Nowlive.eu

Registreren
 

Linda
gelezen 3749 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 29, 2017, 14:43:36
#8
ja als ik kijk en linda in beeld is zit ze aldoor te eten en  dat is wat ze doet daar eten en rodelen samen met madi  maar vind die 2 ling ook vreselijk die mogen er ook uit

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Linda
« Reactie #8 Gepost op: september 29, 2017, 14:43:36 »

september 29, 2017, 12:40:42
#7
Wat een trut is die linda, zit ze net een hele pizza naar binnen te werken, afvallen hoezo.
Waar bemoeit dat kreng zich mee.
Wat doet ze daar, af en toe 'n keer koken, en boodschappen bestellen. En verder doet ze ook niks, net als madi, ook zo'n lui varken, nou die twee mogen van mij wel op de bank volgende week. Zodat een van de twee roddeltantes weg moet.

Gelogd


september 10, 2017, 14:20:48
#6
Linda heeft een hekel aan stiekum gedoe, nou als er een stiekum is zijn het linda en madi wel. De twee roddeltantes.
En altijd overal commentaar op geven, achter de mensen hun rug om, en als het er op aan komt, hun mond dicht houden.
Ja linda jacco rookt, en jij vreet.
Gelogd


augustus 29, 2017, 00:07:12
#5
 #smiley_happy_birthday  Linda Gefeliciteerd met je 36e verjaardag  #smiley_cheerleader #smiley_cheerleaderGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 23:59:35
#4

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 14, 2017, 19:35:57
#3
De eerste indruk van Linda...

Een nieuwe inwoonster! Wat voor vlees zit er in de kuip?

Wanneer Cemal Linda meeneemt voor een rondleiding in de loods, ziet de rest van de groep zijn kans schoon om het even over de nieuwe inwoonster te hebben. Ze bekijken haar plakboek met foto’s van haar taarten. “Volgens mij is het echt een draak”, begint Chipp. Dat vindt Beau onzin, ze denkt dat Linda hartstikke leuk is. “Volgens mij is het een wolf in schaapskleren”, grapt Bas. Net als jij zeker, reageert Beau plagerig terug. Chipp is het daar niet mee eens. “Ik denk dat ze aardig tam blijft.”


Billy praat na met Jacco. “Het is fijn dat ze ervaren is", begint Billy. "Ze heeft gewerkt in de psychiatrie, dat is een goede achtergrond. Ze staat nergens van te kijken, dat is vooral geruststellend voor mezelf.” Jacco is het met haar eens. “Misschien herkent ze wel punten bij je uit haar werkervaring”, grapt hij. Billy weet het wel zeker.

Fay wil even peilen bij de mannen. “Is het je type?”, vraagt ze aan Chipp en René. “Ik val op innerlijk”, stelt René vast. “Het oog wil ook wat, maar ik val op innerlijk.” Fay vraagt zich vooral af wat Chipp van haar vindt. Chipp is van mening dat ze iets te oud is voor hem. “Qua type is ze wel mijn mens, maar intiem niet nee.” Fay is weer gerustgesteld.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 14, 2017, 12:50:56
#2
Linda


Linda is 35 jaar, single en woont in Den Haag. In het dagelijks leven werkt ze als behandelaar in de verslavingszorg. Ook werkte ze lange tijd in de gehandicaptenzorg en in een tbs-kliniek als persoonlijk begeleider.


Plannen om geld te verdienen in Utopia heeft Linda genoeg. Ze droomt al langer van een eigen foodtruck waarin ze haar zelfgemaakte eten kan verkopen. Ook wil ze meubels opknappen en verfraaien om ze vervolgens te verkopen op de markt. Linda kan ook heel goed taarten maken, ze wil niets liever dan haar eigengemaakte fondanttaarten verkopen in de Utopiaanse webshop.

Een andere droom die Linda in Utopia in vervulling wil zien gaan is haar wens om wat kilo’s te verliezen. Ze gaat dan ook volop aan de slag met een persoonlijke afvalrace zodat ze weer op haar oude gewicht kan komen.

Haar Utopia is geslaagd wanneer ze een succesvolle Utopia-foodtruck is gestart, haar fondanttaartenlijn goed loopt en ze flink wat kilo’s is verloren.


--->>    http://www.utopiatv.nl/participant/detail/164/linda

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 14, 2017, 12:49:14
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Linda
« Reactie #1 Gepost op: juli 14, 2017, 12:49:14 »