Nowlive.eu

Registreren
 

Karin
gelezen 23130 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 10, 2017, 20:53:18
#40

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Karin
« Reactie #40 Gepost op: juli 10, 2017, 20:53:18 »

juli 06, 2017, 17:07:13
#39Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 06, 2017, 13:21:53
#38
Karin kondigt vertrek aan!

Een volgende shock voor de inwoners.

Karin heeft het al een tijdje niet meer zo naar haar zin, maar na het centraal van vanochtend is ze erover uit: ze gaat Utopia verlaten. Jacco, Billy en Jessie zijn de eerste die dit vernemen van de Utopiaanse moeder. Voor hen komt het niet als grote verrassing aan. Ze zagen dit eerlijk gezegd al aankomen. “Gaan we morgen uit eten?” grapt Jessie.


Vervolgens loopt ze de loods in om het de rest te vertellen. “Ik heb mijn 24 uur aangevraagd. Ik ga morgenmiddag weg,” vertelt ze. Romy schrikt hier ontzettend van: “Waarom, Kaat?!” Het ongeloof is groot onder de inwoners. Karin heeft er geen zin meer in, mede door de crisis die er nu heerst. “Het is voor mij op.”

Het gezelligheidsdier spreekt uit dat ze zich de laatste heel erg stoort aan enkele inwoners. “Mensen praten hier zoveel, maar doen..,” zegt ze geirriteerd. Karin lijkt zeker van haar beslissing en laat de inwoners beduusd achter.

De Utopiaanse moeder vertrekt vandaag nog!

Vlak nadat ze aan de Utopianen vertelde dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd, drukt Karin op de toeter. Ze verzamelt haar mede-inwoners in de loods. Ze heeft iets te melden.

Ze is nu bijna 15 maanden hier en heeft van ieder moment genoten. “Maar soms is het tijd om te gaan.” Karin zou eigenlijk morgenmiddag gaan, maar verlaat vandaag om 16:00 uur al de poort vertelt ze. De monden vallen stuk voor stuk open. Dit zagen ze allemaal niet aankomen, zeker niet zo snel. Karin vertelt dat het mooi is geweest en dat ze graag naar huis wil om haar dochter weer te zien.

Karin heeft het gevoel dat ze niks meer kan betekenen in Utopia. De inwoners geven aan dat ze altijd van grote waarde is geweest in Utopia. Ze gaan haar heel erg missen. Karin vindt het tijd dat de inwoners nu eens echt samen gaan werken. "En vooral niet met de vinger naar elkaar wijzen!"Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 01:02:23
#37

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 17, 2017, 16:30:24
#36

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 24, 2017, 23:14:03
#35
Karin wil ten Cate wel....mooie man hoor, zegt ze  ;-))Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 17, 2017, 19:03:06
#34

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 14, 2017, 01:22:35
#33
 #smiley_cheerleader #smiley_cheerleader  Karin is jarig 60 jaar  #smiley_cheerleader #smiley_cheerleader

Hartelijk Gefeliciteerd en geniet van weer een leuke verjaardag  #smiley_happy_birthday
Kijk voor meer foto's --->>  https://utopiacourant.nl/2017/02/13/fotos-valentines-party/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 15:32:17
#32
Verleden jaar 22 mei, kwam dochter Jamie op bezoek bij Karin.

Taart mee, en bleek bij aansnijden rose te zijn, dus verwachtte een meisje....


Nu krijgt ze een Tattoo gezet, Vlinder, Naam Jaylin en Handje.....

ter nagedachtenis....


Morgen komt Jamie weer op bezoek bij Karin, wat zal ze huilen als ze dit ziet, zegt Karin....« Laatst bewerkt op: februari 11, 2017, 15:34:20 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 15:19:10
#31

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 11, 2017, 14:26:36
#30

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 07, 2017, 23:50:05
#29
Eindelijk, heeft even geduurd, Karin heeft haar gebitje ,

Alles getrokken, bitje erin, verdoving en bloed nog aanwezig, maar roken, ete n gaat goed...


Proost Karin!


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 13, 2017, 01:32:10
#28
Karin in tranen

Victoria en Karin worden het maar niet eens. Nadat Victoria de groep bij elkaar heeft geroepen om het te hebben over de nieuwe structuur, heeft Karin het gevoel alsof iedereen haar en Jacco de negatievelingen vinden, terwijl dit totaal niet zo is volgens haarzelf. Ze voelt zich duidelijk aangevallen en legt aan Victoria uit dat ze niks heeft met het woord minimalist of idealist. Verder heeft ze zich niet negatief uitgelaten over de nieuwe structuur. Maar Vic wijst Karin erop dat ze haar en Jacco wel degelijk negatief heeft horen praten over de ondernemers en de kloof.


Het gesprek verandert al gauw in een verhitte discussie en de normaal zo kalme Victoria begint duidelijk geïrriteerd te raken. Bij Karin rollen ondertussen de tranen over haar wangen terwijl de twee discussiëren over de verdeling van de twee groepen en of Karin überhaupt bij de idealisten wil horen. Ze voelde zich gedwongen om maar mee te gaan in de nieuwe structuur, terwijl ze liever eerst de kat uit de boom had willen kijken. Het huidige Utopia is niet haar ideale samenleving en die conclusie maakt haar heel emotioneel.

De twee zijn het in ieder geval over eens dat ze erg van elkaar verschillen en daarom de nieuwe structuur en de negatieve lading eromheen anders hebben geïnterpreteerd.

Na drie kwartier gediscussieerd te hebben keert de rust weer terug en laat Victoria weten dat het niet de bedoeling was om Karin een rotgevoel te geven. Dit waardeert Karin en met een knuffel beëindigen ze de discussie.

Bron:utopiatv.nl

Tsja zo staat beschreven hoe Karin in tranen is....

Maar heb er zoals wel meer berichten van de utopiasite wel wat opmerkingen bij.

Victoria heeft idd de groep bij elkaar geroepen als vervolg op vanmorgen centraal waar het onderwerp: de nieuwe structuur niet goed besproken werd.

Victoria heeft er met de ondernemers over gesproken , ook met ene paar van haar eigen groep. Zoals wel word gezegd. Maar zij is de woordvoerder en motivator , niet echt leider van de groep want die zijn er niet in Utopia.

Victoria heeft het goed doordacht en besproken met Jessie en Ramona en Rob. Victoria wil aal kou uit de lucht halen en zal het pittig brengen. Dat is dus ook gebeurd. De niwuwe structuur laat 2 groepen zien, kapitalisten en minimalisten. De eerst is al aangepast in ondernemers, bewust. Maar de naam minimalisten zet kwaad bloed vanaf dat het genoemd is.

Romy wilde er idealisten van maken klinkt fijner...maar niemand van die groep weet precies wat de woorden betekenen. Bas had al gezegd. doe google,en kijk eerst voor je iets aangeeft wat je niet wil zijn. Jacco voelt zich een vuilnisbak die nergens voor deugt. Karin werkt hard is 59 en is gewoon Karin. Wil nergens bij horen...

Daar zit nu net de kneep. Overleg geweest, kies je voor ondernemer zijn, hard werken en zorgen dat er geld binnenkomet en veel ook. Ben je minimalist, werk je ook, maar beloning is minder, maar je krijgt ongeacht wat je doet of niet doet, gegarandeerd 100 euro zakgeld....

Maar na wat gesprekjes hier en daar volgt er om 6 uur een vervolg.

Victoria spreekt de groep toe. Maar op een pittige korte manier. Niet wat ze gewend zijn van haar. Jacco zegt niks, houd de kiezen stijf op elkaar. Karin zegt iets: ik ben Karin, 59 jaar en wilde het een weekje aan kijken, mag ik toch? Werk ook mee hoor, doe van alles.

Na het overleg waarbij iedereen dacht dat de lucht geklaard was en iedereen de gelegenheid heeft gehad om zijn zegje te doen, is het klaar.

Jacco ook? Ja, ik heb het woord vanmorgen opgezocht, minimalist....is okay hoor. Wist het niet....

Karin is niet blij, ze zit met Ramona in de slaapkamer en huilt. Ramona die het weer probeert uit te leggen in jip en janneke taal, komt ook niet verder. Kevin die vanmorgen ook al uitleg van een uur had gedaan aan karin kon ook niks bereiken. Hij zelf vertelde dat hij de eerste centraal wel vreemd opkeek, speldjes gedoe ook vaag vond, ,maar  nu op keerpunt is gekomen. Hij gaat lekkerder als ooit tevoren en is eerlijk gezegd wel blij met hoe het nu gaat. Geeft Karin en Jacco het advies om er in mee te gaan en postief te draaien, net als hij.

Maar terug naar de slaapkamer, Karin huilt en snikt, zo niet blij, ze is 59 en doet zo dr best.... Victoria komt binnen en vraagt wat er is. Ze gaat zitten en na een minuut of tien gaat Ramona er van tussen. Vic en Karin praten met elkaar, maar hoe en welke manier Vic het uitlegt, komt niet door bij Karin. ( mij pers. mening is dat Karin het echt niet begrijpt, en het heel moeilijk vind omdat ze niet snapt wat de clou is van een structuur met 2 groepen)

Karin voelt zich weggeschoven en dat is niet zo. Verder heeft ze zich niet negatief uitgelaten over de nieuwe structuur. Maar Vic wijst Karin erop dat ze haar en Jacco wel degelijk negatief heeft horen praten over de ondernemers en de kloof. Sluit je aan, ook dit is een must, utopia 21017 Karin, nieuwe structuur, 2 kanten en beter voor de dag komen als ooit, kijk eens na een paar weken hoe ver we al zijn.

Karin snikt, Bas zei als je nergens bij wil en nergens in mee wil gaan, moet je mss maar gaan... je bent in Utopia, daar veranderen dingen ook, ga er in mee, kan geen kwaad toch. Maar Karin is 59, en doet genoeg, ze wil ook nergens bij, alleen Karin van 59 zijn.

Waar Victoria niet blij mee is dat Karin haar de piet toespeelt. Jij bent d e leider toch? Nee,zegt Victoria, hoe kom je erbij? Ik heb deze structuur ook op mn schoot gekregen net als jij. Plan van Boyd en Jessie (Rob)

Ik ga er wel in mee, mss denk ik en schakel ik sneller als jij, zegt ze. Maar vind het niet leuk wat je net zei, heb genoeg gesprekken met jullie boven gehad, nu ontken je alles.... Karin snikt... ja laat maar als het zo moet, laat ik me wel weg stemmen, dan is mijn utopia klaar....


Toch knuffen ze elkaar....maar van harte weet ik niet....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 20, 2016, 16:05:28
#27
Zit Karin ook niet echt mee in het leven ....utopia leven dan...


tand eruit, erin gezet maat kosten vallen wel tegen 1000 euro....

Paar weken later weer tand eruit en ook kiespijn, tand gezet, paar dagen later kies getrokken buitenshuis...


Maar met een verdoving praat je niet fijn dus weer buiten beeld.

Gisteren dansles gehad, waar ze zo blij mee was en schik had.

Tot er per ongeluk een hand door de lucht vliegt, en de tand er weer uit!


Net als Wolter komt optreden n de loods...

Net als Karin wel een prachtige galajurk heeft....

Veel werk nog voor die tijd heeft aan merchandise enzo....

Zit je dus de hele dag in je bed...te balen als een .....tand....zeg maar...
Tot dat Jacco zegt, lijm, we plakken het vast.

Als een heel gebit er aan kan hangen kan die ene tand van jou ook...


Zo gezegd, zo besteld, zo gedaan...Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 19, 2016, 21:31:50
#26

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Karin
« Reactie #26 Gepost op: oktober 19, 2016, 21:31:50 »