Nowlive.eu

Registreren
 

Lindy Vermeer
gelezen 13767 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 01, 2014, 10:24:23
#6
Hoe is het nu met... Lindy?Ze verliet als allereerste Utopia vanwege heimwee. Het bleek toch allemaal te zwaar voor Lindy. Maar hoe is het nu met haar?

Wat was je hoogtepunt binnen de poorten?
“Mijn hoogtepunt binnen de poorten was toch wel de brief van Boer Klaver. Hierin stond dat hij wilde gaan helpen met geld genereren voor de ons. Dit doormiddel van het maken van kaas. De koeien waren toch echt mijn ding en daarom vond ik dit toch wel echt een hoogtepunt.”

En je dieptepunt?


“Ik vond het heel erg jammer dat ik last had van heimwee. Dit was wel een van mijn slechtste momenten. De mensen die ik normaal om mij heen had miste ik enorm. Ik denk dat dat puur kwam doordat ik die mensen achter moest laten”

Wat is er allemaal met je gebeurd nadat je uit Utopia kwam?


“Ik ben gewoon weer aan het werk gegaan. Ik wordt nog wel herkend tijdens het werk en uitgaan. Dan hoor je ze vaak Utopia schreeuwen of vragen hoe het nu met je gaat. Ik vertel dan altijd dat ik er al weer een paar maanden uit ben en gewoon weer werk.”

Wat heb je tijdens en van je tijd in Utopia geleerd?


“Dat ik niet zonder de mensen kan van wie ik houd en dat mijn leven goed was zoals het was. Dat al mijn zorgen toch niet zo erg waren zoals ze leken. Daarnaast heb ik over de koeien een heleboel geleerd. Op school heb ik wel lessen gehad over koeien verzorgen en melken, maar dat ze zoveel rust en regelmaat nodig hebben, had ik niet gedacht.”

Wat doe je nu?


“Ik ben in een kledingwinkel gaan werken. Ik deed dit al toen ik nog gewoon naar school ging en ik vind het ook leuk. Om hier als dierenartsassistente aan het werk te gaan is geen doen. Ze zoeken hier niemand, of ik moet naar Zuid-Limburg verhuizen. Maar dat zie ik niet zitten.”

Kijk je nog wel eens Utopia en zo ja, wat valt je op?


“Zo vaak kijk ik niet. Als er iets gebeurt dan hoor ik het wel. Alleen het valt me wel op dat het binnen de poorten een soort kopie wordt van de buitenwereld. Zoals al die nieuwe kleding en schoenen, maar ook de laptop. Ik snap dat je dat nodig hebt maar als ik er nog in had gezeten had ik het toch anders gedaan. Ik denk dat ik bij kamp groen had gezeten. Ik had bijvoorbeeld willen leven van het land in plaats van boodschappen te bestellen.”

Op welke manier heeft Utopia jouw leven nu beïnvloed?


“Het is iets wat mij langer achtervolgt dan ik had verwacht. Ik ben vrij makkelijk aan een baan gekomen. Daarnaast heb ik geleerd dat ik echt niet kan zonder de mensen waarvan ik houdt. Ik weet nu dat ik ze om me heen moet hebben.”

Zie je nog oud-inwoners?


“Ik heb Hakim, Harold en peter nog wel gezien voor stichting Heppie. Daarnaast heb ik ook nog contact gehad met Jimmy, ook al had ik hem nooit gezien. Daarnaast heb ik het met Paul gehad over wat hij nu allemaal moet doen om alles weer zoals het oude te krijgen en met Emil heb ik het gehad over zijn vriendin. Maar verder gaat iedereen verder met zijn eigen dingen. Het heeft weinig zin om er zo mee bezig te blijven.”

Wat wens je de huidige inwoners toe voor het komende half jaar?


“Dat ze echt hun eigen dingen moeten blijven doen. Verder wens ik ze veel geluk, wijsheid en rijkdom toe. Iedereen vervalt in zijn oude patronen, maar ze moeten zichzelf blijven. Ik hoop dat ze het nog lang vol houden, want het zijn allemaal leuke mensen.”Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Lindy Vermeer
« Reactie #6 Gepost op: juli 01, 2014, 10:24:23 »

januari 23, 2014, 15:21:15
#5


Bron:FB

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 14, 2014, 19:26:23
#4

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* januari 14, 2014, 16:51:30
#3
Heel erg jammer !

Gelogd


januari 14, 2014, 16:32:25
#2
Vaarwel Lindy

Aangekomen bij de poorten, werpt Lindy nog een laatste blik op haar Utopia.


Na een hartgrondige omhelzing nemen alle inwoners afscheid van Lindy. Charlotte: "Ik zal nooit vergeten wat je me allemaal hebt geleerd."

De inwoners zijn in een bijzonder korte tijd naar elkaar toegegroeid. We hebben alle video's van Lindy per dag hier voor je verzameld.

---->  http://www.utopiatv.nl/participant/detail/42/lindy-x

Lindy, het ga je goed!


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* december 31, 2013, 17:03:03
#1
Naam: Lindy Vermeer
Leeftijd23 Jaar
BeroepParaveterinair

Alles over Lindy

Lindy is een aantrekkelijke 23-jarige jongedame uit de Gelderse Vallei. Ze heeft een opleiding tot paraveterinair genoten. Dit betekent dat ze een grote kennis heeft van dieren en bevoegd is om te assisteren bij operaties op dieren of bij bevallingen van koeien of schapen. Lindy zal zich zeker opwerpen als dierenverzorger.
Als dochter van een bouwvakker heeft ze ook nog eens de nodige technische kennis. Ze kan lassen, metselen, pijpfittingen maken en elektriciteitsleidingen aanleggen. Haar vader heeft het haar allemaal uitgelegd en dat soort werk gaat ze ook in Utopia doen. Lindy wil meedoen, omdat ze op een kruispunt in haar leven staat. Ze wil laten zien dat ze meer kan dan mensen denken. Ook aan zichzelf. Ze eist een belangrijke rol voor zich op in de groep. Misschien geen leider, maar zeker geen volger. Ze geeft te kennen dat ze geen enkel probleem heeft om mensen te manipuleren om haar doel te bereiken. Ze lijkt hier heel handig in, vooral mannen zullen snel voor haar charmes vallen en wellicht als was in haar handen zijn.
In Utopia gaat Lindy zich in eerste instantie met liefde ontfermen over de dieren en zal ze zich met de opbouw van de loods bemoeien. Haar technische vaardigheden maken haar een waardevolle inwoner van Utopia.

Bron: Utopia TV

Gelogd
Met vriendelijke groet
Puty


Nowlive.eu

Lindy Vermeer
« Reactie #1 Gepost op: december 31, 2013, 17:03:03 »