je verdient dit niet. Het spijt me echt", luidt zijn verontschuldiging. Nicoline reageert verbitterd: "Jij bent niet degene die de verkeerde keuze maakt. Dat is hij!" Ze wijst naar Mark, die niet weet wat hij op dit moment moet doen.

19.06 - Dikke tranen van verdriet...
Nicoline en Rienk vallen elkaar huilend in de armen. "Dit kan niet... Dit kan niet! Nee!" Ze kunnen elkaar niet loslaten. Ook Laura is er kapot van. En zelfs Mark kan zijn tranen niet binnenhouden. Maar zijn besluit is gevallen: het is over en uit voor Rienk.

19.03 - Gelijk van wal steken
"Jullie hebben mij een heel lastig besluit laten doen nemen. Ik kan er heel kort over zijn. Nicoline, van het begin af aan heb ik je hoog zitten. Jij bent veilig. Ruud, ik zie in jou heel veel potentie, ik hoop dat ik op je kan bouwen en dat we er samen tegenaan gaan. Er blijven er twee over: Rienk en Isabella. Heel lastig, nek aan nek race. Isabel, je hebt het mij heel lastig gemaakt, je moet verbeteren. Je bent soms te arrogant. De groep kotst je uit. Doe daar je voordeel mee. Het doet pijn, maar ik moet Rienk naar huis stemmen."

19.02 - De deur gaat dicht...
Terwijl de inwoners - emotioneler dan ooit - druk bezig zijn met knuffelen, doet Mark de deur dicht. Ook hij heeft het zichtbaar heel lastig. Het is tijd om te beginnen...

18.59 - Groepsknuffel
Rienk, Nicoline en Isabella pakken elkaar nog even stevig beet. "Ze kunnen onze vriendschap in ieder geval niet afpakken!", aldus Isabella.

18.52 - Als je stropdas maar goed zit...
Mark trekt voor de gelegenheid zijn nette kleren aan. Hij wil goed voor de dag komen als hij zijn keuze bekend maakt. En hij weet: er zal een grote bom ontploffen, wie hij ook wegstuurt.

Bron:utopiatv.nl« Laatst bewerkt op: september 09, 2014, 00:50:39 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 08, 2014, 19:45:36
#18
Rienk, Bedankt voor je deelname.... #smiley_clap #smiley_thnx

Rienk die hier op Nowlive geen stemmen heeft gekregen is door Mark weggestemd...


« Laatst bewerkt op: september 08, 2014, 20:30:59 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 04, 2014, 11:34:03
#17
ja, inderdaad: starende "nietszeggende" blik van Nicoline  #div_s06

Gelogd


* september 04, 2014, 10:26:09
#16
het beeld lijkt echt wel beetje op nicoline #smiley_girlgiggle

Gelogd


september 03, 2014, 21:51:04
#15
Rienk is weer creatief geweest..... wie het kan zijn, geen idee...Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 29, 2014, 01:14:53
#14
Rienk

Hij is degene die de afgelopen maanden op persoonlijk gebied misschien wel de indrukwekkendste verandering heeft doorgemaakt. De zwerver leeft inmiddels al vijf maanden in en om de bekendste loods van Nederland. En hoewel hij nog steeds op blote voeten loopt, is er best veel veranderd.

Anti-alcohol en liefdeloos


Stug was hij, streefde zijn eigen idealen na en wilde niets horen van anderen die er andere gedachten op na hielden dan hijzelf. Hij werd woest op het moment dat men het had over het nuttigen van alcohol. "Mensen worden egoïstisch als ze alcohol op hebben! Levensgevaarlijk!", riep hij tijdens de eerste vergadering. Mediteren om tot zichzelf te komen en het woord van God veelvuldig prediken behoorde tot zijn dagtaak, maar dat is tegenwoordig toch wel anders. Hij drinkt wijn, is zelfs wel eens dronken geweest en heeft samen met Nicoline plannen om zijn zeven jaar zonder seks af te sluiten in juni.

Riencoline

De meesten zagen het al aankomen: Rienk en Nicoline zouden het tweede stelletje van Utopia worden. En niets bleek minder waar. Stapje bij stapje verdreef de zon de kou uit Utopia en kregen Rienk en Nicline steeds meer vlinders in hun buik. Hoewel ze beiden eerst nog in de ontkenningsfase zaten en Rienks eerste versiertrucs nog wat onwennig waren, hapte de filosofe uiteindelijk toch toe. De verliefde Utopianen groeiden elke dag een beetje meer naar elkaar toe. Hun relatie werd ook wel #Riencoline genoemd.

Samen op de yogamat, samen op de akker, de twee zijn dag en nacht bij elkaar. Ook waren de gesprekken tussen de twee altijd een fascinerend schouwspel. Zij filosofeerde en hij kwam dan met de meest wijze levenslessen op de proppen. De relatie kon helaas niet eeuwig standhouden. Haar familie stond niet achter Rienks opvattingen over het leven die lijnrecht tegenover hun eigen beschouwing staan. Zij accepteert wel dat de zwerver in God gelooft, maar hij lijkt het niet te accepteren dat zij niet in Hem gelooft. Uiteindelijk breekt deze opvatting hun relatie op. Gelukkig duurde het niet lang en kwamen de twee er al snel achter dat ze niet zonder elkaar kunnen. Helaas verbrak Rienk hun relatie nog een keer, maar ook deze is inmiddels weer gelijmd. De twee gaan tegenwoordig weer als een geluk koppel door het leven. Of hun relatie ook zal standhouden na Utopia, weet niemand.

Robin

Velen kunnen de blik in Rienks ogen nog wel herinneren toen Robin haar intrede deed in Utopia. Hij was er totaal niet blij mee. Een vrouw die alleen maar bezig is met haar uiterlijk en de loods wil omtoveren tot een of ander beautysalon... Nee, dat ziet Rienk totaal niet zitten. Toch blijken de twee uiteindelijk opvallend veel naar elkaar toe te groeien. Hoewel ze totaal anders in het leven staan, is Robin gefascineerd door Rienks uitspraken. Rienk op zijn beurt is onder de indruk van haar zienswijze en haar vermogen tot het beargumenteren van zaken. De twee vinden een maatje in elkaar en bij haar vertrek geven ze allebei toe dat ze veel van elkaar hebben geleerd.

Koning van Utopia


En dan is er nog die speciale titel... Al sinds Rienk de poorten binnenkwam werd hij bestempeld tot Koning van Utopia. Helemaal geweldig vond de zwerver zijn titel. Op zijn verjaardag kreeg hij zelfs een kroon en een scepter. Maar als zijn koningschap in gevaar komt heb je aan Rienk een verkeerde. Zo opperde Wytze Pieter tijdens zijn strijd om een paspoort dat hij uiteindelijk Burgemeester van Utopia te worden. Tja, daar is Rienk niet van gediend en dus liet hij dat goed merken toen hij dat te horen kreeg!

Al met al heeft Rienk dus een bijzondere groei doorgemaakt. Wat vind jij van zijn handelswijze en zijn ontwikkeling?Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 11, 2014, 13:09:09
#13

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 30, 2014, 17:12:43
#12
Rienk is er ook nog mee bezig, nog niet klaar dus...

Moest eerst aan drogen, hij maakt het middeltje van oude stukken gipsplaat....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* april 30, 2014, 15:48:48
#11
de nog niet ontdekte Kunstenaar Rienk.
dat is mooi zeg wat hij maakt.de zwaan valt wel een beetje klein uit want Ruud heet zwaan en niet eend.
.
maar wie weet had hij niet genoeg (kalk??) om een grotere te maken.
Leuk van Rienk.

Gelogd


april 29, 2014, 18:29:58
#10
Rienk maakt een zwaan......

als cadeau voor Ruud Zwaan die 2 mei jarig is....
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 29, 2014, 00:15:30
#9
Rienk is jarig  #smiley_happy_birthday  Proficiat van ons allemaal  #smiley_swinging

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 28, 2014, 15:44:01
#8
Oeps...

Rienk wordt morgen 30 jaar en uiteraard hebben de andere inwoners daar rekening mee gehouden! Het cadeau voor Rienk ligt in plastic verpakt verstopt. Maar daar is Giorgio!


Hij haalt het cadeau per ongeluk uit de kast in Rienks bijzijn. Puur uit nieuwsgierigheid bekijkt hij het pakketje. "Hé! Een schaaf! Hoe kom je daar nou aan?!", roept Rienk enthousiast. Hij grist het pakketje uit de handen van Rienk en pakt hem uit. "Eh, Gio", begint Emil, "Is dat het verjaardagscadeau van Rienk?" Het blijft even stil voordat Giorgio de schaaf uit de handen van Rienk trekt en hem wegstopt. "Owee als je iets tegen de rest zegt Rienk, ik maak je dood", grapt Giorgio als hij terugkomt.

Het verjaardagscadeau is dus niet echt een verrassing meer. Zullen de anderen achter deze blunder komen?Bron:utopia.tv

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 19, 2014, 01:33:28
#7
Vraag van Donna:

ik heb ziggo en daar heb ik nu id tv op. ja klinkt misschien gek hoor maar er komt ene programma met mensen die in van die jurken lopen en kale koppen hebben enz das in buitenland. is volgens mijn iets van god ofzo. Nu heb ik deze reclame 4 keer gezien en in begin is het echt of ik Rienk zie in dat voor stukje. Die bril dat kaal geschoren hoofd maar het gaat zo snel kan niet goed zien. weet niet of iemand ook wel eens id op heb staan


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 24, 2014, 21:43:59
#6
Een interview met Rienk

Laura is enorm gefascineerd door Rienks levensstijl.
Na het eten neemt ze haar moment om een vragenvuur bij hem af te leggen.

Jij woonde dus op straat?

Ja.

Heb je het nooit koud?

Nee, niet echt.

Waar slaap je dan?

Onder een brug.

Je wilt nooit naar huis?

Nee.

Jij bent gewoon een aparteling

Ja, ik ben een aparte.

Je hebt ook geen inkomen. Wat eet je dan?

Gewoon wat er is, wat ik krijg, wat ik vind. Wat ik vind in containers. Er ligt goed voedsel in containers.

Vanuit een warm huis, waar je alles had ben je op straat gaan wonen?

Op een gegeven moment werd het me teveel. Toen ben ik m’n huis uit gelopen en ben ik blijven lopen. Ik ben toen naar Zuid-Frankrijk gelopen. Drie maanden. Ik heb in verschillende kloosters gezeten. Dat heeft me fundamenteel veranderd.

Dus je koopt ook nooit andere kleren?

Nee, dit t-shirt heb ik gevonden.

En je ouders dan?

Toen ik weg ging heb ik geen afscheid genomen. Ik had al een paar keer gezegd: "Ik heb het gevoel dat ik op reis moet.” Als ik het met mijn moeder zou overleggen zou ze zeggen: "Neem dan wel een tas mee, neem wel een telefoon mee en bel één keer in de week. Neem geld mee en neem je paspoort mee." Dan is het niet hoe ik het zou bedoelen.

Zou jij wel kunnen werken voor een baas?

Ik wil best werken, maar niet voor geld. Ik heb een afkeer tegen geld.

Hoezo? Ik zou niet weten wat ik zonder geld moet.

Alle basisbehoefte krijg je wel. Niemand vertrouwt daar op. Iedereen denkt dat wanneer je op straat gaat wonen je verkracht of beroofd wordt.

Je zou dus ook niet ’s avonds voor de tv kunnen zitten?

Als ik voor een raam langs loop en ik zie mensen met een tablet voor de tv zitten, dan denk ik: ik ben blij dat ik niet zo hoef te leven. Ik zou gillend gek worden. Televisie is echt één van meest verschrikkelijke dingen.

En waar douche je dan?

Je kunt bij het Leger des Heils douchen en bij de wasplaats.

Ben je gelukkig?

Ja, ik ben hartstikke gelukkig.Bron:utopia.tv

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Rienk Kroese
« Reactie #6 Gepost op: januari 24, 2014, 21:43:59 »