Nowlive.eu

Registreren
 

José
gelezen 1131 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 06, 2017, 18:33:16
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: José
« Reactie #3 Gepost op: september 06, 2017, 18:33:16 »

september 06, 2017, 10:50:55
#2
Nieuwe inwoner José

Na het onverwachte vertrek van Floor, is het tijd voor een nieuwe inwoner.

Wie is de nieuwe inwoner en hoe zal ze in de groep liggen? De inwoners hebben nog niks door, maar hoewel Floor pas net vertrokken is staat de nieuwe inwoner nu al voor de poort. Hoe zullen de reacties zijn?

Een blonde dame opent de poort, ze zet haar kist neer voor het hek en loopt daarna direct naar de loods opzoek naar haar nieuwe huisgenoten. Goedemorgen zegt ze, ietwat verbaasd kijken Linda, Billy en Bas op. “Ik ben jullie nieuwe inwoner, ik ben José”. Enigszins beduusd loopt Billy op haar af, “nou wat leuk” zegt de kunstenares terwijl Linda op de toeter drukt.

Alle inwoners nemen plaats aan de tafel in de loods en het vragenvuur begint direct. José (57) komt uit Driel, ze heeft nog niet zo lang geleden haar vegetarische restaurant verkocht en ze is single. "Ik heb vroeger altijd namen op een rijstkorrel geschreven. Die wil ik gaan verkopen en maken. Daarnaast maak ik schaduwschilderijen en wil ik het Pillowfight evenement van Floor een nieuw leven in blazen. Ik heb geen kinderen, wel vijf hondjes en sinds twee jaar een ex-man", vertelt de blondine.

José geeft aan twee keer getrouwd te zijn geweest, ze is niet echt een sporter maar ziet zichzelf wel als een buitenmens. De inwoners zijn erg enthousiast over José. "Ik krijg een heel warm gevoel bij jou", sluit Romy af.

Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 06, 2017, 10:49:13
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

José
« Reactie #1 Gepost op: september 06, 2017, 10:49:13 »