Nowlive.eu

Registreren
 

Peter Nuninga
gelezen 45366 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
januari 30, 2015, 17:19:23
#71
O wat was hij weer leuk not

Gelogd
Gij zult niet stelen. De overheid duld dit niet..


Nowlive.eu

Re: Peter Nuninga
« Reactie #71 Gepost op: januari 30, 2015, 17:19:23 »

januari 30, 2015, 16:34:54
#70
pffffff aandachtstrekker  #icon_neutral

Gelogd


januari 29, 2015, 20:17:56
#69
Peter word gebeld in de uitzending  zie bericht hieronder beschreven...

Peter heel vrolijk aan de telefoon en wil eerst iedereen bedanken die hem succes wenste en op alle fora veel te doen is geweest, twitter, 2 x FB, iedereen iedereen heel hartelijk dank. Maar zoals jullie me nu een beetje kennen, het was een grap.

Ik werd vanmorgen wakker met dit idee, ik heb zoals velen weten 2 telefoons, dus ik ben met mezelf aan het appen geweest, foto's uitgewisseld....

Fora's die er in meegingen en zelfs topic's voor geopend hebben, redactie van Talpa had hem zelfs al benaderd, maar helaas het was gewoon een Peter grapje....

Joshua en Stefan van de radio die op de hoogte waren van de grap, bedankt dat jullie mee gedaan hebben....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 29, 2015, 18:39:45
#68

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 29, 2015, 18:17:16
#67
dat is juist leuk al die dingen van buiten zie de bui al hangen daar komt ruzie van kan hij meteen ff door brieven hoe nederland over pat denkt.

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


januari 29, 2015, 17:54:30
#66
Vindt het niet kunnen, zou niet moeten kunnen.

Oud bewoners hebben veel te veel info van buiten en van hun deelname....

Verkeerde combi !



Maar goed, er zijn vaker deze berichten geweest, heb er nog nooit 1 teruggezien daar!

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 29, 2015, 17:27:13
#65
Hmm nee... daar zit ik niet echt op te wachten.
Als er oud bewoners terug mogen komen weet ik wel leukere!

Gelogd


januari 29, 2015, 17:20:39
#64
Het is niet te hopen dat Peter terug komt in Utopia, hij is een heel aardige jongen, maar was liever lui dan moe en wilde alleen maar feesten, dus geen werker!

Gelogd


januari 29, 2015, 16:45:56
#63

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 29, 2014, 16:04:25
#62
Het Utopiajaar van Peter

28 dagen Utopia, 337 dagen buiten de poort.

Financiële problemen, een buitenlands avontuur, een vader met een kwakkelende gezondheid én deelname aan Utopia. 2014 had het allemaal in petto voor oud-inwoner Peter. Samen met hem kijken we terug op een knettergek jaar.


Eind 2013. De 35-jarige Peter probeert zijn hoofd boven water te houden na het faillissement van zijn horecazaak. Hij is toe aan een nieuwe start, wil de financiële sores vergeten en is dus dolblij dat hij op 31 december voet zet in Utopia.

Vanaf dag één is Peter een opvallende verschijning. Grappig, scherp, direct en altijd in de weer. Peter: "Ik was verantwoordelijk voor de actie 'Stoppen met Roken', had een hondenkennel gebouwd om een honden uitlaatservice in het leven te kunnen roepen waarmee ik zorgde voor de allereerste inkomsten in de Utopiakas. Tevens is het langstlopende project in Utopia, 'Live in de Loods', door mij bedacht."

Maar ondanks het lachen en het harde werken kan Peter de financiële problemen van dat wat hij zelf "De Zaak" noemt niet zomaar vergeten.

"Aangezien er geen contact was met de buitenwereld, kon ik dit maar moeilijk van me af zetten en bleef ik er maar aan denken en me terugtrekken. Iedereen die mij kent was het dan ook opgevallen dat ik totaal niet mezelf was daar, de vrolijke en grapjes-uithalende-Peter."

Ook de mensen binnen de poorten merkten al snel dat Peter niet op zijn plek was. Tijdens de allereerste nominatieronde kreeg hij zoveel stemmen dat nieuwkomer Laura op dag 28 eigenlijk niets anders kon doen dan Peter naar huis sturen. Het einde van de nieuwe start.

Jammer, want Peter had het naar eigen zeggen nog wel even vol kunnen houden. "Ab-so-luut! Al zou het drie jaar geduurd hebben." Sterker nog: Peter zou met liefde weer terugkeren!

"Ik heb inmiddels al mijn zaakjes weer op de rit
en ik zou niets liever willen
dan weer bouwen aan mijn Utopia."

De overige 337 dagen van het jaar heeft Peter uiteraard niet stilgezeten. Nadat hij alles rondom "De Zaak" op de rit had, vertrok hij naar Spanje om te gaan werken bij een makelaardij. Na een korte onderbreking waarin hij heeft gezorgd voor zijn dementerende vader is hij zich op dit moment weer aan het voorbereiden om terug te keren naar Spanje.

Kijkcijferkanon
Tussen het emigreren, werken, remigreren en zorgen door heeft Peter gewerkt aan een televisieconcept. "Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat Nederland dit wil gaan zien en het een kijkcijferkanon zal gaan worden."

Wat het idee precies is? Dat kan en wil Peter niet zeggen. “Ik snap dat het heel vaag klinkt, maar dat wil ik ook graag zo houden. […]Ik kan alleen door grondig onderzoek met 100% zekerheid zeggen dat het nog nooit op de Nederlandse en of buitenlandse tv is vertoond.” Kortom: 100% interessant om in de gaten te houden!

Utopiaan van het Jaar
Peter is van mening dat iemand van het eerste uur Utopiaan van het Jaar moet worden. Charlotte, Vanessa of Giorgio. Voor alledrie is volgens Peter iets te zeggen, maar als hij zijn "unterbauch spitzen gefühl" volgt, komt Giorgio als winnaar uit de bus. "Puur om de gunfactor denk ik die hij over zich afroept, plus niet te vergeten de vele fans van Isabella die hem ook een warm hart toedragen en op hem zullen gaan stemmen."

Voor de mensen die in 2015 beginnen aan de zoektocht naar hun Utopia heeft Peter één tip: stick together! "Op eigen houtje zal je het in ieder geval niet gaan volhouden met al die hekken en camera's om je heen. Neem één ding van mij aan, je hebt elkaar daar harder nodig dan dat je misschien in eerste instantie verwacht."



Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 01, 2014, 10:27:50
#61
Hoe is het nu met... Peter?

Befaamd om zijn imitaties van Piet Paulusma, beschaamd om het stelen van geld uit de kluis. Peter leek niet te kunnen aarden en moest Utopia na de eerste eliminatieronde verlaten.


Wat was je hoogtepunt binnen de poorten?
"Ik heb in de periode dat ik in Utopia was toch wel meerdere hoogtepunten gehad eigenlijk. Zo was ik de eerste Utopiaan die geld wist te verdienen. Binnen twee weken had ik al ruim 1500 euro binnengehaald met het organiseren van rondleidingen. Ik heb de hondenuitlaatservice ook bedacht. Samen met Harold heb ik een binnen- en buitenverblijf voor de beesten gemaakt, maar dat is een week na mijn vertrek gesloopt en het idee is langzaam verwaterd. Mijn laatste hoogtepunt is dat ik de mogelijkheid heb gecreëerd dat iedereen zich in de eerste week al warm kon wassen. Samen met Ruud heb ik het bad naar buiten gesleept en gevuld met water. We stookten er een vuurtje onder totdat het water warm werd. En samen met Harold heb ik de eerste Utopiadouche gebouwd met zeilen."

En je dieptepunt?
"Mijn dieptepunt heeft uiteindelijk ook tot mijn vertrek geleid. Twee maanden voor ik Utopia inging, raakte ik mijn horecazaak kwijt. Ik was in korte tijd heel veel kwijt. Niet alleen mijn zaak, maar ook geld, auto, huis en vrienden. Toen kwam Utopia en ik wist dat ik financieel nogal wat af moest handelen. Ik vroeg me continu af wat me te wachten stond en daarom heb ik besloten dat ik weg wilde. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat alles onder controle wasn en dat ik me onnodig zorgen heb gemaakt. Tot op de dag van vandaag heb ik er ontzettend veel spijt van dat ik mezelf uit Utopia heb laten stemmen. Maarja, that's life... Keuzes! Soms maak je de goede, en soms een foute. Het is niet erg om drie keer achter elkaar te vallen, zolang je vier keer weet op te staan. En daar ben ik momenteel mee bezig, met opstaan."

Wat is er allemaal met je gebeurd nadat je uit Utopia kwam?
"Er is best veel op me afgekomen toen ik Utopia uitkwam. Ook al zou je het niet verwachten als je maar een maand in Utopia hebt gezeten, maar veel mensen 'kennen' je opeens. Dat was iets waar ik de eerste weken wel aan moest wennen. Na die periode ben ik mij weer proberen te gaan focussen op het 'normale leventje' en heb ik getracht om weer aan het werk te komen, maar dit bleek jammer genoeg moeilijker dan verwacht. Doordat ik altijd een positief en ondernemend persoon ben, heb ik maar besloten om mijn kansen en ideeën maar ergens anders te gaan beproeven, in Spanje."

Wat heb je tijdens en van je tijd in Utopia geleerd?
"Ik had altijd best moeite om in een groep te kunnen functioneren omdat ik nogal erg op mezelf ben. Ik probeer dan ook altijd alles zelf te doen, dan wel op te lossen. Kansen als groepsgesprekken laat ik dan ook altijd erg graag aan me voorbij gaan. In Utopia ontkwam ik daar natuurlijk niet aan. Ik heb dan ook geleerd om me nu meer in een groep te durven begeven, dat is een zeer positieve toevoeging in mijn leven. Doordat ik erg op mezelf was, hield ik ook alles altijd voor me en sprak ik nooit over dingen als in, mijn eigen gevoelens. Ook dit muurtje is binnen Utopia, in die maand, geheel afgebrokkeld. Ik ben nu veel opener naar anderen toe over mijn gevoel en ook daar ben ik erg dankbaar voor. Tot slot heb ik geleerd dat je iedereen in zijn of haar waarde moet laten, ongeacht afkomst, leeftijd en of geaardheid. Mijn cynische humor is na mijn tijd in Utopia wel enigszins bijgeschaafd, wat anderen weer als positief ervaren. Kortom, ik heb aardig wat opgestoken in Utopia."

Wat doe je nu?
"Ik ben eind mei vertrokken naar Spanje. Daar ben ik opnieuw begonnen als ondernemer. Ik transporteer inboedels, vertaal menukaarten, richt huizen in... Ik ben dus druk bezig met het bouwen van een Utopia in Spanje."

Kijk je nog wel eens Utopia en zo ja, wat valt je op?
"Ik kijk af en toe nog. Het valt me op dat het niet echt meer Utopia is zoals het naar mijn idee bedoeld was. Dat vind ik jammer. Het is een kopie van de buitenwereld aan het worden en dat had ik persoonlijk graag anders gezien. Verder is het erg opvallend dat Rienk met Nicoline na 7 jaar zonder seks weer heel veel kan lachen."

Op welke manier heeft Utopia jouw leven nu beïnvloed?
"Ik heb denk ik te kort in Utopia gezeten om daarop te kunnen antwoorden. Maar het heeft in ieder geval geen slechte invloed gehad. Ik krijg veel positieve reacties."

Zie je nog oud-inwoners?
"Ik heb nog contact met Harold en Lindy. Maar ook Hakim, Paul en Jimmy spreek ik zo af en toe nog wel eens."

Wat wens je de huidige inwoners toe voor het komende half jaar?
"Ik wil de huidige bewoners heel veel succes wensen met het laatste half jaar. Jullie kunnen het! Ik hoop alleen wel dat jullie het Utopia weer zullen gaan vinden zoals we dat in het begin voor ogen hadden. Zet hem op met z'n allen en tot 31 december!"



Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 12, 2014, 16:16:13
#60
Nou dat klopt niet helemaal dat je geen betalingsregeling kan treffen met het cjib......mijn zoon had ook boetes (erg dom )..ik heb  toentertijd  n betalings- regeling kunnen  treffen....je krijgt het niet meteen en je moet met argumenten komen .....maar de mensen wachten vaak te lang....en dan krijg je boete op boete, en pas als er gedreigd word met aanhouding gaan de meeste zo,n regeling proberen te krijgen
Gelukkig heeft mijn zoon ervan geleerd , nooit meer boetes gehad

Gelogd
leef het leven


mei 12, 2014, 15:53:17
#59
Ex-Utopiaan Peter start petitie

Ex-Utopiaan Peter Nuninga zat zo'n anderhalve week vast, omdat hij nog openstaande boetes had. Deze zijn inmiddels betaald en Peter is weer vrij, maar hij laat het er niet bij zitten. Meer hierover in Privé TV!


---->> http://www.telegraaf.nl/tv/prive/overig/22615289/__Ex-Utopiaan_Peter_start_petitie__.html

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 30, 2014, 10:13:28
#58
Peter is weer vrij:

" Je zit op cel, en je hebt niks te zeggen"...

Patty gelooft het niet, zal best een adder onder het gras zitten....

Spoel daar tot 10.30 --->  http://www.sbs6.nl/video/MkldFSQDKERO/shownieuws


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 29, 2014, 17:47:57
#57
Ex-Utopiaan Peter weer op vrije voeten


Ex Utopia-bewoner Peter Nuninga is dinsdagmiddag vrijgelaten uit de gevangenis in Lelystad. Dat laat Peters vriendin aan Privé weten.


Peter werd twee weken geleden in de boeien geslagen omdat hij diverse parkeerboetes van in totaal 1200 euro niet had betaald. Eerder deze week bleek dat Peter niet verantwoordelijk is voor alle niet-betaalde boetes.

De eigenaar van de auto is namelijk niet Peter, maar Paul, een vriend van de ex-Utopiaan die uiteindelijk ook een deel van de openstaande schuld heeft afgelost. Daarnaast zamelde Peters vriendin geld in, waardoor ze haar vriend dinsdag uit de gevangenis kon halen.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Peter Nuninga
« Reactie #57 Gepost op: april 29, 2014, 17:47:57 »