Nowlive.eu

Registreren
 

Jacco
gelezen 16204 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
november 11, 2017, 11:57:05
#20
Jacco’s laatste uren

Hij staat te popelen om te vertrekken!

’s Ochtends vroeg wordt Jacco vrolijk wakker gekraaid door de haan. Senna is ook al wakker en kletst gezellig met de zanger. “Je familie zal vast een feestje geregeld hebben voor je!” denkt hij. “Ik zie het wel”, zegt Jacco, maar benieuwd is hij wel.

Blij en opgelucht
Als Jacco eenmaal aankleed zijn haar staat te doen in de loods, valt Cemal hem iets op. “Je bent blij hè?” vraagt Cemal hem. “Ik zie het aan je, je leeft helemaal op!” Jacco lacht en is blij dat hij straks de wijde wereld weer in mag.

Even later komen ook Billy en Romy de badkamer inlopen. “Heb je lekker geslapen?” vraagt Billy vrolijk. Hij vertelt dat hij als een roos heeft geslapen. “Laat de tijd maar heel snel gaan. Het is lekker als het voorbij is!” zegt hij. Wel geeft hij aan de Utopianen te gaan missen, en alle drukte om hem heen. De dames hopen hem snel te zien als ze eenmaal buiten zijn.

“Het is goed geweest”
Met een bak koffie staat hij vervolgens met Baldr te kletsen. “Vanmiddag ben je gewoon lekker aan het lunchen ergens”, zegt Baldr. Jacco vindt het maar een gek idee, maar hij vindt het goed geweest. Hij heeft alles gedaan in Utopia en heeft zijn doelen behaald. “Ik kan nog wel tien evenementen doen, maar wat dan? Ik kan buiten ook leuke dingen doen!”

Een ding is zeker: de Utopianen gaan Jacco missen!Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Jacco
« Reactie #20 Gepost op: november 11, 2017, 11:57:05 »

augustus 28, 2017, 12:59:34
#19
 #smiley_happy_birthday  Jacco, Happy Birthday   #smiley_cheerleader #smiley_cheerleader #smiley_cheerleaderGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 17:15:49
#18

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 25, 2017, 02:41:24
#17
Geweldig nieuws voor JaccoDe Utopiaanse zanger heeft alleen wel eerst toestemming nodig... Midden op de dag drukt Jacco op de toeter, want hij heeft iets leuks te vertellen. Zojuist is er voor hem een mail binnengekomen en de Utopiaanse zanger wil deze graag aan de groep voorlezen. De organisatie van het Dutch Valley festival nodigt Jacco uit om op 19 augustus een gastoptreden te doen.


Op het festival zullen verschillende grote namen uit de Nederlandse muziekwereld optreden op verschillende podia, een echte eer dus voor Jacco. Wel moet hij hier toestemming voor krijgen van de groep, aangezien hij het beloofde land voor één dag moet verlaten. Natuurlijk stemt niemand tegen en de Utopianen zijn dolblij en trots op hun Jacco.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 12, 2017, 23:58:57
#16
Presentatie DVD van concert van Jacco:
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 08, 2017, 23:06:50
#15
Jacco ontvangt een bijzondere mail.

Als Kevin achter de computer zit, ziet hij plotseling een leuk bericht voor Jacco. Snel roept hij de Utopiaanse zanger erbij om hem het mailtje te laten lezen. Nieuwsgierig begint Jacco met lezen en al snel verschijnt er een lach op zijn gezien. “Dit is heel erg leuk”, roept hij blij.


 De e-mail blijkt van Shownieuws te zijn, die graag een paar dvd’s van Jacco in concert weg wil geven. Demi en Fay reageren ook dolenthousiast . “Jacco! Hoe vet is dat?!”, schreeuwt Demi uit. Vrolijk typt de boomlange Utopiaan snel een mailtje terug.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 15, 2017, 21:42:56
#14
Jacco mag optreden in de Kuip!

Vertelt hij even tussen neus en lippen door.

Jacco heeft het helemaal voor elkaar! Vandaag mocht hij namelijk optreden in een volle kuip!
Samen met Romy sleepten ze de kuip de gym in. Vlak na het eten trekt Jacco zijn nieuwe pak aan om de inwoners het geweldige nieuws te vertellen.

"Ik ga natuurlijk optreden, en dat is niet onopgemert gebleven, want ik mag optreden in de kuip!" roept hij vrolijk.
Met de vraag of de andere inwoners willen helpen met het uitkiezen van een goed nummer lokt hij ze de gym in.

Voor de gym staan de inwoners zenuwachtig te wachten tot Jacco zegt dat ze naar binnen mogen.
"Ik heb nog een verassing, want jullie mogen er allemaal bij zijn! Ik ga namelijk NU optreden in de cementkuip!"
Het kwartje valt, de andere inwoners beginnen te lachen. Ze zingen met Jacco mee.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 26, 2017, 00:24:56
#13
Vertelt aan de tweeling waar Hoorn ligt....

West friesland, 20 minuten onder Amsterdam ligt Hoorn..    #smiley_chinrub

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 24, 2017, 02:03:45
#12
Jacco zo blij met zn 1e tattoo gezet door Boyd...
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 13, 2017, 18:58:22
#11
Jacco vertelde van het ongeluk....een vriend die aangereden werd en overleden is....


Wielders Alex
22 uur · Tirol, Stiermarken, Oostenrijk ·

Mijn BESTE maatje is er niet meer!!

Meer dan 20 jaar vrienden voor het leven en door een noodlottig ongeval Is ineens alles weg!!

Wat een leegte wat een verdriet.

Vorige week maandagnacht werd ik gebeld door Roy (geluidsman) ik wilde net gaan slapen! Ik zou er ook zijn maar door de longontsteking op die dag en doktersbezoek kon ik pas een dag later komen!!

"Alex Alex Wilko is aangereden het is niet goed maat het is niet goed maat het is niet goed"

Aangereden door een (bleek achteraf) dronken Duitse vrouw zonder licht! die ook nog eens was doorgereden!

De hele week was een rollercoaster het zag er in eerste instantie heel slecht uit toen ging het weer iets beter maar na iets meer dan een week in coma te hebben gelegen heeft Wilko uiteindelijk de oneerlijke strijd verloren!

Geknokt zoals hij altijd kon knokken een hardere werker, knokker en betere vriend als hij bestaat er niet maar deze strijd was niet te winnen!

Wat een leegte laat je achter wat zal ik je missen zowel zakelijk als privé! Want zakelijk (zingen) ondersteunde jij mij met alles overal ging je mee naartoe besprekingen met de platenmaatschappij, boekingskamtoor of het organiseren van mijn concert Wilko jij was er altijd altijd!!!


https://nl-nl.facebook.com/wolter.kroes1/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 03, 2017, 19:06:41
#10
Jacco gooit het roer om

De Utopianen hebben met de nieuwe structuur allemaal een kant gekozen, maar niet iedereen is tevreden…


Want Jacco, die bij de minimalisten hoort, is al snel van gedachte veranderd. Aangezien hij en Karin gisteren een trui hebben ontworpen, ziet hij ineens alle voordelen van de ondernemerskant. Tijdens de grote schoonmaak vandaag, laat hij subtiel aan Boyd weten dat hij zich zal gaan aansluiten bij de ondernemers. De Utopiaanse zanger vindt dat hij als ondernemer meer tot zijn recht zou komen, dan als minimalist. Daarbij hebben de truien goed uitgepakt. Hier is Boyd het mee eens, maar een echt duidelijk antwoord geeft hij niet.

Even later bespreekt de tatoeëerder Jacco’s voorstel met Jessie. Dat de mannen niet staan te springen om dit idee, wordt al snel duidelijk. Daarbij is het voor Jacco niet mogelijk om met het idee van de truien over te stappen, de opbrengst hiervan zal nog steeds voor de minimalisten zijn. Maar een duidelijk besluit nemen de mannen nog niet. Zou het Jacco lukken om bij de ondernemers te horen?Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 17, 2016, 00:41:58
#9
Bewondering voor Boyd

Jacco, Karin en de nieuwkomer praten over de veranderingen sinds Boyd zijn binnenkomst.

Jacco vindt dat de boomlange tattoo artiest een goede start heeft gemaakt. Hiermee doelt hij op de manier waarop Boyd inwoners als Ruud aanpakt. De Utopiaanse zanger is zelf namelijk helemaal klaar met de dierenvriend, die in zijn ogen niet veel uitvoert, maar er wel een handje van heeft om andere mensen op hun taken te wijzen. Ook van Rowena heeft hij genoeg gehad en het is duidelijk dat Jacco zich niet gewaardeerd voelt door het stel.


Daarom heeft hij bewondering voor het feit dat Boyd altijd zijn oprechte mening geeft. Zelf heeft Jacco hier nog moeite mee en hij durft niet iedereen aan te spreken. De confrontaties die Boyd aangaat hebben dan ook veel indruk bij hem achtergelaten. Hoewel dit Boyd vleit, is de tatoeëerder bang dat hij op anderen overkomt als een pestkop. Dit is zeker niet zijn bedoeling. Hij vindt gewoon dat er veel dingen in Utopia anders kunnen.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 17, 2016, 20:33:24
#8
Oeps Jacco

Dit gaat de vriendschap niet ten goede.


Tijdens de ouderenbingo van vanmiddag zijn Jessie en Jacco op zoek gegaan naar een leuke man voor Karin. De twee cupido’s hebben zelf alles gefilmd en al snel liepen ze een potentiële lover tegen het lijf. Vervolgens haalde Jacco een pikant fotoboekje van Karin tevoorschijn en dit liet hij zien aan de man in kwestie.

Nu, en paar uur later, roept Jacco de groep bij elkaar. Ook Karin neemt plaats op de bank en ze is erg benieuwd wat de heren gaan laten zien. Vervolgens wordt het filmpje gestart en is het voor Karin snel duidelijk wat er gaande is. Ze waarschuwt de heren dat ze haar kiekjes absoluut niet mogen gebruiken, maar de blondine heeft haar zin amper uitgesproken en er komt een bikini-foto in beeld. En om het nog erger te maken, zegt de man van de ouderenbingo dat Karin ‘erg mooie lijnen’ heeft. Jessie bijt zijn tanden op elkaar en voelt de bui al hangen.

Karin is woest en ze begrijpt niet dat Jacco - haar beste maatje van Utopia - dit heeft geflikt. Jacco legt uit dat hij haar juist probeerde op te vrolijken in deze moeilijke tijd, maar zonder succes. “Dat zijn mijn privé-spullen”, zegt de moeder van Utopia, terwijl Kevin haar probeert te kalmeren.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2016, 17:32:50
#7

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 28, 2016, 00:07:39
#6
 #smiley_cheerleader  Jacco Gefeliciteerd met je 25e verjaardag  #smiley_happy_birthdayGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Jacco
« Reactie #6 Gepost op: augustus 28, 2016, 00:07:39 »