Nowlive.eu

Registreren
 

Harold van Triet
gelezen 11507 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* januari 21, 2014, 21:56:02
#6
Ja, ik vind hem ook leuk..een goeie lobbes  #bravo

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Harold van Triet
« Reactie #6 Gepost op: januari 21, 2014, 21:56:02 »

januari 21, 2014, 10:41:35
#5
Ik vind het heel jammer dat Harold is weggegaan , ook al is het voor hem zelf de beste keus. Het ga je goed Harold.

Gelogd


januari 21, 2014, 10:37:23
#4
Harold bedankt...   #bravoGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 16, 2014, 12:42:22
#3
Utopia waarschuwt Harrold

Harold wilde Utopia verlaten en werd daarvan weerhouden door zijn vrouw die met een megafoon bij het hek van het Utopia-terrein verscheen. Die actie zorgde ervoor dat hij toch bleef. Harold overtrad daarmee echter wel de regels.


Ongeoorloofd contact met de buitenwereld is niet toegestaan en dat had Harold wel. Dus gaat producent Talpa in beraad om te zien of dat consequenties gaat hebben voor de Utopia-bewoner. John de Mol stelt echter dat Harold er natuurlijk niets aan kan doen dat zín vrouw bij het hek gaat staan. ĎMaar we gaan hem en zijn vrouw wel waarschuwen. Zou het nog een keer gebeuren, kan het zomaar zijn dat hij moet vertrekken.Bron:mediadagblad.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 09, 2014, 18:23:46
#2
Gesprek over hygiene

Harold en Peter lopen over het terrein. Al snel gaat het gesprek over het wassen van kleding. Iets wat volgens Peter snel moet gebeuren.


"Iedereen woont in zijn kleding hier." Aldus Peter. Harold, die sinds dag 1 zijn aliŽn trui aan heeft, heeft de perfecte oplossing; "Ik vind m'n trui gewoon lekker, ik spuit er zo wel weer een beetje deo in. Moet jij dan eens kijken, fris en fruitig." Peter is het niet helemaal met Harold eens. "We zijn gewoon een stelletje viezerikken. Straks wil niemand meer met ons praten." Harold blijkt niet van plan zijn kleding snel te willen wassen. "We kunnen het wel wassen, maar je krijgt het toch niet droog."Bron: utopia.tv

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* december 31, 2013, 16:59:21
#1
Naam: Harold van Triet
Leeftijd38 Jaar
BeroepBeveiliger

Alles over Harold

Harold is ondernemer. Hij heeft een winkel en een beveiligingsbedrijf. Harold rookt niet en drinkt geen alcohol, maar verder is zijn leefpatroon niet zo gezond. Hij eet dagelijks een broodje shoarma, anders wordt hij chagrijnig. Dat zou nog lastig kunnen worden in Utopia realiseert hij zich. Hij hoopt overigens een beetje te kunnen afvallen het komende jaar.
Harold is een hardwerkende huisvader van twee kinderen, die al jaren gelukkig samen is met zijn vrouw. Harold vindt het op dit moment stevig misgaan in Nederland. Hij is het type dat zich bemoeit met de problemen die hij op straat ziet. Hij omschrijft zich als een grote knuffelbeer en vindt zichzelf totaal niet agressief.
Alles wat thuis moet gebeuren kan Harold zelf en hij is behoorlijk handig. Hij kan behangen, stuken, elektra en sanitair aansluiten. Hij denkt dat zijn handigheid van pas komt in Utopia. Om aan geld te komen, wil Harold kippen, koeien en geiten houden. De eieren, melk, kaas en boter wil hij verkopen.
De armen van Harold zijn vol getatoeŽerd met buitenaardse wezens. Hij gelooft stellig in buitenaards leven. Zijn ultieme droom is om ooit een ruimtereis te maken en als de ruimtewezens daadwerkelijk bestaan, mogen ze hem wat Harold betreft meenemen. Een Utopia op Mars lijkt hem ook wel wat.

Bron: Utopia TV

Gelogd
Met vriendelijke groet
Puty


Nowlive.eu

Harold van Triet
« Reactie #1 Gepost op: december 31, 2013, 16:59:21 »