Nowlive.eu

Registreren
 

Johan
gelezen 7232 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
januari 29, 2018, 11:52:57
#12
Johan is woest.

Tijdens de vergadering van de bv is Johan woest weggelopen, omdat hij vindt dat Billy hem niet eerlijk behandelt. Een tijdje geleden is blijkbaar afgesproken dat Johan runner zou zijn tijdens de markt, maar toen Ivan binnenkwam verviel deze taak. Johan heeft toen bij Billy aangegeven niet meer te willen werken, waarop Billy antwoordde dat hij dat zelf maar moest weten. Gisteren heeft Billy echter aan Johan gevraagd om toch te willen werken, maar dit heeft de bouwer geweigerd. Tijdens de vergadering wordt Johan nogmaals aangesproken op zijn actie.


Als Billy niet wil toegeven dat ze een tijdje geleden tegen Johan gezegd heeft dat hij maar lekker zelf moet weten of hij wil werken, is voor Johan de maat vol. Hij stormt woedend naar buiten, waar Bas hem even later komt vragen wat er aan de hand is. Johan vertelt hem het hele verhaal en de scheldwoorden vliegen Bas om de oren. “Ze zijn allemaal zo schijnheilig. Niemand zegt waar het op staat!”, gaat Johan kwaad verder. “Ik spreek de waarheid, maar nu doet ze alsof ze van niets weet”, briest hij uit. “Flikker toch op man”, besluit hij kwaad. Gaat dit verhaal nog een staartje krijgen?
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Johan
« Reactie #12 Gepost op: januari 29, 2018, 11:52:57 »

januari 11, 2018, 12:03:50
#11
Gaat Johan Utopia verlaten?

De inwoners krijgen een brief van dj Antoine Peters, gericht aan Johan.


Zodra alle inwoners zich verzameld hebben in de woonkamer van de loods leest Baldr de brief voor. Antoine vraagt Johan of hij wil optreden op zijn feest op 17 maart. Mocht hij er mee instemmen dan kan hij 1000 euro verdienen. Echter betekent dit dat Johan het Utopia terrein moet verlaten dus mag Johan alleen optreden als de overige Utopianen hier unaniem mee instemmen.

De Utopianen lijken erg enthousiast te zijn voor de bouwvakker. “Wat vet! Wat gaaf! Dat moet je echt doen”, klinkt het. Ook Johan ziet het al helemaal voor zich, maar dan moeten de inwoners hem dit wel gunnen. Zodra Baldr de inwoners vraagt wie vindt dat Johan mag optreden op dit feest steken alle Utopianen hun hand op. Bij het zien van alle handen die in de lucht worden gestoken verschijnt er een glimlach van oor tot oor op het gezicht van de dj. Het ziet ernaar uit dat Johan binnenkort wederom Utopia mag verlaten.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 22, 2017, 17:32:43
#10
Ik vind hem lang zo leuk niet meer!

Gelogd


december 22, 2017, 11:43:17
#9
Johan eet niet mee

Johan schuift niet aan tijdens het kerstdiner.

Vlak voor het kerstdiner begint, zoeken de twins Johan op en vragen of hij komt eten. Shownieuws is er op dit moment ook bij en hebben al vernomen dat hij niet mee eet. Hij is nog steeds erg boos over het akkefietje van afgelopen zondag. "Ik laat me niet eerst in een hoek trappen en daarna gezellig met Kerst eten. Zo werkt dat bij mij niet", vertelt de hardstyle DJ aan Koos van Shownieuws.

Even later proberen ook Baldr en Senna om Johan naar het kerstdiner te krijgen. "Sorry, jongens. Ik kan dat niet", geeft Johan aan. Hij heeft absoluut geen zin in dit kerstmaal na wat er allemaal gebeurd is. "Ik ga niet schijnheilig aan het kerstdiner zitten." Baldr en Senna balen wel dat hij niet mee eet, maar snappen de bouwer ook wel. Ze zullen het dus zonder Johan moeten doen tijdens dit laatste kerstmaal.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 22, 2017, 23:21:07
#8
Nu ook weer de viezerik, staat hij volop tegen bil aan te rijden, ik zou hem echt een flinke klap op zijn seks smoel geven, maar ik geloof dat bil alles goed vindt wat die idioot doet, ik durf bijna te wedden dat hij van de kijkers ook een zwarte stem krijgt.

Gelogd


september 20, 2017, 17:43:23
#7
Ik vindt hem lachwekkend hij zegt het expres allemaal omdat de meeste alles stiekem doen om netjes over te komen bij hun familie en de kijkers!

Gelogd


september 09, 2017, 13:21:33
#6

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 02, 2017, 14:16:31
#5
Ik vind die Johan een oversekte zak.
Kan niks anders als over seks kletsen.
Ik heb een hekel aan zulke mensen, ik moet hem echt niet.

Gelogd


augustus 21, 2017, 19:50:02
#4
Johan kan wel niet blij zijn, maar is ook een vreemde snuiter, vind ik.

Waar Arnold van beschuldigd werd en weggestemd werd, aan de dames hun achterwerk voelen, doet Johan niet minder.

Hij mocht blijven vanwege zn kwalititeiten hard werken en veel bouwen....


Maar zijn uitspraken zijn van veel mindere kwaliteiten.


Eer gister op de vide, bij trio roddel.... Na de ruzie van Fay/Demi/chipp

Zei Johan heel 'stoer' : ga toch heen joh met die 2 kinderen, wat doen die hier eigenlijk, ...

Er groeit nog geen eens haar op die k** en Chipp mag er niet eens aanzitten laat staan kijken.... snotjes zijn ut!


Nu vanmiddag na de verdeling van geld van Bas zn event.

Had Johan tegen Romy zn ongenoegen uitgesproken net als Floor en Madilia.

Maar Johan zei het iets ander: Ik werk niet meer mee, zonde van mn tijd, heb keihard gewerkt en krijg het minste, nee had beter een mooie meid kunnen n**ken achter de cord wood had ik meer lol gehad, !!Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 21, 2017, 19:42:07
#3
Johan is niet blij met de verdeling.

In de loods wordt volop gekletst over de winstverdeling die door Bas is gemaakt. Niet iedereen is hier blij mee en dat wordt kenbaar gemaakt door een aantal inwoners. Onder andere Johan is not amused. De bouwvakker geeft te kennen dat hij niet meer mee gaat helpen op evenementen. "Ik verdien mijn geld wel met mijn eigen producten", aldus Johan. Tegen René somt de dj op wat hij allemaal heeft gedaan tijdens het evenement en erna.


René is het in zekere mate met hem eens, de boomknuffelaar had sowieso een andere verdeling gemaakt en minder geld uitgekeerd. Johan zegt nogmaals dat hij geen poot meer uitsteekt op evenementen, "Ik ga volgende keer lekker mee feesten, dansen en met meiden sjansen." De meditatiekoning snapt dat Johan zich genaaid voelt, volgens hem zijn er mensen die minder hebben gedaan.bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 05, 2017, 12:07:01
#2
Alles over Johan


Johan is 28 jaar oud en woont in Soest. In het dagelijks leven is Hij druk met zijn eigen klusbedrijf en het liefst is hij de hele dag bezig met zijn handen. Hij verbouwt woningen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Daarnaast restaureert Johan als hobby graag luxe oldtimers.


Op dit moment heeft Johan geen relatie en hij geniet met volle teugen van het vrijgezellenleven. Hij is erg gecharmeerd van een aantal dames in Utopia en kijkt ernaar uit om hen helemaal gek te maken.

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Johan. Hij is beter bekend in de hardcore-scene onder de naam ‘DJ Mental Penetration’. Hij draait in Nederland en in het buitenland en maakt zijn eigen nummers die door grote namen uit de hardcore-scene worden gedraaid. In Utopia wil Johan dan ook een ‘Rave-topia’ houden waar hij als hoofd-act gaat draaien.

Johan is een harde werker en vindt het erg belangrijk dat Utopia weer welvarend wordt. Hij ziet dat veel inwoners er op dit moment de kantjes van aflopen en dit staat hem tegen. Hij wil de inwoners weer aan het werk zetten en ervoor zorgen dat de Utopianen nooit meer in een crisis komen.

Zijn Utopia is geslaagd wanneer er genoeg geld op de bank van de B.V. staat en hij een succesvol hardcore-evenement heeft georganiseerd.

http://www.utopiatv.nl/participant/detail/166/johan-1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 05, 2017, 12:04:50
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Johan
« Reactie #1 Gepost op: augustus 05, 2017, 12:04:50 »