Nowlive.eu

Registreren
 

Floor
gelezen 3020 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 05, 2017, 23:55:42
#9

Floor niet roddelen, weet je zeker dat je de goede utopia streams keek? ;-)

Floor was de aanvoerder van trio roddel en broddel.... #smiley_bellydancer
« Laatst bewerkt op: september 05, 2017, 23:57:40 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Floor
« Reactie #9 Gepost op: september 05, 2017, 23:55:42 »

september 04, 2017, 22:47:37
#8
Een afscheidsboodschap

Floor besluit op een bijzondere manier afscheid te nemen.

Vanmiddag vertelde Floor aan haar vriendinnen Madilia en Linda dat ze het beloofde land morgen zal verlaten. Met moeite kreeg de blondine dit nieuws over haar lippen. Nu rest haar nog een ding: het aan de rest van de groep vertellen. Maar Floor heeft besloten Utopia op een bijzondere manier te verlaten.


Langzaam raapt de ambtenaar haar spullen bij elkaar. Als de avond valt loopt ze met Madilia en Floor naar het weiland waar ze voor iedere inwoner een videoboodschap opneemt. Deze videoboodschap zullen Madilia en Linda aan de inwoners laten zien, als Floor de poorten van het beloofde land al achter zich heeft gesloten.

Fluisterend overlegt het drietal hoe Floor het beste ongezien de poort uit kan lopen. Ze zijn het erover eens dat Floor vannacht haar kist in moet pakken en verder vooral niet opvallend moet doen. "Ik kan nog steeds niet geloven dat je weggaat", stelt Madilia als de drie weer richting de loods lopen.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 04, 2017, 18:06:29
#7
"Ik voel me hier onrustig"

Vanmiddag heeft Floor, met moeite, aan haar vriendinnen vertelt dat ze morgen de poorten van Utopia voorgoed achter zich dichtdoet. Voor de blondine zit haar Utopia avontuur erop. De rest van de inwoners is nog niet op de hoogte gebracht van dit onverwachte nieuws.


"Voel je je beter nu?", vraagt Madilia even later aan haar vriendin. Floor geeft aan dat ze zich opgelucht voelt en zin heeft om naar buiten te gaan. "Ik ben blij om te zien dat je lacht", stelt Madilia ondanks het feit dat ze haar vriendin enorm gaat missen.

De blondine vertelt dat ze de laatste tijd niet meer gelukkig was in Utopia, daarnaast heeft ze buiten genoeg dingen op te lossen. "Ik voel me hier gewoon onrustig."

Madilia begrijpt het en als ze even later bij Floor wegloopt blijft Floor alleen achter, in gedachte verzonken.

Floor heeft aan haar vriendinnen Linda en Madilia laten weten dat ze morgen het beloofde land zal verlaten. De rest van de groep weet echter nog van niks. Wanneer en hoe zal Floor het vertellen?Bron: Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 30, 2017, 00:05:47
#6
Floor even voor 3 uur naar huis...

Gesprek/confrontatie met haar vriend....

Helaas hij was al uit het huis gevlucht met al zn spullen...

Floor heeft hem niet kunnen bereiken via foon, familie of vrienden  en kwam weer terug naar utopia...


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 17:58:02
#5
De ontgroening van Floor

Vanaf nu is de nieuwkomer een echte Utopiaan!

Madilia is al de hele tijd bezig geweest met het blotevoetenpad voor Floors ontgroening. Als ze het eindelijk af heeft, roept ze de groep bij elkaar. “Je wil een blotevoetenpad in Utopia en wij zijn benieuwd hoe graag je dit wil”, zegt Bas als hint. De inwoners lopen met z’n allen naar buiten. Zeep, houtsnippers, dennenappels, spijkers, brandnetels en koeienpoep liggen in een paadje, die speciaal voor Floor is neergelegd. Floor twijfelt duidelijk en jammerend laat ze weten dat de brandnetels wel erg pijn gaan doen. Gelukkig heeft Bas hier een oplossing voor: stierenurine. Dit zal de pijn snel weer blussen.


Dan is het toch echt tijd voor Floor om te beginnen aan haar ontgroening. Vooral de brandnetels lijken haar pijn te doen, maar alsnog legt de nieuwkomer de route snel af. Als afsluiting gaat ze in de bak met stierenurine staan, terwijl de Utopianen haar luid toejuichen. Als support besluiten Romy en Billy ook over het blotevoetenpad te gaan.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 21:31:40
#4


#idee  Meningen zijn verdeeld, kan nog alle kanten op! #jaaa

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 11:55:00
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 11:50:46
#2
Floor

Floor is 29 jaar en woont samen met haar vriend in Nijmegen. Ze voltooide haar studie Sociale Wetenschappen aan de universiteit en werkt tegenwoordig als ambtenaar voor de gemeente Nijmegen. Hier houdt ze zich vooral bezig met het maatschappelijk beleid.


Muziek is erg belangrijk voor Floor. Ze zingt wekelijks in een koor met collega’s en ze speelt piano en gitaar. In Utopia wil Floor graag een open podium organiseren voor beginnende bandjes. Utopia is namelijk, volgens haar, de ultieme plek waar beginnende muzikanten, zangers en zangeressen hun podium kunnen pakken om meer naamsbekendheid te krijgen.

Floor is eigenzinnig en laat zich niets wijsmaken. Zo ziet ze, tot haar teleurstelling, op dit moment vooral veel ijdelheid in Utopia. Floor ziet liever dat de inwoners werken aan een mooier Utopia en niet aan het mooier maken van zichzelf.

Floor heeft grootse plannen om het buitenterrein van Utopia te verfraaien. Zo gaat ze een ‘blotevoetenpad’ aanleggen, bestaande uit onder andere: houtsnippers, modder, zacht zand en gras. Inwoners en bezoekers kunnen hier dan komen genieten van de ultieme voetbeleving. Floor wil het terrein hierna uitbreiden met een heuse ‘verwondertuin’. Een speeltuin voor volwassenen vol met klimbomen, grote schommels, een kabelbaan en wat hangmatten.

Haar Utopia is geslaagd wanneer ze haar vijftien maanden heeft volbracht en niet voortijdig wordt weggestemd. Ze ziet het als een overwinning wanneer de inwoners het met haar volhouden en wanneer zij zich staande weet te houden tussen de verschillende karakers die met haar samenleven.


http://www.utopiatv.nl/participant/detail/163/floor

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 11:49:26
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Floor
« Reactie #1 Gepost op: juni 10, 2017, 11:49:26 »