Nowlive.eu

Registreren
 

Ivan
gelezen 68817 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 24, 2015, 21:52:30
#17

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Ivan
« Reactie #17 Gepost op: juni 24, 2015, 21:52:30 »

mei 14, 2015, 22:43:56
#16
Ivan is zijn relatie kwijt. Nicole heeft het verbroken.....

Naar aanleiding van dit gebeuren in Utopia zijn er overal en vooral naar
de familie van Ivan toe hele nare berichten en bedreigingen geweest.....


Zijn familie heeft nu gereageerd, lees het bericht:Ivan Utopia
1 uur ∑ De Ronde Venen ∑

Een berichtje uit mijn hart!

Okť.. Ivan en wij (zijn familie) zijn geboren in een land waar wij enorme waarde hechten aan onze normen en waarden. Waar wij hebben geleerd om respect te hebben voor anderen en waar onze mannen ons beschermen tegen alles wat ons ooit pijn zou kunnen doen. Onze mannen zijn groot gebracht met het gevoel van verantwoordelijkheid voor het dragen van de zorg voor hun vrouwen en het waarborgen van ons eer.

En niet zoals jullie ervan maken: buitenlandse mannen zijn de baas en de vrouwen hebben niks te zeggen en zijn onderdanig.. En JA wij zijn moslims, en GEEN terroristen! Ons geloof staat voor; VREDE.
Ik ben trots, MEGA trots. Trots dat wij ons zodanig hebben geÔntegreerd in de Nederlandse cultuur, maar daarnaast onze eigen waarden en normen niet hebben verloren. Jarenlang heeft Ivan geworsteld in een land met allemaal vreemden om zich heen die hem scheef aankeken, Hem behandelden alsof hij minderwaardig was en hem vertelden dat hij niets zou bereiken.. Waarom? Omdat hij een BUITENLANDER is. BUITENLANDER wat voor velen van jullie automatisch betekent; MINDERWAARDIG.
Meedoen aan Utopia om alle vooroordelen de wereld uit te helpen. elke dag uit de naad te werken, maar nee het zal nooit goed genoeg zijn, want Ivan is een ALLOCHTOON toch?

Om een antwoord te geven op de vraag waarom Ivan zoveel rekening houd met zijn familie is omdat zijn familie de enigen zijn geweest die hij altijd aan zijn zij heeft gehad. Zijn steun en toeverlaat, de mensen die hem altijd vertelden dat hij het kon en er zou komen. Jarenlang studeren om uiteindelijk met trots De universiteit af te ronden. Alle vooroordelen uit de lucht te ruimen en om te laten zien dat hij er als BUITENlANDER (zoals hij door jullie wordt genoemd) degelijk wel zou komen. En hij is er! Verder zelfs!

Ik heb de afgelopen dagen de meest walgelijke berichten gelezen en ontvangen van "nederlanders" die mijn broer onderdanig noemen en de meest misselijkmakende scheldwoorden over buitenlanders en laten we ALLE bedreigingen niet vergeten..
Waarom? Hadden jullie hetzelfde gereageerd als Jan het uit zou maken met Anja? 2 nederlandse mensen die het geprobeerd hebben, maar het niet eens konden worden? Hoe laag is dat..
Ik schaam me kapot.. Kapot in plaats van de ouders en familieleden van deze personen. Ik schaam me kapot voor de medelanders die wel verder kijken dan hun neus lang en geen racistische opmerkingen en bedreigingen naar ons hoofd gooien, levenloos achter een schermpje.. kijkend en oordelend naar een strijder die keihard zijn best doet voor alles wat hij tot nu toe heeft bereikt. Jullie verdienen dit berichtje niet, maar ik schrijf dit omdat ik ook TROTS ben op de rest, trots op al zijn fans die hem onvoorwaardelijk steunen en zich niet verlagen naar het niveau van deze gemene mensen. Ik heb dit bericht ook voor jullie geplaatst. Om jullie te laten zien dat jullie steun wordt gewaardeerd. Het is maar een TV programma, leef en laat leven. Bedankt voor alle liefde, steun en vertrouwen!♡♡ Ik wil dit een positieve pagina houden zonder haatzaaiende personen die anderen de grond inboren. Een pagina waar Ivan zodra hij thuis is met een fijn gevoel bekijkt en al jullie reacties leest en jullie zelf zal bedanken voor ALLE liefde!

Samen zullen we er komen♡
Lieve groet van zijn trotse zusje die aan het hek stond en er altijd zal staan zodra ik voel dat hij dit nodig heeft.
Ik mis je,
Ik hou van je!
Altijd,
& Onvoorwaardeljk veel.
♡Zover het bericht van de familie.Hieronder enkele reakties zoals die onder het bericht staan, lees ...Bron: https://nl-nl.facebook.com/pages/Ivan-Utopia/1427153514226159


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2015, 01:45:17
#15
Fijne, warme  familie van Ivan...

je kan merken dat ze erg close zijn met elkaar....

Moeder, 3 zussen en broer van Ivan op bezoek....
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2015, 01:44:41
#14Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2015, 01:44:19
#13Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2015, 01:41:16
#12
"Nicole is echt lief!"

Ivans geliefde valt in de smaak bij zijn familie.

Samen met zijn zusjes slentert Ivan over het Utopiaterrein. Ze kletsen wat over het bestaan in Utopia, maar al snel gaat het over Nicole. De dames geven aan dat ze zijn vriendin erg leuk vinden. 


"In het begin irriteerde ik me echt aan jullie", zegt zijn zusje direct. "Toen zei je van die rare dingen als: ik ga naar Irak verhuizen. Je zat haar gewoon uit te dagen. Gewoon smoesjes bedenken. Jullie hadden alleen maar ruzie."

Ivans zussen zijn enorm nieuwsgierig naar zijn gevoelens voor Nicole op dit moment: "Neem je haar serieus nu?" "Zou ik met haar zijn als ik haar niet serieus nam dan?", reageert Ivan een beetje ongemakkelijk. Om zich uit deze situatie te redden grapt hij snel naar zijn moeder: "Je dochters zijn veel te bijdehand."Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 03, 2015, 00:00:55
#11
 #smiley_happy_birthday   Ivan, Hartelijk Gefeliciteerd  #smiley_dj

« Laatst bewerkt op: januari 03, 2015, 00:05:38 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 26, 2014, 22:34:24
#10
Ivan zijn post is niet wat hij had gehoopt.

Nadat Ivan zijn post heeft ontvangen gaat hij deze direct doorlezen. Er is zichtbaar iets wat hem raakt hij staat op, verkreukelt de brief en roept: "Ik ben hier voor mijzelf, ik ben hier niet voor andere mensen! Dat je eigen moeder zo over je oordeelt!"


Wanneer Joey en Giorgio naar Ivan gaan om te vragen wat er in de brieven stond is het duidelijk dat Ivan gekwetst en boos is door de brief van zijn moeder. Hij vond het heel kut en het was allemaal veel te kritisch in zijn ogen. Hij is zelfs zo boos dat hij de brief heeft weggegooid, hij wil de brief niet nog een keer nalezen.

Hij heeft het idee dat zijn moeder hem veroordeelt. Maar hij gedraagt zich niet anders dan dat hij is. Ja, hij gaat nu met Nicole en is intiem met haar, maar dat is puur omdat hij haar echt leuk vindt. "Mijn moeder moet zich niet aantrekken wat mensen op straat over mij denken", zegt Ivan. Hij weet echt wat wel wat hij aan het doen is.

Ivan zit op dit moment niet te wachten op advies. Hij wil alles even verwerken. Hij blijft in de sportschool om wat frustratie eruit te sporten.Bron:utopiatv.nl


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 11, 2014, 17:34:28
#9
Ivan krijgt 3 zussen en neef op uurbezoek, moeder heeft het af laten weten...


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 11, 2014, 13:30:38
#8

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 28, 2014, 20:24:58
#7


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 28, 2014, 20:23:47
#6

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 28, 2014, 13:40:51
#5
Ramadan is voor Ivan afgelopen, heerlijk hij mag weer eten en drinken wanneer hij wil....

Straks suikerfeest , Nu in afwachting van het bezoek van ouders en zussen....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 03, 2014, 19:38:19
#4
Ivan en de ramadan

De maand ramadan wordt als feestmaand gezien. Naar het voorbeeld van de profeet Mohammed vasten moslims in deze maand gedurende de dag. Dit vasten is een van de vijf zuilen van de islam. Zieken, zwangere vrouwen, soldaten in oorlogstijd, jonge kinderen, reizigers en alle anderen voor wie het vasten een bedreiging vormt voor de gezondheid (denk bijvoorbeeld aan mensen met suikerziekte) of vertragend werkt op herstel van een ziekte zijn echter niet overal verplicht om te vasten. Ook zijn de gezondheidscomplicaties bij het vasten een probleem. Daarom kan best alleen gevast worden als men in een gezonde toestand verkeert. Naast het vasten kunnen vrijwillig extra gebeden gedurende de nacht worden verricht.


 Moslims bidden gedurende deze maand meer om de geloofsovertuiging te doen toenemen. Ramadan is volgens de islam een maand van tolerantie, liefdadigheid, verbroedering en bezinning, waarin mensen extra verdraagzaam, toeschietelijk en vrijgevig zijn en waarin de eenheid en samenhorigheid van de mensheid centraal staan.

Volgens de islam leert vasten de mens aan zichzelf te bedwingen en kan het eigenschappen aanleren als discipline, uithoudingsvermogen en vooral zelfbeheersing, en leert het de mens aan de baas te zijn over begeerten en lusten. Verder zou vasten het inlevingsvermogen in de armen versterken en het respect in de medemens en God vergroten. Elke dag dat men vast, wordt als een overwinning gezien.

Na de maand ramadan volgt het suikerfeest (`id-oel-fitr), waarop gefeest wordt met familie en vrienden.

Het vasten wordt sawm (saum) of siyam genoemd. Dit houdt in dat veel moslims op deze tijden niet eten, drinken, roken en dat ze zich onthouden van geslachtsgemeenschap. Daarnaast zijn ook liegen, kwaadspreken en vloeken tijdens de ramadan extra kwalijk. Een mogelijke uitleg van het vasten kan als volgt worden gegeven:[2]

    Oog: men kijkt niet naar wat ongeoorloofd is;
    Oor: men luistert niet naar verkeerde praatjes of luistert af;
    Mond: men roddelt niet en bezigt geen verkeerd taalgebruik;
    Hand: men pleegt geen verkeerde dingen;
    Voet: men bezoekt geen verboden plaatsen.

Voor zieken, zwangere vrouwen, vrouwen tijdens de menstruatie, soldaten in oorlogstijd, jonge kinderen, reizigers en alle anderen voor wie het vasten een bedreiging vormt voor de gezondheid of vertragend werkt op herstel van een ziekte, wordt een uitzondering gemaakt. Zij hoeven niet te vasten, hoewel het inhalen ervan voor wie dat mogelijk is wel wordt aangemoedigd.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ramadan

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 09, 2014, 12:48:49
#3
Ivan

Twijfel je nog op wie je moet stemmen? Misschien brengen de stellingen daar verandering in! We leggen alle drie de kandidaten vijf stellingen voor. Kijk, vergelijk en beslis wie jouw favoriete inwoner is!


Kamp duurzaam of kamp lang leve de lol?
Een beetje van beiden. Ik kies geen extreme kant. Ik ben het vaak weleens met de duurzame ideeŽn waar Rienk en Nicoline mee komen. Maar bij mij geldt: work hard, play hard. Eerst hard werken, dan feesten.

Het verwezenlijken van dromen of het laten slagen van Utopia BV?
Beiden, ik denk dat je met het verwezenlijken van individuele dromen ook nog kunt samenwerken. Je kunt bijvoorbeeld in een groep brainstormen om individuele dromen te verwezenlijken, maar daarbij toch geld verdienen.

Geld verdienen en luxe leven of back to basics?
Ik heb het moeten doen met minder, maar als ik ooit veel geld heb zal ik nooit vergeten waar ik vandaan kom. Ik wil hard werken om een luxe leven te leiden, je moet namelijk altijd vooruit kijken, maar als je zelf genoeg hebt vind ik het belangrijk om te kijken naar de mensen die het minder hebben.

Met z'n allen of ieder voor zich?
Ik ben voor meerdere groepen met een aantal mensen die dezelfde ideeŽn hebben. Zij krijgen een budget en daar verwezenlijken ze projecten mee. Of misschien juist mensen met tegenovergestelde ideeŽn: vind dan maar eens een middenweg.

Eerlijk alles delen of beloning naar rato?
Beloning naar rato. Wanneer je in een groep zit en iemand werkt zich helemaal kapot om zoveel mogelijk geld te verdienen, is het niet eerlijk dat iemand anders die op zijn luie reet zit hetzelfde krijgt.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Ivan
« Reactie #3 Gepost op: juni 09, 2014, 12:48:49 »