Nowlive.eu

Registreren
 

Fay
gelezen 3623 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
februari 21, 2018, 11:09:14
#6
De twins verlaten Utopia

Ze zijn helemaal klaar voor de grote stap die zij gaan nemen.

Afgelopen donderdag hebben Demi en Fay een intakegesprek bij Visus Oogkliniek gehad. Vandaag is de dag waar de zusjes al jaren naar uitkijken; ze gaan hun ogen laten laseren. De dames zijn al vroeg uit de veren en na een kort praatje met Rienk maken ze zich klaar. Het aanbod van Rienk om samen met hem een eitje te bakken op zijn buitenvuurtje moeten de zusjes afslaan. "We gaan zo weg", vertelt Fay enthousiast.


Niet veel later is het tijd voor Demi en Fay om te vertrekken. "Ik ben zenuwachtig", roept Demi uit. Samen met Chipp, Romy, Cemal en Beau lopen de twins naar de poort. Bij de poort wordt er nog flink geknuffeld. Beau geeft de zusjes een kaartje en wat snoep mee. "Succes hè! En geniet ervan!", wordt hen toegeroepen waarna via de poort het beloofde land verlaten. Hoe zal het de zusjes vergaan vandaag?Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Fay
« Reactie #6 Gepost op: februari 21, 2018, 11:09:14 »

april 25, 2017, 18:49:25
#5
Klik en stem mee--->>>  http://fhm500.nl/model/fay-burgers/Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 21, 2017, 14:26:05
#4
Idee heb ik helemaal niet dat ze op visite zijn.

Juist het tegendeel, ze zijn 24 uur binnen in utopia en al druk doende aan de pc gisteravond om te kijken waar ze terecht kunnen voor spullen.

Ook nu al de hele ochtend aan de gang samen.

Ja dat ze samen zijn, doen en komt door tweeling zijn, zijn echt op elkaar aangewezen.

Maar roepen ook vaak anderen erbij en bewegen zich ook apart...

Maar je kan er weinig van zeggen, ze zijn er nog maar net....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 21, 2017, 14:16:23
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 20, 2017, 13:19:37
#2
Fay

Fay is 21 jaar, woont net als haar eeneiige tweelingzus Demi in Arnhem en is single. Ze volgde de opleiding tot directiesecretaresse, maar werkt net als Demi als hostess bij een promotie- en modellenbureau. De zussen groeiden op in warm en ondernemend nest. Hun ouders hebben namelijk een eigen bedrijf in landbouwminiaturen aan huis waar de tweeling ook een aantal uur in de week werkt.

In Utopia gaat Fay met Demi een tweelingendag organiseren. Op deze dag nodigen ze  tweelingen uit op het Utopia-terrein, om ze te onderwerpen aan allerlei speelse quizzen en testen. De blondine is er zeker van dat zij zich aansluit bij de ondernemers. “Niks doen en stil zitten ga ik niet doen in Utopia, dan kan ik net zo goed thuis op de bank blijven zitten!”. Het ondernemende karakter van Fay uit zich in het feit dat ze naast de tweelingendagen, ook een complete sierradenlijn op wil zetten. Fay en Demi dragen elke dag een gedenkkettinkje met hierin de as van een overleden dierbare. Deze ketting bracht de tweelingzussen op het idee om een hele sierradenlijn te ontwikkelen.

Fay is pittig, zegt altijd waar het op staat en kan door haar eerlijkheid nog wel eens kattig uit de hoek komen. De jongste van de tweeling is een echt meisje-meisje. Haar uiterlijk moet er altijd goed verzorgd uitzien en hier besteedt ze veel aandacht aan.

In tegenstelling tot haar zus Demi, ziet Fay het niet zo zitten om met haar met precisie gelakte nagels de koeienstal uit te mesten. “Laat mij maar lekker toekijken, of nog een keer een krultang door mijn haar halen”. Anders dan Demi, die zich wil ontfermen over de dieren, brengt Fay haar tijd liever door in de keuken. Ze vindt het leuk om te koken en wil zich ontpoppen tot een echte keukenprinses.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 20, 2017, 13:17:02
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Fay
« Reactie #1 Gepost op: maart 20, 2017, 13:17:02 »