Nowlive.eu

Registreren
 

Mel
gelezen 988 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 30, 2017, 13:42:05
#2
Mel

Mel is 22 jaar en vrijgezel. Hij woont momenteel bij zijn moeder in Amstelveen. Zijn vader heeft een bloemen-exportbedrijf in Aalsmeer. Mel is daar in dienst en zorgt ervoor dat alle bloemen bij binnenkomst verwerkt worden en bij de juiste klant geleverd worden.


Mel omschrijft zichzelf als iemand met een vlotte babbel. Hij vindt dat hij hierdoor een groot talent heeft in het verkopen van producten. Hij noemt zichzelf een echte levensgenieter, maar zegt ook hard te werken. Mel houdt namelijk van een luxe leven en wil zoveel mogelijk geld verdienen om te kunnen doen wat hij wil.

In Utopia wil Mel de markt naar een hoger niveau tillen door VIP-rondleidingen te organiseren en een luxer en uitgebreider aanbod aan te bieden. Daarnaast wil hij Jacco en Noah helpen met het aanbieden van kerstbomen. Door zijn ervaring kan hij hen hierin goed ondersteunen. Hij wil de carport ombouwen tot verkooppunt waar mensen met de auto de kerstboom op kunnen halen.

Zijn Utopia is geslaagd wanneer hij mensen rond de feestdagen voorzien heeft van een mooie kerstboom, de markt verbeterd heeft en de vijftien maanden heeft volbracht.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Mel
« Reactie #2 Gepost op: september 30, 2017, 13:42:05 »

september 30, 2017, 13:40:29
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Mel
« Reactie #1 Gepost op: september 30, 2017, 13:40:29 »